- A processzor tokozásán szállítja a memóriát a GMKtec legfrissebb mini PC-je
- Fél évszázados Apple jubileumot ünnepel a 8BitDo ízig-vérig fém billentyűzete
- Nem csak nagy, de gyors is az LG önerőből AI felskálázást biztosító monitora
- Kötelező frissítésnek számít a Microsoft legújabb csomagja a Windows 11-hez
- Szó szerint kifüstöli az AI-t a Közel-Keleten Irán
Új hozzászólás Aktív témák
-
BandiHUN
veterán
a Drifterekkel hidd el,lvl61-en sem ildomos gyalogszerrel ujjat húzni...más kérdés,hogy igazából én eléggé sajnálom,hogy nem is kell...mert simán elmész mellettük és kész.ráadásul kifejezett csalás a dologban,hogy a nagy dög teherautón célkövető rakéta van,azzal nevetségesen könnyen kilőhetők...csináltak volna kisebb,de gyorsabb pókokat,többet,és megoldhatták volna,hogy kelljen bizonyos helyeken harcolni velük,pl.nem értem,miért nem csináltak egy autós arénát...egy helyszint,ahol csak autóval kellene pl.valami küldi kapcsán rendet rakni.amit megfejelhettek volna a multival is,sokan nyomtak volna autós párbajt,hisz ott nem számit,ki mivel van felszerelve vagy hanyas szintű,ez eléggé kihagyott ziccer.
Új hozzászólás Aktív témák
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Nintendo Switch 2
- Gumi és felni topik
- 5.1, 7.1 és gamer fejhallgatók
- Poco X8 Pro Max - nem kell ide sem bank, sem akkubank
- Így néz ki és ekkor startol a Honor 600 Pro
- Autóápolás, karbantartás, fényezés
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Tőzsde és gazdaság
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- További aktív témák...
- Szép! HP EliteBook 855 G7 Fémházas Strapabíró Laptop 15,6" -65% AMD Ryzen 3 PRO 4450U 16/256 FHD
- Logitech G923 + állvány (PS5/PS4/PC) újszerű
- Bomba ár! HP Elitebook 850 G8 - i5-11GEN I 16GB I 256GB SSD I 15,6" FULLHD I Cam I W11 I Gari!
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad L390 - i7-8GEN I 16GB I 256SSD I 13,3" FULL HD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad X260 - i5-6G I 8GB I 256SSD I 12,5" HD I HDMI I CAM I W11 I Gari!
- Akciós kisWorkstation! Dell Precision 3570 i7-1255U 4.7GHz / 32GB / 1000GB / Quadro T550 4GB FHD 15"
- GAMER PC! Ryzen 3900X / RX 7600XT 16GB / B550 / 32GB DDR4 / 500GB NVMe! BeszámítOK
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T15 G2i - i7-11G I 16GB I 512SSD I 15,6" FHD I Cam I W11 I Garancia!
- 5G! Lenovo ThinkPad P14s Gen 4 Intel Core i7-1370P RTX A500 32GB 512GB 1 év teljeskörű garancia
- Apple iPad 9 64GB,Átlagos,Adatkabel,12 hónap garanciával
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
a Drifterekkel hidd el,lvl61-en sem ildomos gyalogszerrel ujjat húzni...más kérdés,hogy igazából én eléggé sajnálom,hogy nem is kell...mert simán elmész mellettük és kész.ráadásul kifejezett csalás a dologban,hogy a nagy dög teherautón célkövető rakéta van,azzal nevetségesen könnyen kilőhetők...csináltak volna kisebb,de gyorsabb pókokat,többet,és megoldhatták volna,hogy kelljen bizonyos helyeken harcolni velük,pl.nem értem,miért nem csináltak egy autós arénát...egy helyszint,ahol csak autóval kellene pl.valami küldi kapcsán rendet rakni.amit megfejelhettek volna a multival is,sokan nyomtak volna autós párbajt,hisz ott nem számit,ki mivel van felszerelve vagy hanyas szintű,ez eléggé kihagyott ziccer.