Hirdetés
- NVIDIA GeForce RTX 4060 / 4070 S/Ti/TiS (AD104/103)
- Dell notebook topic
- Nagyon érdekli az Intelt a PC-s kézikonzolok piaca
- Mini PC
- Elkezdte felszámolni a GPU-s PhysX támogatását az NVIDIA
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- AMD Navi Radeon™ RX 7xxx sorozat
- Állvány topic
- 3D nyomtatás
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
-
PROHARDVER!
Ebben a topicban tehetitek fel a videokártyákkal kapcsolatos azonnali, sürgős kérdéseiteket! Javasoljuk, hogy mielőtt kérdeztek töltsétek ki az adatlapotokon a konfigurációra vonatkozó részt!
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
lacko0123
tag
válasz
agressiv #32094 üzenetére
hu arra nem is gondoltam , a procin még a gyári hűttő van és már 4 éves ,de még újrapasztázva se volt , majd holnap mérek hőmérsékleteket és leírom , én a fan speed nevü progival mérem, az jo értékeket mutat ??
esetleg ha odateszek a gép oldalához ideiglenesen egy ventilátort az jo ötlet?
mert akkor ki tudnám ingyen is deríteni h a procihűtés-e a ludas[ Szerkesztve ]
-
agressiv
addikt
válasz
d3lete #32092 üzenetére
stabilitás tesztre a furmak nem jó, 3Dmark és játék, a furmark csak fűt.
lacko0123
A tünetekből arra tippelnék, hogy nicns rajta rendesen a hűtő a processzoron ami melegszik mint a barom és throttlingol, hogy ne melegedjen túl. Ez magyarázhatja a fagyást is.
[ Szerkesztve ]
-
mhmpista
aktív tag
Na most ott tartok hogy feltelepítettem a hydrát, megtaláltam hogy nekem a HydraGrid menüpont kell.
De már az xbmcnél elakadtam.
Először hydra nélkül beállítom, hogy csak ablak módban induljon el, akkor belépek a hydrába elindítom a gridet. "Ha alkalmazást szeretne rácshoz csatolni nyomja meg a rácshoz csatolt" ekkor az xbmct ablak módban hozzácsatolom a rácshoz.
Majd vissza XBMC-menü teljes képernyő ekkor megint beteszi szétosztva a képet mintha egymás mellett lenne a 2 monitor, megfelezi az xbmct.A játékok elindulnak egyszerre ugyanazzal képpel a két monitor. Felbontások közül meg csak a hdready monitor felbontása meg valami 3160x valami meg még nagyobb van... ami akkor jó ha egymás mellett vannak...
Nem tudom az alkalmazásokat csak abban az ablakban ameikben én akarom hogy fusson és ezen hdready felbontáson amazon meg full hdben. Vagy csak TVn fusson teljesképernyőn, és ott is induljon el.
Szerintem ez a program nincs felkészülve az igényeimre.
Hol szúrom el?Ist
[ Szerkesztve ]
-
pepejoe
tag
Sziasztok!
Vettem egy használt gépet és szeretném letesztelni a VGA-t is többek között. Furmark megfelel erre vagy valami más?
Más. Ha van hdmi és dvi csatoló mind a VGA-n mind a monitoron van különbség melyiket használom? vagy ugyanolyan képet kapok?
Köszi előre is. -
brown26
tag
A lap egy gigabyte p55-us3l, proci i7-860 FSP 500w táp.
A probléma közben megoldásra került
A gond az volt, hogy a ramok a proci felőli slotban voltak.
Átraktam őket a másikba és van "képem"
Köszi mindenkinek -
lacko0123
tag
üdv.
lehet nem ide kéne írnom ,de ez a vga-s
topik ,miért akadhat a játék? a játék : az empirecraft és az egyik szerver , java a legfrissebb 64bites
animáció látótáv max fps minden bevan jol állítva és mégis akad , prioritást is beállítottam akkor is akad
a gép:
a proci:intel p4 640ht
ram 4gb ddr-400 kingmax
winyó 200gb
alaplap:ibm 81443ng
táp:300w HIPRO
monitor fullhd 22"
vga: palit geforce gtx 650
esetleg a táp?
mert a vganak egy 400w-s táp kell min.
vagy egy ujratelepités kéne?
a vga-t kb 1-2 hete vettem , az os elötte ,27-én lett ujratelepitve ,más ötletem nincs.
legfrissebb driver van fent ,cpu használat nagyonmax :80%
ram haszn.:40%
a ramra azt irja h telepített ram 4gb (használható 3gb)
tudom h nem jo proci és vga párositás de laggmentesen "kéne"
hogy vigye
volt már kékhalál és ugy lefagyott már vmikor játék közben ,h ki kellett nyomni a gépet ,mert nem reagált semmire...
ezért a tápra gondolok
ha valakinek van ötlete irjon pls!! -
brown26
tag
Sziasztok
Most raktam össze egy gépet, a gond hogy a vga nem ad képet.
Egy 6850-es kártyáról van szó, egy 500w tàp elvileg elég neki.
Venti pörög, de kép nincs .. -
Almapeti
csendes tag
Sziasztok
MIS HD 4870 OC 1 GB GDDR5
Egy nem is biztos hogy baj de megemlítem. Nos a vidkari "innstabil". Néhány alaplapban vagy nemtom. Pl egy Msi KA780G alaplapban első indításnál zöld foltokat jelenít meg játékokban de egy újraindítás után megjavul. új alaplapomban meg azonnal jól indul szóval ezt nem értem. Kérném segítségetek -
rob83
aktív tag
Sziasztok!
Néha ezt az üzenetet kapom az óra mellett:„A képernyőillesztő nem válaszolt, és utána helyreállt”
Ilyenkor egy rövid időre elsötétül a monitor,elmegy a felbontás.
Hd graphics 2500 driver a legfrissebb: Win64_15319
Mit kellene még megnéznem?
-
leviiibog
csendes tag
Sziasztok!
Egy PCI-e 1.1-es csatlakozóba rakva egy PCI-e 3.0 kártyát (GTX650ti Boost) mennyire csökkenne a teljesítmény?
-
bopeti98
őstag
Sziasztok!
Ha nem jó helyen teszem fel a kérdésemet akkor bocsi.
Van egy netbookom integrált GMA 3600-as kártyával és az a gondom hogy néha ilyen csíkok jelennek meg a képernyőn:Itt az Instant On cucc alatt: [link]
Itt pedig a kezdőlap gomb meg a kereső körül: [link]
Mindig máshol jelennek meg és ha ráviszem az egeret akkor eltűnik ( ez csak akkor igaz ha pont egy linken vagy gombon van a csík ) de egy idő után újra megjelenik.
Mi lehet ez?[ Szerkesztve ]
-
Spam123
tag
Sziasztok!
Egy GTS450-es nVidia kártyám van, amit kölcsön kell adnom valakinek, ezért kiszedtem az alaplapból és átkötöztem a monitort az integrált VGA-ra ami az alaplapomon található M4A88TD-V. Újraindul a gép, bebootolna a rendszer, a boot képernyőig eljut, aztán fekete képernyő fogad egy töltő kurzorral, itt le is fagy a gép.
Visszaraktam a hibás VGA-t, ott is ugyanezt játszotta, egészen 2 újraindításig, utána már bejött az Üdvözöljük képernyő, egyelőre hagyom benne a VGA-t, de ezzel most azt csinálja, hogy egyszer vagy bebootol, egyszer nem. Ez mitől van? Hogy lehet kijavítani?
[ Szerkesztve ]
-
agressiv
addikt
válasz
lui001 #32073 üzenetére
Az új kártya is ugyanazzal a forrófejű GPU-val van szerelve ezek már ilyenek sajnos öregkorukra, nem meglepő, ha az sem megy rendesen. Lehet még egyéb baja is a kondifgnak, egyesével kellene cserélgetnia hardvereket, akkor kiderülne, hogy mi okozza a gondot.
Ha a táp öreg, lehet kondenzátorhibás már és amiatt is lehetséges ez a baki.
-
lui001
csendes tag
válasz
speedydb23 #32074 üzenetére
fsp 400
-
lui001
csendes tag
válasz
agressiv #32072 üzenetére
Kössz,
Még csak annyi hogy az alaplap is elszállt, (abit ai7- a hiba: lefagyott a gép filmnézés közben, újraidításnál nem bútolt be) Abit is7-e2-t szereztem (csipszet,stb drivereket feltettem), ott jött ki hogy a vga is károsodott(ráadásul dvi kábelen nem is ment át kép, így csere analóg kábelre) Egy ati 9500-at tudtam hírtelen szerválni, ezzel viszont rendszeresen lefagy a gép,de csak win 7 alatt.(2x kíirta kék háttér mellett hogy valami demage és hogy reset display driver. Próbáltam ati oldalról letöltött drivert feltenni, de valami "INF" baja van és megszkad a telepítés. Xp alatt felment a driver és nem is fagy le tehát csak Win7-el vacakol.Rakjam újra a win7-et?? És ami még érdekes, hogy dvi kábelen az "új" kártyával sem megy át a kép... -
agressiv
addikt
-
agressiv
addikt
válasz
mysuAF #32063 üzenetére
Ilyen egy AMD gép, mit vársz tőle....
Vegyél intel processzort, nvidia kártyával és olyan szépen, folyamatosan fognak futni a játékok, hogy öröm nézni..
lui001
Reflow-al javítható, de többe kerülne, mint a kártya piaci ára. Mivel magamnak meg tudom csinálni én szoktam ezeket javítgatni, de pénzt adni a javításáért nem érdemes.
[ Szerkesztve ]
-
mysuAF
csendes tag
http://kepfeltoltes.hu/view/130705/hofok_www.kepfeltoltes.hu_.png
Itt vannak a hőfokok ez kb alapjárati
a VGA-t nem engedem 55 fölé szóval akkor lekezd maxon pörögni azzal nem lehet baj
Na de a proci már mástészta azt nemigen értem
egy artic cooling freezer 13 van rajta és alapjáraton 50?
játék alatt max 70 ebben a melegben.
amúgy király az arma 3 csak hiányzik belőle az a bazinagy map wastelandban nem tudsz kis rejtett bázist csinálni mert olyan pici a map hogy ugyis megtalálják de majd jönnek a nagyobb pályák -
djkay
senior tag
válasz
mysuAF #32063 üzenetére
ennek nem kéne gondot okozni nekem is egy molex 6 pin átalakito van a gépembe. meg egy alap 6 pin és ugy meg a karim. (mind2 a 12 Voltot viszi ugye
) a hömérsékletet esetleg nézd meg aida-val (CPU - GPU) bár röhövge vinne kéne . jó az arma 3?
2 nekem is megvan nagyon ütősre sikerült
-
mysuAF
csendes tag
válasz
agressiv #32060 üzenetére
csak azért gondoltam arra mert hogy ugye csak egy molexről fut 2 molex to 6 pin helyett
Fx8120 van mellette és arma 3 auto detectel ultrára rakja és mondták hogy lehet az zavar be hogy nem 2 sima 6 pinről kap áramot de még 2 molex to 6 pinről se hanem csak simán molex to 6pin -
mysuAF
csendes tag
Sziasztok!
van egy 7870 myst-em de nem tudom hogy működik e normálisan egy chiftech gps 500-ról
Ugye egy sima 6 pin meg egy molex to 6 pin
Eddig a CPU-ra gyanakodtam de bevillant az agyamba hogy lehet a tápellátás ne nem megfelelő a kártyának.
Szóval a nagy kérdés hogy elég e beki a táp? -
Dot
őstag
Ebben itt tud valaki segíteni?
-
Vasinger!
nagyúr
válasz
d3lete #32056 üzenetére
Átkapcsol, van hozzá már jó ideje stabil, működő driver 7-8-ra is, mivel az Optimus eléggé elterjedt cucc azért.
GPU-Z sensor fülön is látszik, hogy a VRAM feltöltődik a 200 MB-ra ami az Aerohoz és a 1080P 2D kijelzéséhez kell, ilyenkor az Intel IGP GPU-Z-ben látszik, hogy 0-n pörög, és az nVidia dolgozik helyette mindig.
-
-
Vasinger!
nagyúr
válasz
helkis #32054 üzenetére
Az a vicc, hogy mióta SSD-t raktam a notimba, azóta csinálta ezt, persze ez nem teljesen így van, azóta volt gariztatva is stb.... Egyébként az Optimus jól működik, csak a VGA driver nem...
Ha megint előjönne és nem múlna el, tényleg felrakok egy W7 SP0 MSDNA-t és ha akkor is sz@r, kihívom a garit és a képüket beletolom, hogy ez nem szoftveres hiba 'szátok meg.
Ha tehetném már én se Optumusos notit vettem volna annó, de akkor még egyáltalán nem voltam képbe, PH!-n meg ugye mindenki csak ajánlotta ezt a típust, azóta, vagy valamikortól attól kezdve elég erősen szelektálom az itt leírt dolgokat, többször is azt hittem, hogy tuti vételt csinálok, aztán jön a pofáraesés, amiről fórumon szart se ír senki.
[ Szerkesztve ]
-
Vasinger!
nagyúr
válasz
agressiv #32052 üzenetére
Természetesen a driver tökéletesen fut, felismeri a drivert, GPU-Z is mindent kiír róla.
Most csináltam egy restartot, valamiért megjavult, de gyanítom, hogy csak átmeneti, de adja az Isten, hogy végleges legyen. Komolyan nem tudom most mitől javult meg, azt a kapcsolót kapcsolta ki-be amiről az előző hsz-emben a screenshot található.
-
Vasinger!
nagyúr
Nah emberek, aki ezt a problémát megoldja, megjutalmazom valamilyen módon, ígérem.
Adott az adatlapomon található Notebook: KATT
2 VGA van benne, egy Intel és nVidia. Ezek ugye egymást váltják, ha kikötöm a notit monitorra/TV-re akkor az nVidia működik, ha nincs kikötve, akkor az Intel.
Megfelelő sorrendben van feltéve a driver, a DELL honlapjáról a legújabbak, amelyek igazából tényleg a legújabbak, tehát nincsenek ezeknél újabb driverek.
Az Intel IGP tökéletesen működik, ahogy kell, az nVidia viszont nem. Amikor az aktív, valamiért nem ad hardveres támogatást az Aeronak, nem tudom miért. A képen bejelöltem, hogy melyik effekkttel is van nagy probléma, amikor leteszem a tálcára egy ablakot és visszatenném, rettentően szaggat az animáció. Ilyen probléma nincs az Intellel.
Az Aero beépített hibakeresője nem tudja azonosítani a problémát, élményindex be van kapcsolva. Optimus be van kapcsolva BIOS-ban, a hőmérsékletekkel nincsen gond, Winreinstall nem oldotta meg a dolgot. Win 8-on is bajos volt a dolog, jelenleg 7 van fent. Teljesen tanácstalan vagyok.
[ Szerkesztve ]
-
Akcok94
senior tag
üdv,
olyan problémám lenne hogy a Catalyst-t feltelepítettem a Sapphire HD5850 kártyámhoz, de nem látok benne olyat hogy teljesítménynél a videokártya húzást ventilátort sebességét, ez valami fajta bugg? nem a legfrissebb van rajta hanem a 13.4
[link] -
d3lete
aktív tag
válasz
Rupa20 #32046 üzenetére
Az maga gpu mag hiba. Azon csak lapka csere segít. Vagy lehet kondi baj is. De akkor a nyégyzetnek vibrálnia kellene. vagy mosódni. A vga-n az iylen 820 meg 270 mikrós kondik zavarszűrésnek van. Tehát ha egy tönkremegy még elindul a kártya csak mosódik a kép és zavaros.
De a tied az lapkahiba.
De megpróbálhatod viszszateni az eredeti bios-t a techpowerup.com-rol szedem én is mindig mindet.
Ki kell próbálni. Feltöltök egy packot és nemsoká letöltheted.Le van írva mit hogyan csinálj. Usbről flasheld a vga-t az is le van írva.
[ Szerkesztve ]
-
Rupa20
csendes tag
válasz
d3lete #32041 üzenetére
Helló Köszi az infot!
a kari nem csikoz hanem képhibás.! kb 10x10 mm nagyságu négyzeta képernyön. GPU reball és mem reflow már volt rajta f27 csinálta de a kép változatlan.biosába meg 100% hogy nem a gyári van hanem egy másik. bios méret alapján. és 4000mb ir a memoriának.nem 2000mb ami gyárilag lenne. egy probát azért megér a bios csere. ha azse segit akkor a gpu hibás. alkatrészként eladom.
[ Szerkesztve ]
-
agressiv
addikt
válasz
d3lete #32041 üzenetére
Végre valamiben egyetértünk.
Amúgy gyakori a lapka és hordozója közötti szakadás, ezért nem hosszútávú az újragolyózás sem, ezért sem csinálom. Ha a golyók rosszak azon az átamelegítés is segít és, ha az sem tart sokáig, akkor a lapka teljes cseréje az egyetlen hozsszútávú megoldás.
[ Szerkesztve ]
-
d3lete
aktív tag
válasz
Rupa20 #32030 üzenetére
Bocs hogy közbeszólok. Tehát tegyük tisztába a biosz fogalmát.
Bios basic input output system (magyarul alapvető bemeneti / kimeneti rendszert)
Funkciója:
Hardverek ellenőrzése POST
Hardverek vezérlőinek betöltéseHa a biosz nem jó. Alapból a kártya vezérlőit sem tölti be, és a kártya nem indul el.
A csíkozás nak semmi köze a bios-hoz. VGA-n nem érdemes bioszt sem frissíteni mert minden alkatrész fix rajta. Nem úgy mint az alaplapban memória vga cpu.
Ha csíkoz az vagy gpu halál vagy forrpont szakadás legrosszab esetben fóliaszakadás.
Az is hatalmas téveszeme hogy ha csíkoz a kép az memória hiba. Egyáltalán nem.
Ilyenkor csíkoz amikor csak repedt.Ekkor már elvált és nem ad képet sem.
[ Szerkesztve ]
-
agressiv
addikt
válasz
intelMMX #32037 üzenetére
mellesleg jól jön ha van az embernek saját tapasztalata ilyen téren.
Ez igaz, de rosszul jön, ha a tapasztalat hibásan van értékele.
Rupa 20. De, ha erőltetve van, akkor előfordulhat, viszont mielőtt elkezdi kiírja az adatokat és látod, hogty a másikra készül éppen flesselni. Ilyenkor a -p elé (vagy mögé már nem tudom erre rá kell guglizni) még egy 1-est is kell írni. A 0 az elsődleges akártya az 1 a másodlagos, ha több van akkor tovább ugye.
-
agressiv
addikt
válasz
Rupa20 #32030 üzenetére
A techpowerup-ról kell leszedni az nvflash-t ami megy windows alatt is és tomgaja akártyát. A helyes bios file-t az nvflash mellé másolod, majd beírod parancssobra, hogy "nvflash.exe -p -f biosfile neve.rom" és kész.
Amúgy nem hiszem, hogy ez lenne a baja, hogy milyen adatokat ír egy hibás kártya, az abszolút lényegtelen és nem releváns.
bocs a dupláért.
[ Szerkesztve ]
-
Vakegérke
félisten
válasz
Rupa20 #32030 üzenetére
Innen leszeded az oprendszerednek megfelelő BIOS-t, innen meg az nvflash-t. A BIOS fájlt bemásolod az nvflash könyvtárba, parancssorban nvflash.exe biosfile.neve, nyomsz egy ENTER-t, és hagyod melózni. Ha kész, reboot, és ha minden igaz, örülsz.
Csak akkor csináld meg, ha elég bátor vagy hozzá.Szerintem várj egy kicsit, majd a guruk szólnak, hogy amit mondtam az jó, vagy butaság.
-
Rupa20
csendes tag
Helló!lenne egy asus gtx670 dc2t karim,hibásként került hozzám"olyan címszóval" hogy csíkozz képhibás.
elküldtem f27 hez de nem tudta megjavitani, a hiba változatlan.Munkatársamnak oda adtam nézze meg ö is, gépbe berakta másodlagos karinak gép felismeri gond nincs vele,megnézte a bios-t és nem a gyári van rajta, 4G látja a memoriát.4G változat biosa van rajta..és nem is egyezik a méretsem a gyári bioséval se a fristett bioséval,valószinlüeg rosz biost raktak rá és "nem birja a kari" gondolom. ha valaki ért a bios fleshez kérem irjon!!CSak megbizható ember érdekel.!!persze nem ingyen,! -
agressiv
addikt
válasz
xcel2000 #32026 üzenetére
Csak akkor nyersz vele, ha a játék amivel játszol hazsnálja a physx-et. Összekötni semmit sem kell, csak berakod az nvidia kártyát és kész. A driverekkel kell babrálni elvileg vannak olyan moddolt driverek amik engedik a physx-et AMD kártya mellett, Gyakorlatban igencsak körülményes, az nvidia kártyán engedélyezni kell akkor is egy kiterjesztett ablakot, mert kijelző nélkül még a moddolt driver is tiltja a physx-et.
-
TXT
őstag
ERRE valaki sracok?
-
m0h0senator
őstag
Sziasztok,
a gépembe volt egy nvidia 9800gtx kölcsönbe, majd driver uninstall mert vettem egy radeon 5850-eset. catalyst install, és a feltelepített játékok, gta 4 dead island riptide race 07 rendszeresen megállnak egy jó 20 mp-re (hang is) elsötétül a monitor majd visszajön minden mintha most kapott volna jelet. a vga 60 fokos proci 70 max. Valakinek valami ötlet?
-
d3lete
aktív tag
válasz
metalbambi #32020 üzenetére
attól függ mi számít komolyabb terhelésnek. Told rá a Furmarkot + vga memory stress tesztet.
30 perciog. -
agressiv
addikt
válasz
metalbambi #32020 üzenetére
A processzor nem okozhatja, talán ramhibás a kártya, vagy bugos a játék. Így látatlanban nehéz megmondani, hogy mi az a jelenség.
[ Szerkesztve ]
-
metalbambi
tag
sziasztok! van 1 asus dcu2 hd 7770 2gb-os kártyám. komolyabb terhelésnél (kb 5percenként 1szer), megvillanik, azaz a kijelző felső sarkánál be villan. máshol nem. és tényleg ilyen ritkán. ez mitől lehet? vegyek a kazánra mellette 1 vízhűtést? (fx 8120) az okozhat ilyen problémát?
-
d3lete
aktív tag
-
d3lete
aktív tag
válasz
Podpupi #32007 üzenetére
agressiv kolléga csak annyit tud, hogy tönkrement, add fel, nem jó , ne foglalkozz vele, dobd ki.
Ez a hozzáállás nagyon kevés egy szakmai fórumon. Sose add fel, küzdj, szarból is lehet várat építeni ha valaki akar és időt szentel rá. A kártyádnak természetesen nincs nagy baja. Te otthon nem valószínű hogy megtudod csinálni de egy szakember biztos megtudja. Vedd fel a kapcsolatot velem vagy f27 kollégával.
Segítünk mindenben amiben tudunk. Egy 20-30k-s videókártyát nem szívesen dob ki az ember. Pár ezer forintért javítható. (2-3k). De először nézd meg egy ismerősöd gépébe.ÜDV!
-
Dinter
addikt
Üdv. Most raktam ossze a gepet, de a monitor nem érzékeli, hogy bekapcsol a gép. VGA venti pörög. Mit csináljak?
-
Podpupi
tag
Sziasztok.Volna nekem SAPHIRE 6850 VGA tegnapi nap még ment most pedig csak ,800*600 hajlando elindulni felrakom a ati drivert felbontást vált és a kép besötétül. Ujra raktam a winfost , kitakaritotam a VGA . Letörlőm a drivert csak windows telepit valamit csak igy megy .Mi a gond?Olyan BIOS reszet van , nem huztam a kártyát csak ventit állitotam.
-
TXT
őstag
Felmerult kerdeskent, hogyan es mikent (pontosan hogy kell osszekotni, ha kell es milyen driverekkel) mukodne mostani felsokategorias AMD es nVidia vga egyutt, hogy a leheto legjobb eredmeny es teljesitmeny szulessen? Van-e igazabol ertelme es teljesitmenynovekedes benne, illetve van-e olyan kombinacio, ami a legjobb valasztas ehhez vagy ami folott mar nem erdemes jobb vga-t "parositani"?
[ Szerkesztve ]
-
laci1993
csendes tag
Köszi mindenkinek, úgy néz ki sajna akkor a VGA adja meg magát.
Alap órajelen futott amúgy minden, semmi sem volt túlhajtva.
Új hozzászólás Aktív témák
- Ukrajnai háború
- Suzuki topik
- Futás, futópályák
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Asszociációs játék. :)
- NVIDIA GeForce RTX 4060 / 4070 S/Ti/TiS (AD104/103)
- Bemutatta az Apple az iPhone 16e-t
- Dell notebook topic
- Nagyon érdekli az Intelt a PC-s kézikonzolok piaca
- További aktív témák...