Hirdetés
- Lassan állítjuk a fát, és a hardverek is be vannak csomagolva
- Klasszikus kínai festmények ihlették a Colorful legfrissebb memóriáinak külsejét
- Ultrakompakt Key E SSD-vel jelentkezett a Silicon Power
- Mesterséges intelligenciára kihegyezett mini PC jött az ASUS műhelyéből
- ASUS blog: ExpertBook P5 notebook, a munkagép
- TCL LCD és LED TV-k
- AMD Navi Radeon™ RX 6xxx sorozat
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- SSD kibeszélő
- Milyen videókártyát?
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Milyen széket vegyek?
-
PROHARDVER!
Az alábbi téma IT szakmai jellegű kérdezz-felelek topik. Megkérünk benneteket, hogy a nem szakmai kérdéseket az Azonnali (fáradt gőzös) kérdések topikjában tegyétek fel.
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
laskr99
addikt
válasz Prémvadász #102997 üzenetére
Az a gond,hogy biosban be van kapcsolva és nem szól semmi. Asrock H97 pro4 alaplap. Most nézem az alaplaphoz nem adnak. Akkor hol lehetne venni?
[ Szerkesztve ]
-
laskr99
addikt
Sziasztok!
Lenne egy olyan kérdésem,hogy a belső sípoló hangszórót mihez adják? Se a gépházhoz nem találtam se az alaplaphoz.
-
Csupingo
veterán
válasz [HUN]-Kisa #102992 üzenetére
Itt egy asus topik, ott találsz pár gurut szerintem.
Villám Shakesespeare... Főnök, ha zavarja a fogsora, vegye ki! (M-N)
-
[HUN]-Kisa
aktív tag
válasz Marci112233 #102990 üzenetére
Szia a te linked a windows update után jó volt de az USB portok még mindig nem mennek.
win 10-hez ez a gép szerintem kevés. Az USB problémába segítsetek még légyszives.[ Szerkesztve ]
Bmw 330 Ci, Samsung Galaxy S7 Edge
-
Csupingo
veterán
válasz [HUN]-Kisa #102989 üzenetére
Az oldalán csak 8.1-es és win 10-es driverek vannak. Többen írták, hogy fel lehet varázsolni a 8.1-es drivereket is, de az usb drivert nem szokott sikerülni. Ha érzel némi késztetést, akkor tedd fel a win 10-et, ahhoz minden meghajtót megtalálsz.
-
Marci112233
addikt
válasz [HUN]-Kisa #102989 üzenetére
Esetleg ez jó lehet:
Gigabyte B660 Gaming X DDR4, IntelCorei5 13600K/Arctic LF III 360,Kingston 4x8GB DDR4 3200MHz,MSI RTX 3070 Gaming X TRO,Samsung 970EVO Plus 500GB, Samsung 980 1TB SSD,Phanteks Eclipse P600S ,FSP Vita GM 750W
-
nyunyu
félisten
válasz Csupingo #102987 üzenetére
Pontosan melyik X555L változat? Nincs még egy betű az L után?
Második betű az nem a VGA modul típusát jelöli?
Annak nem sok köze van a chipset driverhez.(Mittudomén, húgomnak X556UQ-ja van, ebből az olcsóbb UV kivitel Gef920MX-szel, régi UB Gef940M-mel, UQ viszont már Gef940MX-szel szerelt.)
[ Szerkesztve ]
Hello IT! Have you tried turning it off and on again?
-
Csupingo
veterán
válasz [HUN]-Kisa #102985 üzenetére
Pontosan melyik X555L változat? Nincs még egy betű az L után?
-
Marci112233
addikt
válasz [HUN]-Kisa #102985 üzenetére
Innen próbáltad már?:
[link]Gigabyte B660 Gaming X DDR4, IntelCorei5 13600K/Arctic LF III 360,Kingston 4x8GB DDR4 3200MHz,MSI RTX 3070 Gaming X TRO,Samsung 970EVO Plus 500GB, Samsung 980 1TB SSD,Phanteks Eclipse P600S ,FSP Vita GM 750W
-
[HUN]-Kisa
aktív tag
válasz Marci112233 #102983 üzenetére
win 7 home premium 64bit eredeti.
-
Marci112233
addikt
válasz [HUN]-Kisa #102982 üzenetére
Pontosan milyen oprendszer van gépen?
Gigabyte B660 Gaming X DDR4, IntelCorei5 13600K/Arctic LF III 360,Kingston 4x8GB DDR4 3200MHz,MSI RTX 3070 Gaming X TRO,Samsung 970EVO Plus 500GB, Samsung 980 1TB SSD,Phanteks Eclipse P600S ,FSP Vita GM 750W
-
Csupingo
veterán
válasz [HUN]-Kisa #102980 üzenetére
Megfelelő driver változatokat próbálsz? Win verzió, 32 vagy 64 bit?
-
[HUN]-Kisa
aktív tag
válasz Marci112233 #102978 üzenetére
-
Marci112233
addikt
válasz [HUN]-Kisa #102977 üzenetére
Tedd fel a NET keretrendszert. Gyorsba kerestem egyet. Ha van frissebb akkor ha ez felmegy a Windows update elvileg frissíteni fogja.Ha ez felment utána indítsd a driver telepítését.
-
[HUN]-Kisa
aktív tag
válasz Marci112233 #102976 üzenetére
Szia.
Ha a telepítőt teszem be akkor ezt írja ki.. Ezt a verziót, hogy honnan tudom letölteni? Tudnál adni egy linket?[ Szerkesztve ]
-
Marci112233
addikt
válasz [HUN]-Kisa #102975 üzenetére
Van gyári lemez a laptophoz? Ha igen én arról tenném fel a drivert. Annak működne kell.
[ Szerkesztve ]
-
[HUN]-Kisa
aktív tag
Sziasztok. Help pls.
Asus X555L laptop újra lett telepítve. Az Intel driver telepítőjét elindítottam és ezt írja ki..... akármelyik másikat próbáltam akkor is. valami ötlet?
UI: USB 3.0 driver telepítésénél is ezt írja ki. egyik USB port sem működik.
Köszönöm előre is.
[ Szerkesztve ]
-
mezis
félisten
válasz sziszi-fuszi #102969 üzenetére
Ezt a bekötést én egyenes bekötésnek nézem. A keresztkötésű másképp néz ki. És két PC közvetlen összekötésénél az a biztos. (Elektronikán múlik, hogy le tudja-e kezelni az egyenes kötésűt is.)
mezis
-
nyunyu
félisten
válasz sziszi-fuszi #102969 üzenetére
Ezzel a kábellel biztos nem fog menni a két gép direktben összekötése, mert ez egyenes.
Crosslink kábel egyik vége T-568A, másik T-568B sorrendű: narancs és a zöld érpár fel van rajta cserélve:
Elvileg ha két gép között van egy switch, akkor egyenes kábelek kellenek, de a modern hálózati eszközök már figyelik a kábel bekötését, és automatikusan fordítanak ha szükséges, így most már mindegy, hogy milyen kábelt használsz.
Két gép közé viszont még mindig crosslink kell, mert ott nincs automatikus fordítás.Hello IT! Have you tried turning it off and on again?
-
saeed8
tag
Sziasztok. Először is jelezném nem vagyok egy guru, így hát elnézést ha ostoba kérdést teszek fel. Van egy lg lcd tv-m, amelyen csak egy usb port található. Filmnézéshez használom pendrive-ról. A kérdésem az lenne, ha én veszek egy usb elosztót létezik az, hogy 2 akár 4 pendrive-ot is beledugok az elosztóba és a tv-m ezt kezelni fogja? Ha esetleg igen a válasz akkor van valami amit tudnom kell vásárlásnál? Úgy értem, hogy mindegy milyet veszek vagy oda kell figyelnem valamire.
Előre is köszönöm a segítséget. -
MaxxDamage
félisten
◄►"Desktop Killer" Clevo® X170SM-G "DTR" Laptop With Prema® Team BIOS►*i9-10900KF @ 5GHz (AIO Water System)*4x32GB=128GB 3200MHz CL20 RAM*RTX 3080 GDDR6 16GB vRAM MXM*4x2TB=8TB M2 SSD►-_-◄S23 Ultra 5G (12/512GB)►Technics AZ80►"Szép, a kinek esze nincs, de még szebb, a kinek van."◄►
-
Satyricon
addikt
Sziasztok
Hogy lehet két gépet hálóba kötni? pl játék miatt lenne rá szükség.
mi kell hozzá, és mit kell hogy csinálni?
(lOo \ (llll) (llll) / oOl)
-
Vadernagyúr
senior tag
Nem olyan nagyon régen,találtam egy topicot,amiben direkt a játékfelvételekről volt szó.. Sajnos nem találom,de hátha tud valaki itt is segiteni.. Ugye live adást lehet adni az OBS LIVE nevű programmal,de mikor elinditom a felvételt,vagyis a stream-et,akkor az asztalt jól felveszi,viszont,ha elinditok egy játékot,akkor csak a hangot veszi a kép helyett pedig csak egy feketeség van.. Mi lehet a baj?
[ Szerkesztve ]
PSN: joskovagyok199
-
misirulez
senior tag
válasz quailstorm #102958 üzenetére
Sajnos a w10 telepito sem segitett.
Talan egy linuxos grub?
-
p2pp
őstag
Kaptam frissítést a Winfos 10-re
Egér görgőm csak hangerőt állít, nem görget semmi mást sajnos.
A gépet még mindíg csak 2x-3x tudom csak leállítani.
Elsőre nem áll le csak újra akar indulni.[ Szerkesztve ]
Iphone 16 Pro 18.0 Huawei Watch GT3 Giga B450 Amd 5600G 2x8 3000 Vengeance 3x1T M.2 Nvme
-
kmisi99
addikt
válasz quailstorm #102960 üzenetére
Tudom, az lesz macska játék. A lényeg látszik, hogy nem látszik a lényeg. . Szerintem a monitor azért látszódott, mert fényes, holnap nappali fénynél ki lesz próbálva, amúgy tényleg kuka. Kínából jött, mivel szar visszakérem a pénzt és veszek egy rendeset.
Ja a telefonra én is gondoltam, annak a kamerája is jó legalább.
-
veterán
Pdf-et mivel tudok úgy szerkeszteni ( online is jó ), amivel kivágni/beilleszteni tudok akár úgy is, hogy képként ismeri fel?
Van egy pdf-em, amiben rossz sorrendben vannak felsorova dolgok, ezeket szeretném sorrendbe rakni
Okoskütyük ---> https://hardverapro.hu/apro/tuya_wifi_okoseszkozok_homerseklet_szenzorok_1ch_e/hsz_1-50.html
-
kmisi99
addikt
válasz quailstorm #102958 üzenetére
Tudom, gagyi itt egy másik rózsaszínes kép. Annyi, hogy a sötétebb részekben látszik aminek látszania kell. A gyűrűs fókusz működik, de jelenleg a legélesebbre van állítva.
Sajnos én is csak teamviewerrel tudok távolról bűvészkedni vele.[ Szerkesztve ]
-
quailstorm
nagyúr
válasz kmisi99 #102957 üzenetére
Élesnek így se nevezném. Nincs rajta manuális gyűrűs fókusz?
Ennyi adatból nem tudok semmire se következtetni, a formát se látom hogy mennyire és mit takar ki, statikus képen olyan mint egy fólia...
Amúgy bocsi, Univerzális Windows fejlesztéshez API tesztre vettem 900Ft-ért egy használt Logitechet, az kicsit különb ennél
(#102956) misirulez: WIn10 telepítő, operációs rendszer javítása, új bootmgr telepítése.
[ Szerkesztve ]
-
kmisi99
addikt
válasz quailstorm #102955 üzenetére
Bocs, valóban nem írtam kérdést, de végül is az a kérdés, hogy mi a fene ez. Mert ha a monitor felé fordítom akkor rendes a kép nem ilyen színes. Pl ilyen a kép, ha a monitor van videózva. Fólia nincs a kamerán.
[link] -
misirulez
senior tag
Sziasztok!
Sikerult elrontanom a rendszerem.
Volt egy 120 gbos ssd (kingston)volt rajta egy sysem C 60gb es egy D adatok.
Kesobb mivel nem volt eleg a hely vettem meg egy masik 120 ssd/t (triton)
Erre a tritonra raktam egy w10et es beallitottam h errol bootoljon. (nem osztottam kette)
Ennyi hely sem volt eleg, ezert vettem egy 500as ssd (evo).
Szoval azt akartam volna, hogy csinaljak egy mentest a tritonrol a kingston regi C/re.
De ott nem volt eleg hely ezert azt partitionaltam (ubuntu alol mer win nem engedte)
Na es ezzel meg is halt a gep, mert vszeg azon volt a bootmgr/e a triton w10enek.
Remelem kovethetoen irtam le PLS vki egy kis help h mit tudned tenni.
Udv
Misi -
kmisi99
addikt
Sziasztok, ismerősömnek lett véve egy gagyi webkamera. És Ilyen képet ad.
A világosabb foltokban látszódik az eredeti kép, illetve ami érdekes, hogy ha a képernyőre irányítom akkor viszonylag szép tiszta a kép.
Win xp ről van szó, a hozzá lévő driver ami aveo uvc like névre hallgat, azzal vergődik, hogy nincs csatlakoztatva az eszköz.
Egy win 7 es pc hez is csatlakoztattuk, és ott is ilyen rózsaszínes kép volt.
-
misirulez
senior tag
Sziasztok!
Van két ssd a gépembe egy 250 es és egy 120. Minkettő kettő van osztva, és a 250-es egyik felén van a C-m.
Olyat tudok csinálni hogy a 250-esmnek a második felét, teljesen lepucolom, majd hozzáadom a C-mhez, így lenne az 1db 250-es teljesen C ?elég hülyén fogalmaztam remélem érhtető a kérdés.
-
Vismajor01
addikt
válasz sziszi-fuszi #102944 üzenetére
Köszi, láttam, de valami horrribilis összeget kérnek el érte... nem is értettem amit láttam
Samsung Galaxy s22Ultra/Corsair One Pro/Lexus RX400H
-
[CS]Blade2
addikt
válasz [CS]Blade2 #102947 üzenetére
Megoldódott. Feszítővas kell hozzá. Össze van patentolva elég rendesen. Tök felesleges ebbe a 20 csavar, elég lett volna 3db mutatóba, hogy azt is raktak.
-
[CS]Blade2
addikt
Logitech K200-at kellene szétszedni.
Kiszedtem az összes csavart, (1db volt matrica alatt), kiszedtem az összes gombot felülről, mert egyszerűen a két szélén fogja valami. Középen már 3cm-re ki lehet nyitni alul, de nem jön szét. Azt hittem, hogy a + és a tab vagy Caps Lock alatt lesz csavar, de nincs.
Már a 4 csúszásgátló korongot is leszedtem, hátha az alatt van még, de ott nincs.Hogy a rákba lehet ezeket szétszedni? Ilyet még nem láttam. Vagy 20 másikat szétszedtem, de azok maguktól szétestek a csavarok nélkül.
-
bododani
senior tag
Sziasztok! Egy hirdetésben értékelés kezdeményezése gombra kattolva a felhasználó jelentése ablak ugrik elő, és nem tudom értékelni az eladót. Mi a teendő?
" Mint a vasat a rozsda, úgy emészti az irigyet saját lelke. "
-
sziszi-fuszi
senior tag
válasz Vismajor01 #102936 üzenetére
Szia! Vannak olyanok akik digitalizálnak ilyen kazettákat. Ha ez a megoldás is érdekel, írj és megadom a telefonszámot.
Mi alá kell írás?
-
kjani18
őstag
válasz Vismajor01 #102942 üzenetére
Kamera kazettás, kazetta típusa Hi 8
[ Szerkesztve ]
Olvasd el, benne van a megbízhatóságom is! https://logout.hu/bejegyzes/kjani18/uzletszabalyzatom.html
-
kjani18
őstag
válasz Vismajor01 #102940 üzenetére
Nem írhatom ki hol, de van több hasonló eladó kamera olcsón, nézz utána! (google a barátod)
Olvasd el, benne van a megbízhatóságom is! https://logout.hu/bejegyzes/kjani18/uzletszabalyzatom.html
-
kjani18
őstag
válasz Vismajor01 #102938 üzenetére
Inkább kérj kölcsön, ha tudsz. Venni azért nem igazán éri meg. Mi van írva a kazettákra?
-
kjani18
őstag
válasz Vismajor01 #102936 üzenetére
A kazettákat bármilyen Hi 8 vagy D 8-es kamerával (amilyen a kazetta - rá van írva - ) lejátszod, digitalizálni pl. : [link]. Amilyen kimenete van a (lejátszó)kamerának.
[ Szerkesztve ]
-
Vismajor01
addikt
Sziasztok
Nem biztos, hogy jó topik, amennyiben nem, akkor légyszi irányítsatok át
Lenne egy ilyen VIDEOKAMERÁM: Sony ccd-tr401e
Tök meg van halva. Ehhez van kb 15 kazettám, ami ebbe való. Ezeken családi emlékek.
Mivel tudnám lejátszani ezeket a kazettákat, digitalizálni őket etc? Otthon meg lehet ezt oldani, vagy szakember kell hozzá?Samsung Galaxy s22Ultra/Corsair One Pro/Lexus RX400H
-
Edorn
senior tag
Ismerős hozott nekem egy fényújságot, hogy állítsak már be rá másik szöveget.
Hogy lehet ilyen fényújságokat beállítani? Egy darab USB kábel jön ki belőle, viszont aljzat változat, azaz nem tudom bedugni a számítógép USB aljzatába, mert ugyanolyan.
Milyen eszköz kell hozzá?
AMD Ryzen 5 5600 3.50GHz AM4, SAPPHIRE PULSE RX 6650 XT 8GB, EX2220 (1920x1080), crucial MX500 SSD, CRUCIAL 16GB Ballistix DDR4 3200MHz, MSI B450 GAMING PLUS | Tárhely, domain: https://nokturn.hu
-
nyunyu
félisten
válasz DrojDtroll #102929 üzenetére
vissza lehet tenni valahogy úgy hogy a torrentek automatikusan átvivődnek?
2.2.1 a letöltendő torrentek listáját a c:\Users\[usernév]\AppData\Roaming\uTorrent\-ben tárolja.
Win reinstall előtt ezt szoktam lementeni, aztán miután újra feltettem+ugyanúgy bekonfiguráltam az uTorrentet, akkor egyesével megnyitom a mentett fájlokat, így hozzáadódnak az üres listához.
Majd minden torrenten egyesével jobb klikk, force recheck, és akkor felméri, mekkora része volt már letöltve, és onnan folytatja.De ahogy nézem, itt vannak mindenféle settings fájlok is, azok visszamásolása különböző torrent verziók kötött nem tudom, mennyire működőképes.
[ Szerkesztve ]
-
prabhu
senior tag
válasz DrojDtroll #102929 üzenetére
Emlékeim szerint nem egyszerű a dolog. Újra be kell tölteni az összes torrentet és leellenőriztetni vele. Értelemszerűen előtte ki kell menteni az összes torrent fájl-t.
De én már váltottam jó ideje, mert untam a reklámos vacakolást, (igaz letiltottam mindig). -
Mezga82
csendes tag
válasz DrojDtroll #102921 üzenetére
[3.42 is] Hasonló gondjaim voltak, mint gamer187-nek. Csak nekem a gyengébb vason jobban érződött, hogy a CPU-t és RAM-ot is zabálja. Vissza is tértem a jól bevált 2.2.1-hez. Soha többé v.3 feletti UT...
-
nyunyu
félisten
De minek kell frissíteni a uTorrentet, ha egyszer a 2.2.1 minden sallang mentesen ellátja a dolgát?
(Mondjuk nekem a szögletes ikonos 1.6-tal sem volt semmi bajom, nem is tudom, miért frissítettem 2.2.1-re ~3 éve.)
[ Szerkesztve ]
-
bitpork
nagyúr
válasz DrojDtroll #102921 üzenetére
http://www.ibtimes.co.uk/how-remove-utorrent-epicscale-bitcoin-miner-windows-pc-1490965
De nem tudom a phórumtársnak melyik verzió van meg.
Ne csak nézelődj - vedd meg végre a kocsinkat! ;)
-
bitpork
nagyúr
válasz gamer187 #102919 üzenetére
Process Explorer - ezzel próbáltad már? Ez minden folyamatot valóban megmutat a svchost-tól kezdve a mindent. IS.
MOD:
A uTorrent melyik verzióját használod? Voltak hírek benne rejtező suttyó bányász kódokról.[ Szerkesztve ]
Ne csak nézelődj - vedd meg végre a kocsinkat! ;)
-
gamer187
tag
válasz Marci112233 #102918 üzenetére
Újraindítás után 57% 9GB a mem használat.
Malwarebytes szerint tiszta minden.
Nem tudom mi lehet skacok, de köszi mindent..
[ Szerkesztve ]
-
Marci112233
addikt
válasz gamer187 #102916 üzenetére
Esetleg futtass egy MalwareBytes, vagy RogueKillert. Lehetséges hogy bekaptál egy bányászvírust.
[ Szerkesztve ]
-
gamer187
tag
válasz DrojDtroll #102914 üzenetére
Nem, most egy WD10EZEX 1TB van a rendszer.
-
Marci112233
addikt
válasz gamer187 #102912 üzenetére
Lődd ki a böngészőt, de mindet. Látom a Chrom háromszor is szerepel a listában. Én firefoxnál vettem észre hogy marhára terheli a RAM-ot.
-
Lori82
senior tag
Sziasztok.Még nem láttam a gépet,de öcsém elmondása szerint a következő történt a pc-vel.Valamiért kihúzták az áramból(nem szoktak ilyet) "rendes" lekapcsolás helyett.Bekapcsoláskor nem áll fel a rendszer kiírja,hogy csökkentett módban indítás,de nem működik sem az egér,sem a billentyűzet.Kihúztak mindent,reset gombbal újraindították,meg kikapcs gombbal is,de itt megáll a történet,nem áll fel a rendszer és nem lehet kiválasztani azt sem,hogy normál vagy csökkentett módban induljon a Windows,mert nem működik sem a billentyűzet,sem az egér.Valakinek van ötlete,hogy ez mi lehet?
-
gamer187
tag
válasz DrojDtroll #102911 üzenetére
Elméletileg itt mindent mutat, igen..
-
gamer187
tag
válasz DrojDtroll #102909 üzenetére
Nem tudom hol van erre lehetőség.. azokat látom amiket alapból mutat a feladatkezelő.
-
gamer187
tag
válasz prabhu #102905 üzenetére
Nincs kiugróan magas folyamat, a legnagyobb 80mb.
Összeadva az összes folyamat kb 500mb és 64%-ot foglal a memóriából jelenleg 10.3GB-ot.Fagyogatással, belassulással kezdődött a dolog akkor kezdtem kutakodni majd rátaláltam erre a mrmória dologra és azóta ha belassul a gépem azonnal ránézek a feladat kezelőre és olyankor mindig 95% használ a memóriából holott mobdjuk csak egy árva Chrome fut semmi más..
[ Szerkesztve ]
-
ph2012
senior tag
Mai nap ezt csinálta az Outlook fiókom: [link].
Letiltódik az outlook fiókom. Meg kell adnom a telefonszámomat és kapok egy kódot amivel újra aktiválhatom. Ma ezt többször megcsinálta és végleg letiltotta az outlook fiókomat.
Mi ez? Sokat e-mailt írok, de ilyet még nem csinált.
-
hitvanyalak
senior tag
válasz hitvanyalak #102902 üzenetére
Megoldódott. Le kellett törölni az xbox kiegészítők alkalmazást, a saját sávjában meg letiltani mindent.
[ Szerkesztve ]
A lamellák is néznek engem. Bőrömre csíkokat festenek.Énemből csíkok lefeslenek. Felváltva vagyok én is fény vagy árnyék. Apró komolykodó árnyjáték. Fény-árny csíkokban mérem a perceket.
-
gamer187
tag
Üdv
Az normális hogy a gépem ha nem csinálok épp semmit akkor sem használ 12GB-nál kevesebb memóriát?
Mindig 75-95%os memória használtságot jelez, lehetséges hogy néha ettől lassul be a gép?
-
hitvanyalak
senior tag
Sziasztok!
Nem tudom melyik fórumba írjam, ha úgy van irányítsatok át!Van egy Xbox One S kontrollerem a PC-hez.
Jelenleg kábellel van csatlakoztatva,mert nincs 4.0-s bluetoothom.A kérdés, hogy Steam-ben nem használja Steam gombnak a középső gombot. Eddig más kontrollerekkel(thrustmaster gpx, xeox analog pro) nem volt ilyen bajom. Tehát tudok játszani irányítja a nagy képet, de pl nem hozza be játék közbena Steam menőt illetve nem tudok képet készíteni.
Van erre megoldás?Lehet, hogy a WIN 10 saját xbox alkalmazása belezavar ebbe?Köszönöm ha van válasz, vagy irányítás
A lamellák is néznek engem. Bőrömre csíkokat festenek.Énemből csíkok lefeslenek. Felváltva vagyok én is fény vagy árnyék. Apró komolykodó árnyjáték. Fény-árny csíkokban mérem a perceket.
-
Shingen
addikt
válasz mezis #102900 üzenetére
Köszi, a polaritást azt tudtam.
Mivel gyári csatit ami a lejátszóba megy, olyat nem nagyon tudunk szerezni úgy lehetne jobb hangminőséget elérni, ha a gyári csati után 10 cm levágnám ezt a vékony vezetéket és ráforrasztva egy 2.5 mm vezetékkel vinnénk a hangfalakhoz, tehát a vezetékek nagy része nem ez a vékony lenne, hanem minőségibb sodrott réz hangfalkábel?
風林火山
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Kedves Fórumozók!
Az alábbi téma IT szakmai jellegű kérdezz-felelek topik. Megkérünk benneteket, hogy a nem szakmai kérdéseket az Azonnali fáradtgőzös kérdések topikjában tegyétek fel.
- Okos Otthon / Smart Home
- Asszociációs játék. :)
- TCL LCD és LED TV-k
- Google Chrome
- Milyen okostelefont vegyek?
- Milyen autót vegyek?
- AMD Navi Radeon™ RX 6xxx sorozat
- Letiltja az USA a politikusokat a telefonhívásokról és szöveges üzenetekről
- Torrent meghívó kunyeráló
- További aktív témák...
- Dell Latitude 5480 laptop (14FHD/I5-G7/8GB/256SSD/MagyarVilágítós/AkkuX)
- PS5 Lemezes 825GB - használt -
- Xbox 360 játékok,akár 1000ft-tól(részletek a leírásban)
- Playstation 3 játékok,akár 1000ft-tól(részletek a leírásban)
- GAMER félgép - GIGABYTE B760M H DDR4 + Intel I5 13400F + Corsair VENGEANCE LPX 2x16GB DDR4 3200MHz
Állásajánlatok
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest