Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
carl18
addikt
válasz
Max1mus
üzenetére
Én itt idáig azokból a rádiós kazettás magnókból indultam ki amit eddig hallotam. Azt tudom vannak ám komolyabb modellek is, de azok ritkák vagy drágák. De úgy átlagban a mai bluetooth hangszórók hordozhatóság terén is sokkal jobbak.
A Régi boomoxokba még ott voltak a kazetta/rádió részek ami szintén szépen emelték a súlyt. Bár egy régi boomboxot lehet beszerzek resftaurálási szándékból. Néha-néha jó volna elővenni."céges bulira, vagy házibulira a haverokkal kell hangkeltő, nem fogod a frankón szóló szobai cuccodat vinni"
Na igen ez tökéletes példa, még pár éve volt házi buli is haverom ötlete az volt hozzam a hifimet csak kipróbálni hogy szól. Én mondtam is azt nem viszem sehova, nekem az otthonra lett véve nem házibulizni. Igen, ezt én már sajnálnám befogni bulizni stb.
Már számomra eszmei értéke is van, nem csak anyagi.
Új hozzászólás Aktív témák
- Formula-1
- OLED TV topic
- Ubiquiti hálózati eszközök
- Pánik a memóriapiacon
- Ultra jó ajánlattal lépheti át a Vivo a 7000 mAh-t
- WoW avagy World of Warcraft -=MMORPG=-
- alza vélemények - tapasztalatok
- Debrecen és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Milyen autót vegyek?
- További aktív témák...
- Azonnali készpénzes Sony Playstation 5 lemezes és digitális felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i7 14700KF 32/64GB RAM RTX 5070 Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Samsung Galaxy A53 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- HIBÁTLAN iPhone 15 Pro Max 256GB Natural Titanium -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, 100% Akkumulátor
- Apple iPhone 13 128GB / 12 hónap jótállással!
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest