Hirdetés
Legfrissebb anyagok
PROHARDVER! témák
Mobilarena témák
IT café témák
GAMEPOD témák
Keresés
Hirdetés
CyberSecurity Connect - blended learning, valódi labor kísérletezésre. Kiberbiztonsági képzés profiktól!
(használd a CYBSEC25PH kuponkódot további 20 ezer ft kedvezményért!)
(használd a CYBSEC25PH kuponkódot további 20 ezer ft kedvezményért!)
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
B1T3
addikt
Hidd el, hogy ez nem tény, hanem továbbra is szerencse. Simán benne van a pakliban, hogy valaki ezen felbuzdulva rendel, és már az első csomagját megfogják. Annyira nagy kapacitást nem is vesz igénybe, mert első körben csak simán továbbítják, hogy ugyan igazold már, hogy ez az értékhatár alatt volt.
-
milu
aktív tag
Véleményem szerint a Dockin D Cube twin set praktikusabb (ha az egyiket vinni akarod), nekem ezek vannak párban és nekem nagyon tetszik a hangjuk, és a mi még fontos, hogy kis méretűek...(mai napig csodálkozom, hogy ebből a kis szerkezetből honnasn ez a gyönyörű hangzás)
Nekem a beszerzése Best buy volt!
Új hozzászólás Aktív témák
Aktív témák
Új fizetett hirdetések
Üzleti előfizetők hirdetései
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 128GB Starlight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3133, 95% Akkumulátor
- REFURBISHED és ÚJ - Lenovo ThinkPad 40AS USB-C docking station (akár 3x4K felbontás)
- HIBÁTLAN iPhone 13 128GB Red -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3536,100% Akkumulátor
- LENOVO Legion Pro 5 16IRX8 - 16" WQXGA 240Hz - i5-13500HX - 16GB - 1TB - RTX 4060 - 9 Hó garancia
- BESZÁMÍTÁS! 64GB (2x32) Kingston HyperX Renegade 2666MHz DDR4 garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest