Hirdetés
- Szénszál és réz találkozik az Inno3D egyslotos RTX VGA-in
- Vezetékmentes és kompakt gaming klaviatúra a Cherry Xtrfy védjegyével
- Cserélhető filtereket biztosít az Elgato legfrissebb, 4K-s webkamerája
- A YouTube-ot is betiltják a gyereknél az ausztrálok
- Gyilkosságban és öncsonkításban akart segíteni a ChatGPT
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Vezetékes FEJhallgatók
- Milyen videókártyát?
- Milyen TV-t vegyek?
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Haladó fájlrendszerek, de mire jók? Ext4 vs Btrfs vs ZFS vs APFS
- Milyen processzort vegyek?
- Milyen notebookot vegyek?
- Házimozi haladó szinten
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
PROHARDVER!
Az alábbi téma IT szakmai jellegű kérdezz-felelek topik. Megkérünk benneteket, hogy a nem szakmai kérdéseket az Azonnali (fáradt gőzös) kérdések topikjában tegyétek fel.
Új hozzászólás Aktív témák
-
SamSem58
aktív tag
Azzal riogatnak a webshoposok, és pár perccel ezelőtt olvastam olvastam is ilyet, lehet, hogy a Sata - Ide átalakítóval nem fog működni a gép... Véleményetek?
-
celafat
tag
A ház oldalára hogyan kell felrakni a ventit, hogy befelé szívjon vagy kifelé fújjon?
-
sgergi
veterán
válasz
SamSem58 #86090 üzenetére
Ide-sata átalakító kell hozzá, akkor egy sata csatira rá tudod kötni.
-
Lacuss20
senior tag
Alaplap lesz másik táppal is ugyanezt csinálja....
köszi mindenkinek a segítséget.
-
SamSem58
aktív tag
Sziasztok,
Elakadtam a GIGABYTE GA-H81M-D3H alaplap bekötésével (a Giga semmi leírást nem adott
) A DVD meghajtó IDE kábellal csatlakozott a korábbi (szintén Giga) alaplaphoz, ám az új alaplapon nincs ilyen csatlakozó, gondolom ehhez valami átalakító kéne... de gőzöm sincs róla, hogy milyen
súgjon már valaki... ma össze kéne raknom a gépet
-
Vakegérke
félisten
-
Elvagyok
senior tag
Sziasztok.Tudnátok.e mondani vagy linkelni olyan helyet ahol több mindent meg lehet tudni a UPC-ről!Előre is megköszönöm:Laci.
-
forras2
őstag
Szevasztok!
Olyan kérdésem lenne, hogy mit kell ilyenkor tenni?
Január 9.-étől segélyen voltam, mert már nem járt munkanélküli, de még nem volt munkahelyem.
Aztán március 16.-ától elkezdtem dolgozni a helyi iskolában.
Már április elején furcsa volt, hogy a fél havi segély helyett egész havit kaptam.
Most volt itt a postás az előbb, és most is hozott teljes havi segélyt, az áprilisi hónapra.
Március 16.-ától bejelentetten dolgozok. Most ilyenkor mit kell tenni?
Nem szeretném megütni a bokámat, hogy később behajtsák a saját balfaszságuk miatt, rajtam kamatostól.
Voltatok már hasonló helyzetben? -
persil
nagyúr
Sziasztok!
Lehet hülye kérdés, de hardveraprón sima fülhallgatót melyik kategóriába kell feltennem?(nem headset)
-
daczkó
aktív tag
Megér-e ez 98$-t?
1. CPU: Intel Atom Quad-core Bay trail CR Z3735F 1.33GHz, 22nm, L2 Cache 2MB, Instruction Set 64-bit
2. GPU: HD Graphics (Gen 7)
3. OS: Windows 8.1 with Bing paid version
4. Storage: DDR3L 2GB + MLC eMMC 32GB
5.Build in Broadcom dual frequency wifi 2.4G+5G 802.11 A/B/g/N)+BT4.0
6. Size: 15.1cm x 8.0cm x 1.0cm, Ultra-Thin
7. Built-in Battery: 3000mA -
spiritex
veterán
válasz
bitblueduck #86075 üzenetére
Úgy olvasom, hogy mielőtt személyesen beállítanál, fogalmazz meg egy elállási nyilatkozatot, hogy élni szeretnél a konkrét törvény és paragrafus (ezt keresd ki) nyújtotta 14 napon belüli vásárlástól való elállási jogoddal, és küldd el az e-mail címükre. Le fogják írni mi a teendő.
-
toza
senior tag
hello! fx8350 proceszoron figyel
vmi Cooler Master: Hyper TX3 3 rezcsoves mindenfele allithato hutoborda..
egy 8 cm es ventilator ami hatulrol sziv 2800 on max (eleg hangos)ez volt rajta alapbol,meg raakasztotam egy 12 cm est ami elore fuj 1900 en max..
van ennek ertelme egyaltalan?! 40-50C 100% on.. hwmonitorral.. alaphelyzetben 11(!?) 22 korul mozog.
a 12 cm es csak erolkodik?erdemes hasonlo 8 cm est rarakni vagy tok mindegy joez igy? -
spiritex
veterán
válasz
bitblueduck #86073 üzenetére
Egyrészt a törvény is felhatalmaz rá, másrészt a bolt is rendes, harmadrészt legyél kedves és határozott, nem lesz semmi gond!
Az elállás joga az üzleteinkben történő személyes, illetve a partner pontjainkban történő átvétel esetén is gyakorolható. -
bitblueduck
senior tag
sziasztok!
1 napja vettem egy fényképezőt az edigitalban, de nem igazán vagyok vele megelégedve. online rendeltem és személyesen vettem át a boltban. ilyen esetben vissza lehet vinni? nyilván sérülésmentes állapotban, elemes - az sincs kibontva, csomagolás is kvázi sértetlen, csak a ragasztók lettek visszahajtva amik zárják. úgy általában/ a bolttal kapcsolatban mennyire problémas, ha van valakinek tapasztalata?
Köszönöm. -
Lacuss20
senior tag
Az AIDA /! rendelkezik egy stabilitás teszttel ráuszítom hátha az mutat valamit.
-
Lacuss20
senior tag
Noh hát a biosban ránéztem automatikus feszültség állítás van minden hardverhez.
CPU Vcore: 1.308V ( FX8320)
DRam 1.476V
3.3V= 3.284
5V= 5.040
12V 11.952VAz ág feszültségek pedig ezek.
Másik 3 gép megy 1 laptp 2 asztali nap mint nap és sose csinál ilyet a többi. -
okipoki
aktív tag
válasz
MasterMark #86061 üzenetére
Az a baj, hogy ilyet régen nem csinált. És az is zavar, hogy előjön.
-
mezis
félisten
válasz
Lacuss20 #86064 üzenetére
Üdv.!
Előfordul rövid idejű feszültség kimaradás és annak lehet következménye az újraindulás. Ha van bekapcsolt világítás, akkor az egy pillanatra elhalványul vagy kialszik. Viszonylag könnyen detektálható egy öntartó relés áramkörrel.
(Amikor ez még gyakrabban előfordult a szervereket (Novell ! ) ilyen áramkörről üzemeltettük.) -
-
Lacuss20
senior tag
-
Lacuss20
senior tag
Sziasztok!
Külön PC-s azonnalit nem találtam.
Adott egy komplett PC konfig. Karácsony előtt vettem tavaly. Pár hete elkezdte azt csinálni, hogy üresjárat vagy játék közben fogja magát és újraindul.
Úgy, hogy a dualbiosból tölt vissza.
Cseréltem windows-t cakk-pakk újra húztam.
Cseréltem winchestert.
Cseréltem memóriát is.
Négy nap után másik memóriával is újraindult igaz még csak 1x és nem egymás után 2x.
Illetve most nem tudom ez az újra indulás esetleg egy automatikus windows restart volt e frissítés miatt, de kicsi rá az esély.Coolermaster 600B rev2.-es táp van benne.
Kifúvattam porszívóval az egész gépet is, hogy ne adj Isten valami "zárlatot" okozna, amit nem tudok elhinni, de nem segített.
Gigabyte 970A-DS3P rev1. es alaplap.
Egy R9 270 vga. van benne.
A memóriát és a vinyót nem írom mert már cseréltem és másikkal is ugyanezt adta, nyilván másik konfigban semmi bajuk.Valakinek tipp esetleg? A tápot nemsoká elviszem le csekkolni elvileg van valami ketyere ami bizonyos hibákat ki tud mutatni.
Betöltés után a window snem ad semmi hiba üzenetet, hogy kritikus leállás vagy bármi történt volna.
Próbáltam másik hálózati csatlakozóra (konektorra kötni a komplet PC-t ez sem segített).
Nem mikro áramszünetek történnek, ha van ilyen egyáltalán. Az elosztóm "eletromos zaj", vagy nem tudom mi a pontos fogalma szűréssel rendelkezik. Próbáltam másik szimpla hagyományos elosztóval is az sem vált be.Valakinek valami tipp?
-
mezis
félisten
válasz
MaxxDamage #86057 üzenetére
Hát mégis szántál rá még egy kis időt ?
-
okipoki
aktív tag
-
Olcsi
senior tag
Sziasztok! AVS video editorral kapcsolatban lenne egy kérdésem: MOV fájlokból álló videót szeretnék szerkeszteni, már csak a végső fázis maradt, vagyis egy kész, lejátszható formátum létrehozása. A probléma az, hogy bármilyen formátumot próbálok generálni a programmal, mindegyik szaggat lejátszás közben, legyen az mpeg, avi, wmv, stb. Már kipróbáltam egy csomó formátumot, de mindegyikkel ezt csinálja. Talán a mov lehet a baj, vagy a hd felvétellel (720p) gyűlhet meg a baja? A sony vegas-sal már próbálkoztam, az rendben létrehozott egy videófájlt, de nem túl szimpatikus a felülete, meg ebben már megcsináltam a videót készre. Szóval inkább erre szeretnék valami épkézláb megoldást keresni! Ki, mit tudna javasolni? Köszönöm előre is!!!
-
Shingen
addikt
válasz
MaxxDamage #86057 üzenetére
Lényeg, hogy megoldódott!
-
MaxxDamage
félisten
válasz
MaxxDamage #86048 üzenetére
Közbe rákötöttem a fülesre és minden szép és jó
L
-
kiszi07
senior tag
Hogyan tömöríthetek kisebbre egy képet?
Adott egy 80 kilóbájtos kép, amit 50 alá szeretnék tömöríteni, hogy tudnám ezt megcsinálni ? (Csatolni kell a képet) -
pjen
félisten
válasz
bluobluo75 #86052 üzenetére
Futtasd az AIDÁT ki ír mindent a gépről.
-
localhost
Közösségépítő
válasz
bluobluo75 #86049 üzenetére
Igen.
-
spiritex
veterán
válasz
bluobluo75 #86049 üzenetére
Ki kell kapcsolni egy csomó felesleges windows szolgáltatást, a vizuális hatásokat legjobb teljesítményre kell állítani, plussz én átnézetném CCleaner-rel és Malwarebytes Antimalware-rel. Ezek sokat tudnak dobni a sebességen.
-
bluobluo75
őstag
Üdv!
A tegnapi nap elhozta a haverom a laptopját és arra kért, hogy nézzem meg mi nem jó vele, illetve milyen hardverrel lehetne feljavítani, de mivel én laptopban nem vagyok jártas, tudnátok ajánlani néhány ingyenes programot amivel le lehet futtatni vele tesztet, illetve megnézni a gép állapotát?
Köszönöm! -
mezis
félisten
válasz
MaxxDamage #85992 üzenetére
Üdv.!
Én a fejhallgató kimenetet csatlakoztattam egy 2+1-es (PC-khez használt) hangrendszerhez. A hangrendszeren fix-re állítottam a hangerőt, egyébként a TV-n lehet hangerőt állítani. (Az erősítőt meg a TV USB-ről kivezetett 5V-al kapcsolt relé kapcsolja. A kábel TV koax hálózatát le kellett választani egy "Galvanic Isolatorral, különben nagyon búgott az 50 Hz az erősítőben.)
-
Lompos48
nagyúr
válasz
MaxxDamage #86044 üzenetére
Rendben lehet tartani azt is (a szolgáltató által), csak sokmindent és sokszor kell figyelembe venni. Tudott, hogy a kábel csillapít és azt - sajnos - frekvenciafüggően teszi. Ezért hosszú kábelek esetén (ami elkerülhetetlen) eseket a csillapításokat vonalerősítőkkel kompenzálni kell. A jelnövelés ellenben zajnöveléssel is jár. Arról nem is beszélve, hogy az általad említett képméret, hang stb. problémákhoz nem nagyon lehet "hozzápiszlálni".
Az IPTV ideális megoldás, ha az ára elfogadható és elég csatornát biztosít azért. Mindenképp a jövő zenéje.
Nálam Digi van. Kábelen (egyetlen!) érkezik analóg és digitális adáscsomag egyszerre. Analógból hatvanvalamennyi csatorna érkezik. Ha a lakásban is osztom érzékelhetően gyengébb a minőség a magasabb frekvenciás csatornák esetén. A digitális csomagok (146 csatorna) már a tökéletességet súrolják. A Digi által kölcsönzött dekóderrel bármilyen, minimum SCART csatlakozós TVvel boldogul az előfizető, Okos TVvel (CI+ specifikációs) pedig ugyanezekkel a csatornákkal már azt csinálhatsz szinte, amit csak akarsz. Mindezt valamivel 10 euro alatti áron. -
MaxxDamage
félisten
válasz
Lompos48 #86043 üzenetére
Ezért is voltam vele úgy, hogy vettem egy szuper TV-t 2010-be amit nem tudok kihasználni...így váltottam szolgáltatót/persze a házba van még 2db FHD TV-n ez a szolgáltató (Gelka) által kínált adás (havi 3.3k-ér a max. csatorna csomag) másik 2db TV-n meg az IPTV Családi csomag by, Telekom/
Akkor így már érthető, hogy olyan "vonalon" ízzik az a sima "coax" vonalon jövő adás ami már rég idejét múlt.
L
-
Lompos48
nagyúr
válasz
MaxxDamage #86042 üzenetére
...Voltam az "elosztó központba" ahol látható, hogy minden csatornához egy beltéri tartozik (35 csatorna, 35 külön beltéri) és úgy megy a jel minden házhoz (ahova be van kötve)...
Igen. Ez a '90-es évek analóg műholdvédelmi technika. Annyi kiegészítéssel, hogy a 35 beltéri után következik 35 csatornaerősítő, majd egy összegző után kerül egyetlen (természetesen minden irányba osztott) koaxiális kábelrendszerre, amiből minden előfizetőnek jut.
Ebben a rendszerben nem is lehet hangerőt, képarányokat összehangolni. Az már a digitális csomagok megvételével és továbbjuttatásával lehetséges. -
MaxxDamage
félisten
válasz
MasterMark #86039 üzenetére
Minden lehetőséget kipróbáltam, sajnos eredmény nem könyvelhető el.
Az én TV-m 15-s hangerőn hangosabb mint az említett TV 40-en és azon 60 a max, enyémen meg 100
/8-on használom, 22:00 után meg 6-on/ amúgy a feleségnek kéne ez a + hangfalas megoldás, mert kicsit nagyot hall.
"Nem tudom milyen optikait akarsz javasolni, de 100% nem éri meg." ---> esetleg más megoldás?
/én beszereztem 5-6 éve egy Sony STR-K670P eszközt (állvánnyal amit a hangfalakhoz kaptam) és mai napig teszi a dolgát, teljesen újszerű állapotban és csak 20 ezer környékén volt használtam. Optikai csatlakozással van a TV-re kötve és van hang DvD Player lejátszás, PC,...bármilyen eszköz használata esetén ami a TV-hez van kötve - HDMI/
(#86041) MasterMark a-a. Voltam az "elosztó központba" ahol látható, hogy minden csatornához egy beltéri tartozik (35 csatorna, 35 külön beltéri) és úgy megy a jel minden házhoz (ahova be van kötve)
/ilyen kókány cucc.../ bérlik a DiGi, UPC, Telekom...stb.-től és ezt adják tovább... Van egy csatorna pl. 10-es hangerőn megfelelő, de átkapcsolom másikra és 20-as hangerőn hallható úgy mint másik a felén pl. és így tovább. A képarányról. Beáll. a megfelelő képarányt és másikra kapcsolva az már széles vagy totál alap esetben a TV csatorna logója sem látható (úgy van a központba is ahonnan jön a jel) remélem megfelelően leírtam
L
-
MasterMark
titán
válasz
MaxxDamage #86040 üzenetére
A képarányt a tévén tudod állítani.
-
MaxxDamage
félisten
válasz
kenwood #86038 üzenetére
2010-be én is vettem egy Top FHD TV és az itteni (Gelka) szolgáltató által nyújtott adás, csatorna kiosztása megfelelő, de minősége az nem jó! (minden csatornán más a kép (minőségi és szélesség/hosszúsági probléma) és IPTV mellett döntöttem amivel tökéletesen elégedett vagyok.)
Itt csak ez elérhető (Gelka és Telekom), más nincs kiépítve.L
-
MasterMark
titán
válasz
MaxxDamage #86027 üzenetére
Mi a fene ez a sok átalakító?
Van rajta fejhallgató kimenet? Akkor használd azt.
Bár az alapproblémát sem értem, miért baj hogy mit mutat a kijelző, hangosítsa addig amíg hallja és kész.
Nem tudom milyen optikait akarsz javasolni, de 100% nem éri meg.
-
kenwood
veterán
válasz
MaxxDamage #86035 üzenetére
ahol van kabel,ott semmikepp ne kottessen muholdast.
kb. olyan,mintha vezetekesrol mobilnetre valtana. -
tgbrfv
tag
.
(megoldódott) -
kenwood
veterán
válasz
MaxxDamage #86033 üzenetére
kerjen STB-t a szolgaltotol.arra siman ra lehet kotni.
-
MineFox54
őstag
válasz
MaxxDamage #86031 üzenetére
Nem érdekel a kifogás, küldd el neki
-
MineFox54
őstag
válasz
MaxxDamage #86029 üzenetére
TEDD MEG!
-
MineFox54
őstag
válasz
MaxxDamage #86027 üzenetére
Outra állítottad az átalakítót?
-
MaxxDamage
félisten
válasz
MasterMark #86023 üzenetére
Akármit csinálok... nem jó
/ismerős elmondása szerint a régi TV amit ez az új váltott, minden gond nélkül ment ezzel a csatlakoztatással a hang, ezen nem megy/
Pár kép a felépítésről: (ami a 2.-ik képen látható a TV-n található csatik abban kb. ki is merül a tudomány, szóval én Optical csatis eszközzel próbálkoznék, annak jónak kell lennie)
Szerk,
Képen látható, hogy csak a Stereo Jack van rákötve (fekete) , de van ott még másik kér Jack csati is (zöld és narancssárga) gondolom azt is kéne kötni valahova nem?L
-
pjen
félisten
válasz
MasterMark #86023 üzenetére
Így van ott lehet például könnyen kimásolni a UPC box HDD tartalmát.
-
Yummy
tag
Sziasztok!
Remelem tud valaki segiteni. Egy par hete felraktam a notimra a win8.1-et.
Viszont van vele egy problema. Eleinte nem gyakran de most van hogy 5-10 percenkent is elmegy a net. Egyszeruen van egy darabig aztan tolt tolt es semmi. Wifin belul ra kell menni a kapcsolat bontasara majd ujra csatlakozni es megint jo egy kis ideig. Valamikor fel oraig is oke, de van, hogy 5 percenkent ujra kell csatlakozgatni. Ez nagyon frusztralo es idegesito. Win7re nem szeretnek visszamenni, mert ez az op.rendszer bejon egyebkent.
A router szerintem nem lehet a ludas, mert telefonokon ilyenkor is tokeletes az internet, nem szakadozik 1 masodpercre sem. Valaki talalkozott hasonloval es tudna segiteni?
Elore is koszonom! -
kenwood
veterán
válasz
MasterMark #86014 üzenetére
ez nekem is uj info.
sose gondoltam volna,hogy a kabeltvs rtl klub hangjat kirakja scarton a tv.
probaltad is,vagy csak tipp ? -
MaxxDamage
félisten
Erre a jelenségre visszatérve, már elegem lett ebből (25kb Dokumentumot x percig másolt)
Aztán rákötöttem másik kábelt (40-50cm kb.) és azzal hozza a megfelelő / állandó sebességet...tehét az a 2m-es kábel kuka amivel majdnem fagyott a gép is (úgy megfogta) csak ezt akartam jelezni a további ilyen problémák elkerülése végett./ezt én sem gondoltam volna, de benne van a pakliban/
L
-
MaxxDamage
félisten
válasz
Köszi, amint megjött a szomszéd át is nézek hozzá.
(#86016) MineFox54: emlékeim szerint pontosan ez van!
L
-
forintuser
őstag
válasz
forintuser #85948 üzenetére
Megjött az új táp.Régi ki, (Gigabyte Superb 460).Minden funkcionál.A régi tápot szétszedtem.Púpos kondiknak nyoma sem volt..Fene se érti..
-
MineFox54
őstag
válasz
Ő erre gondolt az in/out-ra.
-
MasterMark
titán
válasz
MaxxDamage #86008 üzenetére
Mindent keversz amit lehet.
Mivel a Scart-ról csak a hangkimenet kell, ezért a TV-n nem kell semmit kapcsolni sehova. (Miért is kellene? Nem a hangcuccot akarjuk a TV-n hallgatni.)
A Scart mindig kiadja a hangot általában akárhova van kapcsolva. (Digitális bemenetről lehet nem )Amúgy minden marad a régi a csatlakozások területén.
-
genndy
addikt
-
forras2
őstag
Sziasztok
Feltelepítettem egy játékot, és amikor indítanám, nincs kép, és ezt írja ki a monitorom:
Video mod not supported
Ergo, olyan felbontásban indítja a játékot, amit a monitorom nem bír.
Kompatibilitásnál beállítottam, hogy 640×480-ban indítsa a játékot, de úgy is ugyan ez a jelenség.
Esetleg tudtok valami más megoldást a felbontás megváltoztatására? -
spiritex
veterán
válasz
wowpegazus #86009 üzenetére
Okostelóval a Wifi Analyzer app-al én megnézném mik a szabad csatornák, és fix-en egy szabad csatornára állítanám a router-t. Illetve még a router-t érdemes b/g/n üzemmódra állítani, nem csak n-re vagy b/g-re.
-
wowpegazus
tag
Sziasztok!
Szeretném a segítségeteket kérni az alábbi ügyben:
3 hete Digi Net 200 van bevezetve a lakásba. Egy asztali pc csatlakozik kábellel a ZTE ZXHN H298N típusú rooterbe - ezt hozták a digisek. A pcn kifogástalanul megy a net.
A feleségem laptopja wifiről megy (HP laptop, 2gb ram, AMD Athlon II P320 Dual-Core 2.1 ghz proci).
Mindkét gépen win7 64bit van felrakva.Minden rooter beállítás defaulton van. A wifi jelerőssége maximális.
Valamiért a laptopon állandóan megszakad a net. Hol percenként, hol 10 percenként. Ilyenkor a net elkezd újracsatlakozni, de közben lefagy minden weboldal. A Digis net van beállítva alapértelmezettnek.
Volt rooter reset, hívtam a digit, a probléma fennáll továbbra is. 13 csatornás a rooter, a wifi automatikus kiosztáson van.
Próbáltam újrahúzni a drivereket de semmi változás. Most windows gyalulás előtt állok, nem tudom az használ-e neki.
3 héttel ezelőtt a digi 40mbit-es net volt bekötve, egy Belkin rootert használtam, és azon minden tökéletesen ment. Annyi, hogy a Belkin max 80Mbit letöltéssel megy a pcn, a Zte meg 210Mbittel, így azt már nem akarom visszakötni.
Telefonnal wifire csatlakozva nem érződik szakadozás.
Van valami tippetek, mit tudnék csinálni, hogy helyre álljon a laptop wifije? Esetleg kevés a vas a régi laptopban?
-
MaxxDamage
félisten
-
ph2012
senior tag
Sziasztok!
Nincs valakinek egy könyvelő ismerőse aki adó ügyben tudna nekem tanácsot adni? Egy egyszerű kérdésem lenne.
Köszönöm!
-
MineFox54
őstag
Sziasztok!
Vultr-nél van valami kikötés, hogy a hourly vps-nek meddig kell futnia minimum?
Illetve, ha én futtatom reggel 6-tól du 6-ig a 0.104 $-es csomagot, akkor fizetek 12*0.104 $-t?
-
Krix CS 1.6
csendes tag
Sziasztok!
Tudnátok segíteni?
Van egy Citroen C3 SX 2002-es típusú autó és a gyári autós rádiót (Clarion CD-s) szeretném lecserélni erre:
link egyszerűen ki lehet cserélni? vagy kell még valami speciális kábel?Szeretném megtartani a kormányvezérlőt is, ehhez milyen csatlakozót, átalakítót kell vásárolnom hozzá?
Ez jó lenne hozzá? linkKöszi.
-
MineFox54
őstag
válasz
MaxxDamage #86002 üzenetére
Annak out-on kell lennie
-
MaxxDamage
félisten
válasz
MasterMark #86001 üzenetére
Külön Kapcsolóval szabályozható "In" és "Out" asszem "In"-en volt, de azt annyira nem is néztem. RCA csatira a Stereo Jack átalakítva (ilyen 2 jack to Stereo jack dugaljal)
Holnap osztok meg képeket.
Termék linkeket azért osztottam meg, hogy pl. Manualok szerint (letölthető) jobban átlátható legyen a termékeken lévő csatlakoztatások.L
-
MasterMark
titán
válasz
MaxxDamage #86000 üzenetére
Scart-osból olyan kell ami kimenet. Onnan meg RCA - jack.
Vagy ha van rajta fejhallgató kimenet, akkor onnan jack - jack.
Új hozzászólás Aktív témák
Kedves Fórumozók!
Az alábbi téma IT szakmai jellegű kérdezz-felelek topik. Megkérünk benneteket, hogy a nem szakmai kérdéseket az Azonnali fáradtgőzös kérdések topikjában tegyétek fel.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- PROHARDVER! feedback: bugok, problémák, ötletek
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- OTP Bank topic
- A YouTube-ot is betiltják a gyereknél az ausztrálok
- Székesfehérvár és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Tíznaponta azért tedd töltőre az Ulefone-t!
- További aktív témák...
- DDR5 RAMOK
- OHH! Dell Precision 7560 Tervező Vágó Laptop -70% 15,6" i7-11850H 32/1TB NVIDIA A3000 6GB FHD
- Ohh Lenovo ThinkPad P15 G2 Tervező Vágó Laptop -75% 15,6" i5-11500H 32/1TB RTX A2000 4GB /1 Millió/
- LÉZEREZÉS! külföldi billentyűzet magyarra kb. 20-30p alatt!
- Lian Li HydroShift 360 LCD /3x120mm RGB FAN/ HSLCD36RB (593933)
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A16, Samsung Galaxy A26, Samsung Galaxy A36, Samsung Galaxy A56
- LG 27GP95RP - 27" Nano IPS - UHD 4K - 160Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium PRO - HDR 600
- Csere-Beszámítás! Gigabyte Vision RTX 3070Ti 8GB GDDR6X Videokártya!
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad Yoga 260 - i5-G6 I 8GB I 256SSD I 12,5" Touch I W10 I Cam I Gari!
- Gamer PC- Számítógép! Csere-Beszámítás! I7 4790K / 16GB DDR3 / RX 5700XT 8GB / 512GB SSD