Hirdetés
- Ingyen teljesítménylöket egyes Radeon RX 9070-ek gazdáinak?
- OLED TV topic
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Autóhifi
- Gigantikus igényt adott le a H20 gyorsítóra több kínai cég
- OLED monitor topic
- Milyen notebookot vegyek?
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- Akciókamerák
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
-
PROHARDVER!
Az alábbi téma IT szakmai jellegű kérdezz-felelek topik. Megkérünk benneteket, hogy a nem szakmai kérdéseket az Azonnali (fáradt gőzös) kérdések topikjában tegyétek fel.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Doky586
félisten
válasz
VikMorroHun #146400 üzenetére
A kamerával formázd..
-
Doky586
félisten
válasz
Pyttawrx #146372 üzenetére
Nekem a program telepítgetés (macrium), meg a hova gurult a mini csavarom, kártyák (vga) ki be szerelgetése jelent plusz köröket nem az hogy 2 vel többet kell kattintani az egérrel és 2 percel többet várni a másoláskor.
De megértem hogy van akinek a mechanikai munka egyszerűbb pár egérkattintásnál. Nem vagyunk egyformák.
-
Doky586
félisten
válasz
kutga #146364 üzenetére
Előszöris (ideiglenesen az átrakás idejére) kikapcsolnám a bitlockert. Utána
Macriummal mentés fileba hddre (nem klónozás). Régi m2 ki, új be. Macrium lemezről bootolva mentésből visszaállítás az új m2 re egérhuzigatással hogy a partícióméretek ne változzanak, csak a C esetén.
A macrium iso tartalmát a hdd-re másolnám és arról bootolnék visszaállításkor. Ennyi, bootsorrendet beállítod, kész. -
Doky586
félisten
válasz
TigerCat #146267 üzenetére
Nem vették ki.
2025 januárjától nem lehet kiválasztani „Az IMAP engedélyezése” vagy „Az IMAP letiltása” lehetőséget. Az IMAP-hozzáférés mindig be lesz kapcsolva a Gmailben, és a más levelezőprogramokkal jelenleg beállított kapcsolatait nem érinti. Nincs semmilyen teendője.
-
Doky586
félisten
válasz
Aryes #146226 üzenetére
USB kábellel PC re kötöd ujjlenyomattal feloldod.
Ha jól* van beállítva akkor olvashatók a fileok rajta.*Ha ilyenkor rá szokott kérdezni az gond lehet, én emiatt letiltottam a kérdésfeltevést. PC esetén mindik fileok átvitelére vált. (nem hibakeresés)
Ha ujjlenyomat helyet a 72 óránkénti pin-t kérné akkor előbb vezetéknélküli billentyűzettel oldjad fel.
-
Doky586
félisten
válasz
Marci112233 #146105 üzenetére
Milyen "műhely" az ahol se világítás se konnektor se semmi nincs...?
Minek kellene olyan helyen wifi? -
Doky586
félisten
válasz
Marci112233 #146057 üzenetére
Akkor fényképezd onnan alulról.
-
Doky586
félisten
válasz
Csupingo #145971 üzenetére
Ugyan én megtaláltam a boot logó kikapcsolási lehetőséget de post alatt így kizárólag a bios verziót és a bios dátumát írja ki mielőtt átdob win logóra. Illetve a biosban sem írja sehol a dual/single channelt. Legfeljebb memtest86 alatt [kép] vagy windowsos programban.
-
Doky586
félisten
válasz
King Unique #145947 üzenetére
a 8.0.7783 x64 van ott..
-
Doky586
félisten
válasz
King Unique #145796 üzenetére
Navégre.
Mitmondjak nehéz szülés volt. ~1évükbe telt. -
Doky586
félisten
válasz
mindenes24 #145654 üzenetére
Ott rontottad el hogy kikapcsoltad a gépet, bedugtad a pendriveot és úgy bootoltad..
Ez w10-11 nél tilos.
Vagy újraindítás közben dugd be a pendriveot
Vagy leállításra kattintáskor nyomni kell a shift gombotA macrium 10 nem free hanem próbaverzió, de a licenszfeltételeket nem olvastam végig, mindenesetre ugyanúgy használható.
-
Doky586
félisten
válasz
mindenes24 #145650 üzenetére
Előszöris én a 2évvel frissebb 10 es verziót is linkeltem neked.
Másodszor a Macrium egyik verziója sem rondít bele semmibe. Valamit nem jól csinálsz. -
Doky586
félisten
válasz
mindenes24 #145617 üzenetére
Macrium helyett Macriumot használj.
[link]
-
Doky586
félisten
válasz
Pet84 #145322 üzenetére
Így ha kiveszed a régit, nem is fog bootolni.
Szerintem telepítsd újra úgy hogy csak az új van benne és törölj róla minden partíciót, a régi legyen kivéve.
A régit majd ki tudod javítani, mert gondolom már az sem bootolható.
Egyszerűbb lett volna egyből helyesen telepíteni. -
Doky586
félisten
-
Doky586
félisten
Engem is van hogy néha felhív valami idegen és kares valakit akit nem ismerek. De ez nem azt jelenti hogy valaki másnak is ugyanaz a telefonszáma mint az enyém.
Csak félretárcsázott.
Levelezni meg titkosítva kell, azt senki más nem tudja elolvasni, még ha el is téved a levél. GnuPGP
-
Doky586
félisten
válasz
Marci112233 #145027 üzenetére
Azért időbe telik amíg több 10 millió filet átvizsgál a vírusirtó. [kép]
Pedig ez csak egy sima asztali gép, igaz rá volt dugva as archívum hdd is.
(rakhattam is a kivételek közé a többszáz vírus filet) -
Doky586
félisten
válasz
Marci112233 #145004 üzenetére
Amikor még használtam vegyesen volt olyan típus amiben intel volt, volt amiben arm stb, de gondolom sok más különbség is volt köztük. De mivel nem akartam tovább nas-t használni ezért új vásárlása szóba sem kerülhetett...
-
Doky586
félisten
válasz
Borisz76 #145002 üzenetére
Igen, nekem is Synology NAS-om volt, ismerem az SHR-t. amíg tönkre nem ment. Ezért írtam. Nekem volt szerencsére a teljes állományról mentésem. Mert a PC-s visszaállítás nem ment volna. Persze lehetett volna venni egy ugyanolyan régi nast (ha kapható lett volna és nem kivezetésre készültem volna amúgy is)
-
Doky586
félisten
válasz
Borisz76 #144997 üzenetére
Ha csak 2 lemez lenne benne akkor sem. Erre próbálom felhívni a figyelmet. A raid csak a lemez meghibásodásától véd, nem a nas meghibásodásától. A nas ha kinyiffan akkor hiába rakod át pcbe a lemezt, nas gyártó bonyolultabban oldotta meg mint képzelnéd, így az adatok is mennek a lecsóba. Erre érdemes odafigyelni. De ha van egy tartalék lemezed kipróbálhatod: 1lemez ki, tartalék be, és a kivettről sikerül e bármit beolvasni pcn?
-
Doky586
félisten
-
Doky586
félisten
válasz
Doky586 #144881 üzenetére
[kép] [kép] [kép] [kép] [kép]
Csak az első használatnál kell a kulcsot elmenteni (akár fiókba) utána többet nem kéri. Win filekezelőben beállítható hogy a titkosított fileokat zöld színnek jelölje.
Kulcsot ne veszítsd el mert reinstall után vagy másik gépen csak azzal nyitható meg a titkosított file. Csak PRO verziótól áll rendelkezésre. -
Doky586
félisten
-
Doky586
félisten
válasz
King Unique #144756 üzenetére
Tehát visszajutottonk oda hogy a "Ventoy már NEM Secure Boot képes". Ahogy írtam.
Régen az volt, talán majd a jövőben újra az lesz, de most nem az. -
Doky586
félisten
válasz
King Unique #144754 üzenetére
A cikked: "Elrontja a Linux-okat a Windows"..
Mindenért a Windows a hibás....Egyébként nálam a live Linux Mint 22 pendrive simán bootol SB-al.
-
Doky586
félisten
válasz
King Unique #144752 üzenetére
Idén még nem működött a Ventoy SB, most sem működik. A jövőbe meg nem látok bele. Nyilván ha 10 hónap kevés volt hogy kijavítsák hogy működjön, akkor ott nagy gondok vannak...
-
Doky586
félisten
válasz
King Unique #144749 üzenetére
Nincs mit frissíteni nem javítja a Ventoy a hibát.. (talán majd jövőre) -
Doky586
félisten
válasz
King Unique #144746 üzenetére
Láttam. Olvastam. Ezért írtam hogy már nem támogatja. Tavaly még én is használtam, de idén már nem megy. Csak egy hibaüzenet majd ~10s után kikapcsol a gép. Nincs az a menü már mint tavaly. Valószínű persze azoknál megmaradt akik frissítetlen biost használnak mert a lap gyártó már nem ad ki hozzájuk bios frissítést és bennük marad a tavaly ősszel felfedezett SB bug. Sok helyen olvasható erről a ventoy visszafejlődésről tapasztalat a neten.
-
Doky586
félisten
válasz
Enigma1945 #144734 üzenetére
"és fix óra jelen megy az egész"
Ez a gond. -
Doky586
félisten
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Kedves Fórumozók!
Az alábbi téma IT szakmai jellegű kérdezz-felelek topik. Megkérünk benneteket, hogy a nem szakmai kérdéseket az Azonnali fáradtgőzös kérdések topikjában tegyétek fel.
- Ezek a OnePlus 12 és 12R európai árai
- Futás, futópályák
- XPEnology
- Ingyen teljesítménylöket egyes Radeon RX 9070-ek gazdáinak?
- Felhő alapú adattárolás (Dropbox, stb.)
- OLED TV topic
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Oázis Computer - Prohardver nyereményjáték, fődíj egy Samsung gamer monitor
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
- További aktív témák...
- Kártyafüggetlen iPhone 13 Mini, 128GB
- Alcatel OneTouch Pixi 3 (8079) 10,1 tablet
- MSI Sword 16 HX - 16" WUXGA 144Hz - i7-13700HX - 32GB - 1,5TB SSD - RTX 4060 - Win10 - 2,5+ év gari
- Dell Latitude 7320 2 in 1 Detachable (Laptop/Tablet) 16GB RAM 512GB NVME SSD eSIM Dell Gar 2027-ig
- LOQ 15ARP9 15.6" FHD IPS Ryzen 7 7435HS RTX 4060 32GB 1TB NVMe magyar vbill gar
- Gamer PC új 12 hónap jótállás/Áfá-s számlával!
- Bomba ár! HP Elitebook 8560W - i5-2GEN I 6GB I 320GB I 15,6" FHD I Nvidia I W10 I Garancia
- Apple iPhone SE 2020 64GB, Yettel függő, 1 Év Garanciával
- Dell USB-C, Thunderbolt 3, TB3, TB4 dokkolók (K20A) WD19TB/ WD19TBS/ WD22TB4, (K16A) TB16/ TB18DC
- Bomba ár! Lenovo IdeaPad 110 - Intel N3710 I 4GB I 256GB SSD I 15,6" I HDMI I Cam I W10 I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest