Hirdetés
- Dedikált NPU-t tervezne az AMD?
- És akkor egy fejlesztőstúdió rájött, hogy vissza is élhetne a felskálázással
- Száguld a Meta és a Microsoft, 500 milliárd dollárral lőttek ki az AI-részvények
- Jól áll az ARM-os Windows helyzete, de a játékoknál nem jön az áttörés
- Kínai kézbe kerül a MediaMarkt áruházak tulajdonosa
- Azonnali fotós kérdések órája
- Dedikált NPU-t tervezne az AMD?
- Kettő együtt: Radeon RX 9070 és 9070 XT tesztje
- Épített vízhűtés (nem kompakt) topic
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Milyen monitort vegyek?
- Mini-ITX
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
PROHARDVER!
Az alábbi téma IT szakmai jellegű kérdezz-felelek topik. Megkérünk benneteket, hogy a nem szakmai kérdéseket az Azonnali (fáradt gőzös) kérdések topikjában tegyétek fel.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Shingen
addikt
Hali!
Tudnátok ingyenes ingatlan eladásával foglalkozó oldalakat ajánlani, ami pörög is és népszerű?
Vagy esetleg átirányíthattok ha ilyen jellegű topik.
köszi -
marec1122
senior tag
válasz
Intruder2k5 #88096 üzenetére
jah köszi megpróbáljuk igy
-
-
marec1122
senior tag
válasz
Intruder2k5 #88094 üzenetére
csupán jegeltem
már arra így reagál? -
-
marec1122
senior tag
hali
valaki megtudja mondani hogy az miért van hogy a vevőm rákattintott a vásárlás után arra hogy megvette a terméket de a rendszer nem küld üzit? vagy egy topic ahol ezzel foglalkoznak?
-
tonyrulez
őstag
Üdv!
Van távoli elérésem térfigyelő kamera DVR-hez, visszajátszás működik is, de a fájlletöltés nem. Lokálisan, tehát azonos hálózatról le tudom tölteni, csak DDNS-en keresztül nem. Pedig a Networx-on látszik hogy megy a letöltés, viszont a letöltés után a fájl egész egyszerűen eltűnik. A legérdekesebb pedig az, hogy ha megint le akarom tölteni, akkor a Mentés másként ablakban mutatja hogy ott a fájl sértetlenül, viszont se fájlkezelőben, se TCMD-ben nem látom (rejtett fájlok láthatósága engedélyezve). Ha a mentés másként ablakból akarom áthelyezni, akkor pedig azt mondja hogy a fájl többé már nincs a következő helyen. Fogalmam sincs hogy mi folyik itt, látszólag letölti és azzal a lendülettel törli is. Valamilyen Fisotech DVR, IExplorer alól megy ActiveX telepítése után.
Mit lehetne ezzel kezdeni, hogy megtartsa a fájlt? -
Met
nagyúr
válasz
Intel fan11 #88084 üzenetére
WD30EFRX ?
Akkor elvileg ez jó lesz.
-
adika4444
addikt
válasz
kornyiktamas #88083 üzenetére
Szia!
Ezzel a kérdéseddel a Milyen notebookot topikba fáradj át, ott jobban tudnak segíteni!
-
kornyiktamas
aktív tag
sziasztok, tudnátok valami olcsó esetleg akciós vagy kedvezényes laptop webáruházat linkelni?
esetleg ha veszek laptopot valami utalványt kapok vagy valami akciós valamilyen jó dolog
laptopot szeretnék venni olyan 100 körül netezésre.köszi
-
Met
nagyúr
válasz
Intel fan11 #88081 üzenetére
Én HD Sentinelt használok de a WD-nek van saját programja is.
Lehet nem pont a tiédhez való, típus szám alapján meg tudod keresni a neked megfelelőt. -
Met
nagyúr
válasz
Intel fan11 #88078 üzenetére
Kikapcsolt állapotban a fejek parkoló helyen vannak, a lemezeket nem sérthetik fel. Ettől függetlenül elmozdulhatott belül valami de szerintem már előjött volna a hiba.
Esetleg egy felület tesztet nézz, a lemezeket is átnézi és a fej is végigmegy a lehetséges helyen.
-
Vakegérke
félisten
válasz
Intel fan11 #88075 üzenetére
A garanciának lőttek.
-
Shingen
addikt
válasz
Intel fan11 #88075 üzenetére
Persze, hogy belekötnek.
Mert úgy nem kell gariban foglalkozniuk vele, lesz mire fogni. -
Intel fan11
őstag
üdv, Vettem ma 1 WD red 3 TB-s vinyót útközben kicsúszott a kezemből és pont a sarkára esett a sarka benyomdot pont sata táp és adat rész melett! Szerencsémre működik a vinyó, de gondolom a garim elveszett ugye? Gondolom ha bármi oknál fogva visszaviszem tuti belekötnek h a sarka letört igaz csak műanyag sztem! Szerintetek?
-
pjen
félisten
Üdv Urak.Adott egy 32Gb micro SD kártya ,gyárilag fat 32 re formázva,igy kiválóan müködik.Hogyan tudnám NTFS re formázni.a win 7 azt írja a formázást nem tudta befejezni.Win alól el is tűnik androiddal kell ujra formáznom hogy müködjön.Hogy tudnám NTFS re formázni?köszi.
-
gamer187
tag
Ha egy számítógépen szinkronizáltam a Google Chrome-ot, kijeletkeztem belőle majd a saját gépemen újra beléptem miért látom a másik gép előzményeit stb? Hogyan lehet kijelentkeztetni?
-
KubanitoS
veterán
Sziasztok!
Autós szivargyújtó fejet szeretnék vásárolni, olyat, mint ez itt.
Sajnos nem tudom pontosan hogyan is keressek rá, vagy hogy egyáltalán lehet-e Magyarországon ilyesmit kapni, ezért itt kérnék segítséget a keresésben.
A cuccos jövő hétre kellene, ezért nem pálya az E-bay.
-
KaiotEch
nagyúr
-
KaiotEch
nagyúr
Sziasztok! A napokban volt teszt az MicroSD kártyákról, nem találom, valaki belinkelné?
-
Winne
nagyúr
Sziasztok!
Van nálam egy gép, amin a Firefoxot használva a YouTube a mobil nézetet hozzá be és nem mennek a videók. Ez mitől lehet? Újra is lett már telepítve, úgy is ugyanaz.
-
rup1u5
nagyúr
Köszi!
Pont ezek voltak azok a programok amikről olvastam itt de nem mertem letölteni őket.
Futtattam AdwCleanert, remélem végleg megoldja. -
rup1u5
nagyúr
Sziasztok!
Sajnos egy ingyenes szofverrel sikerül elárasztani a friss Win 8.1 telepítésemet adware-ekkel.
Időnként beindulnak a telepítések és nekiáll települni a crossbrowser, anyprotect online backup tool és még egy tucat szar. Próbáltam uninstallálni, kigyomlálni őket registriből de mindig visszajönnek.
Nagyon idegesítő! Átveszik az irányítást a gép fölött és minden szar nekiáll települni.
Ég a pofámWin98-as idők óta nem voltam ilyen láma!
Segítség! Hogyan tudnám kitakarítani a gépem? Ami leírást neten találtam azok arra kérnek hogy telepítsek még vagy kb 3 hasonlóan gyanús, "ingyenes" szoftvert amik megoldják a problémámat.
Ezt inkább mellőzném.
Köszönet előre is! -
Dilikutya
félisten
válasz
KERESZTAPA9 #88058 üzenetére
Az IMG nem virtuális lemez kiterjesztés, hanem image, mint az ISO. Winimage-el floppy-ra vagy USB-s pendrive-ra tudod írni. Esetleg: [link]
-
Vakegérke
félisten
válasz
KERESZTAPA9 #88058 üzenetére
Szia!
Privi megy.
-
KERESZTAPA9
tag
Sziasztok!
Lenne egy nagyon nagyon fontos kérdésem... Honnan tudok leszedni teljes dos rendszert? Egy régi gépet akarok megcsinálni így windows nélkül...csak dos. 2 helyről már szedtem le de 3 fájl és mindegyik IMG kiterjesztésű amit a virtuális meghajtó nem lát. vagyis látja de megnyitás után semmi nem történik. lehetőleg 6.22 de régebbi is jó. 1 hete ezt kutatom. Rar ban Zip ben bárhogy csak ne virtuális kiterjesztésű legyen mert azzal nem tudok semmit sem kezdeni.
köszönöm.
-
HoaryFox
őstag
válasz
kisbago #88050 üzenetére
Ha integrált videokártyával használod a gépet, akkor az csippent le egy termeteset a rendszermemóriából. BIOS-bal valószínű lehet állítani, mennyit vegyen le.
Plusz Feladatkezelőben is meg tudod nézni, hogy mi mennyit eszik a RAM-ból (A vidkari valószínűleg "Hardverek által fenntartott"-ként fog szerepelni. -
bryant56
aktív tag
válasz
genndy #88049 üzenetére
Én nem mondtam, hogy sz@r az a topik, mert nem úgy pörög, mint ezt. Csak kicsit tartók tőlük, mivel kevés ember írt eddig oda, tehát kevés embert is érdekel, ezért kisebb az esélyem arra, hogy valaki megválaszolja a kérdésemet, mint egy nagyobb topikba.
De ettől még oda fogom feltenni először a problémámat és ha nem megy, akkor majd másikban próbálkozok.
-
kisbago
aktív tag
Sziasztok olyan kérdésem lenne hogy 4 giga ram van a gépemben és csak 3.12 használható! mért?
gépem adatai:
Alaplap neve: MSI MS-7267
Op rendszer: Windows 8.1 64 bit
Processzor: Intel(R) Dual CPU E2160 @ 1.80GHz 1.79GHz
Memória (RAM) mérete: 4,00 GB (3,12 GB használható)
Rendszer típusa: 64 bites operációs rendszer, x64-alapú processzor -
genndy
addikt
válasz
bryant56 #88048 üzenetére
És akkor mi van? Ezt soha nem fogom megérteni. Ha valahová nem írnak pár hétig, akkor az rögtön "kihal", és soha többet nem is érdemes oda írni? Attól mert egy topik "pörög", az azt jelenti hogy bármit be lehet oda írni, biztos lesz válasz? (ezt pl. előszeretettel találja meg mindenki olyan kínjával aminek még véletlenül sincs köze hardverhez, hiába van ott a címében). Frászt. Még jól le is csesznek hogy miért offolsz, főleg itt a PH-n ahol kimondottan témaorientáltak a topikok. Oda kell írni ami releváns, ott remélhetsz leggyorsabban választ. Erre a felvetésre meg az a releváns topik amit linkeltem.
Akit érdekel a dolog, annak ott van a könyvjelzők között (nekem is ott van), azonnal látja ha jön új hsz, és ha tud valamit rá írni akkor ír. Láthatod, hogy ha volt értelmes ötlet egy-egy beírásra, akkor az elég gyorsan meg is született. Ha meg nincs, akkor senkinek nincs ötlete, kevés volt az információ, ismeretlen rétegjátékot kerestek, mittomén. -
bryant56
aktív tag
Sziasztok!
Olyan topikot keresek, ahol megtudják mondani milyen videojátékra gondoltam. Ezt alatt azt értem, hogy talán a Gamepod-on olvastam egy játékról, de sehogy sem jut az eszembe a neve. Leírok mindent, amit tudok a játékról és kapok tippeket, hogy melyik játék lehet az.
Előre is köszi a segítséget és bocsi, ha rossz topikba írtam. Nem tudtam eldönteni, hogy ide vagy a másikba illik jobban ez a téma.
-
unravel
őstag
Hi
Mivel lehet ÉLŐ youtube streamet merevlemezre menteni konvertálás nélkül?
-
SP4C3
veterán
válasz
Vakegérke #88031 üzenetére
Az attól függ, hogy milyen "szabályok"-ra van beállítva. A windows tűzfalnak elvileg minden kimenő és bejövő adatra rá kellene, hogy kérdezzen, hogy "Engedélyezed, hogy ez meg ez a progi mászkáljon a neten és csomagokat küldözgessen?", De persze ezt nem teszi.
Routerben a tűzfal pingelések és behatolások ellen van.
Az előbbiekben leírtam, hogyha már tűzfalazni akartok akkor privatefirewall, de ez minden programra kérdezni fog és ez van akinek idegesítő. :S
Pl. elindítasz egy programot mondjuk és mászna fel a netre, akkor megkérdezi, hogy "Engedélyezed ennek a programnak hozzáférést a hálózatodhoz/nethez?"
-Igen, mindíg (itt hozzáadja a szabályt és a "progi mindíg tud netezni")
-Nem, soha (itt pedig soha nem fog hozzáférni a hálózathoz)
-Igen csak 1 alkalommal
-Nem csak 1 alkalommalHa pedig jó gépetek van, akkor Baidu antivírus! A legújabb verzióját próbálgattam és mit mondhatnék? Le voltam nyűgözve. Van benne tűzfal is és adblock is. Nekem csak annyi volt vele a bajom, hogy én nem használok lapozófájlt (pagefile.sys azaz virtuális memóriát, csak a valós fizikai memóriát), és kb 300Mb RAM-ot csupált nálam. De mindjárt letöltöm rohadjak meg, úgyis a nosztalgia PC-m ről vagyok
-
Attila911101
csendes tag
Igen!
-
Vakegérke
félisten
Ha a routerben engedélyezve van a tűzfal, letiltható a Windows tűzfala?
-
SP4C3
veterán
válasz
Attila911101 #88027 üzenetére
Most olvasom, hogy te is antivírus nélkül szeretnél élni. Hm...
Töltsd le [EZT], telepítsd és scannelj. Programverziót NE frissítsd, csak a definíciókat. Vírusdefiníciók frissítése után scannelj és a scannelésnél kapcsold be a PUP-ok utáni vizsgálatot is.
Windows tűzfal egy nagy nulla. Hamár tűzfalazni akarsz, akkor private firewall, nagyon kicsi és legalább teszi a dolgát, csak hát ugye sok vele a babra munka.
Szerintem vírusod van. Ha a proci nem ugrál a fagyás alatt, akkor már csak a nettel lehet gond, vagy a hdd-k/ssd-k átviteli sebességét eszi valami.
SZERKESZTVE: Nézd át a böngészőidben az ADDON-okat, PLUGIN-okat. Általában ha valami nemkívánatos program kerül telepítésre, akkor a böngészőkhöz adnak ADWARE addonokat és pluginokat.
-
spiritex
veterán
válasz
Attila911101 #88027 üzenetére
Ha tudsz angolul, itt olvasgathatsz, elég sok az ilyen hiba... [link]
-
spiritex
veterán
válasz
Attila911101 #88025 üzenetére
Nézd meg jobban az ő fotóját, ő a speciális beállításokat mutatta.
-
SP4C3
veterán
válasz
Attila911101 #88023 üzenetére
Na ott az összes ATA Chanel... mindegyiken szép sorban jobbclick tulajdonságok és így tovább
-
Attila911101
csendes tag
Már azt is próbáltam.Frisset is régit is.Minden hasonló dolgot ki próbáltam már.
-
Attila911101
csendes tag
válasz
Attila911101 #88019 üzenetére
-
spiritex
veterán
válasz
Attila911101 #88013 üzenetére
A vga kártyád driver-ét azért frissíthetnéd, vagy ha a legfrissebb van fent, akkor feltehetnél egy régebbit.
-
SP4C3
veterán
válasz
Attila911101 #88019 üzenetére
My Computer -> jobbclick -> Manage -> Device Manager -> IDE/ATA ATAPI Controllers lenyitod -> Primari Chanel -> jobbclick -> Properties
Ott megnézed, hogy minden chanel-en, minden device (eszköz), hogy milyen módban van...
-
SP4C3
veterán
válasz
Attila911101 #88015 üzenetére
-
N_Norbi
csendes tag
válasz
IMIIKE1998 #88016 üzenetére
+AFA?
-
IMIIKE1998
őstag
válasz
IMIIKE1998 #88010 üzenetére
Valaki?
-
spiritex
veterán
válasz
Attila911101 #88013 üzenetére
Másik táp és másik vga (ha nincs integrált), esetleg kábelcserék. Ezeket tesztelném.
-
Attila911101
csendes tag
válasz
spiritex #88012 üzenetére
A hd sentinel szerint 100/100 minden.Az élményindex az viszont meg van csinálva mindenre 7.9 et adot kivéve a procira ami 7.4 és az ssd 7.8!!! Nem tudom mi tévő legyek hogyan tovább mert már elég sokk mindent ki próbáltam.De azt viszont észre vettem hogy ha lassaban gögetem a megnyitott oldalt akkor ritkában jön elő a gond.Már háló kártyát tetem a gépbe hogy még az alaplapi Lan csati is kizárjam!
-
spiritex
veterán
válasz
Attila911101 #88009 üzenetére
Ez már sajnos elég hardver hiba gyanús... Most jut eszembe, hogy egyszer volt egy srác, akinek ugyanez volt a baja, javasoltam neki, hogy futtassa le a Windows Experience Index-et / Windows Élmény index-et (mert nem volt neki lefuttatva), és ettől megjavult a gépe!
-
pzolika9512
aktív tag
válasz
Attila911101 #88009 üzenetére
szedd le a hdd sentinel-t nézd meg azért a HDD-ket (ha több van) bár ssd-re úgy tudom nem ír semmit
-
IMIIKE1998
őstag
Sziasztok! Hogy tudják egyes fórumtagok pl.:Lec olcsóbban adni a hardwereket, mint a budapesti nagykerek?
-
spiritex
veterán
válasz
Attila911101 #88007 üzenetére
Akkor indítsd el Safe (csökkentett) módban és nézd meg úgy.
-
Attila911101
csendes tag
válasz
Attila911101 #88006 üzenetére
Dilikutya!
hdd vel is ugyan ugy fent állt ez a gond és másik ramal is!!!
-
Attila911101
csendes tag
válasz
Attila911101 #88005 üzenetére
-
Attila911101
csendes tag
válasz
Attila911101 #88003 üzenetére
Igy néz ki a fagyás.Csak tölt az oldal.Ha le teszem tálcára a lapot akkor pl már a sajátgépet sem tudom megnyitni.De kb 1 perc mulva megyen minden tovább és amire katintotam a fagyás alatt az mind megnyilik a fagyás megszünésével.
-
Dilikutya
félisten
válasz
Attila911101 #88003 üzenetére
Nem ujjak, újak. Az ujj valami egészen más...
Az, hogy új az SSD, RAM, nem garancia, hogy hibátlan is.
CPU-t kizárnám, az nagyon ritkán hibásodhat meg, én kettőt láttam döglöttet életemben, az egyikről nem is tudom, mi történt vele, már döglötten került elém, szar táp is megsüthette, a másik vagy gyárilag volt szar, vagy lesarkazás áldozata lett (Athlon XP), vásárlás után 1-2 napon belül adta meg magát. Nem egy meghibásodásra hajlamos alkatrész. -
N_Norbi
csendes tag
Sziasztok,
Van kedvetek segíteni okostelefon applikációnk 'Nearones' béta tesztjében?
Az alkalmazás angol és magyar nyelvet támogat (egyenlőre), Android iOS béta verzió Augusztus elején.
Mi az a Nearones?
Új, ingyenes applikáció, mely lehetőséget nyújt felfedeni, megismerni az embereket magad körül (nem, nem társkereső :-)
Kíváncsi vagy kikkel találkoztál napi rutinod során? (suli/meló/vonat/busz/mozi/buli/akárhol)
Szeretnél hasonló érdeklödésű embereket megismerni?Küldj egy email a beta@nearones.com címre 'Beta - Android' vagy 'Beta iOS' tárggyal, számitunk Rád!
Kérdéseidre szívesen válaszolok az erre a célra nyitott topicban.
Üdv, Norbi
-
spiritex
veterán
válasz
Attila911101 #88000 üzenetére
Ki kéne zárni a szoftveres (windows + driver-ek) problémát, ezért én csinálnák egy Live Linux (pl. Ubuntu) cd-t, arról indítanám a gépet és megnézném, hogy azzal is jelentkezik-e a probléma. Mert ha igen, akkor lehetne tovább menni hardveres irányban.
Új hozzászólás Aktív témák
Kedves Fórumozók!
Az alábbi téma IT szakmai jellegű kérdezz-felelek topik. Megkérünk benneteket, hogy a nem szakmai kérdéseket az Azonnali fáradtgőzös kérdések topikjában tegyétek fel.
- BMW topik
- Itt egy pár fotó az iPhone 17 sorozatról
- Autós topik
- Azonnali fotós kérdések órája
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Adobe Photoshop
- Mikrotik routerek
- Windows 11
- További aktív témák...
- LG 27MR400 - 27" IPS LED - 1920x1080 FHD - 100hz 5ms - AMD FreeSync - Villódzásmentes
- Azonnali készpénzes GAMER / üzleti notebook felvásárlás személyesen / csomagküldéssel korrekt áron
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! I5 14400F / RX 6900XT 16GB / 32GB DDR5 / 1TB SSD
- Apple iPhone 14 Plus 128GB Kártyafüggetlen 1 év Garanciával
- Surface Laptop 7 Business edition - Intel Core ultra 5 236V energiahatékonyabb az intelnél! -olvass
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest