- Keserű jövőképet ígérő lövöldével dobná meg az új GeForce eladásait az NVIDIA
- Három játékprofillal készült az új Arc meghajtó
- Befutottak a beágyazott rendszerekbe szánt, tempós Ryzenek
- Mi történik a szemeddel, ha napi 8 órát monitort nézel? | Orvos válaszol
- A Synology visszatáncolt a saját márkás HDD-k megköveteléséből
Új hozzászólás Aktív témák
-
carl18
addikt
válasz
Max1mus #8236 üzenetére
Csak nem zavarlak? Még is mivel ?...
Amúgy az a Vifa amit vettél az már valóban jól szólhatMondjuk nem olcsó de a minőséget általában meg kell fizetni.
(#8237) <Adamsky>
Hát a minőséget meg kell fizetni, tudtommal a Vifa elég komolyan oda tette magát. Oluv nagyon dicséri mindegyik termékét, persze tény valóban jobban megérheti egy otthoni hifi hangrendszer.
Én Tegnap a Sony LBT-709 Hifim után kicsit a Dockinon is hallgattam ugyan azt a zenét jack-en keresztül. És Hihetetlen mennyire dinamikusan képes kiadni magából a hangokat a Dockin.
Méretéhez képest valóban képes vagyok meglepődni milyen hangok jönnek ki a Dockinból.Ha már elértünk más irányban is, én ezt használom otthon. Filmnézés,zenehallgatás terén maximálisan kiszolgál.
De igy hogy van rendes Hangrendszer itthon, mondhatom a bluetooth hangszóró inkább akkor jön jól mikor jön a jó idő.
Új hozzászólás Aktív témák
- iKing.Hu - Apple iPhone 14 Stílusos megjelenés, megbízható teljesítmény
- Apple iPhone 15 Pro / 128GB / Kártyafüggetlen/ 12Hó Garancia / 100% akku
- HIBÁTLAN iPhone 13 Pro 128GB Sierra Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3563,100% Akkumulátor
- HIBÁTLAN iPhone 13 mini 128GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3320
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte A520M R7 2700X 16GB DDR4 512GB SSD RX 6600 8GB GDDR6 ZALMAN S2 TG A-Data 600W
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest