Hirdetés
Legfrissebb anyagok
PROHARDVER! témák
- Apple MacBook
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Milyen pendrive-ot vegyek?
- DUNE médialejátszók topicja
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Pánik a memóriapiacon
- AMD APU (AM4 és AM5) topik
- Teljesen szürreális, ami az RTX 5070 Ti kapcsán történik…
- Kiderült kivonul-e a végfelhasználói piacról az SK Hynix
- Vezeték nélküli fejhallgatók
Mobilarena témák
IT café témák
GAMEPOD témák
Új hozzászólás Aktív témák
-
BandiHUN
veterán
én meg holnap nem...
ma voltam a sebészemnél du,holnap a háziorvos,elméletileg lőttek a hétköznapi nagy játszadozásoknak...mert meló...de valahol jobban is örülök annak,hogy dolgozhatok,mégha rosszabb is,minthogy betegen játékkal múlassam csak az időt...nem mintha kényszerből játszanék,de az azért rossz,amikor már tényleg nincs más időtöltés sem,mert ágyhoz van kötve az ember...
Új hozzászólás Aktív témák
Aktív témák
Új fizetett hirdetések
Üzleti előfizetők hirdetései
- Bomba ár! Dell Latitude 5400 - i5-8265U I 16GB I 512SSD I 14" HD I HDMI I Cam I W11 I Gari
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14400F 32/64GB DDR5 RTX 5060 Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Dell USB-C, Thunderbolt 3, TB3, TB4 dokkolók (K20A) WD19TB/ WD19TBS/ WD22TB4, (K16A) TB16/ TB18DC
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 Mini 128GB Midnight - 1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS4195, 94% Akksi
- HIBÁTLAN iPhone 12 Mini 128GB Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4166, 100% Akksi
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs
ma voltam a sebészemnél du,holnap a háziorvos,elméletileg lőttek a hétköznapi nagy játszadozásoknak...mert meló...de valahol jobban is örülök annak,hogy dolgozhatok,mégha rosszabb is,minthogy betegen játékkal múlassam csak az időt...nem mintha kényszerből játszanék,de az azért rossz,amikor már tényleg nincs más időtöltés sem,mert ágyhoz van kötve az ember...