Hirdetés
- Szénszál és réz találkozik az Inno3D egyslotos RTX VGA-in
- Vezetékmentes és kompakt gaming klaviatúra a Cherry Xtrfy védjegyével
- Cserélhető filtereket biztosít az Elgato legfrissebb, 4K-s webkamerája
- A YouTube-ot is betiltják a gyereknél az ausztrálok
- Gyilkosságban és öncsonkításban akart segíteni a ChatGPT
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Vezetékes FEJhallgatók
- Milyen videókártyát?
- Milyen TV-t vegyek?
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Haladó fájlrendszerek, de mire jók? Ext4 vs Btrfs vs ZFS vs APFS
- Milyen processzort vegyek?
- Milyen notebookot vegyek?
- Házimozi haladó szinten
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
PROHARDVER!
Az alábbi téma IT szakmai jellegű kérdezz-felelek topik. Megkérünk benneteket, hogy a nem szakmai kérdéseket az Azonnali (fáradt gőzös) kérdések topikjában tegyétek fel.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Soja
aktív tag
Sziasztok!
Olyan eszközt keresnék, ami a tv-adást (analóg) kábelen keresztül tudja venni, és LAN-on szét tudná szórni legalább 1 pc-re. Létezik ilyen eszköz, ami kapható is még? Avermedia csinált ilyeneket, de már 1 éve nem kapható, 30e ft körül voltak ezek a kütyük.
A pc mentes megoldás lenne a jó, bár ha nagyon nincs ilyen, kénytelen leszek megtanulni pc-ről streamelni.
Köszi
-
-
-
ledgeri
nagyúr
Üdv! Nem bírom tovább, és keresnék Track IR 5-öt...
Két boltot találtam Magyarországon, ha nincs több, és olcsóbb, akkor lehet, hogy külföldi lesz...
Valaki tud ajánlani valamit? -
B.Bzu
újonc
A ventit folyamatosan hallom h dolgozik , hűtűhöz nem nyúltam .
Nem tom h ez még tűrhető e , de ha a kezemet a billre teszem meleget érzek .... a hűtő nyílásnál ha telepítek valamit ( akkor felugrik 70 fok felé ) akkor nem valami kellemes a kéznek az a meleg ami onnan kitódul ...
Amíg gyors volt a gép ( szinte semmi nem fogta meg ) addig nem jelentkeztek ezek a hibák !Kék a gép futás közbeni állapotáról :
-
Huma
addikt
válasz
Milgram1 #70089 üzenetére
Ha gyors és stabil működésre vágsz akkor jó az iPhone. Ios-os videolejátszók terén nem vagyok kompetens így inkább nem írok semmit.
(#70088) B.Bzu:
Venti tuti működik? Nem tört el az egyik lapát vagy ilyesmi? Esetleg nem lazult meg a hűtő? A CPU túlmelegedése szokott olyan problémákat okozni amiket írtál.Szerk:
64-67 fok még tűrhető. Akkor valami más probléma lesz. -
Potyka03
senior tag
Sziasztok. Van egy Laptop,amin telepítve van a realtek HD Audio,és olyan probléma van,hogy a hangszorója jó ha skypozok,de viszont engem mikrofonon nem hallanak. A beállításokban igen(a realteken belül9 de skypon meg nem működik valami :S
Mit tanácsoltok? -
Milgram1
aktív tag
Régen volt már iPhone-om és jól elvoltam vele csak az már megöregedett. Nekem teljesen jó az ios, játszani nem szoktam meg nem érdekel a mindenféle program. Az számít hogy gyors legyen,stabil.
Másik kérdés: iPhone-ra van olyasmi mint az MX Media Player ami kb mindent lejátszik meg feliratotot is tudja hozzá? -
B.Bzu
újonc
Sziasztok !
Egy kérdéssel fordulnák hozzátok :Kezdem is az elejétől
Vettem 2 éve egy Samsung I5 4 gb ram laptopot , eddig tökéletesen futott rajta minden de 2 hónapja megadta magát ....
Belasúlt és melegedett , ezért újra telepítettem de ugyan úgy lassú maradt ... szétszedtem és a-z ig kiportalanítottam ( rutin van benne ezért kárt nem tettem benne ) , és megint újra telepítettem .
És megint lassú .... újra telepítettem egy másik Win 7-el de semmi ....Fut egy chrome meg elindítom a cod mw 3 mat és a gép forró lesz a venti pörög 1000 relés beszaggat minden !!
Mi lehet a probléma ?
(már nem egyszer majdnem földhöz vágtam mérgembe )Valaki SEGÍTSEN :/
-
Huma
addikt
válasz
Rivaul #70086 üzenetére
Az biztos hogy értékállóbb a teló, de miért lenne jobb az ios? Tény hogy optimalizáltabb (mivel nem kell ezer felé optimalizálni) viszont sokkal korlátoltabb a rendszer. (Most az androidot vettem alapul nem a wp-t)
Igazándiból neki kell ezt eldönteni. Ha azt tervezi hogy egy év múlva el akarja adni akkor egyértelműen iPhone5. Ha viszont nem akarja eladni akkor kb mindegy. Felhasználótól függ.
-
Rivaul
addikt
válasz
Milgram1 #70083 üzenetére
Ár érték arányban sokkal jobb és értékállóbb. Nem kell belemenni vitákba android vs ios alapon, szimplán anyagi tekintetben is megéri. 1 év múlva is kapsz érte egy fullos droidot ellenben az SP-vel. Személyes tapasztalatom szerint viszont jobb az ios, még úgyis hogy most wp-m van de ez már csak ízlés kérdése.
-
Spet
addikt
válasz
Thunderzolee #70082 üzenetére
Ha biztos oldalról szeded le akkor lőd ki a telepítés alatt a nodot, hogy ne szakítsa meg.
-
Milgram1
aktív tag
Hali,
Van most egy Xperia SP-m és az lenne a kérdésem hogy érdemes-e váltani róla sima iPhone 5-re mert örökölhetnék egyet ingyen. -
Üdv!
Az X-fire, és a Hamachi programokat a Nod32 miért nem akarja engedni letölteni? Már akkor bejelez, h mittudomén miféle káros alkalmazások.
Először azt hittem a letöltési oldal talán vírusos, és rossz oldalra irányít a "download" gomb, de akárhonnét akarnám letölteni, a Nodnak már vagy szerepel az oldal a potenciálisan veszélyes oldalak listájában, vagy csak letöltés közben akarja megszakíttatni a letöltést, vagy telepítés közben kérdezget folyton.
Mi a baja?
Nem használtam eddig Nodot, csak a MSE-t, az nem szólt bele ilyesmibe.
-
Huma
addikt
válasz
Intel fan11 #70078 üzenetére
Opera is gyors és nem fagy. Chrome fenn van a gépemen, de az opera jobban bejön.
-
Vakegérke
félisten
válasz
Intel fan11 #70074 üzenetére
Írd be a Hardverapró keresőjébe: p35-s3 Máris talál egyet, csak az S3G. Nem tudom, hogy mi a különbség, nézz utána.
-
Satoshi007
újonc
Sziasztok! Vásároltam egy TOSHIBA eSTUDIO 28-as fénymásolót és a nyomtató részéhez szeretnék keresni illesztőprogramot, vagy milyen alternatívák vannak a telepítésre? Tud e nekem valaki segíteni ebben? köszi a válaszokat!
-
Intel fan11
őstag
Operát nem használtam még, de firefoxról váltottam google crome-ra! Ajánlom neked is, mert sztem 1szerűen nagyszerű böngésző! Van gmail-em, amivel betudok jelentkezni a cromba és tudom menteni a profilomat kedvenceket és ha új win telepítés van 1szerűen bejelentkezek és már megvan minden újra! Ez nagyon tetszik benne! Nem mellékesen gyors böngésző nem fagy stb!
-
Huma
addikt
válasz
Szerintem érdemes keresgélned. Van hogy tényleg fillérekért adnak régi hardvert csak meg kell találni. Igaz hogy kicsi a kínálat, de a kereslet is ugyanolyan kicsi.
(#70075) Böcce:
Valószínűleg nem lesz probléma. De ha mégis akkor nem buksz sokat mert max eladod.Más:
Én is kérdeznék valamit. Miért van az hogy a facebook két vállra fekteti a böngészőmet? Operát használok és egy négy magos, négy gigás 3,1GHz-es gépem van. Win 7-en. Szóval vagy a facebook egy rakás valami vagy pedig csak simán nem jön ki jól az operával. Más is tapasztalt olyat, hogy egyet gördít és utána fél percet kell várni mire történik valami? -
Met
nagyúr
válasz
Kérdezd meg Őt.
A kondikat szar táp is szétcseszheti. -
Huma
addikt
válasz
Intel fan11 #70072 üzenetére
A működéstől. Pl hőmérséklet ingadozás.
Sok minden múlik a minőségen. A másik p4-esben lehet jobb kondik vannak vagy kevesebbet volt használva.12e sok érte. Szerintem egyes helyeken 1e-ért utánad hajítják. Nem tudom pontosan mennyit érhet. Ugye a p4 már meglehetősen elavult technológia ezért egyre nehezebb pótalkatrészt találni.
-
Huma
addikt
válasz
Intel fan11 #70069 üzenetére
"Kondi puklisodást mi okozza egyébként?"
Elhasználódás.Érdemes végigböngészni a hirdetéseket. Biztos találsz megfelelő alaplapot valahol. Nézz körül hardveraprón, vaterán, zsibvásáron, stb.
-
Intel fan11
őstag
-
Met
nagyúr
válasz
Intel fan11 #70065 üzenetére
Ha van ismerős aki tud forrasztani és ért is hozzá valamennyire az ki tudja cserélni a kondikat.
De ha jól rémlik itt ph-n is van szaki aki vállal ilyeneket. -
Huma
addikt
válasz
Intel fan11 #70065 üzenetére
Rakj fel a hardverapróra egy hirdetést.
-
Intel fan11
őstag
Van egy konfigom amiben gigabyte p35-s3 alaplap van! Úgy jártam, hogy újraindul a gép magától random idő után! észre vettem, hogy 4-5 kondi fel van hójagosodva + vmelyik ki is lyukadt! Valszeg ez a baj! Kérdésem az volna vkinek vane p35-ös chipsetű alaplapja amit eladni nekem amibe áttudná költöztetni a cuccokat!?
-
Huma
addikt
Nem is írta, hogy USB-set akar venni.
(#70060) Böcce:
Szerintem elég egy alap TP-LINK cucc amit a kolléga linkjében is szerepel.(#70063) Böcce:
Elméletileg működnie kell mivel szabvány. Inkább az oprendszer lehet az ami keresztbe tehet.
Persze gyakorlatilag bármi előfordulhat. Pl nekem is van olyan videokártyám ami nem működik a gépemben pedig semmi baja és elméletileg működnie kéne. -
Böcce
csendes tag
Szevasztok!
Adva van egy régebbi P4-es asztali gép ezzel az alaplappal. Az lenne a kérdésem, hogy milyen wifi-kártyát ajánlanátok bele, amivel stabilan lehetne netezni a két szobával arrébb található router segítségével? -
gozso
őstag
t-home adsl témában:
anno volt dsl a home-tól, hűségidő után megszüntettük. (kb 3 éve) most újra szeretném kötni, ilyenkor is jön szerelő? (meztelen dsl) kábelek, kiépítés mind megmaradt
-
perge666
veterán
Üdv.
1 hete vettem egy PS1-es konzolt nosztalgiázni,első nap minden nagyon jó volt,egyből olvasta a játékot amit kaptam vele,/eredeti/ 4-5 órát játszottam is.
Viszont másnap amikor bekapcsoltam sokadikra olvasta csak be a játékot,és játék közben többször is megfagyott,újra kellett indítani............Vissza vittem,pénzt vissza kaptam,de kíváncsi lennék hogy szerintetek valamit csinálhatott vele az eladó hogy működjön gyorsba 1-2 napig/értem itt hogy mondjuk a fejet befújta valamivel......./ ??
Azért érdekelne,mert újból van egy gép kilátásban,és nem szeretnék azzal is úgy járni,ha hibás,akkor hanyagolnám!!
-
-
Satyricon
addikt
Sziasztok
A Wolfenstein - The New Order játékhoz tényleg alapkövetelmény a DX11-es vga? Nekem GTX 285-öm van. Akkor ez buktam?
Nézegettem a rendszerkövetelményeket, de nem lettem sokkal okosabb, mert valahol ezt írják, valahol azt...
-
wrox
őstag
válasz
dragonfx #70049 üzenetére
A chrome 2 fájlban tárolja:
Itt éred el, kérdés, hogy mennyire fogod tudni használni a kívánt módon, mivel nem a megszokott favorites módon vannak tárolva.:
C:\Users\%username%\AppData\Local\Google\Chrome\User Data\DefaultItt pedig a bookmarks és a bookmarks.bak fájl tárolja.
-
dragonfx
veterán
hi
tudja valaki a chrome pontosna hova menti le a srágán megcsillagozott "kedvenceket" könyvjelzőként?
-
redspot
tag
Üdv!
A következő a probléma:
Van egy Packard Bell MX-36 laptop. Ebbe a gyári Intel T2130 helyett vettem T7700-at. Ha a 7700-as vant bent, akkor fekete képernyő, se boot, se poszt, se hibaüzenet hang, se semmi. Már updateltem a BIOS-t, a legfrissebbre, amit találtam a neten. A T2130-al még mindig hibátlanul megy, a T7700-al viszont ugyanez a jelenség áll fenn.
Néztem, hogy ez valószínűleg az ASUS-al közös fejlesztés, mert még az akku is pontosan megegyezik egyes típusokban, illetve az alaplapon is csak tényleg nüansznyi eltérések vannak. Valahol láttam, hogy valakinek egy Asus X51R-ben működött a T7700, mindenféle varázslat nélkül. Ahogy néztem, az EC BIOS, és a VGA BIOS verzió mind megegyezik.
Megér egy próbát feltenni a legfrissebb ASUS X51RL BIOS-t? Vagy csak küldhetem BIOS írásra szervizbe a gépet?
-
Satyricon
addikt
válasz
VoidXs #70042 üzenetére
nvidia vezérlőpultban van olyan menüpont, hogy sztereoszkópikus 3D beállítása. arra rámegyek, majd csak azt lehet kiválasztani, hogy a következő szereoszkópikus 3D beállítások akalmazása- Sztereoszkópikus 3D beállítások engedélyezése. Arra rámegyek, bejön 1 ablak, ahol van 4 menüpont. A legalső a Discover szemüveg. Arra rámegyek, majd bejön 1 ablak, ahol ki kell választani, hogy mit látok a bal, ill. a jobb szememmel. Kiválasztom, majd rámegyek a tovább gombra, és aztán azt írja ki, hogy: A hardverteszt sikertelen - A hardverteszt nem fejeződött be sikeresen. Az előző oldalon akármilyen alakzatot választottam ki, mindig ez az ablak jött be! emiatt semmilyen játékhoz nem tudom használni ezt a progit.
Viszont keresgéltem a neten, és rábukkantam a Tridef 3D progira! Olvasgattam róla, majd youtube-on nézegettem videokat is errőla progiról, majd úgy döntöttem, hogy 40 dolcsit megér, így megvettem!
Nagyon szuper kis program, rengeteg játékot támogat! Ma este pl a Crísis első részét, és a Call Of Duty második részét toltam. Fantasztikus! Nem is gondoltam volna, hogy egy kis 2-300 ft-os piros-kék szemüveg és 1 ilyen progi ekkora 3D-s játékélményt nyújt!
Jó ideje nem játszom, de azt hiszem most elkapott megint a gépszíj!
Am ha a 3D Discoveres hibára tudsz megoldást, akor azt is kipróbálnám!
-
Akcok94
senior tag
válasz
dvdbackuper #70038 üzenetére
és ezt csak a microsoft oldaláról lehet letölteni? 10p perce szívók a jogtisztás cuccal(pedig eredeti a win7-m)
-
Akcok94
senior tag
Üdv,
olyan problémám lenne, hogy a gépem nem tudja lefuttatni a windows élményindexet, ami nem akkora baj, de érdekel hogy miért.
A hiba üzenet: "Nem sikerült kiszámítani a rendszer Windows-élményindexét. A kért felmérés nem végezhető el. A rendszer nem nyújtja a kért felmérés futtatásához szükséges multimédia-támogatást."
-
jonnyjoker01
veterán
Lehet fura kérdésem van: penzkereses.us árfolyam-kereskedő dolga valós vagy nem?
-
Noumena
tag
Sziasztok!
Az a kérdésem lenne, hogy a PC-m nem kapcsol be a power gomb megnyomása után a piros visszajelző led halványan világít a zöld egyáltalán nem fel aem villan milyen alkatrész hibásodhatott meg esetleg mit rontottam el? Csak kifújtam a port a gépről azután jelentkezett a hiba (elég jól megcsináltam) lehuztam rola minden felesleges portot csak a tápkábel maradt meg a VGA próbáltam az integráltal is meg video kartyaval is nem jutottam semmire.
A válaszokat előre is koszonom remelem nem az alaplapot csesztem el -
dfdfdf
őstag
Egybe volt építve a sávszűrővel
Havernál pl úgy csináltam kábelTV-t neki mert csak a netet köttette be hogy a sávszűrőt kivettem és így jön minden adás neki. Mondtam hogy leválasztót érdemes lehet venni de nem a legolcsóbbat mert azzal nem jár jól minőség tekintetében. Nem vett évek óta így TVznek ingyen maxos csomaggal. Persze a kódolt csatik nem jönnek.
-
-
Ruszki
senior tag
Üdv!
Lehet láma kérdés de az iPhone-ok töltője kompatibilis!??
Igazából egy iPhone 2G-hez kellene!Üdv,Ruszki!!
-
törölt tag
válasz
mouzrr #70011 üzenetére
A "földelés" problémájára utal. Vagy eleve nincs, vagy közvetlenül a lakásban van nullázva. Utóbbi szabályos megoldás, csak a jelek szerint a tápod nem éppen szereti. Emellett arra utal, hogy a lakásban valamelyik fogyasztó testzárlatos, vagy legalábbis "földelés" felé is folyik rajta áram. Ezt mondjuk ki lehet szűrni, egyenként ki kell húzni minden ilyen fogyasztót. Akkor kiderül melyik a hibás.
-
Ybron
senior tag
-
mouzrr
őstag
Mitől rázhat a gép hátoldala? Ha hozzáérek megráz egy picit, elég kellemetlen amikor bedugok valamit és hozzáérek párszor. Xfx pro 450w tápom van. Mit tegyek ?
-
Kcsabi
tag
válasz
Hardver Arc #69950 üzenetére
téves
-
BarnaiT
csendes tag
válasz
Vakegérke #70003 üzenetére
Egynek elmegy.
Keresek egy tagot, aki gariztatással foglalkozik. Régebben kértem tőle segítséget, és tudott is volna (régi videó kariról volt szó, már nem érte volna meg le garanciáztatni) csak nem találom a hirdetését. Annak a tagnak volt vagy +200 pozitív értékelése, vagy is biztosabban el tudta volna intézni.
A közös levelezésünket meg már kitöröltem, így a nevét sem tudom.Ennyi az oka hogy itt is megkérdeztem.
+ Hát ha volt valakinek hasonló gondja, és tud valakit aki intézni tud garanciát. -
mouzrr
őstag
Üdv. Vettem egy új DVI-->VGA átalakítót, ad is képet, viszont pl. ha a monitor energiatakarékos módra kapcsol, azaz kikapcsol, azt írja hogy nincs jel, és egyes játékoknál azt írja hogy
Analog
Out of range
74.9 KhZ/ 60hz
Ez azt jelenti hogy nem bírja a felbontást? Mit tegyek? -
Vakegérke
félisten
válasz
BarnaiT #70001 üzenetére
Máshol már kérdezted, még megoldást is találtál. Az miért nem jó?
-
draff
aktív tag
válasz
Intel fan11 #69984 üzenetére
Fújd ki néha a szemét!
Ott alul, ahol a piros fényt kibocsájtja.
Lehet, hogy valahonnan "beszívott" egy kis szötyit s az eléggé megzavarja a látásában. -
BarnaiT
csendes tag
sziasztok
Lenne egy VGA-m. sajnos nincs semmilyen papír róla. Sapphire márkájú.
Tudtok olyan embert aki garanciáztatással foglalkozik? Gyártói garanciát hogy lehet érvényesíteni?Válaszokat előre is KÖSZÖNÖM!!!
Új hozzászólás Aktív témák
Kedves Fórumozók!
Az alábbi téma IT szakmai jellegű kérdezz-felelek topik. Megkérünk benneteket, hogy a nem szakmai kérdéseket az Azonnali fáradtgőzös kérdések topikjában tegyétek fel.
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- PROHARDVER! feedback: bugok, problémák, ötletek
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- OTP Bank topic
- A YouTube-ot is betiltják a gyereknél az ausztrálok
- Székesfehérvár és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Tíznaponta azért tedd töltőre az Ulefone-t!
- sziku69: Szólánc.
- További aktív témák...
- DDR5 RAMOK
- OHH! Dell Precision 7560 Tervező Vágó Laptop -70% 15,6" i7-11850H 32/1TB NVIDIA A3000 6GB FHD
- Ohh Lenovo ThinkPad P15 G2 Tervező Vágó Laptop -75% 15,6" i5-11500H 32/1TB RTX A2000 4GB /1 Millió/
- LÉZEREZÉS! külföldi billentyűzet magyarra kb. 20-30p alatt!
- Lian Li HydroShift 360 LCD /3x120mm RGB FAN/ HSLCD36RB (593933)
- Azonnali készpénzes félkonfig / félgép felvásárlás személyesen / csomagküldéssel korrekt áron
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad X260 - i5-6G I 8GB I 256GB SSD I 12,5" HD I HDMI I CAM I W10 I Gari!
- LG 27GR83Q-B - 27" IPS / QHD 2K / 240Hz & 1ms / NVIDIA G-Sync / FreeSync / DisplayHDR 400
- Bomba ár! Lenovo X1 Yoga 1st - i7-6G I 8GB I 256SSD I 14" WQHD I HDMI I W10 I CAM I Garancia!
- Bomba ár! HP Pro X360 11 G1 - Intel N4200 I 4GB I 128GB SSD I 11,6" HD Touch I Cam I W10 I Gari