Hirdetés

Hirdetés

!!! SZERVERLEÁLLÁS, ADATVESZTÉS INFORMÁCIÓK !!!
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!

Új hozzászólás Aktív témák

• Qtya123

őstag

válasz Qtya123 #30307 üzenetére

Megvan az ugyanott, ugyanabban az időpontban, kb ugyanolyan fényviszonyok melletti összehasonlítás. [kép]

Egyértelműen sokkal kevésbé tükröződik, a középső hangszóró rácsa kb teljesen eltűnt és a bal oldali bazi nagy csillogás is mérséklődött. A szélvédő szellőző rácsai ugyan látszanak, de azok is halványabban.
    Azonban az eredmény ugyan jobb, de elájulni szerintem nem kell. Ugyanis nyertem a csillogáson, de veszítettem az élességen. Ha megnézitek jobbra a nagy fát, látszik, hogy a lombkorona élesebb a CPL nélkül.

Ez a tompaság azt eredményezi, hogy ugyan nem az van, hogy a tükröződés miatt semmit nem látsz mondjuk a melletted elhaladó autó rendszámából, de azért élesen sem látod, ahogy a képen is látszik, nem takarja ki a csillogás, de nem leolvasható.

Annyi előnye van, hogyha nem képet kiragadva, hanem a videókat végignézve összehasonlítom, akkor a CPL nélkül 10-ból 10 autónak zéró a rendszám láthatósága a túl erős csillogás miatt, CPL szűrővel meg azt mondom 10-ből 6-nak le lehet olvasni, a maradék 4 esetén a tompaság miatt nem, ahogy a képen láthatónak sem.

Szóval a semminél több, de nem csodaszer, arra a lópokróc való. :D
    Egyelőre nem döntöttem még el, hogy marad-e fent a szűrő, vagy sem.

Új hozzászólás Aktív témák