Hirdetés
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Milyen TV-t vegyek?
- Épített vízhűtés (nem kompakt) topic
- Húsz százalékot ver az 5060 Ti elődjére?
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Fujifilm X
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- Raspberry Pi
- Házimozi belépő szinten
- GeForce RTX 5060 Ti: Ha az ár jó, minden jó (lenne)
-
PROHARDVER!
Az alábbi téma IT szakmai jellegű kérdezz-felelek topik. Megkérünk benneteket, hogy a nem szakmai kérdéseket az Azonnali (fáradt gőzös) kérdések topikjában tegyétek fel.
Új hozzászólás Aktív témák
-
jailhouse
csendes tag
Sziasztok!
Nem biztos, hogy jó topicban teszem fel a kérdést, de hátha...
Szóval van nekem egy kb. 5 éves DELL Vostro 3750 laptopom. Kb egy évvel ezelőtt teljesen megtört a gyári tápja úgyhogy vettem egy után gyártottat, ez egy évet bírt, ez is megtört, szikrázott, leszigeteltem, de gondoltam nem kockáztatok úgyhogy rendeltem egy gyári DELL adaptert. Múlt héten megjött és mióta használom folyamatos zúgú-búgó hangot ad, néha hangosabban pár percre ekkor szabályosan serceg. Különösebben nem zavar, de nem tudom mennyire balesetveszélyes/egészséges a dolog. A szállító természetesen garanciában bevizsgálja, csak nekem kéne postáznom és már így is elég sokat költöttem a gépre szóval nem tudom mi legyen.
Vélemények?
Köszönöm.
Új hozzászólás Aktív témák
Kedves Fórumozók!
Az alábbi téma IT szakmai jellegű kérdezz-felelek topik. Megkérünk benneteket, hogy a nem szakmai kérdéseket az Azonnali fáradtgőzös kérdések topikjában tegyétek fel.
- AKCIÓ! ASUS Pro WS X570-ACE X570 chipset alaplap garanciával hibátlan működéssel
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Intel i7 14700KF 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte B760M i5 14600KF 32GB DDR4 1TB SSD RX 6700XT 12GB Zalman Z1 Plus Seasonic 650W
- NVIDIA Quadro M2000 4GB 128bit GDDR5 videokártya
- Xiaomi Redmi 9T 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest