Hirdetés
- Lassan állítjuk a fát, és a hardverek is be vannak csomagolva
- Klasszikus kínai festmények ihlették a Colorful legfrissebb memóriáinak külsejét
- Ultrakompakt Key E SSD-vel jelentkezett a Silicon Power
- Mesterséges intelligenciára kihegyezett mini PC jött az ASUS műhelyéből
- ASUS blog: ExpertBook P5 notebook, a munkagép
- NVIDIA GeForce RTX 4060 / 4070 S/Ti/TiS (AD104/103)
- Kompakt és jól szellőző alumíniumházzal indítja a jövő évet az Antec
- Projektor topic
- Intel Core i3 / i5 / i7 4xxx "Haswell" és "Haswell Refresh / Devil's Canyon" (LGA1150)
- E-book olvasók
- AMD Navi Radeon™ RX 6xxx sorozat
- Vezetékes FEJhallgatók
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- ThinkPad (NEM IdeaPad)
-
PROHARDVER!
Az alábbi téma IT szakmai jellegű kérdezz-felelek topik. Megkérünk benneteket, hogy a nem szakmai kérdéseket az Azonnali (fáradt gőzös) kérdések topikjában tegyétek fel.
Új hozzászólás Aktív témák
-
makoss
veterán
Üdv!
A fáradt gőzös topikban nem válaszoltak...
Adóbevallás:
Február másodikán kértem ilyen elektronikusan igényelhető kérelmet, jött is visszaigazolás:
"Tisztelt Ügyfelünk!Értesítjük, hogy a 2018.02.02 09:27-kor beérkezett, az adóbevallási
tervezet papír alapon történő megküldésére irányuló kérelmének
feldolgozását megkezdtük.Nemzeti Adó- és Vámhivatal"
Mikor jön postán a tervezet? Tudja valaki? Már elég sok ideje húzódik ez....
Köszönöm!Külföldről nem rendelek semmit, csak itthoni boltból! Vagy újat, vagy semmit! "A kötözködés a bunkóság melegágya!"
-
toza
senior tag
válasz Aryes #112198 üzenetére
a northbridge heatsinket ha vissza rakom ha nem , kihul ,akkor nem indul..
minden a hazban van. ugy melegitettem..
viszont most 10 percig ment ,lekapcsoltam,kihult es nem indult.
ujra melegitem indul.
"ujra kell golyozni"
koszi
[ Szerkesztve ]
szegyen a futas,de faraszto...
-
C. s.
addikt
Sziasztok!
A PS3 Media Servert hogyan kell működésre bírni? Egy WD TV Play kapná számítógépről a dolgokat. A WD csatlakozott a wifihez, mert az időjárást frissíti rendesen. Úgy emlékeztem, hogy a WD bekapcsolt állapotában el kell indítani a PS3 Media Servert, és az megkeresi a lejátszót. De sajnos nem talál semmit. Rosszul csinálok valamit vagy a CIS kavar be? A modemen kell állítani valamit? (Cisco EPC3925) Régebben már ment ugyanezzel a géppel, oprendszerrel, modemmel, csak a biztonsági program más.
-
toza
senior tag
alaplap a rossz...
northbridge...
rovid "hajszaritozas " utan elindult a gep.
osszeszereltem boldogan. es megint nem indul.ujabb "melegites" es megint megy . ha nem rakom ossze
megy minden gond nelkul. esetleg a heatsink ho=erzekeloje lehet rossz?szegyen a futas,de faraszto...
-
Marci112233
addikt
válasz forras2 #112192 üzenetére
Ahogy a kollega is írta 7ZIP.
Viszont Winrar-t hogy telepítetted? Telepítéskor alapból a ZIP fájlok és az ISO fájlok kezelése nincs kipipálva. Be pipáltad a ZIP formátumot? Ha nem akkor nem is kezeli sajnos a ZIP formátumot a Winrar. Én mindig kipipálom és mindig megnyitja a ZIP-eket is.Szerk: Mire megírtam a monológom megoldódott a gond.
[ Szerkesztve ]
Gigabyte B660 Gaming X DDR4, IntelCorei5 13600K/Arctic LF III 360,Kingston 4x8GB DDR4 3200MHz,MSI RTX 3070 Gaming X TRO,Samsung 970EVO Plus 500GB, Samsung 980 1TB SSD,Phanteks Eclipse P600S ,FSP Vita GM 750W
-
forras2
őstag
Szevasztok!
OTP banktól kikértem a saját hiteljelentésemet!
Meg is küldték, de ez egy ZIP-be tömörített fájl.
És valamiért nem tudom kicsomagolni. Win10 alapból nem tud vele mit kezdeni, mindig kéri, hogy telepítsek 1 külső programot, felraktam a winrar-t, de az is ugyan ezt a hibaüzenetet produkálja.
Mivel lenne érdemes próbálkoznom?Köszönöm
-
Marci112233
addikt
válasz petya1985 #112186 üzenetére
Köss le mindent és csak SSD legyen bekötve aztán próbáld meg ezt:
Ha viszont már próbáltad akkor nincs tippem.
[ Szerkesztve ]
Gigabyte B660 Gaming X DDR4, IntelCorei5 13600K/Arctic LF III 360,Kingston 4x8GB DDR4 3200MHz,MSI RTX 3070 Gaming X TRO,Samsung 970EVO Plus 500GB, Samsung 980 1TB SSD,Phanteks Eclipse P600S ,FSP Vita GM 750W
-
ph2012
senior tag
Sony Vaio laptopot, 1709-es Windows 10-et használok és Kaspersky Internet Securityt. Gépinduláskor ezt a webkamera üzenetet szoktam kapni:
Ennek az üzenetnek a legördülő menüjét ha megnyitom akkor ezt a leírást találtam: [link]
Mi lehet ez?
[ Szerkesztve ]
-
petya1985
tag
Sziasztok!
Teljesen új gépet rajtam össze,Ryzen 1600 cpuval és egy M.2 Nmve Samsung pm961 256 gb ssd-vel.
tenni akarok fel Win 10-et,usbről. Mikor telepítem hiába látja a hdd-m is és a ssd-t is a telepítő,csak a hdd-re engedi a rendszert tenni! gpt particós hibára hivatkozik. Minden merevlemezem NTFSben van.
A Bios ban is próbáltam már beállítani UEFI re is ,LEgacy ra ,de mindig ugyan ez a helyzet.. Formáztam is őket a telepítőben,de semmi eredmény.
Most felraktam a hdd-re ,de én az ssd-re szeretném! Egyébként minden faszául megy most is,csak nem az ssd a rendszerem ahogyan szeretném!Valaki tud nekem ebben segíteni??
ÜBER ALLES F.C. BAYERN MÜNCHEN!!!
-
ph2012
senior tag
Sziasztok.
HP Deskjet F2400 multifunkcionális nyomtatónk van. A szkennerrel van problémám.
Eddig a 1703-as Windows 10 verziót használtam és működött a szkennerem. Most a Windows 10 letöltötte a 1709-es alkotói frissítést és a szkenner nem működik. Kerestem a HP weboldalán drivert, de nem találtam. A nyomtatót látja a Windows érzékeli, hogy csatlakoztatva van egy HP Deskjet F2400 nyomtató.
Ha szkennelni akarok ezt a hibaüzenetet kapom: [link]
A Windows eszközkezelő a képeszköznél felismeri a HP Deskjet F2400-t. Ezt látja: [link]Lehet, hogy a 1709-es Windows 10-el nem fog működni a szkenner?
Köszönöm a választ.
-
toza
senior tag
udv!
mac pro 3.1
bekapcsol- gpu fan 100% on.igy kerult hozzam.
-diagnostic gombra-
standby led sarga- efi zold..
power es gpu led nem eg nem zold.!!
de akkormost psu vagy alaplap csere?!
koszonom.
-
xkoti
senior tag
válasz quailstorm #112181 üzenetére
Nah igen akkor mindenféle kép a drágábbat tudom megvenni amivel működik
Köszönöm a választ .KO
-
quailstorm
nagyúr
-
xkoti
senior tag
Sziasztok remélem ti tudtok segíteni és kicsit jobban értettek hozzá mint én mert ez kifogott most rajtam .
(ismerősömnek próbáltam segíteni szóval az ő nevében beszélek most )Szóval vásároltam egy Wacom Cintiq Pro 13 digitalizáló táblát.
Adok is egy youtube linket hogy könnyebb legyen át látni a problémám .
[link]
(Ha 1:31 teretek láthatjátok hogy egy usb lesz szabad ami nem probléma illetve egy Mini Display Port.)Ezt a táblagépet szeretném laptopra kötni mint ahogy a videóban is csinálják annyi különbséggel hogy nekem csak HDMI & DVI csatlakozó van rajta, sajnos ez a minidisplay port nincs .
Ezért egy olyan átalakítót akarok keresni ami képes a HDMI-t Mini Displayre alakítani (info boltba ezt tanácsolták)
Ezért ezt a két varriást találtam , csak az ára nem mindegy .
Ez elvileg fixen jó ->[link]
Ez kérdőjeles hogy valóban jó-e hozzá : [link]Remélem tudtok segíteni és meglehetett érteni a problémám
Elnézést ha kicsit össze vissza van de konkrétan az egész napom ezzel ment el .KO
-
quailstorm
nagyúr
válasz Z.m.Z #112176 üzenetére
A Creators Update az sajnos minden fejhallgatónak Creators Update. Explicit olyat kell keresni, ami bizonyítottan megy ezzel is...
Urage headsethez speciel pontosan ugyanaz a driver jár, mint az Aulához, szóval 1 centivel se vagy előrébb. Egeres tapasztalatok alapján amúgy Hamát se tartjuk valami nagyra.
Szóval az se kis móka, hogy megtaláld milyen chip van az egyes headsetekben. Aula vs Hama uRage vs MSI GH70. Van egy laza árdifferencia, pedig ugyanaz az olcsó C-media chip van mindben, ami még XP-Win7 korszak szülöttje.
Bár az MSI-hez van frissebb driver legalább...
Amúgy az a filehiba pontosan milyen error? (képernyőkép)
Cloud II-höz nem jár külön driver ahogy látom.
[ Szerkesztve ]
-
Z.m.Z
aktív tag
válasz quailstorm #112175 üzenetére
Kipróbáltam a hasonló típusok driver-eit de miután elkezdi telepíteni, file hiányra hivatkozva kidobja és visszaáll a régi. Még egyszer köszi a fáradozást, de én már feladom.
Viszont mindezek tükrében, már csak az a kérdés, hogy a drágább USB fülesek is hasonló cipőben járnak-e? És mi az az ár határ ami felett már tud működni is? Mert a Urage fülest is szabvány usb eszköznek ismeri fel, pedig az már nem 12 ropi hanem 22. És a Cloud II pedig 27. Vajon az már jó? Vagy csak 60-70 felett képes működni? -
quailstorm
nagyúr
válasz quailstorm #112171 üzenetére
Kicsit még ráértem, és a Kobra Kahn gaming headsethez van effektes újabb driver és az MSI G70-hez is. verziószám szerint persze az is 8.1 driver gányolva, de újabb build
Itt jön be, hogy az Aulához nincs support, és a valaha volt W10 driver is igazából egy aláíratlan Win8 driver volt!!!!Csak ezekkel az a baj, hogy ugye a drivernek a támogatási listájában nem fog szerepelni az AULA fejhallgató. Mivel szabvány USB Audio 2.0-ról van szó, potenciálisan működhet is a másik fejhallgató driverével, de ahhoz bele kell pakolni a támogatási listát és fel kell imádkozni valahogy. Én sose csináltam, hogy őszinte legyek.
Hozzáadtam 3 valószínűleg jó driverhez a listát, valahogy fel kéne küszködni. Legjobb lenne az AULA telepítővel, de nem egyeznek a fájlnevek, és azt is átalakítani munka lenne... (belső linkek miatt)
Innen le lehet tölteni.Ennél többre csak akkor lennék hajlandó, ha nálam lenne.
Najó, van még egy renamed.zip próbálkozás, ami nem biztos hogy teljes és helyes. Annak a tartalmát
cm108b-30-01-2018aulacn\WIN10\SoftwareDriver\Driver\
könyvtárba kell pakolni.Érdekel, hogy mi sül ki belőle, még sose kókányoltam ilyesmit.
[ Szerkesztve ]
-
harcikoca
senior tag
Ha Operaval netezek laggol, kesik minden, foleg a videok. Win10van a gepen SSD-vel, a tobbi bongeszo jonak tunik, de ezt szeretnem hasznalni. Legujabb verzio van, Flash is telepitve. Otlet?
AMD+Ati powee'R
-
mezis
félisten
válasz Satyricon #112169 üzenetére
Megfelelő kézügyességgel, vékony rézszállal a legstabilabb kontaktus készíthető. Annak idején a forrasztásnál sokkal stabilabb volt. (Amikor még az "alaplapokat" (back plain) villás targoncával mozgatták. )
Nincs egy használaton kívüli alaplap ? Szokott azokon lenni néhány jumper.
[ Szerkesztve ]
mezis
-
quailstorm
nagyúr
válasz Z.m.Z #112164 üzenetére
Nincs az Aula mögött support, nem tartják a vevőkkel a kapcsolatot. Ahogy néztem elsősorban a csóró ázsiai piacot célozzák meg az utánérzéseikkel, a termékben meg olcsó chipek vannak. Én nem vennék ilyesmit az biztos.
(#112166) philoxenia : fel se fog menni a Win7 driver, ez nem grafikus driver. Ott még egész tűrhetően tartják a kompatibilitást visszafelé, bár a directx10-es Radeonokkal nagyon gáz volt, amit műveltek.
Az általad linkelt oldal kamu (drivereasy), most húztam fel magam nagyon a google keresésnél, az első 1-2 oldalon alig volt releváns találat... Már ezt is lehet domain alapon filterezni.
A probléma abban gyökeredzik, hogy a Creators Update-ben a Microsoft bevezette a natív USB Audio 2.0 támogatást. Ezen kívül dobták az ASIO-t, vagy legalábbis eltörték. A generikus driverrel a helyesen implementált DAC-ok mennek. Viszont a korábbi, ASIO driverek használatára nincs mód.
Márpedig az ilyen fake3D fake7.1 stereo headsetek igénylik a közvetlen hozzáférésű drivert az effektezés miatt.
Konkrét komment a C-media chip CU-hoz való driveréből: C-Media USB Audio Class 1.0/2.0 UAA Driver Without C-Media DSP Effect
Teljesen másként néz ki a szerkezete is a 2016.11-es drivernek, mint a 2015-nek.Most nézem, hogy ez a DSP mentes generic driver se kifejezetten a W10 miatt létezik, korábban is volt már, de a CU miatt DSP-s elvileg nem is fog menni többé.
Gyakorlatilag a Creators Update-el másodjára nyírta ki a Microsoft a történelem során a 3D effektezést. Ugyebár a Vistában az EAX lett kicsinálva...
Ezért írtam, hogyha össze is lehet kombinálni a frissebb C-media driverrel az Aula telepítőt, akkor is csak stereo lesz, nyista effekt.
Források: [link] [link] [link] [link]
Ez nem tudom segít-e, de szerintem nem.
Röviden tömören, szopó van. Ahhoz a termékhez nem hiszem, hogy lesz frissítés. Egyedüli megoldás a korábbi rendszerre való visszaállás lenne, de erre mondtam, hogy egy 11k-s utánérzés fejhallgató nekem nem érne ennyit. A zeneproducerek kicsit idegesebbek, az biztos.
Azt meg értem, hogy gamingnél térhallás van, hiszen az a dolga. Zenére gondolom vacak, mert ezért az árért más nem lehet. Tehát a sztereo módért nem éri meg megtartani. Amúgy meg nincs tapasztalatom a virtuális 7.1-el meg a térhallással játékokban.
[ Szerkesztve ]
-
Satyricon
addikt
Sziasztok
Előkotortam a szekrényem mélyéről két darab IDE-s winyót, amik legutoljára kattogtak, most pedig az új kábellel tök jól működnek, 100/99%-osak, közel 10 éve. Viszont az a gond, hogy a jumpereimet nem találom sehol. Lehet őket valamivel helyettesíteni?
(lOo \ (llll) (llll) / oOl)
-
Z.m.Z
aktív tag
válasz philoxenia #112166 üzenetére
Alapvető működési probléma nincs. Tökéletesen kezeli a win. Csak nem a saját nevén és ezért a vezérlő programja, amin a hangképeket lehet állítani, nem hajlandó települni. Kipróbáltam a a Razer Sound Pro-val, tökéletesen működik, de a teljes verzió majdnem annyiba kerül mint a füles....
-
Ybron
senior tag
Erre valakinek valami magyarázat?
Egy garmin 1000 akarnék a gépre dugni.
Szerk: Közben rájöttem szar az érintkezése a garmin-nak a micro usb csatlakozójánál
[ Szerkesztve ]
-
philoxenia
MODERÁTOR
válasz Z.m.Z #112164 üzenetére
A win 7-es drivert próbáltad föltenni?
Nekem elment a VGA driver egy frissítéssel a múltkor, de egy régivel vissza tudtam szedni a felbontást natívra. Most meg megy az újrarakott rendszeren gond nélkül, nem is tudom honnan szedte, mert a 4850-et már rég elengedte az AMD, megnéztem, keresett hozzá egy 2015-ös drivert....
Ezt esetleg megpróbálhatod:[link][ Szerkesztve ]
Menczer érvelési stílusához nekem is jogom van...
-
Z.m.Z
aktív tag
válasz quailstorm #112159 üzenetére
Köszönöm a segítséget. Tulajdonképpen azért vettem meg, mert rohad itthon Zalman-tól a Senheiser-ig már minden, mégis csak egyetlen füles volt amiben hallottam ha valaki osont körülöttem a PUBG-ben, és az a kislányom Aula Succubus-a. Sajna a mikrofonjának viszont erős alapzaja van, hát gondoltam ez biztos jobb. És jobb is, teljesen zajmentes, és brutálisan szól "vérgagyi" létére. A hétvégén járt nálam egy Asus Strix és egy Urage SoudZ 7.1 és hangerőben lealázta mindkettőt. Sajna az én fülemnek már kell a kakaó... De hát akkor majd elajándékozom valakinek. Még egyszer köszi, hogy ránéztél!
-
Marci112233
addikt
válasz RedHarlow #112160 üzenetére
Nem kell optikai meghajtó ahhoz hogy drivert telepíts. elég ha egy nethez kapcsolódó gépen leszeded adott alaplap hálózati driverjét azt egy pendrive-ról felteszed a gépre. Aztán ha ez megvan akkor a gépen rámés a netre és az alaplap gyártói oldaláról leszeded a hozzá tartozó drivereket.
Amúgy nem ír ki semmit, mikor nem indul el? Lehet hogy csak mondjuk DirectX vagy Microsoft VisualC hiányzik és azért nem megy.
-
quailstorm
nagyúr
válasz RedHarlow #112160 üzenetére
Nem kell meghajtó, van internet meg USB.
Ha van a tálcán nvidia beállítások ikon meg a programok telepítése és törlése alatt van nvidia, akkor van driver, többi nem érdekes. Integrált hanghoz van beépített driver, más meg nem kell a játéknak.
Inkább Visual C++ redist és directx websetup kellene, de mutasd meg a hibát.(#112161) Krogoth: gondolom retro optikai meghajtóra gondolt.
[ Szerkesztve ]
-
RedHarlow
aktív tag
Sziasztok!
Nemrégiben összerakattam az alábbi gépet egy játék miatt azonban a játék nem indul el rajta. Arra gondolok, hogy mivel nincs lemezmeghajtó a gépben így a drivereket nem telepítették fel nekem. Ezt mivel lehet ellenőrizni?
AMD A6 9500 2x3500/3800MHz
Socket AM4, B350
8192MB DDR4 2133MHz
1000GB SATA3 HDD
Nvidia Geforce GTX1050 4096MB DDR5 DVI-D/HDMI/DP
10/100/1000 LAN, int HD audio
Aerocool V3X ház
Chieftec 500W tápegység[ Szerkesztve ]
-
quailstorm
nagyúr
válasz #04441088 #112158 üzenetére
Nekem sehogy se lett meg google kereséssel...
Nos az a helyzet, hogy a Win10 driver ami benne van, nem WHQL, és 2015-ös. A C-media honlapján pedig az van írva a CM6610A-ról, hogy nincs W10 támogatása, csak a beépített driverrel.
Úgyhogy jöhetek a lehet kukázni azt a vackot felkiáltással, meg se kellett volna venni kb. Esetleg oda lehet adni Win7 vagy Win8.1 usernek. (annyit nem ér, hogy emiatt válts vissza rendszert, mert vérgagyi filléres vacak)
Még lehetne szenvedni driver aláírás ellenőrzésének kikapcsolásával, de szerintem nem fog felmenni, az a W10 amivel ment meg már ki van vezetve a piacról. Esetleg talán az LTSB-vel mehet 1-2 évig, aztán az is változik.
Esetleg innen lehet próbálkozni, mert van W10 creators update driver hasonló alapú termékekhez, de DSP effekt nélkül, szóval szerintem 7.1 se lenne.
A Vistában szétverte egyszer a Microsoft a hangot, a Creators Updateben szétverte másodjára is... Egyszerűen az API szűnt meg és alakult át, amin eddig működött a driver.[ Szerkesztve ]
-
törölt tag
válasz quailstorm #112157 üzenetére
Ez nem az? link
-
quailstorm
nagyúr
-
Z.m.Z
aktív tag
válasz Marci112233 #112155 üzenetére
Teljesen tiszta telepítésű. Nem rég tettem be egy M2.ssd-t és a legfrissebb win10 64 bit ment rá.
[ Szerkesztve ]
-
Marci112233
addikt
válasz Z.m.Z #112154 üzenetére
Egy kérdésem lenne. Tiszta telepítésű Win 10 vagy frissített? Ha csak frissített akkor az lehet gond.
-
Z.m.Z
aktív tag
Sziasztok!
Volt itt már valakinek dolga az Aula Rarorback 7.1 fülessel? A gyártó oldalán található vezérlőprogramot az istennek se tudom feltelepíteni. A win10 általános PnP usb audio eszköznek ismeri fel és így a program, folyton azt kéri, hogy csatlakoztassam a fülest a géphez, mert nem látja.... :-( patthelyzet. Próbáltam manuálisan rákényszeríteni a programban lévő drivert, de akkor kikapcsolja és átnevezi az eszközt és jusztis a sajátján kezeli a win. Persze a progi így sem látja. És sajna addig nincs virtual 7.1
-
Kékes525
félisten
válasz anonymus89 #112148 üzenetére
Nem kérdezett semmit. Amúgy a nova van beállítva, de a kezdőképernyőn túlra csak jelszóval engedne be.
Ezt akartam, de elszúrtam, 4 fájlost tettem fel, az pedig FR-t is csinált, mert mindent elölről kezd. Annyira nem vészes, mert a telefonról van napi mentésem és a Titanium Backuppal pedig 2 hetes teljes mentésem van a Google driveon és a Dropboxon.
[ Szerkesztve ]
Minden számítógép füsttel működik, ha kimegy belőle, akkor nem működik.
-
Kékes525
félisten
válasz Aryes #112146 üzenetére
" Esetleg recovery-ből telepíthetnél egy gyári Samsung billentyűzetet."
Ez is megvolt. eredeti Samsung billentyűzetet tettem fel, de semmi.
Az adb az bonyolult nekem, sosem csináltam. Az működne recovery módban, mert a TWRP-ben látom a telefonomat Total Commanderben és Far Managerrel (adb-t használnak), de a rendszert nem.
-
Kékes525
félisten
válasz Aryes #112144 üzenetére
Igen, sajnos.
"Nekem az értesítési sávon van hozzá kapcsoló."
Ez sincs nekem. Lehet hogy ez a root miatt van.
"próbálj meg egy usb billentyűzetet rákötni otg kábellel."
Próbáltam, de a maximális energiatakarékossági mód mindent letilt, így nincs USB sem.
-
nagyúr
válasz Kékes525 #112143 üzenetére
Biztonsági módban is ultratakarékos módban indul el?!
Három pont? Nekem az értesítési sávon van hozzá kapcsoló.
A gyári billentyűzetet jó nagy hülyeség volt letiltani, de erre nyilván magadtól is rájöttél. próbálj meg egy usb billentyűzetet rákötni otg kábellel.[ Szerkesztve ]
-
Kékes525
félisten
válasz Aryes #112141 üzenetére
A biztonsági módot elindítottam, de semmit sem segített. Az eredendő baj, hogy a maximális anyagtakarékossági, mód mindent kilő ami nem gyári alkalmazás. Így kilőtte a SwiftKey billentyűzetet. A gyári meg fagyasztva volt. ezért nincs billentyűzetem. Hiányzik a home screenről a jobb felső sarokból a három pont, amivel az energiatakarékossági módot visszalehetne állítani.
-
törölt tag
Hali!
Van egy érdekes probléma a gépemmel.
Boot menübe belépve jön elő. Itt egy videó róla: Link.
Valakinek valami ötlete hogy hozható helyre és mitől lehet?Ilyen fosul jön be minden, és ha rángatom az egeret csak akkor rajzolódik ki, hogy mi micsoda..
[ Szerkesztve ]
-
nagyúr
válasz Kékes525 #112139 üzenetére
Power gomb hosszú nyomásra előjön a kikapcsolási menü. Tartsd rajta az ujjad a kikapcsolás gombon addig, amíg meg nem kérdezi, hogy szeretnéd-e biztonsági módban újraindítani. Válaszd az igent, ekkor újraindul a telefon egy amolyan csökkentett módban, mint a Windows. Valószínű ott fogsz tudni intézkedni, pl kapcsold ki a jelszókérést. Utána simán újraindítod és ezzel kilépsz a biztonsági módból.
-
anonymus89
addikt
Sziasztok!
Van most valami hasonló topik mint ez volt: "Akikkel jó vigyázni üzletelés során!" ?
Nem volt még üzlet de nem is lesz, sajnos kellő körültekintésre kell mindenkit óvá inteni.[ Szerkesztve ]
Organikus, természetes összetevőjű, 100% tisztaságú bőrápoló termékek //marcsiszappan.hu//
-
Kékes525
félisten
Bocs, hogy itt is kérdezem, de nagy sz@rban vagyok.
Gyerekek életemben először használtam a maximum energiatakarékos módot, de nem tudok visszalépni. Sehogy sem enged be. Jelszót kér, de a billentyűzetet nem adja ki. A legördülő menüben pedig hiába bököm az energiatakarékos módot, nem akarja kikapcsolni. Mi a francot tegyek? Már 80%-on van a töltés, de a billentyűzetet nem adja ki a jelszó beírásához.
Recoveryben már voltam, az nem használt. Most beléptem a downloadba. Majd a hangerő level újraindítottam. A helyzet változatlan. Nem tudom kikapcsolni a legördülöből, hiába bököm és a billentyűzetet nem adja ki a jelszó beírásához. "Hangerő le + power legalább 10 mp-ig!" ez is csak újraindította, de a helyzet változatlan. Visszateszem a töltőre, lehet hogy 100%-nál visszaáll.
Marad a Factory Reset?
Samsung Galaxy S6, Android 7-es rendszerrel és rootolt.
Help!
[ Szerkesztve ]
-
darnics
aktív tag
üdv! a laptopomat eladtam holnap reggel jönnek érte.hogy tudok róla mindent letörölni?gyári állapotra visszaállitani?fiokomat törölni??stb.szép napot!
-
Csokishurka
őstag
Sziasztok,
TS3 update után kiírja hogy hiányzó api-ms-win-crt-runtime-l1-1-0.dll.
Letöltöttem bemásoltam mapápjába de most egy másik fájlt kér, gondolom nem egyszerű megoldani ezt problémát.
Ötlet mi lehet baja?Köszönöm!
"Megtanulta (millió lélekváltó árán): akinek minden a vállán nyugszik, nem nyugszik senki vállán."
-
ult1mate
tag
Valaki tudna nekem segíteni Cisco ACL-ek konfigurálásában? Van egy gondom és nem értem a miértjét.. :/
-
jailhouse
csendes tag
Sziasztok!
Nem biztos, hogy jó topicban teszem fel a kérdést, de hátha...
Szóval van nekem egy kb. 5 éves DELL Vostro 3750 laptopom. Kb egy évvel ezelőtt teljesen megtört a gyári tápja úgyhogy vettem egy után gyártottat, ez egy évet bírt, ez is megtört, szikrázott, leszigeteltem, de gondoltam nem kockáztatok úgyhogy rendeltem egy gyári DELL adaptert. Múlt héten megjött és mióta használom folyamatos zúgú-búgó hangot ad, néha hangosabban pár percre ekkor szabályosan serceg. Különösebben nem zavar, de nem tudom mennyire balesetveszélyes/egészséges a dolog. A szállító természetesen garanciában bevizsgálja, csak nekem kéne postáznom és már így is elég sokat költöttem a gépre szóval nem tudom mi legyen.
Vélemények?
Köszönöm.
-
mezis
félisten
válasz dragonfx #112123 üzenetére
A piros LED a szemünk által nem érzékelhető infravörös fényt kibocsájtó infra LED.
A kamera szenzorok érzékelik. Bármelyik jó a "világításának" észleléséhez, WEB kamera, telefon kamerája, fényképező gép, fedélzeti kamera,..
A mozgókép felvétel a legszerencsésebb, 0,5 - 1m-ről ráirányítod a távirányító és ha a LED-et gyorsan pislogva világító foltnak látod amikor a távirányító valamelyik gombját nyomod.
Így akár valamennyi gomb működését tesztelheted.mezis
-
K1nG HuNp
őstag
Hali!
Hivatal adott ki tanusítványokat hogy otthonról is elérjük a benti weblapot. Na most ezt rendben feltelepítem de a weblap továbbra sem érhető el, viszont másnak megy mit ronthatok el?
(raw_item.get("pk").unwrap().as_s().unwrap().to_string()).split("#").collect::<Vec<&str>>()[1].to_string()
-
C. s.
addikt
válasz philoxenia #112125 üzenetére
philoxenia és Vakegérke:
Köszönöm szépen mindkettőtöknek!
-
Vakegérke
félisten
válasz C. s. #112124 üzenetére
Szia!
Ha minden igaz, a BL-5C Li-Ion aksi. Szerintem(!) nincs semmiféle mágiára szükség. Eddig minden telefonomat kapásból használtam, aztán ha lemerült az aksi, feltöltöttem és csókolom. A Samsung E2370 telcsim ma is képes a közel két hónapos üzemidőre, pedig nem mai gyerek.
Szerk:
philoxenia: Ha kukorékol, hogy éhes, azonnal töltőre rakom.[ Szerkesztve ]
Szép szolidan, szép szolidan, elvégre nem vagyunk otromba állatok... (KFT) Birodalmi Szóvivő és Békenagykövet (:L topic)
-
philoxenia
MODERÁTOR
válasz C. s. #112124 üzenetére
Azért bár régi, de lítiumos, gyakorlatilag olyasmi, mint a mai akkuk, formázni nem kell, de a teljes kapacitását csak pár töltés után éri el. Vigyázni a teljes lemerítéssel kell, az kerülendő, ha egy mód van rá, a rátöltéssel semmi gond.
Menczer érvelési stílusához nekem is jogom van...
-
C. s.
addikt
Sziasztok!
Mi a teendő egy új BL-5C akkuval? (Nem egy mai telefonhoz való.) Hogyan kell "bejáratni"? Rögtön tölteni kell vagy először teljesen le kell meríteni? Régen hallottam olyat is, hogy az első alkalommal hosszú-hosszú órákig kell tölteni. Mi az igazság?
-
-
toza
senior tag
-
toza
senior tag
hello!
ilyet keresek soundcraft spirit folio 10.2 mixer PSU - POWER SUPPLY-t - Tapot!
tud vki linket adni kinabol vagy akarhonnan olcson!?
en kerestem tobb fele de csak ezt talalom vmiert!
koszonom.
-
dragonfx
veterán
sziasztok!
[link]van egy ilyne régi hangcuccom semmi bajom vele.
de a távirányitovla már nem tudom bekapcsolni és így a bass.t sorrundot nem tudom állítani mélyebre.
van rá esély más távirányitoval szerintetek tudom vezérlni?
mi kell ehhez szerintetek hogy másikkal müködjön?"Ha valami túl szép, hogy igaz legyen, akkor az valószínűleg nem is igaz"--Logout 2014
-
Pszicho
tag
Sziasztok!
Nem vagyok túlságosan járatos a mai számítógép konfigurációkban.
Kis segítséggel, mások által javasolt termékekkel, ezt a filmnézésre, zenére, néha játékra szánt gépet állítottam össze magamnak. Az érdekelne, hogy van e olyan gyenge pontja, ami esetleg lehúzná a többit?ASROCK Z370 KILLER SLI
DVD író LITE-ON IHAS124-14 fekete
AEROCOOL Aero 800 fehér
DAC Tascam US-2x2
Kingston HyperX Predator 8GB DDR4 3000MHz
INTEL Core i3-8100 3.60GHz
BitFenix Formula 450W GoldVideókártyát egyenlőre nem vennék, az integrált lenne.
Állítólag a Bios -ból kiadható olyan parancs, hogy a procival adhatok a gépnek bizonyos mennyiségű 1 vagy 2 giga videókártyát. Nem igazán játszok, max régebbi játékokkal. Megnézném, hogy így jó lenne e a dolog, aztán ha később igényem van egy erősebb kártyára, még tudok bele vásárolni.
Megállja a helyét ez a konfig?
Kell e valamire ügyelni, valamit mérni a gépházon belül, hogy elférjenek e az alkatrészek?
Az Iponról rendelnék. Megéri e onnan rendelni?
Picit drágábbak a termékek, de legalább tusom, hogy megbízható és hiteles bolt, ahol garanciát is adnak a termékekre.Ezer köszönet.
-
Plasma
csendes tag
válasz inf3rno #112115 üzenetére
Valami előrelépés történt. Felraktam egy újabb windows buildet (Insideren keresztül) és játék alatt (Doom-mal tesztelek, mert nálam az fagyasztja ki a rendszert legnagyobb eséllyel) kb 2-3p után kegyetlenül felpörgött a táp venti, de úgy, hogy ijedtemben ki is nyomtam a gépet.
Nem sok jót olvastam erről a tápról (Corsair cx750, bronze), és bár előző konfiggal stabil volt, lehet, hogy 4 év alatt megfeküdt?
-
inf3rno
nagyúr
válasz Plasma #112114 üzenetére
Szerintem a képmegállás inkább driver hibákra jellemző, ha elfogy a kraft alóla, akkor inkább lekapcsol, ahogy írod. Érdemes lenne megnézni Linux-al is a zárt forrású driverrel (ha nvidia), hátha azzal nem fagy így le. A tápot meg jó lenne kimérni, hogy mit produkál, ha lehet terheléssel is.
Buliban hasznos! =]
-
Csupingo
veterán
válasz Plasma #112110 üzenetére
Ha a tápot még nem cserélted, akkor szinte csak az maradt. Egyesével is nézted a memóriákat minden slot-ban? Esetleg régebbi win 10 változattal (aztán ha jó, akkor majd a legújabbra frissítesz), vagy win 7-tel.
Videókártyát másik driverekkel, vagy másik gépben próbáltad, vagy a te gépedet másik kártyával?
Vagy vga nélkül tesztelni 1-2 napot a proci igp-vel.[ Szerkesztve ]
Villám Shakesespeare... Főnök, ha zavarja a fogsora, vegye ki! (M-N)
-
Benhill
senior tag
Sziasztok.
Egy programot, hogy tudok rá venni, hogy automatikusan induljon el csökkentett módban?
win10 x64
-
ArthurShelby
addikt
Adobe acrobat dc pro pdf szerkesztés probléma:
Hiába adom meg ugyanazt a betűtípust, amit felismert kicsit vastagabb lesz a szöveg, mint a másik szövegdoboznál (mintha be lenne kapcsolva a félkövér)Ez ismert hiba, vagy csak én vagyok béna?
A rosszban mindig van valami megtévesztően jó, különben nem választanánk a rosszat
-
C. s.
addikt
válasz Aryes #112097 üzenetére
Köszi szépen a segítséget! Érdemes az eredetit vadászni vagy jobb az utángyártott, mivel újabb?
mezis:
Köszönöm az ötletet, erről is volt szó vele, de a mostanában gyártott egyszerű mobilok eléggé rossz hírnévnek örvendenek. Ez a régi készülék legalább még rendesen működik, a gazdája nem mer újat venni.
-
Marci112233
addikt
válasz Aryes #112100 üzenetére
Nekem is van 3 darab BL5C eredeti Nokia akku a fiókban. Egy darab van a még működő tartalék 3110C telefonhoz, és pont ahhoz mentetem ki a másik kettőt a már rég kidobott, nem működő 3120-asokból.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Kedves Fórumozók!
Az alábbi téma IT szakmai jellegű kérdezz-felelek topik. Megkérünk benneteket, hogy a nem szakmai kérdéseket az Azonnali fáradtgőzös kérdések topikjában tegyétek fel.
- PlayStation 5
- Drive! - Az utolsó gurulás idén a Quadrifoglio-val
- BestBuy topik
- Autós topik
- Google Pixel topik
- NVIDIA GeForce RTX 4060 / 4070 S/Ti/TiS (AD104/103)
- Kompakt és jól szellőző alumíniumházzal indítja a jövő évet az Antec
- Apple Watch Sport - ez is csak egy okosóra
- Projektor topic
- Bugok, problémák a PROHARDVER lapcsaládon
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest