Hirdetés
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Házimozi haladó szinten
- Mégis meglepi egy új GeForce-szal a rajongókat az NVIDIA?
- Apple MacBook
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- TCL LCD és LED TV-k
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Micro Four Thirds
- Vezetékes FEJhallgatók
Új hozzászólás Aktív témák
-
BandiHUN
veterán
a Drifterekkel hidd el,lvl61-en sem ildomos gyalogszerrel ujjat húzni...más kérdés,hogy igazából én eléggé sajnálom,hogy nem is kell...mert simán elmész mellettük és kész.ráadásul kifejezett csalás a dologban,hogy a nagy dög teherautón célkövető rakéta van,azzal nevetségesen könnyen kilőhetők...csináltak volna kisebb,de gyorsabb pókokat,többet,és megoldhatták volna,hogy kelljen bizonyos helyeken harcolni velük,pl.nem értem,miért nem csináltak egy autós arénát...egy helyszint,ahol csak autóval kellene pl.valami küldi kapcsán rendet rakni.amit megfejelhettek volna a multival is,sokan nyomtak volna autós párbajt,hisz ott nem számit,ki mivel van felszerelve vagy hanyas szintű,ez eléggé kihagyott ziccer.
Új hozzászólás Aktív témák
- DDR5 8/ 16/ 32GB 4800-5600MHz UDIMM PC RAM, több db- számla, garancia
- LG 27G850A - 27" Nano IPS - UHD 4K - 240~480Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium PRO - HDR 600
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 Pro Max 128GB Graphite -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4564, 100% AKKSI
- HP EliteBook 650 G10 15,6" i5 -1335u, 16GB RAM, 512GB SSD, jó akku, számla, 6 hó gar
- Azonnali készpénzes Sony Playstation 4 Slim / PS4 Pro felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
a Drifterekkel hidd el,lvl61-en sem ildomos gyalogszerrel ujjat húzni...más kérdés,hogy igazából én eléggé sajnálom,hogy nem is kell...mert simán elmész mellettük és kész.ráadásul kifejezett csalás a dologban,hogy a nagy dög teherautón célkövető rakéta van,azzal nevetségesen könnyen kilőhetők...csináltak volna kisebb,de gyorsabb pókokat,többet,és megoldhatták volna,hogy kelljen bizonyos helyeken harcolni velük,pl.nem értem,miért nem csináltak egy autós arénát...egy helyszint,ahol csak autóval kellene pl.valami küldi kapcsán rendet rakni.amit megfejelhettek volna a multival is,sokan nyomtak volna autós párbajt,hisz ott nem számit,ki mivel van felszerelve vagy hanyas szintű,ez eléggé kihagyott ziccer.