Hirdetés
- Lassan állítjuk a fát, és a hardverek is be vannak csomagolva
- Klasszikus kínai festmények ihlették a Colorful legfrissebb memóriáinak külsejét
- Ultrakompakt Key E SSD-vel jelentkezett a Silicon Power
- Mesterséges intelligenciára kihegyezett mini PC jött az ASUS műhelyéből
- ASUS blog: ExpertBook P5 notebook, a munkagép
- SSD kibeszélő
- TCL LCD és LED TV-k
- Lassan állítjuk a fát, és a hardverek is be vannak csomagolva
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- Amazon Fire TV stick/box
- Androidos tablet topic
- Intel Core Ultra 3, Core Ultra 5, Ultra 7, Ultra 9 "Arrow Lake" LGA 1851
- AMD GPU-k jövője - amit tudni vélünk
-
PROHARDVER!
Az alábbi téma IT szakmai jellegű kérdezz-felelek topik. Megkérünk benneteket, hogy a nem szakmai kérdéseket az Azonnali (fáradt gőzös) kérdések topikjában tegyétek fel.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Met
nagyúr
válasz mefistofeles #136008 üzenetére
Gondolom a táp ventijéhez hozzáférsz így, fogd le egy puha sörtéjű ecsettel.
"If in doubt, flat out!" Colin McRae
-
Met
nagyúr
válasz RVR400 #134896 üzenetére
Ez már nem az a lap. Asus Prime H610M-A D4.
Bocs, elfelejtettem átírni a konfigot.
Resetet még nem próbáltam, van egy futó projekt amit jó lenne befejezni, addig nem akarom szétcseszni a gépet.
Igazából működik minden csak ha majd esetleg újra kellene telepíteni jó lenne bejutnom hogy a pendrive-ról induljon. Szóval ráér.gregory91
Ott nincs bekapcsolva a gyorsindítás.[ Szerkesztve ]
-
Met
nagyúr
válasz Doky586 #134892 üzenetére
Nem tudok.
Újra akartam telepíteni windowst mert a Wamp szerver nem működött jól.
Lehúztam mindent, csak a rendszer SSD volt az alaplapon és a telepítő USB.
Nem lép be a BIOS-ba.gregory91 Hol tudom még kikapcsolni a gyors indítást?
Az Asus boot setting programban lehet gyors indítással és anélkül BIOS-ba indítani a gépet.
Egyikkel sem indul BIOS-ba.[ Szerkesztve ]
-
Met
nagyúr
válasz Doky586 #134890 üzenetére
Mert amikor összeraktam a gépet BIOS-al indult ahogy szokták az újonnan összerakott gépek.
Új proci, beállítások stb. rendszer SSD-vel. Idáig minden jó volt.
Rádugtam az alaplapra a többi SSD-t, be akartam lépni BIOS-ba megnézni hogy miről akar bootolni, de nem tudtam."If in doubt, flat out!" Colin McRae
-
Met
nagyúr
válasz batyuska100 #134881 üzenetére
Muszáj működnie.
BIOS-ba nem tudok belépni.
USB-s billem van, próbáltam F1-2-7-8 Delete gombokat.
Winból próbáltam speciális rendszer indítással, asus boot setting progit.
Írta valaki hogy húzzak le minden boot képes eszközt a lapról és akkor majd BIOS-ba indul.
Hát persze.Asus support: frissítsek BIOS-t, ok, hogy lépjek be?
Másik billem nincs.Vagy veszek egy másik billt pár ezresért és akkor szarakodhatok a visszavitellel, vagy egy ilyen átalakítót veszek aminek az ára nem érdekel ha éppen ezzel sem működik.
-
Met
nagyúr
Sziasztok!
Ez az adapter, valóban csak egérhez jó?
Értékelésnél panaszkodnak rá, azért kérdezem."If in doubt, flat out!" Colin McRae
-
Met
nagyúr
-
Met
nagyúr
válasz mefistofeles #131171 üzenetére
Igen. Felesleges terhelés a fórumnak. Ilyen régi reggel, ennyi hozzászólással ezt kellene tudnod.
Kérdezted itt, egy óra múlva a Win10 topicban.
Ez nem nonstop support fórum, illik legalább egy napot várni.
Tudom hogy neked sürgős de lehet az első topicban már megkaptad a megoldást miközben a többi topicban még lázasan keresik neked a megoldást (google stb.)."If in doubt, flat out!" Colin McRae
-
Met
nagyúr
Az Anydesk ugye olyan program mint a Teamviewer.
A kérdés, hogy ez frissül magától? Mint a Skype pl. elindul, lefrissül, kész.Idáig TW-t használtam de probléma néha ha én frissítem az enyém mert szükséges, de a kliens gépen nem frissül.
Így nem tudok csatlakozni és frissíteni sem tudom."If in doubt, flat out!" Colin McRae
-
Met
nagyúr
válasz Borisz76 #120185 üzenetére
Ide is fel lehet tenni PC-s kérdéseket így több forrásból kapok választ ugyanarra a kérdésre.
Ez azt jelenti hogy másfél óra alatt nem kapott ott választ, ezért itt is megkérdezi mert ez az "azonnali kérdések" topicja.
Túl "egyszerű" lenne megvárni a szaktopicba érkező választ."If in doubt, flat out!" Colin McRae
-
-
Met
nagyúr
Hogy tudok egy szerveren lévő könyvtárat megjelenítettni a hálózati meghajtók között? Vagy csak simán mintha egy meghajtó lenne a gépben.
A szerver fel van csatolva csak 3 könyvtár mélységben van az a könyvtár amit gyakran használok."If in doubt, flat out!" Colin McRae
-
Met
nagyúr
Nem tudom milyen a szolgáltató modemje, de ha az végzi a bejelentkezést a hálózatra (felhasználónév, jelszó) akkor rá lehet dugni a switch-et.
Találd ki hány port kell és azokból válassz a pénztárcád szerint.
Egy darabig volt Tenda nekem, nem volt vele gond. Vedd amire sok gari van. De itt is kérdezhetszMondjuk pcx-nél 8 vagy 16 portos van. Utóbbiból a legolcsóbb 27k .
[ Szerkesztve ]
-
Met
nagyúr
-
Met
nagyúr
Switcheknek van sebesség korlátjuk?
Ismerősnél kötötték be a Digi 1000-es netet, nem poweruserek, a wifi jel elég erős csak két port van a Digi eszközén és 4 gép van."If in doubt, flat out!" Colin McRae
-
Met
nagyúr
válasz Csupingo #117656 üzenetére
Pénteken történetesen én kapcsoltam ki a gépet Alt+F4-el.
Vasárnap felébredt a gép.
Amikor a többiek kapcsolják ki a gépem, starmenüből teszik, reggel azzal szoktam kezdeni hogy megmozgatom az egeret, nem szokott bekapcsolni, azt hittem hogy ez annak köszönhető hogy kikapcsoltam az egér ébresztést.Doky586 Ez be volt kapcsolva, kikapcsoltam, tesztelem
-
Met
nagyúr
Adott egy gép. ASUS S1151 PRIME H310M-K alaplap, Win10.
Időnként felébred a gép a kikapcsolt állapotából ha meg van mozdítva az egér.
BIOS-ban kikapcsoltam mindent amiről úgy gondoltam hogy köze lehet hozzá, windows-ban hibernálás, alvóállapot minden ilyesmi ki van kapcsolva. Valahol találtam egy olyan lehetőséget is hogy az egér felébresztheti a gépet, azt is kikapcsoltam (most nem találtam hol van ez a lehetőség).
De most megint bekapcsolt egérmozgatásra.
Mit kapcsoljak ki vagy be?"If in doubt, flat out!" Colin McRae
-
Met
nagyúr
válasz MasterMark #117530 üzenetére
Nagyon régi az író azért nem tudja jól megírni.
-
Met
nagyúr
Ugye jól tudom hogy DVI-HDMI átalakítónál megmarad a digitális jel?
Hang nem kell csak kép.
Monitoron DSUB és HDMI van, alaplapon DSUB és DVI, nem annyira szép a kép."If in doubt, flat out!" Colin McRae
-
Met
nagyúr
Erre valaki tudok okosat mondani?
-
Met
nagyúr
Kicsit tuningoltam a procit, majd vissza vettem alapra mindent.
Azóta nem megy a kamera rendszer programja (PC-NVR.exe).
Ugyan a program elindul de nem jelenik meg a kezelőfelület ahol ki tudnám választani melyik kamerát/kamerákat akarom nézni.
Gyanítom hogy a tuning kavart be csak nem értem hogy ha visszavettem alapra mindent akkor miért nem működik újra.
Telepítsem újra a programot vagy valamit lehet még trükközni?"If in doubt, flat out!" Colin McRae
-
Met
nagyúr
válasz gameresboy #114323 üzenetére
A win telepítéshez mindenképpen!
-
Met
nagyúr
válasz tknof1871 #114292 üzenetére
Itt elég jól le van írva (nekem mint laikus), így néz ki a sorrend.
Villámhárító.
Az elosztószekrényekben elhelyezett túlfeszültség levezető.
Konnektorba építhető védelem (nem tudom mi a szakszerű neve)
Túlfeszvédős elosztóA biztosítás nem véd meg semmitől , a villámcsapás által okozott károkat csökkenti, de persze nem azonnal.
Szóval, becsap a villám, megveszed az új eszközöket, küzdesz a biztosítóval és majd egyszer csak fizet valamennyit.A legbiztosabb amit csinálsz, kihúzol mindent a konnektorból és az utp, koax kábelt is ha van.
Ma pl. 5kor egy rohadt nagy dörgésre ébredtünk, szépen fölkeltem, kikapcsolgattam a túlfeszes elosztókat, kihúztam a klímát.
Az utp, koax-ot nem, kis veszély nem árt[ Szerkesztve ]
-
Met
nagyúr
válasz Vakegérke #114304 üzenetére
Na igen, akkor ez a másik módszer.
Párosával próbálni őket végig, ezzel kizárható a lap hibája.
Memtest párosával hogy ki legyen zárva a ram hibája.
Ha ezek után sem látja akkor bios frissítés ha lehet.
Ha ezután sem látja akkor nem kompatibilisek együtt, van ilyen."If in doubt, flat out!" Colin McRae
-
Met
nagyúr
válasz kutga #113977 üzenetére
Letöltöd manuál a drivert és amikor futtatod akkor írja hogy frissebb a fent lévő?
Akkor lehet nem támogatja az XP-s drivert, esetleg töröld a drivert, távolítsd el az eszközt az eszközkezelőből.
Restart és a driver telepítőt futtasd xp kompatibilitással.[ Szerkesztve ]
-
Met
nagyúr
Jól sejtem hogy az MSI Afterburner-ben azért hiányzik a creen capture fül mert Asus vga-m van?
-
Met
nagyúr
válasz Satyricon #113897 üzenetére
Kihúzod mindből a sata kábelt, vissza dugod az ssd-be és indítasz, meglátod mi indul el.
A leírtak alapján valószínű hogy legalább két drive kell hogy a bootmenüt meglásd.
Ments le mindent ami kell az ssd-ről, gép kikapcs, hdd-k kihúz és úgy telepíts win10-et hogy csak az ssd van az alaplapra dugva."If in doubt, flat out!" Colin McRae
-
-
Met
nagyúr
válasz enginev3.0 #113573 üzenetére
Ja ok, pcx elküldte az egeret bevizsgálni a központba amit visszavittem.
Nagy cégek ezek, nem lehet csak úgy pénzt kivenni a kasszából
-
Met
nagyúr
válasz enginev3.0 #113571 üzenetére
Elviszik, bevizsgálják és ha minden rendben van akkor utalnak.
-
Met
nagyúr
válasz King Unique #113289 üzenetére
Nem tákolt kábel volt, valamelyik eszközhöz kapott kábel, belemenni belement csak éppen megsütötte
-
Met
nagyúr
13.-án frissített a win10, azóta nem indul el a theRenamer nevű program.
Próbáltam rendszergazdaként futtatni, win7 kompatibilitással. Comodo IS-ben az összes létező helyen a kivételek közé raktam. Letöröltem, újra futtattam a telepítőt rendszergazdaként.
Ennek ellenére nem indul el. Ötlet?"If in doubt, flat out!" Colin McRae
-
Met
nagyúr
Mit kell csinálni hogy egy cég felkerüljön a google maps-re?
Ez megvolt kb. 3 éve, a hely állapota közzé téve, céged megtekinthető a google rendszerében, van statisztika a látogatásokról.
Ennek ellenére a térképen nincs ott."If in doubt, flat out!" Colin McRae
-
Met
nagyúr
Nem tudom, nekem teljesen érthető volt mit akar.
-
Met
nagyúr
válasz Krogoth #112495 üzenetére
Javul, idáig csak 7,9-et látott
Ki kéne próbálni a modulokat egyesével minden slotban hogy kiszűrd a hardveres hibát.
Biosban nem szoktam állíthatni a ramokat de nem hiszem hogy lenne olyan beállítás aminek hatására kevesebb GB-ot lát a rendszer"If in doubt, flat out!" Colin McRae
-
Met
nagyúr
válasz XboxGamePass #112055 üzenetére
Igen, nála él a 2 év de egy év múlva becsődöl és cseszheted a garid.
Én azért írnék a HP-nak, képet mellékelve a hibáról."If in doubt, flat out!" Colin McRae
-
Met
nagyúr
válasz XboxGamePass #112040 üzenetére
Nem túl bizalomgerjesztő a "bolt"...
Ha hivatalos HP viszonteladó (amit kétlek) akkor a HP pixelhiba garancia gyakorlata érvényes rá (ha van ilyen).
Magyarul ha vissza viszed és nemet mond de a HP cserélné akkor felveszed a HP Magyarországgal a kapcsolatot és ők picsán rúgják.
Hívd fel hogy adjon másikat, aztán ha nemet mond akkor irány a HP.
Ez minden esetre furcsa hogy a HP csak két hónap garit mutat."If in doubt, flat out!" Colin McRae
-
Met
nagyúr
válasz XboxGamePass #112037 üzenetére
Akkut nézd meg mennyit ment.
-
Met
nagyúr
válasz XboxGamePass #112035 üzenetére
Ha neten rendelted meg akkor élhetsz a 14 napos elállással.
2 év garanciát "kaptam" hozzá, de a HP oldalán már csak pár hónapot ír ezt honnan veszed?
A pixelhiba nem feltétlenül csere indok notebook esetében, meg kell nézni a HP-nál ez hogy működik, esetleg felvenni velük a kapcsolatot hogy ha a boltos elhajt fel legyél készülve."If in doubt, flat out!" Colin McRae
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Kedves Fórumozók!
Az alábbi téma IT szakmai jellegű kérdezz-felelek topik. Megkérünk benneteket, hogy a nem szakmai kérdéseket az Azonnali fáradtgőzös kérdések topikjában tegyétek fel.
- Xiaomi Poco F3 5G 8/256 Ocean Blue
- Zalman ZM650-EBT (hibás) eladó
- Újszerű ASUS OLED Zenbook! Csak 1 kg! 13,3 coll/i5-1135g7/512SSD/16GB 4267Mhz RAM
- AKCIÓ!!! GAMER PC: RYZEN 9 5900X + RTX 3060 12GB GDDR6! GARANCIA/SZÁMLA!!!
- BONTATLAN Új Iphone 16 PRO 128Gb - 1TB Független 1év Apple GARANCIA Deák Térnél Azonnal Átvehető.
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest