- Beszántaná a marketingért felelős részlegét az Intel
- A látszat ellenére helyesen működik az NVIDIA-féle Resizable BAR implementáció
- A Perplexity felvásárlását fontolgatja az Apple
- XIV. Leó pápa szerint a politikusoknak kezdeniük kell valamit az AI-veszélyekkel
- Beperelték az Apple-t a részvényesei, mert túlzott az AI-fejlesztések kapcsán
- Házimozi belépő szinten
- Léghűtés topik
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- OLED TV topic
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- AMD vs. INTEL vs. NVIDIA
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Bluetooth hangszórók
- A látszat ellenére helyesen működik az NVIDIA-féle Resizable BAR implementáció
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
Új hozzászólás Aktív témák
-
Elims
veterán
válasz
Makszimusz #8232 üzenetére
Ez jó volt! :-)))
Viszont ez rád is vonatkozik ezek után. ;-)"...úgy szoktam magamnak megindokolni, hogy megnézem a kollégám életvitelét. Ő havi 30k-t költ cigarettára..."
Ez pontosan így van!!
Ugyanezt szajkózom pár embernek akik panaszkodnak,hogy mit vett és mennyiért (egyébként szerintem hasznos dolgot).Ne sajnálják maguktól azt a kis pluszt.
Nekem havi 40e a cigi,mellette persze ugyanúgy megveszem ami nekem kell,persze bizonyos határon belül,de akinek még a cigi káros szenvedélye sincs engedjen meg magának olykor-olykor vmi kis apróságot."Túl vagyok rajta, és megtanultam hogy a számomra kedves dolgokon nem spórolok..."
"A nagy eufória pont emiatt az előzetes dolgok miatt elmarad, de a használati értéke tovább megmarad."
Te piszok értelmes ember lehetsz.
Új hozzászólás Aktív témák
- HP Probook 650 G4 15,6 i5-8350u 8. gen. GYÁRI MAGYAR VILÁGÍTÓ BILL!!!
- Apple iPhone 12 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- AKCIÓ! Lenovo Thinkpad P15 Gen1 15 FHD notebook - i7 10750H 16GB RAM 512GB SSD Quadro T1000 W11
- Corsair K100 Air wireless (CH-913A01U-DE) DE SN - A1E4G325503IVC
- ROBUX ÁRON ALUL - VÁSÁROLJ ROBLOX ROBUXOT MÉG MA, ELKÉPESZTŐ KEDVEZMÉNNYEL (Bármilyen platformra)
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged