- TCL LCD és LED TV-k
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- ASUS notebook topic
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Samsung Galaxy Tab S6 Lite 10.4 - az, ami
- Milyen asztali médialejátszót?
- Autóhifi
- SSD kibeszélő
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
Új hozzászólás Aktív témák
-
Elims
veterán
válasz Williamgrant #8232 üzenetére
Ez jó volt! :-)))
Viszont ez rád is vonatkozik ezek után. ;-)"...úgy szoktam magamnak megindokolni, hogy megnézem a kollégám életvitelét. Ő havi 30k-t költ cigarettára..."
Ez pontosan így van!!
Ugyanezt szajkózom pár embernek akik panaszkodnak,hogy mit vett és mennyiért (egyébként szerintem hasznos dolgot).Ne sajnálják maguktól azt a kis pluszt.
Nekem havi 40e a cigi,mellette persze ugyanúgy megveszem ami nekem kell,persze bizonyos határon belül,de akinek még a cigi káros szenvedélye sincs engedjen meg magának olykor-olykor vmi kis apróságot."Túl vagyok rajta, és megtanultam hogy a számomra kedves dolgokon nem spórolok..."
"A nagy eufória pont emiatt az előzetes dolgok miatt elmarad, de a használati értéke tovább megmarad."
Te piszok értelmes ember lehetsz.
-
-
Elims
veterán
válasz <Adamsky> #8214 üzenetére
Nem lehet lebeszélni.Munkába kell neki.
Pont úgy,ahogy írod,pendrive be,elindítod "oszt" szól.
Amit linkeltél mindent tud amit írtam.Köszi!!Carl: Naa,dockin d fine-od van?Megvetted? :-)
Írtál róla itt véleményt??Rég olvastam a topikot,de ha írtál visszaolvasok. :-)
Lehet,hogy az lesz,árúkereső és lesz vmi.Nekem mindegy,hogy milyen karakterekkel ír vki,a lényeg,hogy értsem a mondandóját.
Írhat vki helyesen ha buta értelmetlen dolgokat ír. -
Elims
veterán
Sziasztok!
Egy barátomnak kellene bluetooth hangszóró,ajánlottam neki a dockin d fine-t,de azon nincs pendrive lejátszás+fm rádió.
Tudnátok esetleg mondani olyat amiben van bluetooth+fm rádió és usb?
Vmint 30-40e Ft. között van. -
Elims
veterán
válasz zola899 #7350 üzenetére
Minőségre szerintem nagyon elfogadható.
Szépen szól (tényleg nagyob tuszta hangja van),viszont a mély ebben is sok egy kicsit. :-/Azon a cd-n én is nagyon gondolkodtam,de aztán mégsem vettem meg. :-/
A te írásod után viszont újra átgondolom... :-)Szerk.:
Vki tudja,hogy a dockin lejátszik e pendrive-ról?
[ Szerkesztve ]
-
Elims
veterán
válasz Ati1979 #7245 üzenetére
"Ezek a melytulsulyos valamik nem az en vilagom."
Sajnos a dockin-ban egy picit jobban fel van húzva a kelleténél.
Volt már neked dockin d vmid?Vagy hallottál már szólni?Ma összehasonlítottam egy xb32-vel.Szépen szól az is!És nem csak magas/mély hangja van,kellemesen lehet hallani a közepet is.
Összemértem. :-)
Szerintem az enyém szebben és egy kicsit hangosabban szól,bár nem tekertem max-ra,nem akarom még teljesen hangerőn meghallgatni. (A sony tulajdonosa egyetértett velem.)
Viszont a közepet mindenképp jobban hallani a sony-ban.
Szerintem az is jó vétel lehet,ha vki nem akar 1-2hetet várni a külföldi csomagra.Egy vifa-val is összemérném egyszer. :-)) Gondolom,hogy esély nem lenne semmire,de legalább hallanám a különbséget.
-
Elims
veterán
válasz Ati1979 #7239 üzenetére
Igen,nekem is úgy tünik,hogy hobby-ból csinálja,de szerintem -talán- lehet benne egy kis egy-egy favorizálás és azt egy kicsit úgy tünteti fel.
Ha tévednék,ami könnyen lehet..akkor én azt tanácsolnám neki (persze nem innen a prohardverről :-) ),hogy kicsitt több helyzetbe/pozícióba is mutassa meg a tesztalanyokat."a mai vilagban ahol egy uj telefon 3-400 ezer forint vagy meg tobb ha csucstelefont akarsz..."
Te látod,hogy mit használok? :-)
Értem,hogy mire gondolsz.Viszont én csak tartom magam ahhoz,hogy nem minden embernek van szüksége olyan műszerre mint ami neked van.Nem feltétlenül az anyagi részére gondolok.Nekem pl. ha mobil hangszóró kell amit nem otthon használok akkor az legyen egy középkategóriás aminek nincs rossz hangja,de egy olyan vifa se legyen,mert fölösleges.Ha iszogatás van vhol vagy egyéb..akkor oda olyan állapotban már mindegy,hogy vifa vagy dockin. ;-)
Ha meg itthon hallgatok zenét akkor meg a házimozit kapcsolom be.
Szóval én ilyen téren igénytelenebb vagyok mint te.
Persze ha vmikor meglátnék egy vifa-t jó áron,lehet,hogy elgondolkoznék a megvételén... :-))Golota: "...szépen szól a basszus, pedig a középtartomány bántóan el van nyomva."
Megérkezett a dockin d fine+. :-)
Amit Golota és Ati ír,úgy van.
V hangszín.
Van benne közép,de nem sok.Szépen szól,szép mélye van.Amire nekem kell,tökéletes. :-)
Nem nagy doboz,de bluetooth hangszóróhoz képest meglepően jó benne a mély.
Vhol itt a topikban olvastam pár nappal ezelőtt,hogy lehet rá letölteni "frissítést"?
Létezik ilyen vagy félre értettem vmit?
A kis táskája jó minőségű!3e Ft-os simán megért!Köszönöm,hogy ezt ajánlottátok!
Holnap összemérem egy sony xb32-vel.Remélem nem én kerülök ki vesztesen.. :-)
[ Szerkesztve ]
-
Elims
veterán
válasz Ati1979 #7237 üzenetére
Óvatos leszek a témában,mert úgy veszem észre,hogy ti nagyon sokat adtok Oluv szavára.
Nincs is ezzel gond,De..youtube videót,főleg az összehasonlítós videókat mindig meglehet csinálni kicsit részrehajlósra..Többször megnéztem tőle a dockin d fine vs jbl xtreme outdoor videót. :-)
Nem mondom,hogy mindenképp jobb a dockin vagy a jbl,de ott azért lehetett volna talán kicsit kiegészítve is tesztelni.A xtreme-nek ugye oldalt is vannak hangszórói,ő az egyiket pont majdnem teljesen letakarta.... :-) és ilyen apróságokból mindig van egy-kettő egy-egy ilyen videóban.
Ne értsetek félre,nem azt mondom,hogy Oluv egy csaló,közel sem és biztos vagyok benne,hogy hozzáértő korrekt ember,de azért kiegészíthette volna úgyis a videót,hogy kb.egálban legyen a két hangszóró (tudom,a dockin-nak meg hátrafelé volt két hangszóró..).
És ez csak egy csepp a tengerben a sok youtube videó közül.Megnéztem azokat a vifa termékeket,biztos,hogy tényleg jók és minőségi termékek..,de videóról szerintem nem adja úgy át mint élőben.Ezt szerintem te tudod a legjobban. :-) Ha vki,te biztosan hallod a különbséget. :-)
Nekem sehol nem lenne olyan igény amit a vifa tud,így nekem fölösleges pénzkidobás lenne 110e-ért blutooth hangszórót vennem,viszont neked és a környezetednek gondolom van igény erre,na meg szerintem a fülünk sem egyforma.. :-) Amit te meghallasz egy ilyen ketyerében én lehet,hogy nem.
"Nekem kell egy bizonyos hangminoseg."
-
Elims
veterán
Gyakran lehet ezen a fórumon (nem csak ebben a topikban) nagyon nagy okosságokat olvasni,de most a te írásod sok mindent felülmúlt.
Köszönöm az írásod!! :-)Gondoltam megrendelem,ha 4-5e-ből kijön,megveszem,de 8e az ára,így nekem is ncore lesz ebből.
A nagy kérdés már csak az lenne,hogy hogyan írjam ki (max.16x-osan fogom),melyik íróval (alcohol/nero/imgburn),vmint milyen lemezre?
Ezek szerintem mindegyike nagyon fontos lenne,ha már ilyen fontos alkalmazás.
Ha véletlenül tudnátok vhonnan használt gyári lemezt max.4e körül,írjátok meg légyszives.Mégegyszer köszi!! :-)
-
Elims
veterán
válasz Ati1979 #7218 üzenetére
Egyiket sem ismerem.
150e-t soha nem adnék egy bluetooth hangszóróért.Na jó,talán azért a jbl partybox 1000-ért,de annál is átgondolnám,hogy tényleg kell e az nekem."...nyilvan nem ehhez kellene hasonlitani, de nincs mas."
Sajnállak. :-))
Ha te kihasználod ezeket,minden O.K. :-)Szerk.:
Ha megjön a dockin hangszóró,kell azt "bejáratni"? (El is felejtettem ezt megkérdezni..)[ Szerkesztve ]
-
Elims
veterán
Fontos kérdésem lenne..
A dockin oldaláról vásárolt e már innen vki? -
Elims
veterán
válasz pècsimunkás #7197 üzenetére
Nekem nincs ilyen fasza kis táskám. :-)
Carl: Jó hangszóró lehet az is.Viszont a cipőd lehet nagyon jó. :-) Kis görgőkkel rajta. :-)))
Rád nem hat a gravitáció??? :-o 👍👍👍👍 -
Elims
veterán
válasz pècsimunkás #7195 üzenetére
Fasza..én tegnapelőtt vettem közvetlenül a dockin oldaláról.Szétnézhettem volna előtte. :-//
Akinek van hozzá táska,kérem írja meg,hogy megér e 3e Ft-ot. ?
[ Szerkesztve ]
-
Elims
veterán
válasz pècsimunkás #7193 üzenetére
Nekem 143€-t ír.
+vettem hozzá táskát+10€ a szállítás.
Mit állítottál az oldalon,hogy 120 lett a +? :-) -
Elims
veterán
válasz kisninja #7188 üzenetére
👍
Lehet,hogy nekem is ez lesz. ;-)Egy barátom kételkedik. :-/ Azt mondja,hogy ha ez valóban 50watt akkor nagyon hamar merül az akksi.
Neked van -kettő is :-) -,írd meg légyszives,hogy mennyit bír az akksi.
Ha eddig még csak úgy tesztelted,hogy a hangerő mondjuk 50%-on (vagy 80-on,mindegy) akkor ahhoz viszonyítva mennyit bír? -
Elims
veterán
válasz kisninja #7182 üzenetére
Köszi!!
Még az is jobb mint 3-4hét.
Én is + -osat rendeltem meghagyva a későbbi lehetőséget,hogy rendelhessek mellé mégegyet.
Gondolom a simától csak abban a két dologban tér el:
- Jobb akksi
- +mégegy hangszóró mellé csatlakozási lehetőség. ?Sky: Neked is köszönöm!
Kicsit furcsálltam.. :-) Bár Angliából kb.4-6nap szokott lenni,ezért nem zártam ki teljesen.
Viszont volt már,hogy belföldön feladott csomag több mint egy hétig jött. :-/ -
Elims
veterán
válasz pècsimunkás #7179 üzenetére
Ne hülyéskedj.. :-)) Németországból? :-o
Gndolom igen,de megkérdezem,mpl vitte? -
Elims
veterán
Sziasztok!
Aki rendelt már dockin d-t írja meg kérem,hogy mennyi a szállítási idő.?
Vmint egy számotokra amatőr kérdés..mire jó bluetooth hangszóróban a nfc? (Nehogy az legyen,hogy gyorsabban lehet párosítani. :-) ) -
Elims
veterán
Sziasztok!
Szerintetek melyik a jobb?
Docking d fine --- Bose soundlink mini (1) --- vagy legyen inkább Bose soundlink revolve? -
Elims
veterán
Sajnos volt 20e határ. :-/
Viszont a múltkor abban a "madarasban" volt egy elég nagy navon hangfal akcióban 20e-ért.Ennek a gogen-nek a többszöröse volt méretben.Nagy fekete.A típusszámát sajnos nem tudom.Tudja vki,hogy melyik lehet az?Szerk.: Ilyesmi volt csak ugye fény nélkül láttam,tiszta feketében.
[ Szerkesztve ]
-
Elims
veterán
Nem lenne veszteni valód,mert 100%-ban visszakapnád a pénzed. ;-)
A dockin d-t olvastam itt vhol a prohardveren,nagyon jót írnak róla.Gondolkoztam magamnak azon is,de a rendelésig nem jutottam el.Jbl extreme-mel is nagyon szemezgettem,de azt meg már nem lehet kapni újonnan/használtan.A kettő kb. egy árban van (vmelyik topikban a dockin d-t jobbnak írják).
Ti esetleg tudtok vhol dockin d-t 42e Ft-nál olcsóbban?Mcs: Kibontás után én kapcsoltam be,goa-t indítottam rajta és szerintem szépen kiadott mindent.Igazad van,nincs viszonyítási alapom :-) esetleg a kis bt hangszóróimhoz viszonyítva (jbl go+samsung level box),de ugye nem egy kategória hangosságban.
Melyik gogen lett volna az +10e-ért?Abban is van rádió? Akinek ezt a gogen-t rendeltem az volt az egyik fő szempont. -
Elims
veterán
Tegnap megjött a barátom hangszórója,egy Gogen BPS528 az emag-ról.Este elvittem neki,kipróbálta és meglepően szépen szól.Tiszta hang kellemes méllyel.
Ma felhívott és mondta,hogy reggel 7-15:30-ig bírta kb. 3/4 hangerőn.Bírta volna utána is csak akkor kapcsolták ki.Az oldalon "akár négy óra"-t írnak. :-)
Várok még egy-két hetet és értékelem ezt a gagyiságot.Ha addig így bírja a barátomnál,értékelem.
Nagyon kíváncsi lennék a te véleményedre ha kipróbálnád. :-) Veszteni valód nincs,mert az emag-on 30-ig visszaküldheted (14napig még a visszautat is ők fizetik) és eldöntheted,hogy a pénzt kéred vissza vagy cserélsz. -
Elims
veterán
válasz rhunseeker #5338 üzenetére
Tényleg,erre nem is gondoltam.
Köszi!!Ati: Az összes ilyen,"ilyen". :-/
-
Elims
veterán
Sokat segítettél!
Kihagyom.
Köszönöm!!Carl:
Sylwerstone: Köszi!De sajnos csak pár napom van beszerezni. :-/ Már a múlthéten kellett volna csak egy hardveraprós visszamondta az eladást.
Esetleg ilyen gagyiságokkal senkinek nincs tapasztalata?Vmi hasonlót keresnék,de nem tudom,hogy mennyire nagyon gáz a hangzása.
-
Elims
veterán
Ismerős volt a neved..aztán beugrott.Te vagy az aki úgy táncol,hogy nem hat rá a gravitáció!
Tudom,hogy ki vagy te.Jhaj,iszonyat keményen kened!!! :-)
Ha már így akkor írd meg nekem légyszives -ha vki tudja,te biztosan(!)-,melyik a jobb,ez a tronsmart element t6 vagy mega vagy a sony srs btx 300?Szerk.: Ezt magamnak kérdezném,elgondolkodtam egy olyan mega-n.Nem használnám ki soha,de 13e-ért 40watt..ha csak 20-25-öt tud már akkor megérné.
[ Szerkesztve ]
-
-
Elims
veterán
Sziasztok!
Egy barátomnak keresnék bluetooth hangszórót kb.20e Ft-ért.
Van esetleg vmi ajánlott hangszóró?Márka nem számít,a lényeg fm rádió (tudom,így már csak gagyi lehet,de neki fontos)+a hangzás,jó mély és hangos legyen.Persze ennyiért szinte lehetetlen,de hátha tudtok vmi ilyesmit. :-) -
Elims
veterán
válasz Atlantisz48 #3122 üzenetére
Köszi! :-)
-
Elims
veterán
válasz Atlantisz48 #3114 üzenetére
Ez a kis ketyere.
Magán a kis méregzsákon nem lehet állítani a hangerőt csak a telefonon.Ha kb.1/4 hangerőn szól -és felett- akkor már szép sistergés mentes.
85% körül persze már elkezd torzítani kicsit.Főleg egy húzósabb goa szám alatt. -
Elims
veterán
Sziasztok!
Ma hozta meg a futár a sbs kicsi hangszórót (coop-osan..).Ha le van halkítva a zene sistereg a hangszóró.Mitől lehet ez?Vajon azért mert filléres kis akármi vagy mindegyik bluetooth hangszórónál van ilyen kapcsolati sistergés?Esetleg hibás lehet?
Nem akartam drágábbat,soha sehol nem használnám ki.Ez is csak addig ment most amíg kipróbáltam.Nem is volt még ilyen ketyerém,ezért kérdezem,nektek lehet,hogy ez alap dolog. :-)
Új hozzászólás Aktív témák
- TCL LCD és LED TV-k
- Autós topik látogatók beszélgetős, offolós topikja
- Windows 11
- Windows 10
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- ASUS notebook topic
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- További aktív témák...
- Apple watch series 6 40mm gyönyörű gyári 100% akku
- Akció!!! Márkás monitor, 50 darab, HP, Samsung, Philips, SUB, DVI, hibátlan, olcsón eladó!
- Lenovo LOQ (15IRX9) - I5-13450HX, 32GB DDR5 RAM, NVIDIA RTX 4060 8gb, 1TB NVMe SSD, 2 év GARANCIA
- IPhone 12 mini gyári független megkímélt gyári akku 94%
- ASUS TUF Gaming A17 FA707NV - 17,3"FHD 144Hz - Ryzen 7 7735HS - 16GB - 512GB - RTX 4060 - 3 év gari
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest