- Szegmenses LCD kijelzőt használnak a DeepCool új vízhűtői
- Feltételt szabott az USA az Intelnek a CHIPS törvény biztosította pénz mellé
- Nem igazán reklámozott képesség lesz az új Arc sorozat legnagyobb előrelépése
- Legalább 200 kínai cég kerülhet az USA új szankcióinak célkeresztjébe
- Egyelőre nem hozta meg az áttörést a Qualcomm PC-s rohama
-
PROHARDVER!
Ebben a topicban tehetitek fel a videokártyákkal kapcsolatos azonnali, sürgős kérdéseiteket! Javasoljuk, hogy mielőtt kérdeztek töltsétek ki az adatlapotokon a konfigurációra vonatkozó részt!
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
Exodius
őstag
válasz Csupingo #54856 üzenetére
Ugyanakkor most látom, hogy a TV-monitoron digitálisból csak HDMI csatlakozó van, úgyhogy most már csak azt kell eldöntenem, hogy sima HDMI kábelt, DVI-HDMI kábelt, vagy DVI-t meg egy DVI-HDMI konvertert vegyek a TV-hez. Melyik a jobb? Jaj teljesen összezavarodtam!
[ Szerkesztve ]
-
Synthwave
HÁZIGAZDA
válasz Csupingo #55089 üzenetére
Valami hasonlóra gondoltam én is. Mondjuk Fallout 4-et azért kitolnám elég high-ba (ameddig a min. fps megvan 40), de ugye realtíve "low" res-en.
Kérdés, hogy majd az új DOOM-ból ki tudnám-e belőle imádkozni a STABIL 60 fps-t (még tournament legal szintre butítva).------------------------------------------------------------------------
Más valaki valami meglátás erre?
SKILLNUDGE - it kinda ownz you.▐ My Quake Live/DOOM PoVs(YT): http://tinyurl.com/oe5zwa2▐ 3 x Q8 | HTX Ace | Icemat 2.0▐ 3dfx / Glide & SGI 4EVER▐Golden '80s-'90s▐▐▐▐▐▐▐▐ SZÁNKÓVAL A GERINCEDBEN NEM VIDÁM A KARÁCSONY.
-
nonsen5e
addikt
válasz Csupingo #55112 üzenetére
A helyesbítést nem neked szántam, csak így általánosságban magamat korrigálni.
Laptopoknál sajnos ez nem ilyen egyszerű, mivel amikor az NV kártya dolgozik, a képet akkor is az IGP küldi ki a képernyőre.
solfilo: Annak adok majd egy próbát, (mondjuk semmi játék nem fog értelmesen futni az oldalukon fennlévő szeptember eleji driverrel...), eszembe sem jutott soha, hogy a gyártó oldalán talált drivert futtassam, és ne az Nvidától leszedettet (ami a dokumentációja szerint 100%-ban kompatibilis minden 950M kártyával).
D4: hunPH, nonsense#2596
-
Synthwave
HÁZIGAZDA
válasz Csupingo #55141 üzenetére
Már csak normális drivereket kéne hozzá írnia az AMD-nek, meg uszkve a felére csökkenteni a fogyasztást..
+1 szavazat a GTX 970-re.
SKILLNUDGE - it kinda ownz you.▐ My Quake Live/DOOM PoVs(YT): http://tinyurl.com/oe5zwa2▐ 3 x Q8 | HTX Ace | Icemat 2.0▐ 3dfx / Glide & SGI 4EVER▐Golden '80s-'90s▐▐▐▐▐▐▐▐ SZÁNKÓVAL A GERINCEDBEN NEM VIDÁM A KARÁCSONY.
-
Synthwave
HÁZIGAZDA
válasz Csupingo #55143 üzenetére
Szeretem a tényszerűséget és a logikus döntéseket. : >
Azon gondolkodom, hogy jó áron vajon jó alternatíva lehet-e (nekem) egy GTX 760? Mármint azesetben, ha GTX 750 Ti és GTX 950 közt vergődöm. Mert akkor uszkve 950-teljesítmény lenne a gépben, viszont megspórolnám kb. egy új 120-as SSD árát - igaz 170W lenne a max. TDP-je a karinak, de az még talán vállalható. Meg kérdés, hogy a tápomban lenne-e elég amper hozzá. FSP-belső, de akkor is.
[ Szerkesztve ]
-
pckownz
őstag
válasz Csupingo #55198 üzenetére
Igen, de kozel fele akkora felbontasra kell raknom vele, mint amit beallitok. Barmilyen felbontast allitok be vele, akkor is.
A TV-n kikapcsoltam a "smart screen" funkciot is, probaltam keparanyt is valtoztatni, semmi.
A monitoron szint ugy.Masik geprol viszont jol mukodnek.
[ Szerkesztve ]
-
pckownz
őstag
válasz Csupingo #55206 üzenetére
Kiterjesztesre allitom, mert mind ket kijelzonek mas a keparanya.
A laptop kijelzojenek a felbontasa 1366*768, de probaltam _csak_ a kulso kijelzovel is.A Monitor DSub csatin a Sandy IGP-rol megy, a TV HDMI-n pedig a GT525M -rol, ezert a drivert is kizarnam.
Elozo Windows telepitessel tokeletes volt a TV, otletem sincs, mi lehet.
-
-
kazuma921
aktív tag
-
Synthwave
HÁZIGAZDA
válasz Csupingo #55227 üzenetére
Vajon féljek, hogy ebből a szempontból a tápom nem viszi normálisan a GTX 950-et?
-
kazuma921
aktív tag
válasz Csupingo #55235 üzenetére
Értem, köszönöm. Sajnos már időközben (még tegnap) becsomagoltam, és fixen jönnek érte hétfőn, viszont más tapasztalata alapján ez a tápegység még egy R9 380-at is bőven visz, illetve láttam olyan felhasználót is aki FSP Hyper 500-al hajt GTX 960-at.
Ha hibátlan a kártya akkor felfogom tanulópénznek, de minden információm alapján működnie kellene neki.
Ha viszont neked van igazad, akkor bukok egy kis lóvét, viszont egy életre megtanulom hogy a végsőkig kell próbálni az ilyesmit..We aren't welcome in the heavens, our place is down there.
-
kazuma921
aktív tag
válasz Csupingo #55239 üzenetére
Cseregarancia, úgyhogy ha nem szemétkedik az oldal ahol rendeltem (sajnos volt már rá példa, illetve sokak tapasztalták már hogy garancia téren nem a legjobb az oldal - most nem írom ide a nevét, de már lehet hogy sejthető a dolog), akkor kifogják cserélni a kártyát. Jó lenne ez a típus, csak működjön.
We aren't welcome in the heavens, our place is down there.
-
horvathpeter
aktív tag
válasz Csupingo #55291 üzenetére
Azt hol tudom megnézni? Mármint a módokat? Most felrakom a 15.7-es catalystot. Meglátjuk ezzel mi lesz. Ez a crimson nekem olyan átláthatatlan.
Grave444: Rendben, ha így van akkor jó. És mondjuk játék közben mennyi a normál hőfok? Furmarkban 73-74 fokig ment.
[ Szerkesztve ]
"Csak a Puffin ad neked erőt és mindent lebíró akaratot!"
-
horvathpeter
aktív tag
válasz Csupingo #55295 üzenetére
És azt hol tudom állítani, hogy ne álljanak le a ventik?
Iletve még egy kérdés. Ahogy látom itt folyamatosan 980MHz-n megy a gpu. A 7870-nél úgy volt, hogy alapban 300MHz-n ment és csak loadban kapcsolt teljes üzemre. Esetleg ezt be lehetne állítani, hogy idleben ne menjen a gpu fullon? És akkor idleben sem lenne 63fok.
[ Szerkesztve ]
-
horvathpeter
aktív tag
válasz Csupingo #55299 üzenetére
Közben sikerült megoldani a problémát. Az MSI Gaming app miatt nem tudtam állítani az rpm-et, illetve amiatt ment idle-ben is teljes gázon. Belőttem 35%-ra a ventiket így most 35 fok. Azért azt még megcsinálom, hogy Afterben egy profilt, játék közben mehet 100%-on, engem nem zavar és leglaább nem melegszik annyira! Köszönöm mindenkinek a segítséget!
-
mokus1
addikt
válasz Csupingo #55404 üzenetére
Lehetséges hogy a Crimson a fentebb leírt hiba oka?
VGA összekötettés TV-vel. Random vibrálás néha vibrál, aztán elmúlik de most úgyis maradt más kábellel kipróbáltam elmúlt, aztán visszaraktam a helyére jó lett, de most megint előjött. Hibafeltárás semmire se vezetett. Windows Reinstall se oldott meg semmit...
-
z123456789
addikt
válasz Csupingo #55407 üzenetére
Áh, por nincs benne, láttam amikor belerakta a gépembe. A többi munkatársnak haláli csendben működik a dolog.
Ő lenne az amúgy. Kár érte, nem lehet olyan rossz kártya. Az előző csendben működött. Ez ha elkezdek gépelni, már felpörög, ha megnyitok egy PDF-et, kész, felszállás.Nem tudok telepíteni semmit.
-
Synthwave
HÁZIGAZDA
-
Pehi
senior tag
válasz Csupingo #55604 üzenetére
Közbe kipróbáltam a saját gépembe is,de szinte ua,a jelenség,pedig nálam nincs panasz a hűtésre! 3 driver már megvolt! Az a baj,hogy nálam csak akkor állt le,amikor ráengedtem egy furmarktot 4 perc után 105 fok lett!. 2 órán keresztül ment egy film full hd-n,ott 80 fok körül volt a kártya,néha kicsit több,viszont 70 foknál nem nagyon hűlt visszább. Lehet,hogy máshol van a baj!
[ Szerkesztve ]
-
Hunork
veterán
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Vezetékes FEJhallgatók
- Kodi és kiegészítői magyar nyelvű online tartalmakhoz (Linux, Windows)
- Digitális Állampolgárság Program DÁP
- Nem száguld az EV-ipar, a gyárakat és állásokat féltik a britek
- Hardcore café
- Amazon Fire TV stick/box
- Fűzzük össze a szavakat :)
- PC Game Pass
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest