Hirdetés
- Lassan állítjuk a fát, és a hardverek is be vannak csomagolva
- Klasszikus kínai festmények ihlették a Colorful legfrissebb memóriáinak külsejét
- Ultrakompakt Key E SSD-vel jelentkezett a Silicon Power
- Mesterséges intelligenciára kihegyezett mini PC jött az ASUS műhelyéből
- ASUS blog: ExpertBook P5 notebook, a munkagép
- Milyen TV-t vegyek?
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- ThinkPad (NEM IdeaPad)
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Milyen videókártyát?
- Házimozi belépő szinten
- Vezetékes FÜLhallgatók
- Lassan állítjuk a fát, és a hardverek is be vannak csomagolva
-
PROHARDVER!
Az alábbi téma IT szakmai jellegű kérdezz-felelek topik. Megkérünk benneteket, hogy a nem szakmai kérdéseket az Azonnali (fáradt gőzös) kérdések topikjában tegyétek fel.
Új hozzászólás Aktív témák
-
_ocsisajt
őstag
Sziasztok!
Hát ezzel a kérdéssel nem is tudom hova forduljak, remélem itt elfér!
Adott cimborának egy régi 970M pro3-as alaplap ALC 892-es hangkodekkel plusz egy Logitech G433 mikrofonos fejes. Oprendszer latest legal 64 bites win10 pro.
A probléma az az lenne, hogy ha játszani szeretnénk, akkor "átjön" minden hang nekem és a többieknek ha többen nyomjuk. (játék hang, YT video stb)
Variációkat végig próbáltunk:
-Win alap driver, régebbi latest realtek driver
-USB-s kapcsolat, hagyományos jackes
-Exklúzív mód, eszköz figyelése variációk a hang beállításoknál
-Messenger desktop hangbeszélgetés, Discord (igen, voice activityvel is jászottunk)Szóval feladtuk, rohadt idegesítő és nem értjük... Régebben (jó ideig nem tudtunk multizni) ez nem volt gond... Lehet Win frissítés vmit elgubancolt? Még azt nem próbáltuk, hogy esetleg egy Winpe vagy linux live disztrib alatt mit produkál...
Én azt javasoltam neki, hogy ha ezt nem tudjuk megoldani, akkor nem marad más, mint venni kell egy külön mikit... (Vagy régebbi win verzió, nekem ez rohadt gyanús)Valaki aki szívott ilyennel? Ötletek?
Köszönöm!
tl;dr: ENFP-T :) | proud cat dad ^_^ | Loving ARPGs (only Hardcore mode!) | Epic genre and Psytrance forever! :)
-
azka79
aktív tag
válasz King Unique #132998 üzenetére
THX!
-
King Unique
titán
válasz azka79 #132997 üzenetére
Például a már kismilliószor említett Macrium Reflect programot...
[ Szerkesztve ]
-
azka79
aktív tag
Szegasztok!
Van egy asztali gépem, a Windows egy SSD-re van telepítve.
D meghajtónak használok egy 2TB Hdd-t ami mostanában érdekes hangokat ad ki magából, a HDsentinel "Raw read error rate" már elkezdett értékeket mutatni. A HDD-n Steam, és más gyári játékokat tárolok. Szeretném ezt a HDD-t le klónozni egy 4TB-os új vinyóra.
Tudtok valami ingyenes programot ami minden filet és rejtett gecót átmásol, klónoz az új HDD-re? Másolás után csak ki akarom cserélni a két vinyót az újnak is D jelet adni is használni... -
Csupingo
veterán
válasz inf3rno #132994 üzenetére
Fel kell őket kicsit hajtani, hogy felülről érjenek a fémtokokhoz.
Villám Shakesespeare... Főnök, ha zavarja a fogsora, vegye ki! (M-N)
-
inf3rno
nagyúr
válasz Doky586 #132991 üzenetére
Köszi!
Még egy kérdés. Van az I/O panel, amit az alaplapokhoz adnak. Elvileg ott úgy kell hajtani a tüskéket, hogy hozzáérjen a csatlakozók oldalához gondolom valami földelés vagy ilyesmi miatt. Na én egyszer próbáltam úgy a 25 év alatt mióta van gép, aztán siralmas lett a végeredmény. Erre esetleg van valami best practice vagy oktató video?
[ Szerkesztve ]
Buliban hasznos! =]
-
King Unique
titán
válasz inf3rno #132985 üzenetére
Az USB-szabványok eleve visszafelé kompatibilisek, tehát egy USB 3.0-s eszköz nyilván működik USB 3.1/3.2 porthoz csatlakoztatva is, a Type-A (USB-A) fizikai csatlakozó esetében meg pláne adott a visszafelé kompatibilitás. Vagyis ebből adódóan nyilván nem szükséges semmilyen külön átalakító, max. akkor ha pl. csak Type-C (USB-C) port van a gazda hardveren és az eszköz csatlakozója meg Type-A típusú, ez esetben lehet szükség külön adapterre.
Az USB 3.1 port ténylegesen a Gen 2 (10 Gb/s), a Gen 1 = USB 3.0 (5 Gb/s), de az előbbi más néven USB 3.2 Gen 2 (10 Gb/s), sőt lényegében USB4 Gen 2x1 is lehet.
A mellékelt képen eSATA port lehet, aminek semmi köze az USB-hez, max. az EUHP / eSATAp hibrid változatoknak, de azoknál maga a fizikai csatlakozó is kicsit más.[ Szerkesztve ]
-
Vismajor01
addikt
Sziasztok,
Kicsit tanácstalan vagyok.
Wireless CM MH 670 fejhallgató. Számitógépbe dugva tökéletesen működik.
Munka laptopra csatlakoztatva is működik-látszólag, de a mikrofonból nem vesz jelet semmilyen szinten. Minden engedélyezve van, azt irja működik, minden program látja mint mikrofon, de ha hangot nem vesz egy dekát se.
Mi a fene lehet a baja?
Samsung Galaxy s22Ultra/Corsair One Pro/Lexus RX400H
-
inf3rno
nagyúr
válasz TomMusic #132986 üzenetére
Na mindjárt megpróbálom. Nekem úgy tűnt, hogy a pirosaknál, ami a 3.1 van benne egy kanyar hasonlóan, mint a SATA-nál, és nem kompatibilis. Lehet én néztem be.
szerk:
Ja benéztem, nem is tud 3.1-et ez a gép. Ez a piros valami más lesz, talán eSATA vagy ilyesmi?[ Szerkesztve ]
Buliban hasznos! =]
-
TomMusic
őstag
válasz inf3rno #132985 üzenetére
Szia!
Csatlakozó szinten nincs különbség a kettő között, 3.1 és 3.0-nál ugyanazt a csatlakozót lehet használni.
[Csatlakozók terén az alap USB 3.1 aljzat és micro változata is fizikailag kompatibilis az USB 3.0-val, így visszafelé az USB 2.0-val és a szabvány alacsonyabb verzióival, tehát egy USB 2.0 kábellel beköthetőek a 3.1-es (és 3.0-s) eszközök is.]Állítólag az egyetemen töltött évek a legszebbek. Ezért a képzési időt próbáltam a lehető leghosszabbra nyújtani.
-
inf3rno
nagyúr
USB-nél látom, hogy csak 3.1 van sok újabb alaplapnál. Ezeknél azért a házra rá lehet kötni valahogyan, ha 3.0-sat akarok támogatni, esetleg valami külön 3.1->3.0 átalakító kábelt kell vennem? Ugye a legtöbb pendrive, külső HDD még ilyen 3.0 A csatis, hubra meg nem akarok költeni most, ha nem muszáj.
[ Szerkesztve ]
Buliban hasznos! =]
-
vidda1603
csendes tag
Sziasztok!
Vettem most egy új laptopot oprendszer nélkül. Megpróbáltam pendrive-ról rárakni a Win10-et, de ahol ki kéne választani, hogy melyik meghajtóra telepítse, nem jelenik meg az SSD. Más meghajtó nincs is, úgyhogy nem tudok továbbmenni.
Van tippetek, hogy mit kéne csinálni? A BIOS-ban felismeri a gép az SSD-t... -
seederking
őstag
válasz Doky586 #132974 üzenetére
Megpróbáltam ezt is. 50hz,freesync off. Semmi, csak a bios töltőképernyőig jutok el, aztán nincs jel üzenet. Feladtam, nincs ötletem. Csak screen share-el tudom megosztani kábel nélkül de max 1024-ben.Annak meg sok értelme nincs, hogy lebutítsam a képet. Nem tudom mi lehet a gond. Azért köszönöm mindenkinek a tippeket.
-
-
Ispy
veterán
válasz inf3rno #132977 üzenetére
Mondom egy érvet tudok az m2 mellett, hogy 2 kábel minusz, a sebességét nem igen lehet kihasználni csak spéci felhasználás esetén. Mondjuk 2 éve 30k-ért vettem az 500GB-os samut ssdt, most meg 30k-ért az 1TB-os ADATA m2-t.
[ Szerkesztve ]
"Debugging is like being the detective in a crime movie where you're also the murderer."
-
Ispy
veterán
válasz inf3rno #132975 üzenetére
Azt vedd, amelyiknél többet kapsz ugyanazért az árért. Szvsz nincsen.
Én is csak azért vettem m2-t, mert egy kábellel kevesebb van így és nálam ablakos a ház és itx.
[ Szerkesztve ]
"Debugging is like being the detective in a crime movie where you're also the murderer."
-
inf3rno
nagyúr
Rakok össze most egy irodai gépet. Van bármi értelme szerintetek M2 SSD-re váltani?
Buliban hasznos! =]
-
Doky586
nagyúr
válasz seederking #132972 üzenetére
A 144Hz-et is kapcsold vissza 50-re és minden extrát (pl hdr, freesync) is kapcsolj ki...
[ Szerkesztve ]
-
törölt tag
válasz seederking #132972 üzenetére
Hülyeségnek tűnhet amit mondok, de úgy sincs veszteni valód, cseréld meg a 2 végét a hdmi kábelnek. Ami eddig a PC felől volt dugd a tv-be, ami a tv felől volt dugd a pc-be. Amúgy jó az a kábel? Más eszközt nem tudsz rákötni? Beltéri, laptop, bármi.
[ Szerkesztve ]
-
seederking
őstag
Sajnos megint itt. Kikapcsoltam a simplink és ultra deep colour-t minden hdmi-n. Semmi változás. Ezt követően csak a tv-t hagytam a gépre csatlakozva és újraindítottam. Látom a bios töltőképernyőt.. Hurrá... Aztán fekete kép, nincs jel... Levettem a gépen a felbontást 1080ra,hátha az 1440p kavar be. Megint bios töltőképernyő... nincs jel.
Tehát a bios töltőképernyőt még megjeleníti, de utána "elmegy" a jel vagyis az asztalt már nem jeleníti meg. A tv-n ugye csak a képarányt tudom állítani, mást nem. Nem értem, hogy pl 1080p-ben miért nem reagál.[ Szerkesztve ]
-
inf3rno
nagyúr
válasz seederking #132967 üzenetére
Általában felbontás, képarány, hz beállításokkal szokott gond lenni, aztán még a támogatott HDMI verzióval is, ami a kábelre is vonatkozik.
Buliban hasznos! =]
-
törölt tag
Próbáld meg, hogy kikapcsolod a HDMI 4k ultra deep Colour és SIMPLINK funkciókat a tv-n.
-
Borisz76
veterán
Monitort DP-tal, TV-t HDMI-vel kösd a gépre.
Próbáld meg , hogy CSAK a TV-t kötöd be....
Akkor - mivel nincs másik kijelző - mutatnia kell valamit.
Ha mégsincs kép akkor a TV opciói között nézz szét.Synology NAS DSM6 - Összefoglaló : https://logout.hu/bejegyzes/borisz76/synology_nas_osszefoglalo.html
-
seederking
őstag
Sziasztok
Szerettem volna a pc-met hdmi-n keresztül a tv-re kötni és klónozni a kijelzőt. Csatlakoztatás után a gép automatikusan kivitte a hangot a tv-re. Viszont a képet nem. Nincs jel üzenet jelent meg, mind a 3 hdmi-n keresztül. A gép látja a tv-t másodlagos kijelzőként. Állítgattam a beállításokban, klónozás, kiterjesztés stb. De egyik sem működött. A legtöbb amit elértem, hogy a nincs jel üzenet helyett fekete képernyő jelent meg a tv-n és néha egy villanás egy zöldes pixelekből álló "hibajelenséggel". A gáz az hogy addig próbálkoztam hogy csatlakoztatás után a gép már automatikusan kikapcsolja a monitort, így nem férek már hozzá a beállításokhoz. Mivel a monitor inaktív lesz a tv-n pedig nincs kép.Ha kihúzom a hdmi-t a tv-ből akkor aktiválódik a monitor de természetesen a beállításokban már nem látom a tv-t. Nem tudom esetleg gond lehet-e az hogy a videókártyám dvi-on ketesztül csatlakozik a monitorhoz és hdmi-n a tv-hez. Vagy, hogy a vga hdmi 2.1-es a tv és hdmi kábel pedig 2.0?Nincs már ötletem mivel próbálkozhatnék. Régen a kókány p4-es gépemet össze tudtam kötni a kocka samsung tv-mel most meg semmi. Egy MSI Optix MAG321CURVED monitorról egy 49UH610V 4k lg tvről és egy rtx 3070 vga-ról van szó, ha esetleg ez segít a hibajelenség azonosításában.
Köszönöm
[ Szerkesztve ]
-
Doky586
nagyúr
-
rii
nagyúr
válasz Aryes #132961 üzenetére
ok, köszönöm
akkor reggel ki, este be
a szobában meg a teraszon is az ablak alatt van asztal
annyi csak ablak kinyit, gép kitesz, ablak becsuk ( úgyis kell szellőztetni XD )
( kábeleknek van hely kivágva, mert nyáron a gép volt bent a monitorok meg kint a teraszon )
este meg gép kikapcs ablak kinyit gép befordít, ablak becsuk, és gép nem bekapcsolpiros-kapszula: https://www.youtube.com/watch?v=oW-VZVYohRg
-
rii
nagyúr
válasz ViZion #132962 üzenetére
hangos is ... de emiatt nem maceráznék vele ...
de kiment a cpu -n levő egybeszerkesztett vízhűtés*
korábban is használtam már huzamosabb ideig (több hónap) a gépet mikor nem vettem észre h a cpu blokk nem kap áramot mert valami matattam és lehúzva maradt.
99-100 fokon megy mikor ps-sel dolgozni kell rajta ( napi 8-10 óra )aztán gondoltam jót tenne neki a kinti hideg
*venni sem akarok most, meg kedvem sincs szerelni a gépet már
[ Szerkesztve ]
piros-kapszula: https://www.youtube.com/watch?v=oW-VZVYohRg
-
rii
nagyúr
válasz Doky586 #132957 üzenetére
jaja .... oldalról is be tud verni ... tapasztaltam már
.-)az egerek miatt jobban aggódom ... azért nincs most vga a gépbe, mert belement az egér ... és még ha csak lekakálta volna ... de nem 1-es programot futtatott ... 1050ti meg kuka
.-Dpiros-kapszula: https://www.youtube.com/watch?v=oW-VZVYohRg
-
ViZion
félisten
OK, eddig bírtam...
Mi a cél a gép kipakolásával? Mi az oka?
Hangos? Tuning?
Mindkettőre megoldás -nem ócón- a falon kívülre radiátor+venti, becsövezve CPU+GPU és esetleg VRM hűtésre. Páralecsapódás itt is lehet ha hideg van kint (harmatpont). Macerás, de a gép kihurcolásánál jobb megoldás szerintem. Bár a ráfordításból már kijön egy combosabb, halkabb és hűvösebb vas.Hold on, trying to give a fuck... Nope, not Happening • Powered by Linux • "Az élet olyan sz@r, szerencsére a felén már túl vagyok" Al Bundy ¤¤¤ Hirdetéseim: https://hardverapro.hu/aprok/hirdeto/vizion/index.html
-
rii
nagyúr
válasz Cs1csó #132954 üzenetére
ha szállítják a gépet, és hidegről viszik be, akkor bent is lecsapódik a pára, annyi hogy nem szabad bekapcsolni 1 óráig
ja csak mondjuk ráfagyna és reggel meg bekapcsolva leolvadna?
esertleg még az lehetne, hogy reggel kiteszem, bekapcsolom este meg mikor kikapcsolom behozom
[ Szerkesztve ]
-
rii
nagyúr
sziasztok
azt szeretném megkérdezni, hogy ha egy számítógép, asztali, ( i7 7700K ) ki van téve -10 fokba, és úgy van használva 8-10 órán át ( a monitorok bent vannak ) akkor a gépben a hőtől nem csapódik le pára? ( mint ahogy az elektronikai eszközöket nagy hidegről behozva a fűtött helységbe nem szabad használni kb. 1 óráig )
-
gregory91
senior tag
válasz attiati #132922 üzenetére
Egyébként nemcsak a syslinux kompatibilitásával vannak gondok hanem a 5.xx verziótól kezdve további com32 fájlokat is igényelnek már(nem elég hozzá a ldlinux.sys) kell hozzá vagy 7 com32 is mellé.
[ Szerkesztve ]
Remélem itt elfér - https://sites.google.com/site/geriprojekt/ - https://github.com/kgregoryan - Az ember téved,a gép hibázik.
-
King Unique
titán
válasz gregory91 #132941 üzenetére
CMR HDD-knél akár azzal is lehet, de SSD-knél és TRIM-et támogató SMR HDD-knél pont felesleges, utóbbiaknál elég a teljes lemezterületen futtatott TRIM, vagy SSD-knél a standard Secure Erase, aztán kész, meg amúgy jóval gyorsabbak (másodpercek alatt lefut) is ezen módszerek, mint a teljes lemezterület felülírása 0-kkal (akár órákig eltarthat). Lassú formázást illetve 0-kkal teleírást meg amúgy tud a Windows is, valamint alaphelyzetbe állításnál adatmegsemmisítést, nem kell ahhoz okvetlenül Linux és dd, max az utóbbi is 1 opció a több közül.
[ Szerkesztve ]
-
-
robag93
aktív tag
Egy Linux Mintet próbáltam eddig, de még hordozhatóban sem indult el..
-
robag93
aktív tag
-
mezis
félisten
válasz robag93 #132929 üzenetére
Üdv.!
Újra pasztázás: Találkoztam olyan esettel, amikor nem sajnálták az "anyagot", a hűtőfelületről kifolyt a proc. lapkára, ott talált rezet,...
A szürke (fémtartalmú) paszta valamennyire tud vezetni.
Én nagyon vékonyan kenem szét a kisebbik hűtő felületre, összeszorításkor is pici forgatást, csúsztatgatást akkor hagyom abba, amikor érzem, hogy fémek érintkeznek és akkor következik a csavaros rögzítés.
A paszta csak az "árkokba" kell...mezis
-
-
Doky586
nagyúr
válasz robag93 #132929 üzenetére
Teendők HDD SSD eladás előtt (adatvédelem)
Egyszerűbb lett volna gyorsformázni az SSD-t és tiszta reinstall..[ Szerkesztve ]
-
robag93
aktív tag
Sziasztok!
Úgy érzem egy komolyabb problémába ütköztem. Csináltam egy rendszer visszaállítást az adatok teljes törlésével (W10). Majd egy külön szoftverrel az üres területet "felülirattam" (eladásra ment volna a gép). Ezen kívül kitakarítottam, újra pasztáztam. Majd különböző kék halálokat kaptam a legkülönfélébb hibaüzenetekkel, a teljesség igénye nélkül kernel auto boost invalid lock release, kernel security check failure, whea uncorrectable error stb.
Próbáltam W10-et teljesen újra húzni, paranccsorból letúrni (clean, clean all), formázni, másik gépben formázni az SSD-t majd Windows-t telepíteni (ez sikerült, de a gépbe visszatéve ugyan az a hiba). Egyébként ebben a gépben a W10 újratelepítése sem ment már, írásvédett lett az SSD, W10 telepítő loopolt stb.. Másik SSD-vel is próbáltam, ugyan ezeket produkálta.
Ramokat próbáltam kivenni, csak 1-et bent hagyni, de ezek után csodálkoznék ha hardveres gond lenne. Sok kutakodás után arra jutottam, hogy vagy valami driver hiba lehet, de fogalmam sincs hogyan oldhatnám meg. Biost próbáltam frissíteni, de az Asus oldaláról letöltött Biost valamiért nem engedi flashelni (image integrity check failed). A lap egyébként egy P8Z68-V/GEN3.
Ezen kívül próbáltkoztam különféle driveres programokkal, de elindítani őket gyakorlatilag lehetetlen, mert ha még el is jutok a telepítésig, utána megint megmakkan
Bármilyen segítséget szívesen fogadok, mert ekkora útvesztőbe még nem sikerült kerülnom hosszú PCs karrierem során
[ Szerkesztve ]
-
HARDVERAPRÓD
válasz attiati #132925 üzenetére
Hát valamit lehet nem jol csinálsz, de 250 bad sectornál, illik ssd-re cserélni. 😂 itt állítanám le és kuka, vagy klónozni egy eszközzel, ha fontosak az adatok. Csináltam ilyet egy axagon eszközzel, bár több óra volt, de az adatok meglettek. Addig szervizeltem mást. Itt még időben volam, éd sikerült
-
tothjozsi96
addikt
válasz ViZion #132733 üzenetére
Azóta volt egy videokártya csere, volt egy Windows újra telepítés és jött új driver is.
Mondom most már biztos nem lehet ez a problémám hogy egyszer csak elsötétül a kép, és több árnyalattal megváltoznak a színek. És de. Nem hittem el, rendeltem egy DP kábelt, de nem vettem át, szerencsére. Tudod mi okozta a problémát? A Google Chrome-ban lévő hardveres gyorsítás, kikapcsoltam és azóta semmi probléma nincs vele. Nem értem hogy lehet ez, a Chrome topikban is keresgéltem és másnak is volt hasonló problémája, #30806Úgyhogy igazából nem gondoltam volna de csak ennyi volt a gond, legalább sikerült kideríteni. Köszönöm a segítséget!
-
attiati
veterán
válasz Pyttawrx #132905 üzenetére
Hiren's boot 10-ben a HDD Sentinel 0.04 van
Kb fél percig fut. Azon mit kellene pontosan látni? Szerintem semmit nem ellenőrzött.Most ráeengedtem a HDD Regenerator 1.71-et és 250 bad sectornál tart (0,38%-nál). Ami gondolom extrém sok. Eddig mindegyiket tudta javítani. Napokig fog futni, ha így folytatja
Hirens-el azért megküzdöttem, mert nem lehet akármivel bootolhatóvá tenni.
"Not a COM32R" hibaüznetettel leáll bootolás után. Ha valakinek hasonló gondja lenne, akkor állítólag az a gond, hogy a legtöbb usb creator (köztük a Rufus is) Syslinux 4.07-t használ. A hirens pedig Syslinux 6.
Unebootin 7.02-vel már működött.[ Szerkesztve ]
-
HoaryFox
Topikgazda
Offolást itt megállítom! Intézzétek el privátban vagy a dühöngő topikban, ne itt! Köszönöm.
"A wikipedia nem tudományos lexikon, hanem egy multiplayer módú notepad." by Pikari
-
attiati
veterán
Win7 indítási javítás:
"Kísérlet a javításra...lemezhibák javítása. A művelet akár 1 óránál is tovább tarthat."Ez kb fél napja fut. Leállítani nem lehet.
Ilyenkor a HDD-n futtat chkdsk-t? Bad sectorokat keres?
Mennyi ideig tarthat?Egyszer már futott 1 napot és ki lett kapcsolva közben (áramtalanítással). Nem saját gép.
Előtte nem tudom mi történt vele, állítólag mindig rendeltetésszerűen volt leállítva.
-
prolad
addikt
válasz Doky586 #132901 üzenetére
Megnéztem azzal, amit javasoltál, nem talált problémát. Most tökéletesen működik.
Valamiért nem mentek a Displayportok a kártyán, nálam meg alapból arról megy a monitor. Érdekes módon az összes energiatakarékos mód kikapcsolása (amik alapból is ki vannak, csak az újratelepítés miatt jöttek vissza) és a monitor tápkábelének kihúzása/bedugása megoldották a problémát. El van átkozva ez a gép, valami bug mindig előjön pár hetente, aztán megoldom/mdgoldódik magától, de az oka nem igazán derül ki.
-
tonyrulez
őstag
válasz King Unique #132880 üzenetére
Köszi, végignézek mindent
Diskpart szerint 0B a kapacitás. Mindegy hova dugom, több gépen próbáltam, több kábellel. Hétvégén még kipróbálom másik merevlemezzel, meglátjuk.4 8 15 16 23 42
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Kedves Fórumozók!
Az alábbi téma IT szakmai jellegű kérdezz-felelek topik. Megkérünk benneteket, hogy a nem szakmai kérdéseket az Azonnali fáradtgőzös kérdések topikjában tegyétek fel.
- Counter-Strike: Global Offensive (CS:GO) / Counter-Strike 2 (CS2)
- Milyen TV-t vegyek?
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Formula-1
- Pécs és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- Autós topik
- Filmvilág
- Formula-1 humoros
- Windows 11
- További aktív témák...
- Zotac Nvidia GeForce GTX 1080 8GB 256BIT
- Lenovo X1 Carbon érintőképernyős laptop, I7-es processzorral, 240 GB SSD-vel, új akksival!
- H96 Max M1 Smart TV Box Tv Okosító Android 13 4/32GB
- DDR3 Kingston HyperX Predator 2400MHz 8GB Kit
- Intel 13900KF ( a leg energiahatékonyabb CPU ) - 64GB ram - 1000W - Workstation
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest