- OLED TV topic
- Milyen notebookot vegyek?
- Fujifilm X
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- Akciókamerák
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- Ollós klaviatúrával és az eddigi legkisebb Basilisk egérrel jelentkezett a Razer
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- AMD GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Milyen alaplapot vegyek?
Aktív témák
-
Gézengúz
addikt
miért nem bírom rivatunerből előcsalni a gpu usaget .....így nézne ki de nekem nem jön elő bármit is kapcsolok be....
-
Gézengúz
addikt
-
Gézengúz
addikt
Hello bello.....
A powerstripben sem fog szerepelni alapból de azzal olyan felbontásokat tudsz kreálni, hogy a füled is kettéáll...
"De tökmindegy, hogy beállítod e a desktopot erre vagy nem, mert magába a játékba is be kell építeni, mint választható és támogatott felbontás"
Ebben viszont Neked van igazad......
-
Gézengúz
addikt
hi
Alacsony felbontáson (800*600) (1024*768) csíkozódó kép mire utalhat? Már megvétele óta de mivel magas felbontáson használtam nem volt zavaró..... Jó lenne becserélni 8600 gt mondjuk egy 9600gt-re kis ráfizetéssel....... mennyi esélyem van rá?
-
Gézengúz
addikt
válasz
z0d1AK #19704 üzenetére
Hi
Nem bírtam magammal felflasheltem.... Tökéletesen működik... Bár nagyobb hőfokesésre számítottam...De lemonitoroztam Everesttel és ahogy az Rmclock kapcsolgatja a procit terhelés függvényében (3Dmark) úgy kapcsolgat a kártya is 2 és 3d közt........
De miért nincs ez benne gyárilag????
M ilehet a minimum amin érdemes megtartani?
Aktív témák
Hirdetés
- Bomba ár! Fujitsu LifeBook E744 - i5-4GEN I 4GB I 500GB I 14" HD+ I DP I W10 I Garancia!
- Csere-Beszámítás! Asztali számítógép játékra! I5 14400F / RX 6900 XT 16GB / 32GB DDR5 / 1TB SSD
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB RAM RTX 5060 Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Apple iPhone 15 Pro 128GB,Újszerű,Dobozával,12 hónap garanciával
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5800X 16/32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest