Hirdetés
-
PROHARDVER!
Ebben a topicban tehetitek fel a videokártyákkal kapcsolatos azonnali, sürgős kérdéseiteket! Javasoljuk, hogy mielőtt kérdeztek töltsétek ki az adatlapotokon a konfigurációra vonatkozó részt!
Új hozzászólás Aktív témák
-
vg
addikt
válasz
default. #63097 üzenetére
Csak egy kis érdekesség. Otthon a régi gépemben van kétmagos AthlonXP 4400 és ATI 4830 kártya. Ha ezzel felmegyek twitch-re, és megpróbálok nézni egy 720/60 stream-et, az úgy leterheli a cpu-t 100%-ra, hogy nem lehet semmit csinálni mellette, persze közben nézhetetlen, akadozik a stream. Viszont! LAV codec-et használó MPC-HC lejátszóval és livestreamer programmal tökéletesen megy akár a 1080/60 stream is, úgy 10% cpu használattal. Ennyit ér a gpu használata.
-
default.
őstag
-
vg
addikt
válasz
default. #63090 üzenetére
Nézd, nem tudom minek, de leírom neked, aki úgyis jobban tudja. Van egy három éves, elavult kártyád, amiben van PureVideo VP6 hardveres videolejátszási lehetőség. Igen ám, de a youtube alapból VP9 codeket használ, amit a te kártyádnál jóval későbbi VP7-ben került a dedikált kódolásra, tehát a te kártyád egy kicsit sem használja a gpu-t, hanem a cpu-t. Az meg valószínűleg kevés a 1080/60 youtube videókra, azért szaggat. Az mp4-t pedig már 2009-ben is támogadta dedikáltan a VP4 verziója a PureVideo-nak, ezért ha mp4-el játszod le, akkor szinte biztos, hogy jó lesz. De biztos az egész bohóckodás. Ha nem így van, akkor majd valaki megcáfol.
-
maxxenergie
senior tag
válasz
Enigma1945 #63086 üzenetére
Milyen proci és milyen táp mellé ez még kérdés illetve később tervezi-e nagyobb felbontásban játszani...
Akkor BF3 1024*768-ban ... arra elég lehet egy 5670 is 1 GB os verzió is mindeképpen DDR5-öt vennék és semmiképpen nem költenék rá 10K felett de ennyiért határon már 5770-6770-7750 is van 1 GB DDR5..
[ Szerkesztve ]
-
Csupingo
veterán
válasz
default. #63090 üzenetére
Ha win 7, akkor valakinek nemrég ez segített. Amúgy elismerten voltak ilyen gondok az utolsó nvidia driverekkel. Jóval régebbiekkel is megnézhetnéd. Win energiagazdálkodás teljesítménycentrikuson van?
-
Enigma1945
őstag
-
Csupingo
veterán
válasz
kacsa009 #63084 üzenetére
Sok amd-s írt már hasonló gondról. Több embernél az utolsó 4-5 driver okozott ilyet. Általában sikerül találni régebbi meghajtót, amivel nincs gond. Próbálj ki párat, hátha megjavul. Akár catalyst-et is.
Talán itt tudnak javasolni jól működő drivert a kártyádhoz. Vagy a saját topikjában.
[ Szerkesztve ]
-
kacsa009
csendes tag
Sziasztok!
Segítségeteket kérném a következő problémában.
Adott egy ASUS RADEON HD 7870 videókártya, és mostanában azt tapasztalom, hogy 10 perces játék után elmegy a kép a monitoron, és csak a teljes kikapcsolás segít megoldani ha resetet nyomok akkor nincs kép (ilyenkor az alaplapon is világít a VGA piros led). Több videókártya teszt programot kipróbáltam és teljes terhelésnél nem megy 70 °C fölé a kártya és ezeknél a teszt programoknál nem is jelentkezik a hiba.
Ez biztos, hogy videókártya probléma, vagy okozhatja esetleg más is?Előre is köszönöm a segítséget!
-
Alister71
nagyúr
válasz
Enigma1945 #63076 üzenetére
Egy R7 260 vagy egy GTX650 a nagyon alja belépő szint játékra.
-
flash-
veterán
gtx 1080/1070-nek vga amd fronton van már ellenfele?vagy mikorra várható?lehet tudni valamit?
-
MK VII
veterán
válasz
Enigma1945 #63076 üzenetére
Szia.
Egyik sem játékra való... Képet ad, filmezni tudsz vele, de játszani már kb egyikkel sem.. Nagyon hurka kártyák ezek..
Mikkel játszanál egyébként? -
vg
addikt
válasz
default. #63077 üzenetére
Szerintem nem. Próbáld ki a h264ify kiegészítőt böngészők alá. Gpu gyorsításos mp4 videóként fogja lejátszani a youtube videókat VP8/VP9 helyett. Remek cucc. A youtube videó alatt jobb klikk, statisztikák és ott látod a mime-type alatt, hogy milyen formátumban játsza le a videót.
Try h264ify if YouTube videos stutter, take up too much CPU, eat battery life, or make your laptop hot.
By default, YouTube streams VP8/VP9 encoded video. However, this can cause problems with less powerful machines because VP8/VP9 is not typically hardware accelerated.[ Szerkesztve ]
-
default.
őstag
Sziasztok!
Az lehet, hogy azért volt Screen Tearing-em pl. YouTube videóknál, mert a monitoromnak 60 Hz a max. frissítése, a GPU meg "gyorsabb" vagy "erősebb"? Több helyen olvastam erről külföldi fórumokon...
Mi a véleményetek?Konfig az adatlapomon.
Köszönöm, üdv!
-
Enigma1945
őstag
Sziasztok! Azt szeretném megkérdezni melyik kártyát érdemesebb megvenni? R7 240 vagy HD 5670 GDDR5 r7 240 GDDR 3
Melyik a jobb játékra?
-
maxxenergie
senior tag
válasz
pucavirag #63073 üzenetére
Mivel elég új kártya az 1060 így meg kéne nézni más WIN-el vagy WIN 8.1 64 bit vagy WIN 10 64 bit alatt a hozzá való driverrel mit produkál, ha csinálja kártya hiba sztem...
DE egy ilyen kaliberű kártyához újabb WIN kéne már nem a WIN7.
Tehát ezt még próbáld ki javaslom WIN 10 64 bit rendszert arra legújabb drivert.
-
pucavirag
csendes tag
válasz
maxxenergie #63051 üzenetére
Szia!
Találkoztam már hasonlóval. Csekkold le a CPU-n a pasztát. Nekem egyik PC-m hasonlót produkált, mert idő közben elöregedett a paszta és a CPU túlmelegedés ellen az órajel drasztikus csökkentésével védte magát. Teszt közben indíts el egy progit ami monitorozza a CPU órajeleit. Remélem segítettem.
Üdv.
[ Szerkesztve ]
-
pucavirag
csendes tag
Sziasztok!
Egy kis szakmai segítségre lenne szükségem, mert belefutottam egy olyan hibába amivel eddig még nem találkoztam. Kb. fél éve vásároltam egy ASUS GTX 1060 DUAL OC 6GB kártyát, ami egészen decemberig tökéletesen működött. A hiba filmnézés és Youtube alatt jelentkezett először, elsötétedett a kép pár másodpercre, majd visszajött és valamilyen kernel hibára hivatkozva kidobott egy hibaüzenetet, hogy a képernyőillesztő nem válaszolt majd helyreállt. Driver csere után is maradt a probléma, majd Windows újratelepítés oldotta meg. Ezután megint működött egy darabig majd múlt pénteken ismét előjött, szintén filmnézés és Youtube közben. Hétvégén átraktam a kártyát a tesóm gépébe (ugyanolyan típusú alaplap és CPU) , és nála is ugyanezt produkálja, de neki pl. játék telepítése közben is. Több driverrel is kipróbáltuk. (Win7 64 bit) Az érdekes az egészben, hogy játék közben, amikor izzad a kártya semmi gond vele, minden jól működik. Szerintetek a kártya lehet szar, vagy valamilyen szoftveres gond lesz? Nem akarom visszaküldeni gariba, ha nem muszáj.
Előre is köszönöm a segítséget.Üdv.
-
Csupingo
veterán
Úgy tudom, ha eredeti, akkor még válthatsz ingyen tizesre. Esetleg ezt a parancsot kipróbálhatod, vagy egy másik win témát, vagy a telepítő lemezről egy frissítő telepítést indíts el, az meghagyja a régi dolgaidat, de a win file-okat helyre teszi.
[ Szerkesztve ]
-
C. s.
addikt
válasz
Csupingo #63069 üzenetére
x64 W 8.1, de sajnos nincs másik Windows-om. Csak nemrég kezdte. Lehet, hogy egyszerűbb volna visszarakni egy mentést, csak szerettem volna előtte megtudni, mi ez. Remélem, ha visszarakom a korábbit, megszűnik a probléma.
Azért még várom az ötleteket, úgysem azonnal csinálom.
[ Szerkesztve ]
-
C. s.
addikt
Sziasztok!
Ha minden igaz, megszabadultam az Nvidiás programoktól, a kártya sincs a gépben, de sajnos a jelenség továbbra is megmaradt. Most az Intel videókártyáját használom. Úgy gondolom, ebből egyértelmű, hogy nem a videókártya okozta. Tudnátok segíteni, milyen irányba induljak el? Ha nem a VGA okoz megjelenítésbeli problémát, akkor mi?
A vas összetétele az adatlapomon. -
kopygege
tag
Nagyon köszi!
Én végül itthon ilyen névvel találtam: dsub csavar
[ Szerkesztve ]
-
bager13
aktív tag
Sziasztok! Lenne egy problémám amibe eddig az évek alatt nem futottam bele. Volt egy rendszer újrarakásom , mindent a megszokott módon tettem , mint eddig mindig. A legfrissebb drivert felteletítettem , ahogy szoktam. De a böngészőben és ha azon belül nézek videót, akkor a kép becsíkoz. Mint amikor nincs egy játéknál bekacsolva az fps limit , ill. Vsync. Pedig amonitor és a tv is 60 hz-es és 60 hz-re van beállítva mindenhol. Amd hd6850. 5 éve ezt használom, 30- szor is újra húztam azóta a rendszert ,de ilyen még nem volt. A drivert már 10-szer újraraktam, de semmi. Már gondolkodtam egy win reinstall-ban, mert ötletem nincs. Hátha ti tudtok segíteni. Köszönöm!
-
SP4C3
veterán
-
misirulez
senior tag
Sziasztok!
Egy gtx 1050ti 4gb, mennyire lesz cpu limites i5 2400-ával illetve az mennyire fogja meg h nem pci-e 3.0-ban hanem 2.0-ban lesz?
Üdv
Misi[ Szerkesztve ]
-
maxxenergie
senior tag
válasz
Bensee #63054 üzenetére
Szia!
Köszi OC nincs, kollégámnak ugyan ilyen 970-es karija van, ugyanezzel a Driverrel WIN 10 64 bit alatt neki tökéletes.
Mivel más gépben hibátlan volt, igaz ott WIn 8.1 64 bit alatt, így most odaadom kollégámnak, hogy nézze meg nála mit művel ha berakja övé helyett, más ötletem már nem nagyon van ... csak a WIN 10 újrarakása, de nyilván ez lenne az utolsó ...
Köszi, esetleg még más ötlet valakinek bár sanszos driver, WIN-en kívül nem sok lehet ....
-
Bensee
tag
válasz
maxxenergie #63051 üzenetére
Másik driverrel próbáltad már? Egy régebbivel természetesen!
A processzor, ha esetlegesen OC-zva van, akkor tedd vissza alapra, de szerintem a driver lesz a ludas, mivel másnál a kártya jól működött. -
kopygege
tag
Sziasztok!
Van valamilyen speciális neve azoknak a csavaroknak, amik a DVI csatlakozók meleltt vannak és beléjük lehet tekerni a kábel végi kis menetes rudat, hogy rögzítse a kábelt a csatihoz?
Lehet ezeket valahol külön is vásárolni?
Előre is köszönöm! -
maxxenergie
senior tag
válasz
maxxenergie #62839 üzenetére
Sziasztok!
Segítségre lenne szükségem az alábbi problémával kapcsolatosan.
Adott egy I5 4690 + 8 GB ram gép, melyben eddig egy MSI 960 2GB volt FSP RIDER 550W táp mellett.
VGA-t cseréltem Giga G1 Gaming 970-re. DDU-val Driverek le, legújabb 970 Driver fel tiszta telepítéssel.
OP rendszer WIN 10 64 bit (jogtiszta természetesen)Azt csinálja a kártya, hogy kb. 10 perc után (addig minden OK hőfokok is max 65 fokos) beesik az FPS 60-70-ről FHD-ban CUSTOm 8*AA uninge valley tesztprogramban 10-15-re és így is marad. Kisebb felbontáson is kipróbáltam 1024-768-on 8*AA 1 órán át minden Ok
ha kilépek a progiból a WIN asztal is belassul, egér lassabban megy mappába kattintani is lassabb
Megnéztem a karit másik konfigban ott semmi gondja, hibátlan 1 órán keresztül ment az Uninge Valley max beállításon a fentiek alapján FHD-ban semmi baja ....tartotta FPS-t ...
Korábban 960 volt a gépében azzal hibátlan volt Driver ugyanaz elvileg ráadásul..
Tápot cseréltem a konfigban FSP Rider 550W helyett egy Seasonic 600W Moduláris-ra ott is csinálja tehát táp kizárva... azt hittem az gyengélkedik esetleg..
Proci sem ment 60 fok fölé ramok Ok memória teszt elvégezve mit lehet tenni
SZŰZ WIN 10 újratelepítés megoldhatja ....... vagy esetleg más ötlet vmi ...
Előre is köszönöm
[ Szerkesztve ]
-
-
orion1025
őstag
Kis információra lenne szükségem, mert nekem egy fekete lyuk történetére hasonlít a problémám. Adott két egyforma VGA (8800GTS), csak más gyártótól, ezen kívül megegyeznek mindenben. Az egyik olyan jelenséget produkál, hogy például youtube videó elindításakor pár másodpercre megáll minden, majd zajlik normál kerékvágásban az élet. Másik tünet az, amikor képet nyitok meg a win képnézegetőjével, ami elég lassan tölti be, és lassan is vált át a következőre. Aztán van egy harmadik eset is vele, ami mondjuk a PH lapcsaládnál is látszik. Ha görgetem lefelé az oldalt, akkor a világosabb, homok színű részek a görgetés alatt nagyon halvány zöldes árnyalatúak lesznek, pont annyira, hogy zavaró. Driver csere megtörtént már, BIOS frissítés szintén, VGA beállításokon is tipródtam egy sort, de az egyik kártya mindig az ominózus tüneteket produkálja. Tapasztalt ilyet valaki, vagy ehhez ez már túl halmozati?
-
Turantyu
csendes újonc
Sziasztok. Tápcsere után nem jön be az integrált videókártyán se kép, se a rendes kártyán. Régi tápról van kép ha az integráltról megy a monitor. Táp probléma lehet?
-
amdboy
senior tag
sziasztok! Reballozás milyen árban mozog mostanság? tudja esetleg valaki? Ha igen, akkor hol érdemes csináltatni?
-
JohnK
aktív tag
válasz
Csupingo #63045 üzenetére
Feltételezem igen, ez a HDMI sajtátosága lehet, hogy a kiementi színformátumot is lehet állítani. Jók ezek, meg szépek persze, de azért csak nem szélesvásznúak és lassan már minden második játékprogramot úgy kell hackelgetni, hogy támogassák a 4:3 vagy 5.4-et. Sosem árt az újítás, most éppen bele is fér a keretbe. Ekkora monitorokat meg nem egyszerű tárolni. (30kg darabja)
-
Csupingo
veterán
Nem tűnik rossznak. Pont most válsz meg a monitortól? Eddig még nagyon meg akartad őrizni, meg végre működik az átalakító is.
Nekem ha minden igaz, ez az állítási lehetőség dvi-nél nem jelenik meg, csak hdmi-nél. Akkor mondjuk egy dvi átalakítóval menthetetlen lenne a dolog?
[ Szerkesztve ]
-
JohnK
aktív tag
válasz
Csupingo #63043 üzenetére
Még 1800x1440 75 Hz-is megy, csak jó sokat kellett szöszmötölni mire a megszokott színeket beállítottam, de így is valahogy szebb mintha simán vga kábellel jön a jel. Éppen időben, mert az úl vga jövö héten esedékes.
A képek kéznél voltak, bár mobillal nem lehet valami jókat csinálni. Valahogy vakítóak lettek a képek míg a valóságban semmi ilyesmi nincs. Ettől függetlenül egy új monitor mindenképp lesz és legalább az egyik, de lehet mindkettő CRT-n túladok valami jelképes összegért, ha tudok...
[ Szerkesztve ]
-
Smiley
addikt
válasz
pixelshader #63041 üzenetére
Mindegy melyikre csatlakoztatod, ha van benne analog kimenet
[ Szerkesztve ]
-
pixelshader
tag
Köszi, azt értem hogy mi a különbség a két DVI port között
-
varmi2
nagyúr
válasz
pixelshader #63039 üzenetére
Rákerestem, de elég régi már, és sok verzió van belőle. De itt a dvi wiki oldala.
-
varmi2
nagyúr
válasz
pixelshader #63037 üzenetére
Milyen vga-d van?
-
pixelshader
tag
válasz
varmi2 #63035 üzenetére
A kártyámon egy fehér és egy kék dvi kimenet van, dsub átalakítóval.
Kiszedtem a kártyát, aztán amikor visszaraktam nem adta a jelet. Átraktam a fehérbe és ment. De én úgy emlékeztem, hogy a kékben volt. Ha jól értem akkor csak az 1ik működhet.
Kerestem a googlén, hogy melyik a dvi-i de nem találom...
-
SP4C3
veterán
válasz
pixelshader #63034 üzenetére
A rendszerető emberek szeretik az "1-es" portra kötni a default vagy egyedüli monitort. A trehányabbak meg dugnak mindent ahova csak lehet, jóvanazúgy.
-
varmi2
nagyúr
válasz
pixelshader #63034 üzenetére
Ha egy vga-n van 2db dvi port, az akkor úgy van, hogy 1db dvi-d, és egy darab dvi-i port.Ha egy monitorod van, és dvi-d bemenetes, akkor mindegy hova kötöd. De ha egy d-sub átalakítóval akarod rákötni, akkor csak a dvi-i jöhet szóba, mert csak az tartalmaz analóg tüske sort is.
-
pixelshader
tag
Helo, egy hülye kérdésem lenne.
Egy videókártyán a DVI portok között van valami különbség? Úgy értem, 1db monitorral van olyan, hogy elsődleges-másodlagos DVI? Szerintem nincs, köszi a választ.
-
varmi2
nagyúr
válasz
Turantyu #63029 üzenetére
A ctg elég lesz hozzá. Gondolom, hogy valami szerver alaplapod van, opteron cpukkal? Nem biztos, hogy ez így eléglesz a hd 7870-nek. Ezek az opteronok nem normál használatra vannak tervezve, nem játszani valók, meg a 16Gb ram is felesleges, jól hangzik, de semmivel nem lesz gyorsabb a géped, mint ha 8Gb ddr3 ram lenne benne. Gondolom ddr2 ramok.
[ Szerkesztve ]
-
Rambi
tag
Sziasztok!
GTX 970-re Dp-vel egy monitor, és HDMI-vel egy TV van rákötve. Windows emblémáig, (tehát a bootolás alatt) csak a HDMI-n ad jelet a TV-n. Ezt át lehet állítani, hogy a DP-n legyen, vagy mindkettőn? Windowsban megy a multi monitor.
szerk: Közben egy külföldi oldalon megtaláltam, hogy a HDMI-t veszik alapul a nvidia kártyák, nem lehet átállítani más prioritást....
[ Szerkesztve ]
-
Turantyu
csendes újonc
Sziasztok!
Vettem egy VTX Radeon 7870 videókártyát. Található az oldalán hátul 2 db tápcsatlakozó. Mind a 2 csatlakozót megkell táplálnom hogy működjön? Mekkora táp szükséges ehhez? Msi alaplap, benne 2db 4 magos AMD, 16 gb RAM. Kezdő vagyok még a témában, azért kérem a segítségeteket! Előre is köszönöm.
-
Bensee
tag
Sziasztok!
Adott egy R9 380X Strix 4G, aminek, ha a GPU-ja 100 %-on pörög olyan 3-4 másodpercenként droppolgat a használata 100-tól 0 %-ra. Monitoroztam GPU-Z-vel, miközben FurMarkkal terheltem, ott is ugyan ezt csinálja és most Resident Evil VII közben is. Az FPS nyilván olyankor droppol, aztán elég zavaró. A kártya nincs húzva, de húzva sem lehet, mert ha húzom, akár 20 MHz-et is, elmentem, aztán crashel a kártya illesztőprogramja is.
Most frissítem a drivert, hátha, de fogalmam sincs..
Esetleg valaki, valami ötlet? -
golax
tag
Ez a terv, csak meg akarnám várni a Ryzent...
Ha tápos lenne, újra kéne indulnia a gépnek imho. Kivettem, betettem újra, a helyet ugyanaz. Melegedés nem lehet. Jött már ki egyszer bootoláskor is, azóta csak játék közben. Megnyomom a start menü gombot és visszatér bele az élet. Olyan, mintha a képernyő energiatakarékosra váltana és lekapcsolna. De ez lehet, hülyeség. -
golax
tag
Sziasztok!
Van egy két napos Gigabyte gtx 1060 G1 Gamingem (Phenom II X1055t processzorral MSI 870-c45 alaplapon), ami időről időre fekete képernyőt ad. Egy percig sötét, aztán visszajön. Aida szerint a legutóbbi ilyen során 60 fokos volt, tehát nem a túlmelegedés miatt kapcsol ki. Azt tudom, hogy a kari túlsúlyos a konfighoz, de ez okozhat ilyet? Van ötletetek?
Előre is köszi
-
default.
őstag
Sziasztok!
GTX 750 Ti
Normális, hogy egy sima YouTube videónál vízszintesen néha látom azt a bizonyos "vonalat", tehát picit el van csúszva néha egymáshoz képest a kép teteje-alja.. szokásos hiba, csak nem tudom a nevét..
Szóval ezt egyáltalán nem kéne csinálnia, igaz? -
Csupingo
veterán
válasz
**CooL** #63012 üzenetére
Akkor csak külső vga-ra van beállítva (bár nem biztos hogy van olyan). Elvileg bios reset után visszaáll igp-re. Áramtalanított gépből kiveszed az elemet 2-3 percre. Azután, már ahova dugod a monitort, ott kéne képet adnia. Akár alaplapra, akár a dvga-ra. Nálam legalábbis így van.
[ Szerkesztve ]
-
Csupingo
veterán
válasz
**CooL** #63007 üzenetére
Párszor áramtalanítsd a gépet, hátha segít. Annyira nem nagy gond, ha nagyon akarsz képet biosban és van igp a prociban, akkor addig az alaplapra kötöd a monitort.
Sajna néha ez az átalakítók átka. Nem tudom, hogy van e más megoldás. Ahogy nézem, még vga bios szerkesztővel se lehet mondjuk egy portot elsődlegesnek beállítani.
[ Szerkesztve ]
-
Mulderpapa
aktív tag
válasz
Mulderpapa #62994 üzenetére
Most átraktam egy régi Q9550-es gépbe a GTX 745-öt, amin Windows 7 fut és hibátlanul megy minden játék, tehát nem a kártya lesz hibás. De nem értem akkor hogy mi...
-
**CooL**
csendes tag
válasz
Csupingo #63006 üzenetére
Először hdmi-s átalakítót akartam venni, de egy angol fórumon azt írták, hogy a dp-s jobb, és többször működik együtt jól a régebbi monitorokkal.. Akkor máshogy nem lehet megoldani a problémát? Venninem akarok egy hdmi-s cuccot is mert kész érvágás, kölcsönkérni meg nem tudok senkitől sajnos..
-
Csupingo
veterán
válasz
**CooL** #63005 üzenetére
Talán az átalakító miatt nem érzékeli rendesen a csatlakoztatott kijelzőt. Lehet, hogy egy hdmi - vga átalakítóval menne, de az se olcsó mulatság, hogy csak úgy kipróbálja az ember, hacsak nem tudsz egyet kölcsönkérni. Teljesen áramtalanítsd a gépet 1-2 percre, hátha segít. Elvileg azon a porton kéne képet adnia kapásból, amire a kijelző van kötve. Az aktív átalakító miatt nem észleli rendesen szerintem.
[ Szerkesztve ]
-
**CooL**
csendes tag
Sziasztok!
Nem rég vettem egy új videokártyát mivel a régi elromlott, és nem értem a dolgot, de az újnál, amikor bekapcsolom a gépet, nem hozza be a BIOS setup-t, sem pedig utána a megszokott Windows 10 logót, egyszer csak a fekete képernyő(a monitor nem kapcsol be) utána bejön a Windows és be tudok jelentkezni, működik minden szépen. Szóval mi lehet a probléma?
NVIDIA GeForce GTX 770-ről váltottam AMD RX-470-re ha ez számít.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Torrent meghívó kunyeráló
- Ukrajnai háború
- PlayStation 5
- Milyen okostelefont vegyek?
- iPhone topik
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Új design és okosabb AI: megjött a Galaxy S25 készülékcsalád
- Építő/felújító topik
- Okos Otthon / Smart Home
- Titán TUF módra: teszten az NVIDIA GeForce RTX 5070 Ti!
- További aktív témák...
- Több db Nvidia Quadro K2200 4GB GDDR5 újszerű, karcmentes videokártya
- Nvidia Quadro és AMD FirePro kártyák - számla, 6 hó gar.
- BESZÁMÍTÁS! ASUS ROG STRIX RTX 3080 10GB videokártya garanciával hibátlan működéssel
- zotac amp gtx 1060 6gb
- Nvidia GeForce RTX 2080Ti 11 Gb GDDR6 2 db videókártya eladó + Ajándék Nvidia SLI híd