Hirdetés
- Lassan állítjuk a fát, és a hardverek is be vannak csomagolva
- Klasszikus kínai festmények ihlették a Colorful legfrissebb memóriáinak külsejét
- Ultrakompakt Key E SSD-vel jelentkezett a Silicon Power
- Mesterséges intelligenciára kihegyezett mini PC jött az ASUS műhelyéből
- ASUS blog: ExpertBook P5 notebook, a munkagép
-
PROHARDVER!
Az alábbi téma IT szakmai jellegű kérdezz-felelek topik. Megkérünk benneteket, hogy a nem szakmai kérdéseket az Azonnali (fáradt gőzös) kérdések topikjában tegyétek fel.
Új hozzászólás Aktív témák
-
MaxxDamage
félisten
válasz #65675776 #102099 üzenetére
Minden esetre köszi, leköteleztél!
L
◄►"Desktop Killer" Clevo® X170SM-G "DTR" Laptop With Prema® Team BIOS►*i9-10900KF @ 5GHz (AIO Water System)*4x32GB=128GB 3200MHz CL20 RAM*RTX 3080 GDDR6 16GB vRAM MXM*4x2TB=8TB M2 SSD►-_-◄S23 Ultra 5G (12/512GB)►Technics AZ80►"Szép, a kinek esze nincs, de még szebb, a kinek van."◄►
-
törölt tag
válasz MaxxDamage #102098 üzenetére
Pedig szinte minden lapnál van ilyen. Csak a pontos neve és helye miatt kellett a kézikönyv.
-
MaxxDamage
félisten
válasz #65675776 #102097 üzenetére
Én erre nem is gondoltam, hogy BIOS -ba nézzek Power résznél a megoldást
L
◄►"Desktop Killer" Clevo® X170SM-G "DTR" Laptop With Prema® Team BIOS►*i9-10900KF @ 5GHz (AIO Water System)*4x32GB=128GB 3200MHz CL20 RAM*RTX 3080 GDDR6 16GB vRAM MXM*4x2TB=8TB M2 SSD►-_-◄S23 Ultra 5G (12/512GB)►Technics AZ80►"Szép, a kinek esze nincs, de még szebb, a kinek van."◄►
-
törölt tag
válasz MaxxDamage #102096 üzenetére
Csaltam: letöltöttem a kézikönyvet és megnéztem benne.
-
MaxxDamage
félisten
& (#102094) daa-raa: Köszönöm!
(#102095) pvt.peter: daa-raa amit írt, pont az volt a megoldás, nézd meg te is!
L
-
pvt.peter
őstag
válasz MaxxDamage #102091 üzenetére
nálam ue. a helyzet a laptoppal he kivan kapcsolva és bedugom a hálózati csatlakozóját
Ez egy .50-es rombolópuska, elég szép visszarúgással.
-
törölt tag
BIOS-ban Power -> Power Loss Control gondolom Power On-ra van állítva. Állítsd át Last State-re, vagy Stay Off-ra.
-
Csupingo
veterán
Nincs a biosban bekapcsolva, hogy áram kimaradás, majd visszatérés esetén kapcsoljon be a gép? Nem jut eszembe pontosan. Valami auto power on, vagy mi. Ilyet keressél, vagy olyasmiket, hogy mi élesztheti fel a gépet.
Villám Shakesespeare... Főnök, ha zavarja a fogsora, vegye ki! (M-N)
-
MaxxDamage
félisten
Érdekelne (hátha tud valaki rá megoldást) a következőre magyarázat.
Alaplap , ház , táp (megfelelően összekötve) amikor a hálózati elosztót bekapcsolom és a tápot is azután , a gép automatikusan bekapcsol. Ez miért van? (szeretném én bekapcsolni a házon lévő bekapcs gombbal...) már kipróbáltam az alaplaphoz csatlakoztatott "Power SW" +- csatiját átcserélni (de ezt és a többit is alaplapi manual szerint kötöttem be..)Előre köszi, ha valaki tudja ez miért is van...
Alaplap: [link]
Tápegység: [link]
Ház: [link]/egyéb spec infó, ha kell , szóljatok és megírom/
L
-
megint én
őstag
Sziasztok!
Ha van egy gépem, honnan tudom meg milyen alkatrészek vannak benne?
A CPU és a VGA még menne, de a többivel bajban vagyok.
Pontosan a ram nincs meg.[ Szerkesztve ]
-
alcsa
senior tag
válasz pvt.peter #102084 üzenetére
Nem limitált a tárhely, ha a "High quality" opciót választod.
Örvendek, hogy tetszett a másik.
-
pvt.peter
őstag
válasz alcsa #102081 üzenetére
kizárólag olyan oldalak érdekelnének mint a nemrég megszűnt kepfeltoltes.hu
Ez egy .50-es rombolópuska, elég szép visszarúgással.
-
pvt.peter
őstag
Sziasztok,
Megbízható, ingyenes képfeltöltő oldalt keresek, kb. olyan funkcionalitásút mint a megszűnt kepfeltoltes.hu oldal.
Akár több is jöhet
Előre is köszönöm.Ez egy .50-es rombolópuska, elég szép visszarúgással.
-
Ispy
veterán
válasz DonThomasino #102077 üzenetére
Ott csak exe-t találtam, de winrar-ral látom benne a drivers könyvtárat, azzal majd megpróbálom.
Előtte teljesen uninstalláljam a már fent lévő cuccost, vagy elég, ha csak simán felülcsapom a drivert az eszközkezelőben?
"Debugging is like being the detective in a crime movie where you're also the murderer."
-
Ispy
veterán
válasz DonThomasino #102074 üzenetére
Köszi!
Most már csak az a kérdés, hogy honnan tudom ezt beszerezni?Közben rájöttem, winrar-ral meg tudom nyitni az exe tartalmát.
"Debugging is like being the detective in a crime movie where you're also the murderer."
-
Ispy
veterán
válasz DonThomasino #102072 üzenetére
A kézzel alatt azt érted, hogy nem az installerrel, hanem eszközkezelőn keresztül?
-
törölt tag
válasz DonThomasino #102066 üzenetére
Koax kábelt azért elég nehéz árnyékolás nélkül gyártani.
-
Ispy
veterán
válasz DonThomasino #102068 üzenetére
Igen, csak azon prof, az asztali gépen meg home (vagy nem tudom mi a neve win 10 alatt).
-
Ispy
veterán
Sziasztok!
Olyan gondom van, hogy van egy wifis nyomtatóm, ami remekül működik, ha laptopról akarok nyomtatni, vagy scannelni, de az asztali gépről, ami kábellel van a routerhez kapcsolva nem tudok nyomtatni, csak scannelni. Drivert már leszedtem, újraraktam. Win 10 ofkorze. Mi lehet a baja a vasnak?
Köszi!
-
q13579
senior tag
Sziasztok,
TV-hez szeretném meghosszabbítani a RG6-T 77 H Tri-Shield koax kábelt.
Most vettem ehhez egy hosszabbítot, de rendkívül zajos a kép, a FULLHD adásnál még jelet sem kap, nyílván más kellene
Konkrétan ő volt a rossz választás
Az lenne a kérdésem, hogy hogyan tudnám ezt a kábelt zajmentesen meghosszabbítani?
Köszi előre is a segítséget.
-
lakatosturbo
aktív tag
Üdv!
Olyan kérdésem lenne, hogy hogyan lehet visszaállítani egy szinkronizált gépen a favicon-okat ?
Eddig a FavIcon Reloader nevezetű kis kiegészítőt használtam remekül működött de most error-t dob minden frissíteni való linken.
Nagyon bosszantó esetleg ha valaki tudja a megoldást hálám üldözni fogja
Előre is köszönöm a segítő válaszokat!Mozilla Friefox
[ Szerkesztve ]
Origin: viktorvill Steam: viktorvill
-
pjen
félisten
válasz DonThomasino #102062 üzenetére
Szerintem vidd vissza.
-
pjen
félisten
válasz DonThomasino #102060 üzenetére
Üzleti?
-
DonThomasino
veterán
Van egy 16GB UHC memo kártyám.
Akárhogy fromázom a win7 csak a 50MB nak látja.
Miért van ez?" I'm going to make him an offer he can't refuse."
-
Marci112233
addikt
válasz Csupingo #102058 üzenetére
Segített nem is keveset. Most már legalább 1 percen belül tudom használni a laptopot. Eddig volt hogy 2 percnél is tovább tartott mire el tudtam indítani a böngészőt bekapcsolás után.
Fogalmam nics miért volt előtte olyan lassú, bár most is mikor bejön az asztal még a több segédprogram betöltési idejére várni kell, de töredéke lett az új BIOS-al. Következő lépés egy SSD lesz bele, de az már csak jövőre.(Az még nagyobbat fog rajta dobni.)Gigabyte B660 Gaming X DDR4, IntelCorei5 13600K/Arctic LF III 360,Kingston 4x8GB DDR4 3200MHz,MSI RTX 3070 Gaming X TRO,Samsung 970EVO Plus 500GB, Samsung 980 1TB SSD,Phanteks Eclipse P600S ,FSP Vita GM 750W
-
Csupingo
veterán
válasz Marci112233 #102057 üzenetére
Nem hinném, mert egy ideig jó volt a mostanival is aztán valami más kavart be. Azért kipróbálhatod, hátha segít valamit.
-
Marci112233
addikt
válasz Csupingo #102055 üzenetére
Már nem engedi szerkeszteni az előző hozzászólásomat így kénytelen vagyok újat írni.
Frissebb drivert nem találtam, de frissebb BIOS-t igen.Jelenleg A08 van fenn, de van már A09. Az megoldhatja gondomat esetleg?Gigabyte B660 Gaming X DDR4, IntelCorei5 13600K/Arctic LF III 360,Kingston 4x8GB DDR4 3200MHz,MSI RTX 3070 Gaming X TRO,Samsung 970EVO Plus 500GB, Samsung 980 1TB SSD,Phanteks Eclipse P600S ,FSP Vita GM 750W
-
Marci112233
addikt
válasz Csupingo #102055 üzenetére
Természetesen. Hivatalos Dell oldalról a laptop alján lévő kóddal beazonosítva.(Még azt is kiírta meddig van rajta garancia.)
De lehet utána nézek nincs-e hozzá valamilyen driver frissítés.[ Szerkesztve ]
Gigabyte B660 Gaming X DDR4, IntelCorei5 13600K/Arctic LF III 360,Kingston 4x8GB DDR4 3200MHz,MSI RTX 3070 Gaming X TRO,Samsung 970EVO Plus 500GB, Samsung 980 1TB SSD,Phanteks Eclipse P600S ,FSP Vita GM 750W
-
Csupingo
veterán
válasz Marci112233 #102054 üzenetére
Mindent feltelepítettél? Alaplap driver-e, stb. a gyártó oldaláról?
-
Marci112233
addikt
válasz Csupingo #102052 üzenetére
Lekaptam ma a hátlapot és belenéztem, de szinte semmi por benne.
Ami fura hogy amikor előjött szinte egyik napról a másikra történt.Öcsémnek több mint 3 éves a rendszere, de mint írtam tökéletesen megy.
Megnéztem HW monitorral mi a helyzet, de így idle-ben a proci alapjáratra 800Mhz-re pakolja magát. és 45-50 fok körül mozog.Bekapcsolásnál meg szinte biztos hogy 100%-on teker mert semmit se tudok megnyitni egy jó ideig, így még a HW monitort sem tudnám ráküldeni akkor hogy mi is a helyzet.Gigabyte B660 Gaming X DDR4, IntelCorei5 13600K/Arctic LF III 360,Kingston 4x8GB DDR4 3200MHz,MSI RTX 3070 Gaming X TRO,Samsung 970EVO Plus 500GB, Samsung 980 1TB SSD,Phanteks Eclipse P600S ,FSP Vita GM 750W
-
Csupingo
veterán
válasz Marci112233 #102050 üzenetére
Lehet, hogy ki kéne pucolni. Talán túlmelegszik és azért vesz vissza a teljesítményből. Nézd meg pl. ezzel: CPUID Hardware Monitor , hogy ilyenkor milyen órajelen megy a cpu és milyen meleg.
[ Szerkesztve ]
-
Marci112233
addikt
Üdvözletem!
Már nem bírom tovább.
Adott a Dell laposom [link]
Na most iszonyat lassan áll fel a rendszer és utána is alszik szinte mire betölt valamit is.Még a neten való böngészés közben is gondolkodik, pedig jó a net.Látható hogy nem egy ős öreg laptopról van szó.
Próbáltam már Ccleaner, Malvarebytes, advanced system care, és smart defragot is, de nem segített.
A HDD 100/100-as HDSentinal szerint.
Öcsémnek szinte ugyan ezzel az adatokkal rendelkező gépe van annyi különbséggel hogy abban csak AMD Radeon 8750M dedikált VGA van ,de az megy rendesen.
Eredetileg Windows 7 Home x64-el kaptam a lapost, de egy jó darabig gyorsaságba hozta azt a sebességet szinte mint az akkori 775-ös platformú gépem ami SSD-vel ment.Viszont egy idő után iszonyatosan belassult.Ekkor újrahúztam tisztán a 7-et, de nem segített.Ráfrissítettem 10-re, az sem. Majd tiszta telepítés 10-el mert az azért gyorsabb mint a 7 a laposomon.
Már egy ideje fenn áll a hiba, de már ötletem sincs mi lehet a gond.Gigabyte B660 Gaming X DDR4, IntelCorei5 13600K/Arctic LF III 360,Kingston 4x8GB DDR4 3200MHz,MSI RTX 3070 Gaming X TRO,Samsung 970EVO Plus 500GB, Samsung 980 1TB SSD,Phanteks Eclipse P600S ,FSP Vita GM 750W
-
mezis
félisten
válasz kutga #102045 üzenetére
Nézd meg a kézikönyvét, hátha elárulja a nagy titkot, a távirányító kódját. (Nem szokás. Legfeljebb a többiekét. Miért ? )
Régebben 3 számjegyűek voltak ezek a kódok, újabban 4 számjegyűek. Bizonyára a tied is. Az univ. távirányítókon többnyire megtalálható, hogy hány számjeggyel működik.
[link][ Szerkesztve ]
mezis
-
kutga
nagyúr
Hölgyek/urak!
Az Orion LCD 32B típusú tvm távja lassan teljesen tönkremegy, ehhez hol kapok valami olyat ami együtt tud működni a tv-vel? Médiában vannak mindenféle univerzális darabok azok közül jó lehet valamelyik?
'They bid me take my place among them in the halls of Valhalla where the brave may live...forever..' 13th warrior
-
SOAD19
addikt
válasz SOAD19 #102041 üzenetére
Storno...
Visznont lenne még egy kérdésem. Van olyan youtube letöltő program, amivel nem csak egyesével tudom letölteni számokat, hanem mondjuk egy teljes lejátszási listát le tudok tölteni pár kattintással. Nem rég a melóban szerettem volna a yt-on kedvelt videóimat hallgatni. Viszont sehogy se sikerült. Youtube appal, csak egy-egy videót tudtam elindítani, nem volt opció, hogy az összeset lejátssza egymás után.
-
devil-k
nagyúr
Helló!
Az lenne a kérdésem, hogy van-e olyan program esetleg, amivel létre tudok hozni ugyanolyan beállításokat, asztali programokat több PC-n?
Tegyük fel, hogy van 3 PC-m és szeretném, ha lenne olyan funkciója, hogy mindegyiken azonos beállítások és programok futnának úgy, hogyha bejelentkezem ebbe a programba, akkor "lehívja" a központból.
Na, remélem, érthető amit mondani szerettem volna. A munkahelyemen is így van!
Köszi és bocsi az értetlenkedésért.
- mozi bolondéria -
-
SOAD19
addikt
Sziasztok!
Exceles kérdésem lenne. Excelben vezetek egy saját angol szótárat. Mit állíthattam be, hogy minden 2. sornál félkövérre állítja a szöveget?
-
G@ben
addikt
Ki lehet íratni a winchesteren lévő mappák és fájlok neveit egy listába? Lehetőleg ne össze-vissza, hanem mappánként rendszerezve és a fájlméretek sem ártanak.
Amit ma letölthetsz, ne halaszd holnapra!
-
Solad
addikt
Sziasztok. Nem meglepő módon kérdésem lenne
Alapszitu 1: hülye vagyok a hálózatokhoz
Alapszitu 2:Adott egy nyílt wifi-hálózat, ami csatlakozás után nyit egy böngészőablakot amin bejelentkeztet automatikusan, majd innentől kezdve jönnek a bitek a levegőben.
Ellenben ennek a jelnek eléggé a határán vagyok, a szoba egyik felében még tudok netezni, a szoba másik végén és a budin már nem látom. Van nekem egy repeaterem, ami látja is ezt a hálózatot, viszont - gyanítom hogy a böngészős bejelentkezés miatt - rajta keresztül csatlakozva már nem látok túl a repeateren.
Lehet esetleg valamiféle megoldás erre?
No girlfriend on valentine's day.. More money for bike parts
-
Winne
nagyúr
Sziasztok!
Lehet már ezerszer volt, de inkább megkérdezem, és mellette keresem, mert sürgős. Van egy Packard Bell laptopom és csak uefi mód van a biosban, így pedig nem tudom telepíteni a rendszert rá sem pendriveról, sem pedig lemezről. (WIN 8.1)
Erre milyen megoldást tudtok nekem adni?
Az ízlésem a lehető legegyszerűbb. Mindenből beérem a legjobbal...
-
Csupingo
veterán
válasz enginev3.0 #102031 üzenetére
Valami energiagazdálkodási hülyeség nem kavarhat be a win alatt, vagy a biosban? Nekem a hangkártya (integrált hang) tűnt el egy időbe mindig. Rossz volt a driver. A windows-ossal működött csak, meg egy későbbi javított kiadással.
[ Szerkesztve ]
-
Csupingo
veterán
válasz enginev3.0 #101986 üzenetére
Integrált hálókártya? Több driverrel is kipróbálhatnád, vagy az alaplapi biost kéne frissíteni, hátha segít.
-
harcikoca
senior tag
Az létezik, hogy Ez eredeti samsung evo plus ennyiért?
AMD+Ati powee'R
-
Norbi887
aktív tag
válasz varmi2 #102025 üzenetére
És mennyire gond az hogyha eddig felszökik a hőmérséklet?
Máshol olvasom hogy a Q6600 elég melegedős chip, lehet bármiféle aggodalmam amiatt hogy esetleg nem tesz jót neki a 70+ fok játék közben?// Apple iPhone 15 Pro Black Titanium // Apple MacBook Air M1 Space Grey // MacBook Air M2 Midnight // iPhone 7 Matte Black // Apple Watch Series 9 45mm Midnight // Apple Watch Series 5 44mm Space Grey // AirPods Pro 2. // Lenovo IdeaPad S340-15API // Razer DeathAdder Essential //
-
AshaNoR
tag
Üdv,
Milyen programok vannak PC-re, amik pl. játék közben kiírják a teljesítményt, hőmérsékletet stb...?
-
Norbi887
aktív tag
Sziasztok!
Pár napja vettem egy új Intel Core 2 Quad Q6600-as processzort a gépembe.
A problémám viszont az, hogy valami brutálisan melegszik, bármilyen játékról is legyen szó.
Előtte egy Pentium Dual Core E6300-as volt benne az 60 fok fölé nem ment semmilyen esetben sem.
Ez a Q6600 Viszont eléri a 78-82 Fokot is terhelés alatt!Alaplapom tipusa: GIGABYTE GA-P31-DS3L.
CPU Hütő tipusa: DeepCool Ice Edge Mini FS V2.0.
2db házhütő is van a gépben, szépen összedolgoznak, azzal nincsen gond.De nem értem mitől melegszik ennyire fel, mikor új pasztát is kapott a CPU.
Mi okozhatja ezt a túlmelegedést?
Windowsban most jelenleg: 55-60 Fok körül ugrál. Kihasználtsága jelenleg 35-50% körül mozog.
Előre is köszönöm a tippeket, segitségeket!!!Ui: Nincs húzva az új proci, alap órajeleken fut alap bios beállitásokkal.!
[ Szerkesztve ]
// Apple iPhone 15 Pro Black Titanium // Apple MacBook Air M1 Space Grey // MacBook Air M2 Midnight // iPhone 7 Matte Black // Apple Watch Series 9 45mm Midnight // Apple Watch Series 5 44mm Space Grey // AirPods Pro 2. // Lenovo IdeaPad S340-15API // Razer DeathAdder Essential //
-
BogyóBP
addikt
válasz mezis #102019 üzenetére
Wifis de megy egy másik gép is wifiről és ott nincs gond. Csak az ferrári kategoria mig ez a kicsi kispolsky.
ASUS ROG Strix B660-F Gaming WIFI | Intel Core i5 12600KF | 2x16GB G.Skill Trident Z5 RGB Silver DDR5 6000mhz CL36 | Sapphire RX7800XT Nitro+ 16GB | Kingston NV2 1TB NVMe + Kingston NV2 500GB NVMe | Acer Nitro XV272up 27" | bequiet! Pure Power 12 M 650W | Coolermaster Qube 500 | Creative 2.0
-
Gyula84
veterán
üdv
feltelepítettem a windows xp-t home edition (eredeti), hang kártya driver meg videokártya driver felment aztán azóta semmi sem települ, winrart, vlc-t próbáltam de rákattintok és semmi sem történik mi lehet ez?
Nem rossz, de nem is jó, de legalább nem rossz.
-
BogyóBP
addikt
Jah mindegy nem az enyém, akkor majd megmondom a tulajnak hogy papirnehezéknek jó lesz.
ASUS ROG Strix B660-F Gaming WIFI | Intel Core i5 12600KF | 2x16GB G.Skill Trident Z5 RGB Silver DDR5 6000mhz CL36 | Sapphire RX7800XT Nitro+ 16GB | Kingston NV2 1TB NVMe + Kingston NV2 500GB NVMe | Acer Nitro XV272up 27" | bequiet! Pure Power 12 M 650W | Coolermaster Qube 500 | Creative 2.0
-
BogyóBP
addikt
Szart sem ért kb..Nemtudom mit csináljak.
-
BogyóBP
addikt
És ha mondjuk kikapcsolom a firefox GPU gyorsitását?
-
BogyóBP
addikt
Rambol nem tudok többet belerakni nem hiszme hogy az a gond mivel a CPU van 100% on nem a ram.
-
BogyóBP
addikt
Sziasztok adott egy gép HP compaq nx 7010 , 1gb rammal és a gyári procijával. Feltettem rá az XP-t de nagyon szaggatnak a youtube videok gyakorlatilag nézhetetlen. Ha egy linuxot (pl ubuntu) feldobok rá az képes lenne folyamatosan lejátszani a videót? Kisgyerek szeretne mesét nézni rajta. Köszi előre is.
-
Dr. Akula
félisten
WD Passportnál a pc speaker hangon előadott hosszú mély + rövid magas sípolás milyen hibakódot jelent? Fel se pörög a vinyó.
Rátapostam az usb kábel csatijára, ezért kiszedtem a vinyót a keretből hogy majd sata porton lementem az adatokat, erre persze hogy nincs rajta sata csati, csak usb ráheggesztve. Szereztem új kábelt, illetve másik Passportot, és annak a kábelével ennyit csinál. Valahogy le kéne szedni róla az adatokat. Lehet rá másik elektronikát tenni (satásat), valami másik vinyóról, vagy ez kuka?
[ Szerkesztve ]
-
Meghivott
addikt
Üdv, a napokban kezdte el csinálni a router (linksys n750), hogy a nem 5GHz-en kapcsolódó eszközökön egyik pillanatról a másikra elmegy a net. Csak a router újraindítása segít. A többi eszközön (5GHz) minden rendben.
Mi lehet a gond? köszi -
DokiBaxxi
őstag
válasz ult1mate #101987 üzenetére
Van húzva, igen. A hőmérsékletek is teljesen jók.
HDD-ről megy, közben sikerült rájönni, hogy valószínűleg itt lesz valami bibi, mert amikor beszaggat, akkor folyamatosan világít a HDD LED, tehát valamit nagyon tölt..."-Wanna hear a limerick? Lambert, Lambert - what a prick." "-Not bad."
-
djg
aktív tag
Sziasztok,
Haverokkal tervezunk Lan partyt nosztalgia jelleggel.
Tudtok ajanlani a celra egy jo switchet, amivel kb 10 ember latja majd egymast?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Kedves Fórumozók!
Az alábbi téma IT szakmai jellegű kérdezz-felelek topik. Megkérünk benneteket, hogy a nem szakmai kérdéseket az Azonnali fáradtgőzös kérdések topikjában tegyétek fel.
- AKCIÓ!!! GAMER PC: RYZEN 9 5900X + RTX 3060 12GB GDDR6! GARANCIA/SZÁMLA!!!
- BONTATLAN Új Iphone 16 PRO 128Gb - 1TB Független 1év Apple GARANCIA Deák Térnél Azonnal Átvehető.
- BONTATLAN Új iPhone 16 PRO MAX 256-512GGB Független 1év Apple GARANCIA Deák Térnél Azonnal Átvehető.
- Tamron SP 70-200mm f/2.8 Di VC USD G2 objektív ( Nikon )
- Azta! Yoga Slim 7 Prémium Ultrabook 14,5" -40% AMD Ryzen 5 7640S 16/512 RADEON 760M 2GB 2,9K OLED
Állásajánlatok
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest