- ASUS ROG Ally
- OLED TV topic
- Azonnali VGA-s kérdések órája
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Milyen egeret válasszak?
- Milyen cserélhető objektíves gépet?
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- Házimozi belépő szinten
- Melyik tápegységet vegyem?
- Szomorú jövőt vetít előre a dedikált GPU-knak a Jon Peddie Research
-
PROHARDVER!
Az alábbi téma IT szakmai jellegű kérdezz-felelek topik. Megkérünk benneteket, hogy a nem szakmai kérdéseket az Azonnali (fáradt gőzös) kérdések topikjában tegyétek fel.
Új hozzászólás Aktív témák
-
inf3rno
nagyúr
válasz
aprokaroka87 #131834 üzenetére
Gondolom leírták a szerződésbe. Én nem tudtam róla, mert nem az én mobilom, aki leszerződött velük, az meg kb. analfabéta hozzá. Átbaszták azzal is, hogy biztosítást kötöttek törésre, aztán az első hónap ingyenes, hátha elfelejti lemondani az ember. Persze nem mondta le. Mondjuk itt a Google is geci, mert milyen jogon frissíti az Android mobilnetről a Google Playt, amikor lövése sincs arról, hogy milyen tarifával megy?!
Új hozzászólás Aktív témák
Kedves Fórumozók!
Az alábbi téma IT szakmai jellegű kérdezz-felelek topik. Megkérünk benneteket, hogy a nem szakmai kérdéseket az Azonnali fáradtgőzös kérdések topikjában tegyétek fel.
- Teljesen új Google Pixel 9 256GB Obszidián eladó (garancia)
- Asus TUF Gaming A15 (Ryzen7 7435HS + RTX 4060 8GB) gaming latop eladó (bontatlan+garancia)
- Palit Infinity RTX 5070 12GB GDDR7
- MacBook Air 13 M3 Retina Midnight - 16GB/256GB eladó (bontatlan+garancia)
- Switch OLED - 2027-ig garis - makulátlan, tokkal és minden tartozékával
- AKCIÓ! Gigabyte H610M i5 12400F 32GB DDR4 512GB SSD RTX 3060Ti 8GB Rampage SHIVA Be Quiet! 730W
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 9800X3D 64GB RAM RTX 5080 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- AKCIÓ! HP ZBook Firefly 14 G9 üzleti notebook- i7 1255U 32GB RAM 512GB SSD nVidia T550 4GB Win11
- Apple iPhone 12 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- BESZÁMÍTÁS! 2TB Samsung 980 PRO NVMe SSD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged