- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- OLED TV topic
- 3D nyomtatás
- Milyen notebookot vegyek?
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Milyen cserélhető objektíves gépet?
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- ThinkPad (NEM IdeaPad)
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
pècsimunkás #8299 üzenetére
Persze szigorúan csak a járvány lecsengése után!
-
B1T3
Topikgazda
Lehet, nem is lenne rossz ötlet összeszedni pl. egy Google táblázatba, kinek mije van, és mondjuk hol lakik. Azért ezek még nem túl személyes adatok, de ha valaki gondolkodik valamin, nagy segítség lehet, ha valaki meg tudja mutatni, vagy ez alapján akár könnyebb lenne találkozót is szervezni. (Pl. én is szívesen meghallgatnék egy Dockin D Fine-t és egy Anker Soundcore Motion+-t, ha tudnám, hogy Debrecen környékén valakinek rendelkezésére áll, de Budapestre csak ezért nem utaznék fel.
)
-
gtamate2
veterán
Na épp erre céloztam, hogy azt ajánlhattad, mikor más típus került szóba
Sebaj, úgy látom végül az Onbeat 500 nyert.(#8291) Departed: Az akkuidőt azért érdemes számításba venni. Az új típus ha jól látom nagyobb teljesítményre képes papíron, illetve vízálló és jobb az akkuideje. Ha jól szól, érdemes megfontolni szerintem a többletet, persze csak akkor, ha nem elégíti ki az igényeidet az Onbeat 500 is
-
rizso
addikt
Végre megjött a Sony XB32 is
Az előzetes teszteléseim alapján tudtam mire számítsak, és nem csalódtam így pár órás használat után sem. Méretéhez képest ez egy baromi jó kis hangszóró, persze elmarad a harman go play-től, de sokkal szebben szól, mint a tronsmart mega, feleségem is meglepődött, "ilyen brutál hang jön ki ebből a kis dobozból?". Dinamikus, telt hangzása van, nem az a kellemetlen puffugó, mint sok bluetooth hangszóró, elég kellemes a basszusa alacsony és magasabb hangerőn is, a közép és a magas is rendben van, zenére és filmre is simán ajánlom.
Tudom, x ráfizetéssel lehetett volna anker soundcore motion+ is, ami lehet jobban szól, nem tudom, nem próbáltam, de nem is nagyon érdekel milyen lett volna, mert ez a Sony most nagyon betalált, a 27k-s ár minden forintját megérte. Illetve annyit megjegyeznék még, hogy itt is lehet kicsit játszani EQ-val, noha nem olyan mértékben, mint az anker esetén, viszont arra pont elég, hogy kicsit egyéni ízlés alapján szóljon.
Amiről azt gondoltam, hogy egyből kikapcsolom, az a világítás. És nem, még ez is megtetszett, itt van mellettem az éjjeliszekrényen, és tök hangulatos, ahogy a beállított lassabb tempójú világítás váltakozik.
Amit sajnálok, hogy nem usb c a töltője, hanem micro usb. Ennyi baj legyen, olyan gyakran valószínűleg nem fogom tölteni. Csak tudnám mit kezdek ezentúl a nagyobb harmannal...
-
Departed
őstag
Sziasztok!
17-18-19 közötti ársávból választanék otthonra rakosgatható BT hangszórót.Geekbuy-on 18ezer most a Tronsmart T6 Plus (40 watt)
Itthon 17ezer a Tronsmart Element Mega (40 watt)
Itthon 17ezer a Divoom Voombox Power (30 watt)Legjobb választás szerintetek ha a mélyhangok is fontosak?
-
Segesdy
tag
Szeretem a minőségi jo dolgokat illetve, hogy minnél jobb legyen ha van rá mód, hosszabb távon érdemesebb szerintem. Viszont most megelégszem az "olcsóbbal" szerintem telejsen korrekten kifog szolgálni ahol kell... a következő ha majd kell akkor biztosan valami "nehéz ágyús" lesz
divoom - Lejátszási időből mennyit vesz le ha 70% on vagy felette hallgatom ? Van valami nagyjáboli visznyítás erre?
-
-
Segesdy
tag
Hello! Pár hete ajánlottatok egy Docking D Fine hangszórót ami nagyon bejön de itthon nem kapható és nem nagyon szeretek/akarok ekkora összegben külföldről rendelni ami majd valamikor megjön. Nagyon kár érte mert baromira bejön.
Divoom onnbeat 500 a másik amit látok itt, hoyg sokaknak bejön... nekem is melóba, otthon munkák közben, barátokkal kiülős iszogatós estékre stb... felhasználásra kellene, tehát nem Tv hez meg ilyen egyéb.
20ezerig esetleg van még valami más ajánlat a divoom helyett ami jobbnak bizonyulhat?
-
djnice
veterán
Dockin D Fine akcióban (99 EUR): [link]
-
-
<Adamsky>
nagyúr
Ezzel az árral tényleg nehéz versenyezni. Amazon-ról rendelve - uk-t és de-t néztem - mindkét helyen van 20-20 GBP / Eur kedvezmény. Így - Amazon-os átváltással (aminél azért lehet jobbat is eszközölni) 36,5e és 33,2e Ft -ra jön ki szállítással.
Én Oluv tesztjét néztem, ahol összehasonlította a kettőt. Az alapján - szerintem - megéri a felárat. Persze, ha te hallottad, és tetszett a Sony - és már egyébként is úton van - akkor nincs miről beszélni
-
rizso
addikt
válasz
<Adamsky> #8266 üzenetére
Nem láttam, hogy lett volna bárhol is akcióban, 100€(+szállítás)-t meg nem akartam kifizetni érte. Sony akciós volt, 27k.
gtamate2: kipróbáltam vásárlás előtt, tudom mire számítsak, nekem tetszett az, amit hallottam. Igazából a tronsmart mega helyére keresek valami hordozható motyót, ami ha nem is hifi minőség, de azért élvezhető.
-
ribarszki
őstag
Android rendszeren hol lehet beállítani, hogy ha zenét hallgatok a BT hangszórón, és FB messenger üzenetet agy más jelzést kapok, ne halkítsa le a zenét, és ne csipogjon bele.
Nagyon zavaró..
-
Atomgeszi
nagyúr
válasz
ribarszki #8263 üzenetére
Igen, ma hozta a futárt. Szerencsére alacsony hangerőn a basszust is visszaveszi. Ha meg úgy van, akkor winamp-ban még le tudom húzni az ekvalézert
Meg ennek végre valóban lineáris a hangereje, nem úgy, mint a charge2+-nak, ahol alacsony hangerőn 2 szint között akkora ugrás volt, hogy az egyik halk, a másik meg hangos volt.
Deep/Progressive house-hoz ez remek hangfal!
6-ost akartam, de megugrott az ára.. 43k-ért ezt meg nem bírtam ott hagyni.
-
rizso
addikt
Én pedig rendeltem egy Sony XB32-t. Sokáig agyaltam, hogy vegyek-e a harman mellé egy könnyebben hordozhatót, és meggyőztem magam, hogy kell még egy fölösleges kütyü
Először JBL charge 4 volt a kiszemelt, tetszett az usb-c töltés, aztán meghallgattam élőben több típust, és a Sony győzött meg. Ahová viszem magammal, ott többet fogok filmezni, mint zenét hallgatni, és filmek alatt brutál különbséget hallottam a Sony javára. Agyaltam az XB41-en is, de az meg akkora, hogy már akkor igazából a go play-t is vihetném magammal.
-
Atomgeszi
nagyúr
Megvettem az Onyx 5-öt.
Nem bántam meg.
-
carl18
addikt
NIncs mit, örülök hogy sikerült jót ajánlanom!
Azért is hangoztattam az áráért bestbuy, én még 16E vettem de azért az árért is megérte. Most meg a 12E forintért nem is tudok jobban ajánlani.(A Tronsmart nem annyira jó mint amennyire a marketing körülötte annak mutatja. A T6 vs Onbeat 500 csatában is nagyon elverte a Divoom. )
-
tboy72
aktív tag
Üdv mindenkinek!
Itteni tapasztalatokra, ajánlásokra hallgatva ma beszereztem én is egy Divoom ONBEAT-500-t.Igazából volt egy awei bt hangszóróm, kerti munkáknál, ház körüli teeendőknél jól jött, de eljárt az idő felette, szétment az usb csatlakozó, meg egyéb bajai is voltak.
Hát ég és föld a kettő. Ennek tényleg szép hangja van! Most éppen Mike Oldfield megy rajta a nappaliban és csak ámulok, hogy milyen szépen betölti a 40 nm-t. Köszönöm a tapasztalatok megosztását! -
<Adamsky>
nagyúr
válasz
Azteeek #8256 üzenetére
Próbáld meg Oluv adatbázisában összehasonlítani (egy jó fül- / fejhallgató erősen ajánlott). Hangminőségben szvsz. az van, amit írtam. Viszont ha a méretet, ill. a hordozhatóságot nézzük, akkor a kis JBL mindent visz.
-
HifIndex cikk , nem is a szakmai tartalmáért (ahhoz sajnos az én zeneértő képességeim kevesek), de stílusáért talán érdemes elolvasni.
-
<Adamsky>
nagyúr
válasz
Azteeek #8254 üzenetére
Hi! Nekem SoundCore 2 volt. Szépen szól, de egy Tribit Xsound Go még szebben, ill. dinamikusabban. Ahogy elnézem az "1-esben" nem passzív membrán van, hanem egy ilyen kis kamra. Háááát... a fene tudja. Anno nézegettem Youtube-os teszteket és mintha úgy rémlene, hogy ha nem is sokkal, de a 2-es azért jobban szó. Az árakat elnézve úgy néz ki ez reális (SoundCore ➞ SoundCore 2 ➞ Xsound Go)
Most ilyened van? Úgy rémlik egy ismerősnek is van ilyen. Ha kell, akkor össze tudom neked kóstolni az Xsound Go-val ...
... de így látatlanba úgy gondolnám, hogy bármelyik jobban szól ennél a kis JBL-nél. -
Azteeek
tag
#Aliexpress HUF 9,232.64 40%OFF | Anker SoundCore Portable Wireless Bluetooth Speaker with Dual-Driver Rich Bass 24h Playtime 66 ft Bluetooth Range & Built-in Mic
https://a.aliexpress.com/_d7HjzVdEz most akciós ali-n. Valakinek tapasztalat vele?
-
Azteeek
tag
Jbl GO-hoz hasonló méretben mi az ami ajánlott kb 15 ezer ft-ig? Go-nak eléggé tetszik a hangja , nem tudom van-e ebben a méretben valami ami jobb vétel lenne.
-
carl18
addikt
válasz
Williamgrant #8251 üzenetére
Jó nekem a boomboxról alapjáraton ez ugrott be.
Tudom hogy vannak manapság is boomboxok, a JVC is gyárt.
De az oluv által tesztelt Aiwa Exos 9D is ebbe a kategóriába sorolható. Még a régi 80-as évekbeli filmekbe lehetet ilyesmiket látni.
Nekem már ha a hordozhatóságot nézzem a Dockintól nem is kéne nagyobb. Persze azért eljátszok néha a gondolattal egy nagyobb hangszóró mit szólnaTalán majd ha épitek valamit, biztos megosztom majd itt. Diy Project még van tervbe
De a bluetooth hangszórók már csak az a akku miatt is jobban. Azért a Boomboxba nem győzte venni az ember a góliát elemet -
"De úgy átlagban a mai bluetooth hangszórók hordozhatóság terén is sokkal jobbak."
Ma is vannak boombox hangszórók, amik semmivel sem kevésbé jól hordozhatók mint a kisebb társaik, már olyan szempontból hogy tömeg / teljesítmény arányban.
Nekem a Blockrockeren van egy bőrönd kihúzó és kerekek (JBL-eken és Sonykon is), van benne egy 12V-os nagyteljesítményű motorakksi. Sok-sok órán keresztül tud irdatlan hangerőn dübörögni, tudja akkuval is, a zenei minőség meg hát kb olyan mintha egy amatőr zenekar első színpadi előadása lenne bérelt 110V-os rendszerrel. Hangos, mozog a gyomrod a basszustól, üvöltesz ha sört akarsz, de bírja a strapát.
Ami neked "beakadt" retro kazettáshifi, az már rég nem téma boombox területen. -
carl18
addikt
válasz
Williamgrant #8248 üzenetére
Én itt idáig azokból a rádiós kazettás magnókból indultam ki amit eddig hallotam. Azt tudom vannak ám komolyabb modellek is, de azok ritkák vagy drágák. De úgy átlagban a mai bluetooth hangszórók hordozhatóság terén is sokkal jobbak.
A Régi boomoxokba még ott voltak a kazetta/rádió részek ami szintén szépen emelték a súlyt. Bár egy régi boomboxot lehet beszerzek resftaurálási szándékból. Néha-néha jó volna elővenni."céges bulira, vagy házibulira a haverokkal kell hangkeltő, nem fogod a frankón szóló szobai cuccodat vinni"
Na igen ez tökéletes példa, még pár éve volt házi buli is haverom ötlete az volt hozzam a hifimet csak kipróbálni hogy szól. Én mondtam is azt nem viszem sehova, nekem az otthonra lett véve nem házibulizni. Igen, ezt én már sajnálnám befogni bulizni stb.
Már számomra eszmei értéke is van, nem csak anyagi. -
"Nekem havi 40e a cigi,"
Huh.Nem merek rákérdezni kiszámoltad-e már hogy mennyibe került eddig ez az életstílus. Biztosan megtetted, és biztosan tojsz rá.
De azért 3 évente kijönne belőle egy 16 lábas motorcsónak, vagy egy szép kezdő 25 lábas vitorlás. Kinek mi a zsánere...
-
A boombox igényeket azért azok a cuccok nagyrésze - amit itt ajánlgatunk - nem fedi le. Ha egy céges bulira, vagy házibulira a haverokkal kell hangkeltő, nem fogod a frankón szóló szobai cuccodat vinni, maximum 1x. Full hangerő az este kései szakaszában, lelökik, ráöntik a vodka-narancsot, vagy a részeg hülye beugrik vele a medencébe.
Vagy strázsálsz mellette, őrzöd hogy nehogy baja legyen, a buliból meg kimaradsz.
A saját cuccaid ugye neked értékek és a besurranó tolvajnak, a rokonaid és haverjaid nagyrésze szerint azok felesleges szirszarok, amik jól jönnek ha pont arra van szüksége, de amúgy sokkal okosabb lettél volna, ha helyette pl. bort, sört, függönyt, robotgépet vagy esetleg ívhegesztőt vettél volna. -
Elims
veterán
válasz
Williamgrant #8232 üzenetére
Ez jó volt! :-)))
Viszont ez rád is vonatkozik ezek után. ;-)"...úgy szoktam magamnak megindokolni, hogy megnézem a kollégám életvitelét. Ő havi 30k-t költ cigarettára..."
Ez pontosan így van!!
Ugyanezt szajkózom pár embernek akik panaszkodnak,hogy mit vett és mennyiért (egyébként szerintem hasznos dolgot).Ne sajnálják maguktól azt a kis pluszt.
Nekem havi 40e a cigi,mellette persze ugyanúgy megveszem ami nekem kell,persze bizonyos határon belül,de akinek még a cigi káros szenvedélye sincs engedjen meg magának olykor-olykor vmi kis apróságot."Túl vagyok rajta, és megtanultam hogy a számomra kedves dolgokon nem spórolok..."
"A nagy eufória pont emiatt az előzetes dolgok miatt elmarad, de a használati értéke tovább megmarad."
Te piszok értelmes ember lehetsz.
-
carl18
addikt
válasz
Williamgrant #8242 üzenetére
"Ő havi 30k-t költ cigarettára, én évi 300-at "felesleges" cuccokra"
Hát most a Vifa amit vettél szerintem hosszú távon ki fog szólgálni.
Majd esetleg ha a litium cellák tönkre mennek azokat kell csak cserélni, de utána megint bővül az élet tartalom.Nekem sincs káros szenvedélyem, de valahogy a bluetooth hangszórók világa tökre megfogott. Emlékem régen nagy boomboxot cipeltek magukkal az emberek, most meg teljesen meglep mit hoznak ki ilyen kompakt méretből. Még 7-8 éve én is akartam egy boomboxot, de hát góliát elemmel folyton elátni nem lett volna túl gazdaságos.
-
válasz
<Adamsky> #8244 üzenetére
Azt tanultam a PH! egyik fórumtársától, hogy érdemes kinézni valamit, majd utána legalább 1-2 hétig tanulmányozni, utánanézni, tesztelni stb. Általában így teszek, viszont a cuccaim megbecsülöm. A nagy eufória pont emiatt az előzetes dolgok miatt elmarad, de a használati értéke tovább megmarad.
Amúgy szerintem mindegy milyen ársávból választ az ember (már amit úgy dönt hogy költ termékre), a lényeg hogy valós igényeit, ne a látens vágyait fedje vele. Ha így tesz, nagy gáz nem lehet. -
<Adamsky>
nagyúr
válasz
Williamgrant #8242 üzenetére
" ... a számomra kedves dolgokon nem spórolok ... "
Hasonló az én filozófiám is: az az igazán drága, amit nem szeretsz.
Pl. van egy kollégám, aki állandóan cserélgeti a telefonját, bt.-s hangszóróját, fülhallgatóját, stb., de egyszer sem hajlandó egy kicsit jobban a zsebébe nyúlni (pedig akkor lehet találna olyan cuccot, ami jobban kiszolgálja az igényeit). Persze mindig nagyon boldog(nak tetteti magát) mikor beszerez valami új és olcsó és/vagy akciós cuccot. Az öröm viszont általában rövid idejű. Egy-két hét hónap után már szabadulna a portékától ... -
válasz
<Adamsky> #8241 üzenetére
Pont ilyen színű az enyém is.
Amúgy még nem is a legjobb beállításokkal tesztelte. A legmeglepőbb mint tol, amikor a konfig appban belövöd hogy a fal előtt van 1m távolságra.
Amúgy mikor a muzikerbe bementem én sem Copenhagent akartam venni, hanem Oslót. Viszont mivel ugye elsőre nem azt mutatták be, teljesen belebuzultam. Azt viszont meg kell jegyeznem, hogy sokkal ésszerűbb választás az Oslo ha a hordozhatóságot komolyan vesszük. A Copenhagen tömege jelentős. A párom nem szívesen mozgatja, szerinte nehéz. Annyira nem mint egy Exos-9, de tény hogy kényelmetlen hurcolászni. Szabadtéren pedig egyik Vifa sem pukkan nagyot, de a többiekről már ne is beszélve, oda boombox kategória kell. -
válasz
<Adamsky> #8237 üzenetére
A B&O volt az igazán drága, mert autót is kellett hozzá venni.
Nem vagyok kisegítve a bármilyen sztereó cuccal, mert nem tudom hordozni. Mostanában rászoktam hogy teleengedem a kádat, befekszem és zenét hallgatok. Előtte ezt egy dash pro-val toltam, de így jobb a hangzás. A vifával az egész házat körbejárom, ahol éppen dolgom van ott hallgatom. Nem várok tőle többet mint amit ad, amit viszont ad, azt hozza tisztességesen. Hogy minek mi az ára, azt úgy szoktam magamnak megindokolni, hogy megnézem a kollégám életvitelét. Ő havi 30k-t költ cigarettára, én évi 300-at "felesleges" cuccokra. De tény hogy nem kenyérből lett lespórolva a hangszóró ára, megértem azt aki nem fizet ennyit egy ilyen cuccért, az én életemnek is volt olyan szakasza, amikor a hiteleim kifizetése után maradt 2.000 Ft-om egy hónapra kajára. Túl vagyok rajta, és megtanultam hogy a számomra kedves dolgokon nem spórolok, azt tapasztaltam, hogy az élet anyagi része nem ezeken áll vagy bukik másnál sem. -
<Adamsky>
nagyúr
válasz
ribarszki #8238 üzenetére
Azóta belehallgattam Oluv VIFA Copenhagen tesztjébe, ahol nem csak hallatszik, de mondja is, hogy az Oslo nem annyira sztereó. A Copenhagen tényleg megdöbbentően szól ...
(#8239) carl18
Csecse ez a Sony cucc. Kicsit "old school," de biztos nagyon kellemesen szól.(#8240) ribarszki
+1 ... de gondolom a szükség hozta így. Egy ilyen cuccnak kell a tér, míg egy akármilyen bt.-s hangszóró beéri sokkal kevesebbel. -
carl18
addikt
válasz
Williamgrant #8236 üzenetére
Csak nem zavarlak? Még is mivel ?...
Amúgy az a Vifa amit vettél az már valóban jól szólhatMondjuk nem olcsó de a minőséget általában meg kell fizetni.
(#8237) <Adamsky>
Hát a minőséget meg kell fizetni, tudtommal a Vifa elég komolyan oda tette magát. Oluv nagyon dicséri mindegyik termékét, persze tény valóban jobban megérheti egy otthoni hifi hangrendszer.
Én Tegnap a Sony LBT-709 Hifim után kicsit a Dockinon is hallgattam ugyan azt a zenét jack-en keresztül. És Hihetetlen mennyire dinamikusan képes kiadni magából a hangokat a Dockin.
Méretéhez képest valóban képes vagyok meglepődni milyen hangok jönnek ki a Dockinból.Ha már elértünk más irányban is, én ezt használom otthon. Filmnézés,zenehallgatás terén maximálisan kiszolgál.
De igy hogy van rendes Hangrendszer itthon, mondhatom a bluetooth hangszóró inkább akkor jön jól mikor jön a jó idő. -
ribarszki
őstag
válasz
<Adamsky> #8237 üzenetére
Van itthon Dali Concept 6 hangfalpárom gránittalpakon. Hivox tuninggal (belső vezetékek, váltók, kondik, csillapítás kicserélve) Ehhez NAD C325 stereo erősítő, és Hivox Dac, Hivox Jittercsökkentővel és Hivox hálózati szűrővel Nem felsőkategórás szett, de stereoban azért egy tisztességes belépő.
Mióta megvan a Vifa Oslom, egyszer sem kapcsoltam be ezt a szettet. Az Oslot bárhova vihetem, és tisztességes hangminőséget kapok.
Persze a Dalik jobban szólnak, de a Vifa már hozza azt a minőséget ami zenehallgatáshoz nekem elég.A Vifa hordozva (bárhol!) ad egy olyan szintet ami mellett nem érzek ingert az otthoni fix stereo rendszer hallgatásához...
-
<Adamsky>
nagyúr
válasz
Williamgrant #8236 üzenetére
Uhh ba+, mond, hogy ezt a Copenhagen-t ajándékba kaptad!
Ez - nekem legalábbis - k. sok pénz. Illetve pontosítok. Ennyiért (no flame!), de én már valamilyen jó- / jobbféle sztereó rendszerben gondolkoznék. Nekem ezzel ezzel az lenne a bajom (persze nem hallottam, így a tévedés jogát fenntartom), hogy egyszerűen nem tud eléggé sztereó lenni. Biztos nagyon jól, tisztán, részletezően szól, de ... -
-
carl18
addikt
válasz
Williamgrant #8234 üzenetére
Azt irtam lassan, amúgy neked milyen hangszóród van ?
Ha már mindig itt látlak ? Vifa? Esetleg Anker?.d
-
Tényleg szörnyű attrocitások értek, itt találsz moderátort: Moderátort keresek
-
carl18
addikt
NIncs mit, úgy leirtam ami idáig nekem lejött.
Csak úgy a youtubon is mindenki sponzoráció miatt bemutatja a Tronsmartot mint ha valami jó cucc lenne. Persze egy olcsó kinai hangszóró után valóban megváltást. 2017 nyarán vásároltam a Divoom onbeat 500-at. 2018 elején én is bedöltem a Tronsmart Marketingnek és megvettem a T6 modellt. Mikor élőbe meghallottam hatalmas csalodás volt, a Divoom sokkal de sokkal jobban szólt.
Én nem kapok egyik cégtől se sponzorációt, igy tényleg a személyes tapasztalataim osztom meg. A Divoom se tökéletes ,de az áráért szerintem nehéz jobbat találni.
Még azért van pár hangszóró amit kipróbálnák. Doss Sound XL hangjára kiváncsi vagyok.Igaz nem kell vele foglalkozni, de kezdem magam kinosan érezni. Most már ráirok egy adminra lassan zaklatásért.
-
-
-
carl18
addikt
Hát én is kiváncsi lennék a hangjára. Elég massziv szerkezet, fa dobozos és aktiv mélynyomó is játszik szóval biztos jól szólhat.
[link] Ez alatt is kijön a Dockin előnye a JBL-el szemben.
Én nem mondom ez jó billentyüCsak az hogy jól birja és nem egy tönkre egyik napról a másikra. Amire kell kiszolgál, most minek költsek valamire feleslegesen ha müködik. Pedig már párszor elboritottam véletlen .d
-
-
<Adamsky>
nagyúr
Srácok, pííísz!
Nincs értelme ezen annyit rugózni. Valaki így, valaki úgy ír (a berögződést nehéz megváltoztatni). Egyébként láttam én már carl18 szövegénél - itt a PH!-n is - sokkal olvashatatlanabbat ...
Te, pedig carl18, ne kapd fel ilyen apróságon, ill. ilyen gyorsan a vizet, mert nem éri meg! -
carl18
addikt
válasz
UberMutant #8223 üzenetére
-
carl18
addikt
Nekem a Dockin D fine idáig nagyon bejött. A hangja méretéhez képest valami elképesztő. Elég jól adja a basszusokat, az akkumulátor is nagyon sokáig birja. A hangerő is elképesztő, néha ha új emberek találkoznak általában nagyon meglepődnek mire képes ez a cucc. Én még fekete pénteken csaptam le rá, úgy elég jó vétel volt.
A JBL Xtreme szintjén van a Dockin tudtommal, és powerbank funkciót is képes elátni.Összeségében nagyon jó cucc, és ezért az árért a lehető legnagyobb teljesitményt kinálja ár-érték arányban. Mikor a haza árakat néztem, akkor azért meglep mennyire drágán kinálnak például egy JBL Charge 4-et. Nekem 114 Euro volt postával fekete pénteken, ami átszámitva 38500 ft.
Igazat megvallva ez se tökéletes, talán nagy hangerőnél képes a hangszórón a rács rezonálni. Ritka jelenség, nem fordul elő sürün, a másik hogy basszusba nem megy le olyan mélyre.
Amúgy a Dockint lehet használni jack kábellel is, ha haverodnak ez számit. Én úgy átlagba ár-érték arányt alapján vásárlok valamit.
Egyik régi haverom a tronsmart T6 plus vásárolta 25E magyar forintért, szerintem a Dockin fényében egyáltalán nem éri meg az árát. Még nem olyan rég irtam ide, volt lehetőségem összehasonlitani őket. Ég és föld a különbség, persze méretbe se egy kategória.
Szóval szerintem a T6 plus max 15E forintot ér az én szememben, elég sok konkurencia van jelenleg a piacon. Onbeat 500 is 12E forint, amiért elég jó vétel. És sokkal jobb hangja van mint bármelyik tronsmartnak. A T6 plus ugyan torzit, egyszerüen nem jó a hangképe...Számomra élvezhetetlen. Ha olcsón kell valami akkor már inkább divoom...
Divoom onbeat 500 12E-ért nagyon jó vétel, esetleg 20E alatt lehet venni europai raktárból Doss Sound XL-t amiről eddig még csak jókat hallottam.
Én jelenleg a Charge 2+-t és egy Dockin D Fine-t használok. Mind kettőnek remek a hangja. Tisza hangzást, szép basszus minden ami kell.
Sajnos tegnap is szét voltam esve, 39 fokos lázzal nyomom az ágyat bekaptam egy mellhártya gyulladást, igy nem mindig figyelek oda teljesen a helyes irásra. Meg már irtam angol billentyüzetem van, egy régi massziv darab. Dell a tipusa. Volt pár Genius billentyüm, de 2-3 éven belül mindegyik csődöt mondott. Ez már meg simán van 1 kg elég massziv darab. Úgy érzem az örökkévalóságnak tervezve, azért a pár ékezetért nem veszek 3000 ft-ért megint valamit ami 2 év múlva valszeg tönkremegy.(#8220) Williamgrant
Bocs csak már megszoktam hogy ilyen emberek vesznek körül, nem bántásból irtam amúgy. Végül is egy céllal vagyunk itt hogy jó hordozható hanszórót ajánlunk az embereknek. -
-
Elims
veterán
válasz
<Adamsky> #8214 üzenetére
Nem lehet lebeszélni.Munkába kell neki.
Pont úgy,ahogy írod,pendrive be,elindítod "oszt" szól.
Amit linkeltél mindent tud amit írtam.Köszi!!Carl: Naa,dockin d fine-od van?Megvetted? :-)
Írtál róla itt véleményt??Rég olvastam a topikot,de ha írtál visszaolvasok. :-)
Lehet,hogy az lesz,árúkereső és lesz vmi.Nekem mindegy,hogy milyen karakterekkel ír vki,a lényeg,hogy értsem a mondandóját.
Írhat vki helyesen ha buta értelmetlen dolgokat ír. -
carl18
addikt
válasz
Williamgrant #8216 üzenetére
Angol billentyüm van, ezért néha bonyolult vele kijönni. Célnek kiszolgál, úgy irok ahogy ép kézre esik. Persze lehet helyesirás nácinak lenni szimpla személyeskedés miatt. Ha valakit ez tesz boldoggá csak rajta
-
<Adamsky>
nagyúr
válasz
Williamgrant #8216 üzenetére
-
-
carl18
addikt
-
<Adamsky>
nagyúr
Próbáld meg lebeszélni a haverodat a pendrive-os lejátszásról, de az FM rádióról mindenképp. Utóbbi szerintem nagy szívás ... persze, ha nincs internet a közelben, akkor nem szóltam. Pendrive / sd-kártyás lejátszás. Mocsok sok zene rá tud egy ilyen eszközre férni. Navigálni meg gyakorlatilag lehetetlenség. Elindítod oszt' szól. Ez elég, ill. jó így?
Egyáltalán, bluetooth hangszóró kell az ismerősödnek? Kell, hogy hordozható legyen?
Egy ilyennel lehet jobban járna ... -
Elims
veterán
Sziasztok!
Egy barátomnak kellene bluetooth hangszóró,ajánlottam neki a dockin d fine-t,de azon nincs pendrive lejátszás+fm rádió.
Tudnátok esetleg mondani olyat amiben van bluetooth+fm rádió és usb?
Vmint 30-40e Ft. között van. -
La Magra
tag
Sziasztok!
Olyan BT hangszórót keresek, ami:
- működtethető jack kábellel is BT hiány esetén,
- normálisan be lehet vele hangosítani egy nagyobb osztálytermet (filmnézés esetén nem csipognak a hátsó sorban a gyerekek, hogy ők nem hallják),
- olcsó, amennyire csak lehet (tanári fizetés...).Köszi, ha tudtok segíteni!
-
Ati1979
veterán
Minirig mini 2 kinn.
A honlapjukon meg nem láttam, de oluvnak már megjelent egy beharangozó videoja.
-
carl18
addikt
Sajnos ez a márka ismeretlen. A Flip 4 lehet a legjobb de az a legdrágább. Ha nettes rendelés is játszik, van alig 10E felett Divoom Voombox outdoor, de az onbeat 500 is 12E környékén megy.
Onbeat 500 volt nekem is, 12E forintért ajándék, a Tronsmart T6-ra nagyot ver.
(Az Divoom outdooron én is gondolkoztam amúgy ,csak most be vagyok tárazva bluetooth hangszórókból. Meg még van tervbe épités project is. ) -
<Adamsky>
nagyúr
Srácok, ne legyet ilyenek!
A kolléga picit elírta. 20- és 10W-ot akart írni.
ph2012
Az a helyzet, hogy ezt a Qilive márkát itt szerintem senki nem ismeri. Na, jó, rákeresve a fórumban azért akadt egy találat. Attól még, hogy ez a madaras Tesco saját márkás terméke, akár még jó is lehetne, de ki kellene próbálni. Vagy legalábbis össze kellene kóstolni a 3. képen lévő Flip 4-el, ami már egy sokkal ismertebb / márkásabb készülék.
Arra egyébként, amit írtál bármelyik jó lehet. A kérdés, hogy milyenek az igényeid, és mennyit szánsz rá? Külföldi rendelés játszik? -
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 13400F 16/32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Telefon felvásárlás!! Apple Watch SE/Apple Watch SE 2 (2022)
- Telefon felvásárlás! Samsung Galaxy A15, Samsung Galaxy A25, Samsung Galaxy A35, Samsung Galaxy A55
- DELL Precision 7540 - Intel Core i9-9980HK, RTX 3000 (nagyon erős GPU-val)
- Bomba ár! Lenovo X1 Yoga 1st - i7-6G I 8GB I 256SSD I 14" WQHD Sérült I W10 I CAM I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest