- Fujifilm X
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- OLED TV topic
- Sony MILC fényképezőgépcsalád
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- Milyen TV-t vegyek?
- Hobby elektronika
- AI-ra, játékra, mindenre kiváló lehet a Gigabyte új PC-je
Új hozzászólás Aktív témák
-
HornedReaper
senior tag
GGMM M4 megint megéri az igényelhető seller kuponokkal, és elvileg vámmentesen tudják küldeni
[link]
Kár hogy befejezték a gyártást, ill. hogy most pont nincs pénzem az M3-nak is tesót vásárolni a 2db M4 mellé -
Wendelke
aktív tag
Üdv!
Csak ha valakit érdekel
, én a kislányomnak veszem, hogy a telefonnál jobb minőségben tudjon néha zenét hallgatni.
https://www.aliexpress.com/item/32890371161.html?spm=a2g0s.9042311.0.0.66404c4d3xzcUL
Most rendeltem meg, kíváncsi leszek, hogy milyen. Oluv összehasonlította a Xiaomi Mi BT hangszóróval, ami már volt korábban. A 12.47 dolláros (szállítással együtt) árat, feltehetően megér.
-
rizso
addikt
válasz
Williamgrant #7795 üzenetére
Ezzel picit vitatkoznék
Egy normális mélynyomó igencsak meg tudja dobni az élvezeti faktort, akár zenéknél, akar filmeknél. Munkahelyemen egy kis Z337 volt - na az nem volt valami nagy durr, mondjuk csak háttérzajra kellett. Itthon egy JBL BAR 5.1 van filmezésre/zenére. Előtte harman go play volt a fő zajkeltő (illetve van is, de most már csak a hálóban laptop/telefon mellé, vagy ha vinni kell), amit imádok, kategóriájában az egyik legjobb cucc, de azért vannak korlátai egy mélynyomós rendszer mellett.
beci: ha feltétlenül Bluetooth hordozható hangszórót akarsz, akkor az említett és általad is kinézett go play baromi jó megoldás, viszont ha nem hordoznád, hanem fixen otthon lenne, akkor egy bluetoothos 2.0 (esetleg 2.1) hangfalszettet javasolnék zenére/filmre, ezekhez is szokott lenni távirányító, jó soundbart nehezebb ajánlani ennyi pénzért, bár 50-60k környékén pl Sony ht-s350 elég jónak tűnt, mikor meghallgattam, illetve sokan dicsérik a Samsung hw-r550-et is.
-
-
beci
őstag
Egyszerusitem a kerdet.
Harman Kardon Go Play, vagy DOCKIN D CUBE 2 db-os szett.
Utobbi kb fele a Harmannak.
Melyik szol szebben? -
janez
aktív tag
A csere nem is volna probléma.
Inkább az, hogy honnan vegyek/rendeljek olyat aksit ami jó bele. Nézegettem a neten, de 5000 mAh szerintem kevés. Gyárilag 10000 mAh van benne. Aztán valaki irta, hogy méretileg nagyobb egy centivel.., ilyenek.
Szóval nem akarok pénzt kidobni az ablakon, ezért, ha egy olyasvalaki tudna egy linket aki rendelt és bele is passzolt a készülékbe: Egy linket megköszönnék. -
beci
őstag
válasz
Williamgrant #7786 üzenetére
A táp még oké.
Hat attol fugg...
A pc es a tv majdnem egymassal szembe van. Ha zenet hallgatok pc-rol,nem zavarna ha a tv felol szol. A xiaomi soundbar tetszene feherben,viszont nincs taviranyitoja igy kiesett.
Ezen kivul meg 2 tws-es hangfalat tudnek elképzelni, vagy egy soundbart taviranyitoval. Elsodleges a zene,a tv hallgatas masodlagos.
Viszont a tv mellett jobban elferne,akar egy melyladaval is. -
-
janez
aktív tag
Sziasztok!
Cserélt már valaki akkut JBL Xtreme-ben? -
gtamate2
veterán
válasz
bajnokpityu #7780 üzenetére
Na, hogyhogy nem jött be? Mire cserélted/néd?
-
-miura
csendes tag
Köszönöm mindenkinek a segítséget. Dockin megrendelve
.
-
beci
őstag
Sziasztok.
Szeretném kiiktatni a vezetékek kuszasagat,ezert aksis bt hangszorot keresnek. Soundbart,vagy 2 sztereo hangfalat. Nem nagy méretben. Pc zenehallgatasra,es tv-n valo filmnezesre,youtube hallgatasra. Taviranyito jo lenne,esetleg feherben. Aliexpress is jatszik. Nem meregdraga cuccot keresek. -
-
wierra
senior tag
válasz
Williamgrant #7775 üzenetére
Mert ott nem vagyol. Pedig néha jó lenne ha volnál.
Egyébként meg tetszik ez a smiley. -
-
Azteeek
tag
válasz
SH4D0W2011 #7772 üzenetére
Posta hozta házhoz. keress rá a csomagszámra a posta nyomkövető oldalán
-
SH4D0W2011
őstag
válasz
Azteeek #7753 üzenetére
Hali!
Megkérdezhetem, itthon ki szállította? Posta, vagy valamelyik futárszolgálattal jött?
Nálam ez az utolsó tracking bejegyzés:
"In transit.
2019-12-31 14:16:00 [HU]"Amúgy érdekes volt, én is kaptam tőlük üzenetet Alin, hogy Dear friend, EU raktárból elfogyott a cucc, Kínából küldenek de barna ott sincs. Aztán válaszoltam, majd másnap lett még pár darab barna EU raktárakban is. Ilyen az én formám.
-
Breki
veterán
GGMM M4] anyaghasználatban sokkal minőségibb
A GGMM M4 digitális hangszórók kiváló minőségű bőrhatású borítással vannak ellátva. A borítás alatt nagy sűrűségű MDF-ből (fa) készült vázban helyezkednek el a karbonszálas hangszórók melynek köszönhetően alacsony szinten tartható a torzítás és telt mélyhangokra képes.
Viszont a minőségibb, nem műanyag ház kialakítás miatt, bár hordozható nehezebben és ugye nem vízálló. Ha ilyesmi kell és fontos az úgymond hátizsákos hordozhatóság akkor a másik.
GGMM M4 hátrányai a szoftver legalábbis androidra, nincs távirányító és ugye már nincsen olyan jó árban
Vedd figyelembe azt is melyik design tetszik, a retro minőségibb hifi design vagy a modernebb letisztultabb egyszerűbb design. -
milu
aktív tag
Én elfogult vagyok a Dockin termékekkel (mert nekem is az van, azaz a Dockin Cube párban) ezért a válaszom:
Dockin D Fine+-ra adom a voksomat!
-
-miura
csendes tag
üdv minenkinek.
segítsetek légyszi dönteni [dockin D fine+] vagy [GGMM M4]
fő felhasználás grillezéskor haverokkal-családdal,kertipartin nem max hangerőn. javarészt rock,pop 80-90-es évek. max 100-120 €
köszi -
wierra
senior tag
válasz
Williamgrant #7762 üzenetére
Látom, áttetted a székhelyed a robotporszivó topikból
-
válasz
Panama13 #7761 üzenetére
Szerintem nem is kellene erre a felhasználásra BT hangszórót (hordozhatót) venni. Nem kellene a csatlakoztathatósággal sem bajlódni, vegyél egy sztereó Edifier saját belső erősítős hangfalpárt (R1200, R1280, R1700, R2000, 2730 stb. stb. ), rommá fogja verni hangzásban a legtöbb BT hangszórót és jó minőségű mély hangjaid lesznek, és a ráírt teljesítmény adatok valósak.
2.1-es hangrendszert ne vegyél, annak 99%-a lényegesen gyengébb zenei minőséget produkál, mint egy jó minőségű sztereó hangfalpár. Amelyik meg tisztességesen szól, rohadt drága.
-
Azteeek
tag
válasz
Panama13 #7754 üzenetére
Nekem még szerencsém volt EU raktárból egy hét alatt az országban volt, de sajnos az kifogyott és kínából tudnak szállítani úgy tudom, az akár egy hónap is lehet.
Habár egy mélynyomóval rendelkező soundbarhoz képest nem tudom milyen lesz bármilyen hordozható hangfal is
-
válasz
csillik.s #7726 üzenetére
Egy Stanmore 2-t hallgattam pár napja egy ljubjanai boltban. Nagyon szépen szólt, telt közép hangzással. A mélyek max hangerőn elvesztek, illetve szappandobozosodtak, de összességében szerintem korrekt cucc. Túl sok ideig nem foglalkoztam vele, mert más miatt tértem be a boltba.
-
-
-
Panama13
lelkes újonc
Sziasztok elsősorban boldog új évet kívánok mindenkinek. Az lenne a kérdésem hogy valaki esetleg halott e már tronsmart element t6 max ot élőbe hogy milyen a hangja, úgy olvastam hogy nagyon komoly melyre le tud menni. Nagyon megtetszett szerintetek meg ér 30 ezer forintot vagy van ilyen árban jobb hangszóró is? Választ ha lessz köszönöm
-
Breki
veterán
válasz
ribarszki #7738 üzenetére
A GGMM M4 fórunában vannak fent képek Főleg AIWA-kból álló torony és ukrán hangfalak amikben van anyag alig tudtuk felrakni a helyére A Hifista által tuningolva azt jelenti, hogy az egyik haverom nagy Hifista milliomosoknak tuningol hangrendszereket erősítőket és hangfalakat épít illetve hangtechnikai kiállításokra járnak és ő tuningolta az az eősítőmet illetve átépítette a hangfalamat.
-
HornedReaper
senior tag
-
ribarszki
őstag
válasz
HornedReaper #7740 üzenetére
Korrekt rendszer házimozira. De az a B&W 603 hangfalpár zenére megérdemelne egy stereo erősítőt.
Ez az erősítő tényleg kevés a B&W igazi arcához. -
HornedReaper
senior tag
válasz
ribarszki #7738 üzenetére
Nálam amúgy nem hifista tuningolta az Arcam AVR250 erősítőt meg B&W 603 S2+LCR60 S3+SF-2030 hangfalakat (5.1), Néhai Hydrasound ezüstözött kábelekkel, de azért nem tudnám egy lapon említeni a GGMM hangfalakkal (még úgy sem hogy kevésnek érzem az Arcam erősítő teljesítményét a rendszerhez, mélyládát pl. nem hajtotta meg valamiért és havernak eladtam, akinél brutális mélyet tol).
Teljesen mást képviselnek de a GGMM-eknek valóban nincs miért szégyenkezniük (ahogyan a DOSS XL-nek sem)! Tronsmart T6 Plus is van, amikor cipelni kell valahová, az is jó de nagyon elmarad minőségben és hangzásban a többitől.
Én pl. a közepes JBL hangfalak magasait nem szeretem, túl vannak tolva de egy kertipartira azok is jók, zenét inkább M3 vagy M4 GGMM-en vagy a DOSS XL-en hallgatok szívesebben
Főleg drónépítésnél, bütykölésnél szól nálam a garázsban. -
HornedReaper
senior tag
válasz
Azteeek #7737 üzenetére
Gratula hozzájuk, a véghajrában sikerült őket ilyen olcsón megszereznünk
110-120 USD körül lesz még talán Kínából csak kérdés amit találtak mint ÁFA-mentes postázás, mennyire lesz az.. Pedig egy piros második M3-ra lehet beneveznék ha majd összeszedem magam pénzügyileg
Nem is értem miért fejezik be a gyártást, ez a sikerszériájuk. Mondjuk a T1 TWS bluetooth fülesük sem rossz, de csakis memóriaszivacsos agybadugóval. -
Azteeek
tag
válasz
HornedReaper #7575 üzenetére
Ma megjött a 12-n rendelt GGMM M4. Minden téren elégedett vagyok vele, rengeteg hangszórót meghallgattam ebben az árkategóriában és ez magasan veri az összeset. Nehezen tudom elképzelni, hogy 25 ezer forintért bármi is jobb vétel lenne nála. Köszönöm a segítséget!
-
milu
aktív tag
Véleményem szerint a Dockin D Cube twin set praktikusabb (ha az egyiket vinni akarod), nekem ezek vannak párban és nekem nagyon tetszik a hangjuk, és a mi még fontos, hogy kis méretűek...(mai napig csodálkozom, hogy ebből a kis szerkezetből honnasn ez a gyönyörű hangzás)
Nekem a beszerzése Best buy volt! -
wierra
senior tag
Sokat látott topiklakóktól kérdem mit vennétek a helyemben;
- Dockin D Cube twin set vagy
- Dockin D Fine ? -
wierra
senior tag
válasz
ImACeltic #7724 üzenetére
Engem azért érdekelt volna, hogyan jeleníti meg a két versenyző pl. az énekhangot, hangszeres zenét.
A teszt során használt elektronikus zene inkább kedvezett JBL-nek. Jó mélyre le tudott menni. Én azért tartok attól, hogy ez csak a szokásos JBL-féle parasztvakítás. Kb. ugyanez volt a megélésem amikor JBL soundbart akartam... aztán lett belőle egy nem harsány, nem 'bass&treble'-re kihegyezett Yamaha. -
zuzozuzo
tag
Sziasztok. Lehet hogy csak az én amazonommal van baj, de a Motion Plus-omhoz szeretnék rendelni egy hordozó tokot és nem találok olyat aki postázna Magyarországra. Tudtok ebben segíteni?
-
ribarszki
őstag
Srácok, az miért van, hogy a 250-es Denon Envaya égen földön nem kapható itthon? Egyedül AV Planet 1hét várakozással. De 65k-t nincs "kedvem" kiadni érte.
Teljesen leszűkítettem a lehetőségeimet Anker Soundcore Motion+-ra és Denon Envaya 250-re. Az Anker ma még akciós a német Amazonon - 30k mindennel. Ha ki lehetne fogni Denont 50k-ért, akkor elhoznám, de ez a 2x-es ár erősen elgondolkoztat.
Illetve ha tudnám, hogy a Marshall stockwell 2 már alacsony hangerőn sem lapos, és nem tolakodó a mélye, hanem szép közép/magassal is megtölti a szobát, akkor ezen is gondolkodnék..
Fene vinné, nehéz dönteni
-
csillik.s
csendes tag
Sziasztok!
Marshall termék vásárlásán gondolkodok....
Marshall Woburn2 vagy Stanmore2
Van valakinek ezzel kapcsolatban tapasztalata?
Ma hallottam egy egy sima Woburn-t megszólalni......hát valami gyönyörű hanga van -
carl18
addikt
válasz
Npeter25 #7719 üzenetére
Főleg szóbába kell ? Hálozatról akarod üzzemeltetni , akkor elég jó vétel a Harman Onyx 3. Sajnos az akkuja elég kicsi,szóval úgy nem bir túl sokat. 30E-ig. Nehéz az Onyx 3 felé licitálni, 30K-ig.
Szerintem veheted a Harman 30E forintig nem tudok jobbat mondani.
(#7718) ImACeltic
Hát a JBL Xtreme 1 azért rendelkezik hibákkal, oluv mikor a D Fine ellen tesztelte elég szépen letorzitott, de azóta tudtommal a firmware frissités megoldotta a dolgot. + Az akkura szoktak sokan panaszkodni, hogy gyorsan lehal.
Xtreme 2 lehet kicsit halkabb de sokkal mélyebre megy, bár élőbe kéne kipróbálni hogy azt kapd amit vársz.
Alternativa a Dockin D Fine, esetleg D Fine plusz nagyobb akkuval is pár extrával. Onyx Studio 5 is szóba jöhet ebbe az árkategóriába.
Nekem a D Fine van ami Xtreme szint, de egyesek Xtreme Killernek nevezik. Elég jól,hangosan, tisztán szól szerintem jó vétel. És azért olcsóbban beszerezhető mint a JBL-ek. -
milu
aktív tag
válasz
Npeter25 #7719 üzenetére
DOCKIN D CUBE 2er-SET, nekem ez működik (szettben, azaz két darab szól nagy megelégedettségemre) az íróasztalomon, nagyon meg vagyok elégedve, hogy a hosszas tesztnézegetések, keresés és számomra alapos válogatás után erre esett a választásom, szuper hangja van!
És jelenleg akciózzák! (Ez most párban közel annyiba kerül, mint a Harman Kardon Onyx Studio3 hangfal, valószínűleg 1 db, használtan!
-
Npeter25
tag
Sziasztok. Szemezgetek egy Harman Kardon Onyx Studio 3 hangfallal. 27e ft-ert használtan jó vételnek számít? Vagy esetleg mit ajánlanátok max 30ért, főleg szobába.
-
ImACeltic
őstag
Sziasztok!
Szemezgetek a JBL Xtreme sorozattal. Neten és Yt videókban mondanak ezt is meg azt is, kinek az Xtreme hangja tetszik jobban, kinek az Xtreme 2-é. Egy Yt videóban nekem az Xtreme hangja jön be jobban, mintha szélesebb skálájú lenne, illetve a mély is jobb. Mik a tapasztalataitok, melyiket ajánljátok, illetve ha van alternatíva, akkor azt is szívesen fogadom.
-
mateus
senior tag
válasz
djfantom #7714 üzenetére
Ez a Bluetooth hangszóró topik, tehát nem ide vágó a videó. Vagy szerinted a Bluetooth hangszóró mi akarna lenni? Ha bemész bármilyen üzletbe, akkor Bluetooth hangszóró néven fogod ezeket megtalálni amiről 90%-ban itt szó van. Ezen kár vitatkozni, te a klasszikus hangszóró fogalmát akarod itt tisztázni.
-
Iludka
tag
Sziasztok. Gondolkodom Jbl Boombox vásárláson. Kérdés: Tv-vel össze kapcsolva Film nézésnél is jó lehet a hangzás? Illetve mennyire ajánljátok ezt a terméket, jóval többet tud mint az Xtreme? Köszi az infót!
-
carl18
addikt
válasz
djfantom #7708 üzenetére
"Látszik,hogy az országban sok a műszaki analfabéta ."
Szerintem ezzel minden elmondtál magadról és a szellemi szinvonaladról. Amúgy pár hsz-t vissza olvasva,észrevehetnéd senki se kiváncsi rád. Inkább moderáld magad,vagy trollkodj máshol.
Még ha Trollkodsz is , amúgy Boldog Karácsonyt! -
Wendelke
aktív tag
válasz
philipe #7710 üzenetére
Szerintem ezt a mobilod tulajdonságai határozzák meg, ezt inkább arról az oldalról kéne kideríteni. De ha esetleg ez nem működik, akkor van még arra lehetőség, hogy valamilyen BT vevőre csatlakoztasd a füles/fejesedet.
Szerk: Vagy esetleg egy hosszabbító kábel, ha van hozzá kimenet.
-
philipe
tag
Sziasztok!
Mivel itt jobban zajlik az élet, gondoltam itt is feltenném a kérdésem.. Hátha vki tud segíteni..
Adott egy TV ami támogatja a bluetooth fülhallgatót - működik, kipróbálva - de jó lenne ha úgy tudnám használni a telefonomat mint a bluetooth fülest, tehát a telo lenne a vevő.. Mivel ahhoz van jobb minőségű vezetékes fülesem.. Szerintetek megoldható?
Előre is köszönöm.?
Üdv. Phil -
ribarszki
őstag
Nagyon szépen köszönöm a válaszokat! Akkor azt mondjátok, hogy az igényeimre a Soundcore Motion+ helyett a DOSS Soundbox XL-re repüljek rá? Köszönöm az eddigi segítséget is!
(Egyébként az IKEA Sonos hangdoboza tetszett, csak nem akksis, így kiesett. De tetszett a hangzása.)
-
djfantom
tag
válasz
Williamgrant #7701 üzenetére
Nem én beszélem a hülyeséget.Azért ,mert nem vagytok tisztában,hogy mi a hangszoró. A hangszoró önbagában nem szól.Azt be kell dobozolni és ahoz kell erősítő.Szóval ezt nagyon benézted és ebből látszik milyen bua vagy. De ehez csak gratulálni tudok.
Látszik,hogy az országban sok a műszaki analfabéta . -
Wendelke
aktív tag
Ahogy az előttem szóló, én is Doss kipróbálását javasolom. Húgomnak vettem egyet akcióban, nagyon szereti, és az én véleményem is az, hogy a hangja van olyan, mint egy normális "mini-hifi" cuccnak. Szóval van közepe is, és nem csak méretet meghaladó dübögést hallod.
-
DG790401
tag
Sziasztok Bt partyboxot keresek nem túl drágán lenne Sony 55 k viszont mèg jelölt a Sencor sss3800 vagy a gogen bps 686 X.Az utôbbi 2 35 K. Kèrdès a sony tud e 20 K val többet?
-
ribarszki
őstag
Sziasztok!
Az Amazonon most akciós Soundcore Motion+ hangszóróval kapcsolatban érdekelne a véleményetek.
Most egy Enusic Soundcap zenél itthon az udvaron, konyhában, gyerekeknek. Ettől kéne feljebb lépni, leginkább hangzásban és hangerőben is kicsit.. Nem a mély basszus érdekel, hanem a tisztább hangzás. Vettem már HK Onyx 5 hangszórót it, de visszavittem 3 nap után, nem tudtunk megbarátkozni. Noha sokkal tisztábban szólt mint az Enusic, de mindent elvitt a mély... Jelzem, a JBL hangszórókat sem tartom szép hangzsúnak, sőt kimondottan nem tetszenek.
Fontos a hordozhatóság és a zenei élmény, ha lehet ilyen mondani egy ilyen kis dobozra.
(Otthon a nappaliban Dali+NAD+Hivox Stereo rendszer zenél, az megoldott)Köszönöm!
-
Dr.NX
addikt
A topikkedvenc Soundcore Motion+ most kuponnal 70 EUR a német Amazonon dec. 29-ig. (Kb. 86 EUR a vége Mo.-i szállítással.)
-
carl18
addikt
válasz
Williamgrant #7701 üzenetére
El kell engedni. Persze a balkánon végigment a Tronsmart Marketing.
De a hangja nem lesz jobb tőle.
Annyi biztos a legjobb tronsmarton belül a T6 plus. Én hallottam mindegyiket, oluv oldalán ott volt a összehasonlitás amit igazoltam.
Mondjuk öt is betámadták a JBL fanboyok hogy merte kihozni a Dockin győztesként az Xtreme ellen.
Ezek után elég toleránsnak kell lennem, hogy engem hivjanak botfülünek. -
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Fujifilm X
- Egy szenzor, két zoomkamera: újraírta a Huawei a mobilfotózás történetét
- Elder Scrolls IV - Oblivion - Olvasd el az összefoglalót, mielőtt írsz!
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Automata kávégépek
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Autós topik
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- További aktív témák...
- Huawei P20 Lite 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- AKCIÓ! MSI B450 R5 5500 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2070 8GB GDDR6 Rampage Shiva Zalman 500W
- Dixit 4 Eredet (bontatlan, fóliás kártyacsomag)
- 18 éve! Billentyűzet magyarítás magyarosítás. Festés vagy lézerezés és egyebek! 3 lehetőség is van.
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A13/Samsung Galaxy A33/Samsung Galaxy A53
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest