Hirdetés
- Lassan állítjuk a fát, és a hardverek is be vannak csomagolva
- Klasszikus kínai festmények ihlették a Colorful legfrissebb memóriáinak külsejét
- Ultrakompakt Key E SSD-vel jelentkezett a Silicon Power
- Mesterséges intelligenciára kihegyezett mini PC jött az ASUS műhelyéből
- ASUS blog: ExpertBook P5 notebook, a munkagép
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- TCL LCD és LED TV-k
- Projektor topic
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- Lassan állítjuk a fát, és a hardverek is be vannak csomagolva
- Házimozi belépő szinten
- Vezetékes FÜLhallgatók
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- Milyen videókártyát?
- Autós kamerák
-
PROHARDVER!
Az alábbi téma IT szakmai jellegű kérdezz-felelek topik. Megkérünk benneteket, hogy a nem szakmai kérdéseket az Azonnali (fáradt gőzös) kérdések topikjában tegyétek fel.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Mezga82
csendes tag
Az mennyire hihető, hogy egy jan 21-én írt levelemre 24-én (tegnap késő este) válaszolt a "méler démon", hogy kézbesíthetetlen - permanens hibára hivatkozva?
Olyat már tapasztaltam, hogy esetleg pár óra, de 3-4 nap
-
Mezga82
csendes tag
válasz tknof1871 #103200 üzenetére
Azt hiszem megértettem a kérdést, csak a célját nem. A legtöbb üzlet nem 1-2 nagykertől vásárol. Főleg a kisebb boltok. Sokan lemorzsolódtak az évek során, de még mindig nagyjából egy tucat nagyobb nagyker van Budapesten. Saját boltot / webshopot szeretnél? Vagy szeretnéd megtudni valamilyen cucc forrását? Lehet, hogy csak nekem nem derül ki, hogy mit szeretnél.
-
Mezga82
csendes tag
válasz Satyricon #103165 üzenetére
SZVSZ memtest-nél jobb nincs. Ha töltesz le a Hirens Boot CD-t azon van Gold memtest is. De szerintem az egyáltalán nem jobb. Viszont ha nem kell a gép, hagyd sokáig futni. Nekem már volt olyan, hogy csak a sokadik körben dobta a hibákat. 1-2 kanyarig hibátlannak mutatta.
Ja és én is azt javaslom, hogy legyen bent mind a 4 modul.
[ Szerkesztve ]
-
Mezga82
csendes tag
válasz DrojDtroll #102921 üzenetére
[3.42 is] Hasonló gondjaim voltak, mint gamer187-nek. Csak nekem a gyengébb vason jobban érződött, hogy a CPU-t és RAM-ot is zabálja. Vissza is tértem a jól bevált 2.2.1-hez. Soha többé v.3 feletti UT...
-
Mezga82
csendes tag
válasz DonThomasino #102804 üzenetére
Szia!
Ezek az adatok maximális írási terhelés mellett:
Forrás: Tom's HW
-
Mezga82
csendes tag
válasz prabhu #102796 üzenetére
Köszi azért az észrevételt, de nem vagyok egy nagy gamer. Ha nagy ritkán van időm játszani, akkor is generációs csúszásban vagyok ergo több éves játékot nyomok. Sőt nagyon gyakran retrózom Dosbox alatt Egyelőre a leírt tervezetem is nagy kihívás és előzetesen érdeklődnék, hogy egyáltalán elbírná-e, vagy elégedjek meg GT730-al. Ez egy zsír új táp. Nem tervezem, hogy psu szinten upgrade legyen.
Amúgy az MSI ajánlása mellett utánaolvasgattam külföldi oldalakon is és azt írják, hogy elég ezeknek a kártyáknak 300w, főként arra hivatkozva, hogy nem igényelnek külön tápcsatit.
-
Mezga82
csendes tag
Sziasztok!
Adott egy CS101-es Aerocool házban egy FSP 300-60GHS táp.
[Táp info]
Lap: MSI H81M-E33. Jelenlegi proci: G1820 dual Celeron.
4 Gb mezei 1600-as RAM, 1 db ODD és 1 db 2,5 HDD.Tervezett CPU és VGA a következő lenne: i3-4170 és MSI GTX750Ti
vagy 1050/1050Ti low profile (egyiken sincs plusz PCIE tápcsati)Véleményetek szerint elvinné a táp kényelmesen a tervezett konfigot?
Köszönöm előre is a válaszokat!
-
Mezga82
csendes tag
-
Mezga82
csendes tag
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Kedves Fórumozók!
Az alábbi téma IT szakmai jellegű kérdezz-felelek topik. Megkérünk benneteket, hogy a nem szakmai kérdéseket az Azonnali fáradtgőzös kérdések topikjában tegyétek fel.
Állásajánlatok
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest