Hirdetés
- Lassan állítjuk a fát, és a hardverek is be vannak csomagolva
- Klasszikus kínai festmények ihlették a Colorful legfrissebb memóriáinak külsejét
- Ultrakompakt Key E SSD-vel jelentkezett a Silicon Power
- Mesterséges intelligenciára kihegyezett mini PC jött az ASUS műhelyéből
- ASUS blog: ExpertBook P5 notebook, a munkagép
- ThinkPad (NEM IdeaPad)
- AMD GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Milyen TV-t vegyek?
- Logitech Z906
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Intel Core i3 / i5 / i7 4xxx "Haswell" és "Haswell Refresh / Devil's Canyon" (LGA1150)
- Samsung LCD és LED TV-k
- Projektor topic
- Milyen Android TV boxot vegyek?
-
PROHARDVER!
Hasznos információk, fogalommagyarázat
Új hozzászólás Aktív témák
-
at11
aktív tag
Ez kell neked.
De van nekik sima usb kábel is. (Adatkábel nem jó) -
st6969
őstag
Sziasztok,
ebben az árkategóriában van most ennél jobb vétel?
Viofo A229 Plus
Rendelt már innen valaki? FAQ szerint nagy eséllyel vám+ÁFA fizetési kötelezettség lehet. Esetleg máshonnan érdemes rendelni?
Köszönöm. -
HUNited
őstag
válasz FireFox1996 #28493 üzenetére
Emag, Sandisk Endurance vagy mi a nyavaja, linkeltem is anno. Ez amit te küldtél speci és ár szempontjából szimpi, kár hogy Samsung, meg valami noname bolt. Bár mondjuk a számítógépemben is Samsung SSD van és egész jó, meglepő hogy ez a béndzsa bagázs valamit jól is tud csinálni.
Ez a bolt amit linkeltél megbízható? Azt látom külföldi, és a cég aki csinálja a központi oldalán tök sok mindent árul (https://www.gigaplaza.eu)
-
Dzsolo
senior tag
Sziasztok,
Esetleg tudnátok véleményt mondani az [AZDOME GS63H] dashcamról. Túl sokat nem szánnék rá, de valami jó lenne.
-
bul07
nagyúr
válasz FireFox1996 #28493 üzenetére
Az a Maxell kártya felkeltette a figyelmemet[link]
Lehet hogy pár évvel rövidebb ideig bírná az írást de fele annyiba is kerül
( ͡° ͜ʖ ͡°) Samsung Galaxy A52S / Samsung UE48H6400 / Touran 1.9PDTDI 90LE (2005)(BRU) ( ͡° ͜ʖ ͡°) ---->"A nők pedig olyanok, mint a parkolóhelyek. A jobbak mind foglaltak, a maradék meg vagy rokkant, vagy fizetős..." - By:elfelejtette
-
FireFox1996
őstag
válasz HUNited #28492 üzenetére
Nem tudom mit hol mennyiért vettél, de én itt vettem 128GB Samsung pro plus-at, 6500 ft, most 6990 ft: [link] A sebessége itt látható [link]
Nálad akár laptop beépített olvasó lehet a ludas. Kell egy gyors olvasó, és legalább 3.0-s usb portba dugni[ Szerkesztve ]
<< Nem szabad félni a kudarctól, játszd végig a játékot ! >>
-
HUNited
őstag
válasz HUNited #28405 üzenetére
Megjött az új kártya. Még nem teszteltem le, mert nem akarok csak ez miatt autókázni, de sebességet mértem rajta. Nem vagyok elájulva tőle, nem nagyságrendekkel jobb.
Mindenesetre a random írások azért sokkal jobbak. Kíváncsi leszek.
Bal oldali képen az új, jobb oldalin a régi.
Csináltam amúgy két szálas mérést is (ami elvileg párhuzamosan ír a kártyára), és nagyon minimálisan lettek rosszabbak az értékek, sőt a random jobb is (írási adatok: 31,18; 32,44; 3,56; 3,54)Olvasási sebességnél amúgy a laptop kártyaolvasója lehet a limit? Elvileg 3x gyorsabbnak kellene lennie... (ez egy Asus márkájú, Ryzen 7 5800H-s, viszonylag komoly laptop, nem egy belépőszintű ipari hulladék)
-
Czimby
addikt
Vifof HW kitje az egyik legjobb, nem bántaná az akkut, tedd legnagyobb állásba, nem olyan mint a 70mai ami elég jól lemeríti az akkut adott esetben, itt te választhatod meddig mehet le.
Ha szeretnél Revolut meghívót írj privit. A kapott jutalmat(12.5-20e Ft) pedig felezzük.
-
up
senior tag
Sziasztok!
Viofo A129 Duom elkezdett gyengélkedni, vagy be se kapcsol szivargyújtóról, vagy
bekapcsol, 1-3 másodpercig mutatja a kijelző a kamerák képét, aztán kimúlik. Lehúztam a hátsó kamerát, próbáltam SD nélkül, felfrissítettem a legutóbbi gyári fw-re, próbáltam a gyári szivagyújtós egységével, mindenképp ez a helyzet. Viszont a hozzá adott tyúkbélnyi (zavarszűrős) mini USB kábellel stabilan megy autóban szivargyújtóról és powerbankról is, csak hát ez nem ér fel a tükörig, ahol lakna.Arra gyanakszom, hogy a kárpit mögött vezetett négyméteres (sajátja) USB-miniUSB kábellel lehet valami. Ha ezt szeretném kicserélni, van valami speciális, amire figyeljek? Van esetleg olyan típus, ami csak tápot visz át, adattal nem is próbálkozik?
Például ezek közül (ipon) bármelyik jó lehet, van-e köztük megbízhatóbb márka, vagy tökmind1?
Elgondolkodtam HWK-n is, hogy ez többet ne fordulhasson elő, bár a parkoló módra nincs szükségem, sőt nyugodtabb is lennék, ha nem támadná az akksit.
Előre is köszönöm!
-
sambenez
Topikgazda
válasz westcoastog #28485 üzenetére
Úgy csináltad ahogy az ott lévő jpg-n van?
Kikapcsolt kamerába beraktad a kártyát, és utána csatlakoztattad a töltőkábelt? -
westcoastog
veterán
Hát ez kuka..
Leformázott sd-re ráraktam a firmware bin-jét, de ugyanúgy halott, nem kezdi el a telepítést meg semmire nem reagál.. -
plömplöm
őstag
válasz westcoastog #28481 üzenetére
All systems gone! Prepare for downcount! 5....4....3....1! Off blast!
-
westcoastog
veterán
válasz westcoastog #28480 üzenetére
Defect Midrive D06 led Green
Találtam egy threadet, ugyan ez a hibám van, raktak be alulra egy resetelős videót, kipróbáltam de semmi, ugyanúgy zölden világít..
Firmwaret meg persze nem találok még.. -
sambenez
Topikgazda
válasz westcoastog #28478 üzenetére
Először is találni kellene egy letölthető FW-t, azt rámásolni az SD kártya gyökerébe, és betenni a kamerába. Bekapcsoláskor automatikusan felül írja a kamerában lévőt.
Ha szerencsédva akkor elindul utána a kamera. -
sambenez
Topikgazda
válasz westcoastog #28476 üzenetére
Azért a kártyát is ellenőrizd le.
Mielőtt kukázod a kamerát még egy FW cserét megpróbálhatsz. Ártani nem ártasz vele, de hátha segít. -
sambenez
Topikgazda
válasz westcoastog #28474 üzenetére
SD kártyát megnézted, az jó?
-
westcoastog
veterán
Sziasztok! 70mai Smart Dash Cam 1s, kicsivel több mint 2 éve használom. Ma reggel ráakartam csatlakozni de nem adott wifit... Nyomkodom a gombot az oldalán, semmi sem történik, aztán az autóban már be sem akart kapcsolni miután lehúztam. Most behoztam, rádugtam usb-re, zölden világít a gomb, és ennyi, hiába nyomom hosszan, hiába nyomom röviden, nyomás alatt elsötétül, elengedem újra zöld, reset gombra is ugyan ezt csinálja, hangot sem ad ki magából. Jól gondolom hogy ez akkor elment borért?
Hétvégén még teljesen jól működött..
