- Ízléses lett a Drop kompakt, vezeték nélküli klaviatúrja
- Jól felszerelt, csúcskategóriás külső videokártya jött a Gigabyte zászlaja alatt
- Gamescom 2025: Limitált szériás Godlike X lap és más finomságok az MSI-nél
- Leégett az első Radeon a hírhedt 12V-2x6 tápkonnektorral
- India betiltja a pénzalapú online játékokat
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
<Adamsky> #8241 üzenetére
Pont ilyen színű az enyém is.
Amúgy még nem is a legjobb beállításokkal tesztelte. A legmeglepőbb mint tol, amikor a konfig appban belövöd hogy a fal előtt van 1m távolságra.
Amúgy mikor a muzikerbe bementem én sem Copenhagent akartam venni, hanem Oslót. Viszont mivel ugye elsőre nem azt mutatták be, teljesen belebuzultam. Azt viszont meg kell jegyeznem, hogy sokkal ésszerűbb választás az Oslo ha a hordozhatóságot komolyan vesszük. A Copenhagen tömege jelentős. A párom nem szívesen mozgatja, szerinte nehéz. Annyira nem mint egy Exos-9, de tény hogy kényelmetlen hurcolászni. Szabadtéren pedig egyik Vifa sem pukkan nagyot, de a többiekről már ne is beszélve, oda boombox kategória kell.
Új hozzászólás Aktív témák
- Motoros topic
- BestBuy topik
- Renault, Dacia topik
- Xbox Series X|S
- Az előírások megszegése miatt éghet le egyes alaplapokon a Socket AM5 foglalat
- Milyen videókártyát?
- VR topik (Oculus Rift, stb.)
- Futás, futópályák
- Milyen házat vegyek?
- Feltörték a regisztrációmat vagy elvesztettem a belépési emailcímet, 2FA-t
- További aktív témák...
- DJI Mini 4 pro Fly More Combo FMC RC2 drón új állapotban
- DJI Mini 4 pro Fly More Combo RC2 drón 6 akkumulátorral - Garancia, Care Refresh
- DJI Mini 4 pro - Fly More Combo - RC2 drón szett - Garancia, Care Refresh
- DJI Mavic 3 Fly More Combo RC Pro drón szett - 4/3" Hasselblad + 7x-es zoom kamera
- Asus ROG Strix Flare II Animate Gamer Billentyűzet - Magyar kiosztás
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! R5 2600 / RX 570 8GB / 16GB DDR4 / 512 SSD
- Bomba ár! HP Elitebook Folio 9470m - i5-3GEN I 8GB I 480GB SSD I 14" I DP I Cam I W10 I Garancia!
- GYÖNYÖRŰ iPhone 11 Pro 64GB Space Grey -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS2050, 100% Akkumulátor
- Lenovo ThinkPad 40AF docking station (DisplayLink)
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 mini 128GB Red -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3187, 96% Akkumulátor
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest