Hirdetés
- Lassan állítjuk a fát, és a hardverek is be vannak csomagolva
- Klasszikus kínai festmények ihlették a Colorful legfrissebb memóriáinak külsejét
- Ultrakompakt Key E SSD-vel jelentkezett a Silicon Power
- Mesterséges intelligenciára kihegyezett mini PC jött az ASUS műhelyéből
- ASUS blog: ExpertBook P5 notebook, a munkagép
-
PROHARDVER!
Az alábbi téma IT szakmai jellegű kérdezz-felelek topik. Megkérünk benneteket, hogy a nem szakmai kérdéseket az Azonnali (fáradt gőzös) kérdések topikjában tegyétek fel.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Vorontsov
tag
válasz Benhill #141837 üzenetére
Ezt is megnézheted ha érdekel:
A Programtelepítési és -eltávolítási hibaelhárító segítségével automatikusan kijavíthatja a problémákat, ha nem tudja telepíteni vagy eltávolítani a programokat. Kijavítja a sérült rendszerleíró kulcsokat is.
Fix problems that block programs from being installed or removed.
[link][ Szerkesztve ]
-
BitRider
senior tag
válasz Benhill #141837 üzenetére
Hátha a Device Cleanup Tool segít. Ezt amúgy sem árt futtatni párhavonta olyan gépeken, amikre sokféle eszköz van rádugva. Admin módban indít, mindent kijelöl, Del. Ennyi az egész.
Ezen kívül az eszközkezelőből töröld a drivert, indítsd újra a gépet és hagyd megint települni. Remélhetőleg ezzel visszaáll a gyári rend. Alternatívaként ehhez is van segédprogram (DeviceRescue), bár egy driver törlését mindegy, hogy miből intézed.
[ Szerkesztve ]
-
Teasüti
nagyúr
válasz Benhill #140667 üzenetére
Először csináltam ilyet és mintha azt hallottam/olvastam volna egy 5 perces gyorstalpaló alkalmával, hogy a színsorrend az mindegy, ha megegyezik mindkét végén.
Most néztem csak tüzetesebben a pin out diagramot, hogy a szimmetrikus buszok nem egymás utáni sorrendben vannak bekötve. Biztos vmi legacy okból.
Szóval az történt, hogy a narancs és kék vezetékek fel voltak cserélve, így még 100Base-TX módban is az RX+ és RX- külön érpárokon ment. így érthető miért zuhant be a feltöltés a béka feneke alá, aszimmetrikus módban.Csináltam gyorsan két új dugót T568A szerint és jelentem most már pöpec!
Jön a gigabit, ahogy kell.
Amatőr hiba.[ Szerkesztve ]
-
AlyrArkhon
senior tag
-
inf3rno
nagyúr
válasz Benhill #120554 üzenetére
Szerintem ezt általánosságban nem lehet eldönteni, csak úgy, ha vannak konkrét ventilátorok, amik közül lehet választani, és látod a jelleggörbéiket, írják, hogy szívásra vagy fújásra ajánlottak e, stb., meg ki tudod számolni, hogy a szűkület a csőben mekkora ellenállást jelent nekik. Meg persze szükség van a cső további részeire is, hogy vannak e még benne egyéb ellenállások. Az egyetlen dolog, ami biztos, hogy a belső csőben gyorsabban kell forognia a cuccnak, hogy ugyanazt a sebességet elérd, de szerintem gép függő, hogy melyik hatékonyabb gyorsabban és melyik lassabban. Úgy átlagban 3-as voltam vegyipari gépelemekből, áramlástanból, ilyesmiből, annyira nem vonzott be a téma, úgyhogy ennél mélyebben nem is mennék bele. Ilyesmi a módja, hogy megtudd melyik a jobb: [link], csinálj egy kis önképzést még mellé, aztán ha ment a matek meg a fizika, akkor szerintem hamar beletanulsz.
[ Szerkesztve ]
Buliban hasznos! =]
-
Cs1csó
félisten
válasz Benhill #114212 üzenetére
Üdv ha ennyire bejött ez a dolog akkor majd tegyél próbát a Razer Surround-al is már az ingyenesnek is sok funkciója van.
-
King Unique
titán
válasz Benhill #113281 üzenetére
Szokatlan ez a fajta csatlakozó, de mini/micro-A nem nagyon lehet, mert a screenshot alapján a forma és az érintkezők száma sem stimmel. Ez inkább lehet 8-pines USB 2.0 mini-B, ami pl. az alábbi webshopban is van.
[ Szerkesztve ]
-
Csupingo
veterán
válasz Benhill #110716 üzenetére
A TV azért van a hangfalra kötve, mert a híradót is a hangfalakon keresztül hallgatod, vagy inkább csak akkor szoktad, ha pc-ről filmet nézel? A másodok esetben elhagyható lenne a tv-hangfal összekötés, viszont így csak a pc-ről lejátszott filmek szólnának a hangfalon. Sajnos az analóg jel elég érzékeny. A kábelek is összeszedhetik a zajokat, esetleg az is közrejátszhat, hogy némelyik készülék kettős szigetelésű, valamelyik földelt. Szokott segíteni, ha pl. a pc-t földeletlen aljzatba dugod, de az se a legjobb megoldás, mert fém házas, ezért nem árt, ha földelve van, gond esetén. Azt nem tudom, hogy működne e, ha pl. a tv-t nem a hangfalra kötöd, hanem a pc line in (vonalbemenet) csatlakozójára. Talán így is át lehetne játszani a hangot a kimenetre, amin a hangfal van. Amivel talán nem lennének ilyen gondok, az egy több bemenetes erősítő (a legtutibb ha digitális bemenet is van rajt), aprón, vagy használt hangcuccos boltban talán nem olyan drága, vagy valamilyen hangkártya a pc-be, esetleg valamiféle jelelosztó doboz. A házimozi topikban már kérdezted a srácokat?
[ Szerkesztve ]
Villám Shakesespeare... Főnök, ha zavarja a fogsora, vegye ki! (M-N)
-
mezis
félisten
-
elfelejtette
veterán
válasz Benhill #99546 üzenetére
Hálózati feszültségingadozás nem lehet a lakásban, amit a táp túl érzékenyen reagál le?
"Nem tudom, hogy Mamának vagy Dan hadnagynak volt-e igaza, hogy van-e rendeltetésünk, vagy csak ide-oda sodor bennünket a véletlen, mint a szél, de azt hiszem, kicsit mindkettő igaz." Forrest Gump
-
őstag
válasz Benhill #63707 üzenetére
http://logout.hu/bejegyzes/razorbenke92/bootolhato_windows_usb_pendrive_memoriakartya_kesz.html
Programok nélkül így lehet megcsinálni.
Mások számára a kondi fáradós, nekem farad-os...
-
veterán
válasz Benhill #54815 üzenetére
Igen a kicsi thumbnail-nál működik, de ugye ez 6 képet jelent az adatlapján a Fényképek és videók résznél. De ha a többi képére rá akarok menni, és megnyitom a fotókat, akkor ugye már nem tudom húzgálni oda fel a címsorba a képeket, hanem ki akarja jelölni az adott képet.
De amit küldtél kiegészítőt azt letöltöm és megnézem hogy milyen.
Köszi
[ Szerkesztve ]
iPhone 16 Pro Max
-
Bogyó bá'
nagyúr
-
vilmaboy
őstag
válasz Benhill #26126 üzenetére
Ez a két sor érdekes:
becsült hátralévő élettartam: 0 nap
teljesitmeny/kondicio: 100%
Az egyik szerint tök jó a winyód, a másik szerint ne használd tovább. Én biztonsági okokból tuti csinálnék egy adatmentést. Nem tudom miért ad meg 2 ilyen értéket. Biztosan lesz majd valaki, aki tudja...A világ legveszélyesebb dolga az, amikor a tudatlanság szorgalommal párosul!
-
vilmaboy
őstag
válasz Benhill #26009 üzenetére
Ne használj wd40et... kontakt spray kell neki. Alternatív megoldásként (de csak ha szétszedted, nem pedig beleöntős módszer) lehet tiszta alkohol, arcszesz... Fülpiszkálót belemártod és szépen azza sika-mika... de semmikép sem önteni...
A világ legveszélyesebb dolga az, amikor a tudatlanság szorgalommal párosul!
-
spista222
addikt
válasz Benhill #18738 üzenetére
Nem csak azt hogy az a hőmérséklet feletti használattal hamarabb tönkremehet(30 év helyett 5 például). Nem fog egyből meghalni csak csökken az élettartama ezért inkább ajánlatos egy jobb hűtőt beszerezni.
KonzolKartel Lényegében csak azt írja hogy hogy vedd ki a biztosítékot ügyelve hogy a pad-ek a helyén maradjanak(pákával felváltva kell melegíteni mindkét oldalát a biztosítéknak és nem szabad erőltetni mert akkor a pad felválhat) és utána a biztosíték két lábát a panelen egyszerűen forrasszal összeköti.
[ Szerkesztve ]
-
C0d3r
addikt
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Kedves Fórumozók!
Az alábbi téma IT szakmai jellegű kérdezz-felelek topik. Megkérünk benneteket, hogy a nem szakmai kérdéseket az Azonnali fáradtgőzös kérdések topikjában tegyétek fel.
- S.T.A.L.K.E.R. 2: Heart of Chornobyl
- Milyen autót vegyek?
- AMD GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Milyen videókártyát?
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- Autós topik
- Világ Ninjái és Kódfejtői, egyesüljetek!
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Linux kezdőknek
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest