Hirdetés
- Mini-ITX
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- 5.1, 7.1 és gamer fejhallgatók
- Kegyvesztett lehet a Radeon termékskála középső tagja
- TCL LCD és LED TV-k
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- AMD Navi Radeon™ RX 6xxx sorozat
- Milyen RAM-ot vegyek?
Új hozzászólás Aktív témák
-
BandiHUN
veterán
a Drifterekkel hidd el,lvl61-en sem ildomos gyalogszerrel ujjat húzni...más kérdés,hogy igazából én eléggé sajnálom,hogy nem is kell...mert simán elmész mellettük és kész.ráadásul kifejezett csalás a dologban,hogy a nagy dög teherautón célkövető rakéta van,azzal nevetségesen könnyen kilőhetők...csináltak volna kisebb,de gyorsabb pókokat,többet,és megoldhatták volna,hogy kelljen bizonyos helyeken harcolni velük,pl.nem értem,miért nem csináltak egy autós arénát...egy helyszint,ahol csak autóval kellene pl.valami küldi kapcsán rendet rakni.amit megfejelhettek volna a multival is,sokan nyomtak volna autós párbajt,hisz ott nem számit,ki mivel van felszerelve vagy hanyas szintű,ez eléggé kihagyott ziccer.
Új hozzászólás Aktív témák
- Mini-ITX
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- 5.1, 7.1 és gamer fejhallgatók
- Autós topik látogatók beszélgetős, offolós topikja
- Okos Otthon / Smart Home
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- sziku69: Szólánc.
- Genshin Impact (PC, PS4, Android, iOS)
- További aktív témák...
- Nintendo Switch 2 Mega Pack - garancia 2027.12.28-ig
- Eladó erős gamer PC
- Samsung Galaxy A34 5G 128Gb Dual, 12 hónap Garancia, Ezüst Színben, Kártyafüggetlen
- Xiaomi Redmi Note 14 4G 128Gb Dual, 12 hónap Garancia, Fekete Színben, Kártyafüggetlen
- Apple iPad 5th Gen 32Gb 6 hónap Garancia, Fekete Színben
- Airmsen YW500 ablaktisztító robot / 12 hó jótállás
- MacBook Pro 13, 14, 15, 16, MacBook Air M1, M2 M3 M4 bill magyarosítás lézerrel / sapkacserével
- HIBÁTLAN iPhone 13 mini 128GB Starlight -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3614
- Microsoft Windows, Office & Vírusirtók: Akciók, Azonnali Szállítás, Garantált Minőség, Garancia!
- Creative Sound BlasterX G6 7.1 USB külső hangkártya
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
a Drifterekkel hidd el,lvl61-en sem ildomos gyalogszerrel ujjat húzni...más kérdés,hogy igazából én eléggé sajnálom,hogy nem is kell...mert simán elmész mellettük és kész.ráadásul kifejezett csalás a dologban,hogy a nagy dög teherautón célkövető rakéta van,azzal nevetségesen könnyen kilőhetők...csináltak volna kisebb,de gyorsabb pókokat,többet,és megoldhatták volna,hogy kelljen bizonyos helyeken harcolni velük,pl.nem értem,miért nem csináltak egy autós arénát...egy helyszint,ahol csak autóval kellene pl.valami küldi kapcsán rendet rakni.amit megfejelhettek volna a multival is,sokan nyomtak volna autós párbajt,hisz ott nem számit,ki mivel van felszerelve vagy hanyas szintű,ez eléggé kihagyott ziccer.