[ Szerkesztve ]
-
at11
aktív tag
Mondjuk én kényszeresen kihúzkodom a töltőből a dolgokat és a töltőket is otthon is, ha elmegyek, nem szeretném, ha leégne a lakás egy hibás kínai alkatrész miatt, és ezért én is ragaszkodom hozzá, hogy a kocsiban se legyen ilyen. (Kamera akksim van, LiFePo, az nem tűzveszélyes)
-
at11
aktív tag
válasz okezsoke #28466 üzenetére
Az egy nagyon baba kamera, fel is lehet extrázni később akár külső oldalkamerákkal is és alapból tudja az energiatakarékos parkoló módot, azaz 3 napig kitart, mielőtt lekapcsol az akkuvédelem. Bekötőkábel, memóriakártya is.
Olcsóbb szuperkondenzátorosból ott az összes VIOFO, bár első hátsóban szerintem a Thinkware F200 Pro tuti tipp. -
bul07
nagyúr
válasz axlfsi #28469 üzenetére
Mivel 12v van kötve nem csak biztosíték hanem átalakító is, mint amit a szivargyújtóba kell dugni csak ebből egyből megy ki kábel
És egyes HW kitekben van lehetőség állítani is hogy meddig merítse az akkumulátort utána lekapcsol automatikusan[ Szerkesztve ]
( ͡° ͜ʖ ͡°) Samsung Galaxy A52S / Samsung UE48H6400 / Touran 1.9PDTDI 90LE (2005)(BRU) ( ͡° ͜ʖ ͡°) ---->"A nők pedig olyanok, mint a parkolóhelyek. A jobbak mind foglaltak, a maradék meg vagy rokkant, vagy fizetős..." - By:elfelejtette
-
axlfsi
veterán
Na, várjunk már, tisztázzuk ezt (de lehet csak én vagyok a tudatlan ), szóval; a hw kit pontosan mit csinal, azon felül, hogy vélhetően a hosszú vezetéken van egy olvadó biztosíték? Figyeli az akkufeszültségét és egy (beállított/gyárilag konfigolt) feszültségesés után lekapcsolja a kamerákat vagy akár időzítő is van benne (12h pl.?).
Köszi!
ui.: ugyanis akár ezek mind együttesen sem kerülnek 7k ft-ba (persze, hozzáértőnek, ami meg tudja magának csinálni).
˜”*°•.˜”*°• 𝟚𝟘+ é𝕧𝕖 𝕒 𝕜ö𝕫ö𝕤𝕤é𝕘 𝕥𝕒𝕘𝕛𝕒 •°*”˜.•°*”˜
-
st6969
őstag
válasz angyalpc2 #28260 üzenetére
Egy kamion előzött egy komplett sort, legalább 20 autót, akik egy traktor mögött araszoltak kb. 20-szal. Kanyarból érkeztem szabályosan, villogott is a kamion, ahogy meglátott. Na mondom csak visszatér előttem, de azért levettem a lábam a gázról...Esze ágában sem volt, még csak nem is lassított. Észbe kaptam (hamarabb kellett volna), és állóra fékeztem, úgy, hogy közben le is hajtottam a murvára, így elfért. A teljes családom az autóban ült, és még egy közeli hozzátartozó is.
Itt döntöttem el, hogy beszerzek egy kamerát most már tényleg. Fizessenek meg az ilyen férgek. -
okezsoke
tag
Sziasztok!
Kamerát keresek előre hátra.
Mekkora para, hogy az akksi megfő a melegben? Az egyik online boltban kb nem ajánlján egyáltalán őket. Ráadásul panorámatetős az autó, szóval jobban melegszik, árénykoló ide vagy oda.
Viszont ami kondis az drága.
Ha kondisat szeretnék, kb. ezt találtam: THINKWARE F200 PRO 2CH. Ez viszont már majdnem 100k.
(Igaz, most buktunk 100 ezer CASCO önrészt, mert az alkalmatlan rendőrség 100%-ig bizonyítva látta, hogy a mi hibánk, hogy belénk jöttek, másképp nem történthetett )
Szóval megérik ezek a drágább márkák vajon, vagy megúszhatom biztonságos, korrekt képpel olcsóbban is? -
veterán
Sziasztok!
Van egy ilyen autós kamera szettem. Eladtam az autót viszont az akksira kötött kábelt nem bányásztam ki belőle szóval az lenne a kérdésem, hogy ehhez pontosan melyiket kell vennem, hogy újra akksira tudjam kötni?The greatest trick the devil ever pulled off was convincing the world he didn't exist.
-
ITI-san
tag
Sziasztok! A500S kamerábam sd kártyát cseréltem. Néha, nem mindig de a hátsó kamerától csak hangot rögzít, képet nem, vagy csak az egyperces video vége felé pár másodpercet.
Elvieg a kártyának tudnia kellene, Samsung 64 Evo plus. Igaz Kínai verzió.
Bár az elődje is az volt de azzal működött.
Mi lehet?
Köszi.A földönkívüliek már közöttünk vannak. Magyaroknak nevezzük őket............ "Enrico Fermi, olasz atomfizikus, aki együtt dolgozott Szilárd Leóval, Teller Edével és Wigner Jenővel"
-
HUNited
őstag
válasz FireFox1996 #28451 üzenetére
Köszi kedves vagy, de egyszerűbb venni, csepel innen 2x1 óra kb dugóban :-)
-
pakfong
tag
válasz Sly189 #28453 üzenetére
Ha tudod magadról, hogy nem felejted el lekapcsolni a főkapcsolóval, akkor nem rossz elképzelés.
Egyéb esetekben legfeljebb nem indul az autó egy téli reggelen, mivel a kamera állandóan üzemben volt, és merítette az akksit.A fórumon ha nem reagálok a kérdésedre, írj pm-t. | Königssee: https://www.youtube.com/watch?v=vjuWUe6Rz6s
-
bul07
nagyúr
válasz Sly189 #28453 üzenetére
Aki megtudja csinálni az megteheti
Csak akkor van gond ha kezd gyengülni az aksi és nagy télben egy éjszakai parkoló mód után nem fog indulni a kocsi
Vagy elfelejted kikapcsolni egy hétvégére és annyira lemeríti hogy nem indul hétfő reggel[ Szerkesztve ]
-
Sly189
senior tag
Sziasztok, ha nem akarnám / tudnám megvenni a gyári DDPAI hardwire kit-et, akkor az mennyire gyakori megoldás, hogy a szivargyújtós töltőnek adok konstans 12V-ot és közbe iktatok egy biztosítékot valamint egy "fő" kapcsolót, amikor tudom hogy nincs szükség a parkoló módra? Vagy ez nagy mekkelekség? (Eszközök rendelkezésre állnak)
-
GoNoSz_KiFli
csendes tag
Sziasztok!
Olyan kérdésem fordulnék hozzátok, hogy akinek 70mai A500S kamerája van, tapasztaltat-e nem várt hatást a legutóbbi firmware frissítés után (1.2.22ww), mert nekem fura módon azóta a kamera nem hajlandó saját akksiról bekapcsolni? Csak pirosan világít és nem kapcsol be. Kábelről működik, bár elsőre onnan sem akart, formázni kellett a kártyát meg néhányszor ki-be dugdosni a "tápot".
Kevesebb mint 1 éves a kamera, eddig semmi baja nem volt az akksijával (sőt.... amikor néztem akkor meglepően sokáig ment arról és engedte a videókat app-pal áttölteni), szóval picit fura egybeesésnek tűnik nekem.
Köszi szépen! -
HUNited
őstag
válasz Czimby #28449 üzenetére
Én is... Ha nem lesz jobb rajtam rohad egy memkari. A kamerát visszaküldöm nem gond, igazából nem létszükséglet a számomra, csak hülye geek vagyok és ennyit beáldoztam rá (többet nem akarok), de a kártya szarul esne. Ugye ezekre elvileg nincs elállási jog, de azért majd ha így alakul bepróbálkozom vele.
-
HUNited
őstag
Nekem szedánom van, kb. 1,5 méter kábelt győztem elpakolgatni. Végig szépen körbe a kárpitnál vittem el, nem a tetőkárpitra ragasztottam vagy hasonló mókolás
a ding ding pai-t asszony is imádja. Azt mondja a japán anime vackok jutnak róla eszébe. Ezért lehet nem utálja (nem szereti a kütyüket). Nekem már most az agyamra megy, de gondolom nem lehet kikapcsolni.
-
HUNited
őstag
válasz Sly189 #28435 üzenetére
Ez nem is hülyeség. Nekem mondjuk csak 10ezres van itthon. Mennyi ideig mehet el powerbankról? Tesztelted már huzamosabb ideig?
Ugye 2 amberes a gyári töltője, de szerintem nem eszik annyit. De ha megeszi a 2 ampert 12 volttal számolva 24 watt óránként, 10000 mah 12 volton 120 wattóra, tehát minimum 5 órát el kell mennie vele. De gondolom sokkal de sokkal kevesebbet fogyaszt timelapse módban kikapcsolt képernyővel... -
HUNited
őstag
Még csak 3d nyomtatás se kell, bármiből ki lehet vágni egy ilyet, és le lehet fújni feketére. Még akár hungarocelből is, aminek megvan az az előnye hogy hőálló, könnyű, és rugalmas.
A sebesség kijelzést én sem értem, bő fél méterre van a kamera az embertől valami elcseszett szögben, és kb. 2 colos kijelzőn az egyik sarokban egy pacni csak a sebesség Sasszemű a kolléga
-
-
Dr V
őstag
70mai esetében a 4g modullal lehet a felvételt felhőbe menteni? Vagy mi értelme van neki? Távolról is tud riasztani, ha esemény történt?
The bass and the tweeters make the speakers go to war!
-
bul07
nagyúr
válasz Buckey #28434 üzenetére
ÁÁ az csak tájékoztató adat nem a valós
(#28436) Sly189
Én még meg se néztem hogy az én kocsimba elég hosszú e a kábel, nem volt időm meg energiám se
(#28437) FireFox1996
Na nálunk biztos nem lesz se nyúl(semmilyen házi se) se semmi vad főzve sütve
Szerintem is 17.5e Ft-ért simán BB, már ha rendesen működik mert nem kizárható hogy van hibás példány, a felvétel jó nem is beszélve hogy két kamerás és GPS is van, a többi részét még nem néztem amit tud az apja
Visszatérve
Ha véletlen vadat gázoltok eszetekbe ne jusson megállni és berakni a kocsiba
Mert lopásnak minősül
Még csak csak ki lehet magyarázni befelé menet, hogy ép most lett elütve e település előtt és azért van a kocsiba hogy beérve valami vadásznál le lehessen adni
Na de ha ép településről kifelé állít meg a rendőr és megtalálja na azt már sehogy nem lehet kimagyarázni és lopás miatt eljárást fog indítani..............
Ja és még valami
Engem kilóra megvesz a bejelentkező szövege
Videó az elején amire gondolok [link][ Szerkesztve ]
-
FireFox1996
őstag
Azta majdnem nyúl pörkölt lett volna vacsira
Abszolút jó a felvétel 17k ft-ért. Ha nincs az a hiba, hogy idő kimaradás 2 felvétel között + nem akarsz többet költeni, és többet várni a kamerától, akkor tartsd meg! És nagyobb kártya kell neki.<< Nem szabad félni a kudarctól, játszd végig a játékot ! >>
-
Sly189
senior tag
Azért az erős, hogy a teszt kedvéért egy nyulat is kiugrasztottál a bokorból
Köszi a tesztet, épp ma faragtam be "ideiglenesen(véglegesen?)" a kocsimba. Következő a feleségemé lesz, nekem ennyiért jónak tűnik, bár a kábelek nekem kicsit rövidek, azzal majd kezdenem kell valamit. (MB W211) -
bul07
nagyúr
DDPai Z40
Youtube feltöltött verziók
[link]
[link]
(mind a két felvételen van dolog)Nyers felvétel ha valaki le akarná szedni hogy eredetibe lássa
A két nagy azt a kamera rakta össze, a két kisebb amit a memória kártyáról másoltam le
[link]Az apját szokni kell
Csatlakozás nálam megy rendesen
Letöltésnél figyelni kell hogy rendesen végigmegy mert párszor volt hogy nem sikerült a felvétel lementése a telefonra
SR részét még nem néztem azótaFelvétel minősége szerintem jobb mint a jelenlegi régi kamerámé (régi ilyet csinál [link])
32GB-os kártya lehet kevés lesz nekem is, olyan kb másfél két óra anyag fér rá
Nagyon hajlok rá hogy marad
[ Szerkesztve ]
-
sequator
senior tag
válasz Buckey #28424 üzenetére
Én MiVue 826-ot használtam elégedetten egy darabig. A beépített akkujával jól működött a parkoló mód, de az akku kb 1 év után feladta a harcot. Emiatt utána már percekig tartott, mire elindult a felvétel normál módban is.
Aztán 2,5 évesen egyik napról a másikra nem indult el. Elkezd betölteni, aztán kifagy vagy újraindul.
A Mivue hardwire kit nem csak feszültségre, hanem időre is kötelezően beállítandó, így ha 24 óránál hosszabb ideig parkolsz, akkor legfeljebb 24 órát fog működni.
A képminőséggel egyébként elégedett voltam.
Egyébként, ha a szélvédő dőlésszöge miatt aggódsz, akkor olyan kamerát keress, ahol lehet állítani a kamera szögét. A MiVue-k közül a 848/846/826 ilyenek.
sautiasequator
-
bul07
nagyúr
válasz Buckey #28428 üzenetére
Apró tele van akik vállalnak 3D nyomtatás és postán küldik, megadod a mérteket meg hogy mire kell, mondjuk hogy tűző napot azért bírja olyan anyagból nyomtassa, a posta többe lesz mint amiért megcsinálják ha jól gondolom
Tömör anyag lesz, egy tömör műanyag3D nyomatot darabot ragasztanád a kamerára, majd 3D darabot a szélvédőre, ilyen tömör köztes darab, hogy mennyire stabil csak a ragasztótól a kétoldalas ragasztó cucctól függ
Ha csak a dőlést kel korrigálni akkor még vastag se leszKijelzőjét nézni??????
Sebesség arra ott a kocsi órája, nem értem[ Szerkesztve ]
-
Chrys_
addikt
-
Buckey
őstag
Venni nem hiszem, hogy lehet, 3D nyomtatós emberkét a környékemen nem ismerek, meg azt nem tudom, hogy nézne ki, mennyire lenne stabil.
No, meg a kijelzője is eléggé "fektetve" lenne, így szerintem azt sem látnám rendesen (a sebesség kijelzése volt beállítva).
Azt a pénzt inkább egy olyan kamerára költeném, aminek látnám is a kijelzőjét.[ Szerkesztve ]
-
bul07
nagyúr
válasz Buckey #28426 üzenetére
Nem lehet valami más tartót venni a TrueCam H25-höz
Vagy 3D nyomtatóval csináltatni egy köztes darabot, ami a kamera és a szélvédő közzé lehetne tenni hogy jó legyen a szög
[ Szerkesztve ]
-
bul07
nagyúr
válasz Buckey #28424 üzenetére
VIOFO kamerái nem játszanak?
Magyar disztribútor (elméletileg) [link]
100e Ft-ért azért már ebből is lehet venni igen jót(nem muszáj a linkelt oldalon megvenni ha máshol olcsóbb).........
Na kivettem a memóriakártyát a DDPai Z40-ből
Fájl méretekből azt a következtetést vonom le hogy nincs kihagyásom
Ami nem 143360KB volt megnéztem azok nem jöttek ki egy percre azért kisebbek
[kép]
Ez a memória kártya volt benne [kép]
De tény hogy nem volt meleg 23fokot mutatott a kocsi, és borús volt az égAdjust collision sensitvity dolga
Azt vettem észre hogy Low-ra állítva sokkal kisebb behatásra csinál emergency videót, ha High tettem akkor ritkában csinál de képes csinálni, bár lehet hogy ha majd a helyén a szélvédőn lesz akkor jó lesz mert most a műszerfalra volt csak letéve
Tehát a Low az érzékenyebb beállítási módDolgozok a videókon amiket berakok, az egyiknél még nem döntöttem el hogy marad e a hang, mert
Na de ha marad akkor megháljátok[ Szerkesztve ]
-
Buckey
őstag
Sziasztok!
Van egy TrueCam H25-ös kamerám, amit az év elején vásároltam, viszont májustól a fiókban pihent, mivel autócserekor nem figyeltem a szélvédő dőlésszögére, így nem tudom használni az újban, nagyon döntött a szélvédője (viszont most már inkább a kamerát cserélem, nem az autót ).
Azt szeretném kérdezni, hogy a két kamera közül ( [Nextbase NBDVR622GW] vagy [MiVue™ 886] ) melyik lenne a jobb, ami olyan, vagy jobb minőségű felvételeket készít, mint a [TrueCamH25] ?
Vagy esetleg van más alternatíva max. 100 ezer forintig?
Előre is köszönöm a segítségeteket![ Szerkesztve ]
-
FireFox1996
őstag
-
sambenez
Topikgazda
válasz FireFox1996 #28421 üzenetére
Én még mindig azt gondolom, semmi értelme olyan kamerát gyártani direkt ami szar. Pláne egy már nevet szerzett márkának. A DDPai sem ma kezdte ezt az iparágat, gondolod direkt csinálnak olyan kamerát ami egyeseknek akad, másoknak meg nem?
-
bul07
nagyúr
válasz FireFox1996 #28417 üzenetére
De ez új és nem felbontott, lehet valaki nem vette át vagy lemondta
-
sambenez
Topikgazda
válasz FireFox1996 #28417 üzenetére
Pláne ha senki nem hajlandó normális kártyát tenni bele.
Azért abban egyetérthetünk a linkelt sebességű kártya elég karcsú egy dupla dashcamhez. -
bul07
nagyúr
válasz Sly189 #28414 üzenetére
És tényleg amiket linkeltem pár napja már nincsenek
........
Ha valaki még akarna venni DDPai Z40-es kamerát az elmúlt napok társalgásai után az megteheti
Alzára vissza került megint 17 490 Ft áron igaz ahogy nézem csak 1db
DDPai Z40 GPS DUAL
[link]( ͡° ͜ʖ ͡°) Samsung Galaxy A52S / Samsung UE48H6400 / Touran 1.9PDTDI 90LE (2005)(BRU) ( ͡° ͜ʖ ͡°) ---->"A nők pedig olyanok, mint a parkolóhelyek. A jobbak mind foglaltak, a maradék meg vagy rokkant, vagy fizetős..." - By:elfelejtette
-
Sly189
senior tag
Sziasztok, vásároltam az autóimba DDPAI Z40 DUAL (azért ezt mert 17k ért miért ne ).
Bekötéshez hardwire kitet nem igazán találok hozzá, más gyártó hardwire kitje ami szintén USB-C-s megfelelő lehet? Vagy kössem direktbe folyamatosra. (100Ah-akksijaim vannak a kocsiban) -
Czimby
addikt
32-es Extreme, a nagyobbak még gyorsabbak
[ Szerkesztve ]
Ha szeretnél Revolut meghívót írj privit. A kapott jutalmat(12.5-20e Ft) pedig felezzük.
-
at11
aktív tag
Megnézek majd egy extreme-t. “The super-fast SanDisk Extreme microSDXC memory card reads up to 160MB/s and writes up to 90MB/s.”
-
HUNited
őstag
válasz axlfsi #28396 üzenetére
Ma egész nap felhős volt az ég, nem volt meleg az autóban. Körvetlen az indulás után 40 másodperccel már szaggatott a felvétel, ennyi idő alatt nem tud felmelegedni 80 fokra, ha meg igen, akkor az nagyon nagy gáz... Ráadásul a szaggatás után van egy időszak, amikor nem szaggat, akkor hirtelen lehűlt? Biztos köze van a hőmérsékletnek hozzá, de nem gondolom hogy ez okozza a szaggatást.
-
at11
aktív tag
válasz Czimby #28403 üzenetére
Júliusban javították! Ezért célszerű Magyarországon vásárolni, (van magyar Viofo disztributor), ha ilyen van, csere, kb. azonnal és nem kell kiküldeni Kínába.
A mini2 egy nagyon baba első kamera, de én jobban szeretem az első-hátsó kamerákat, az A139 Pro szuper, most jönnek ki valami új fejlesztéssel hozzá.
Az A229 Pro és Plus is most jön ki, az első olyan kamera, ami elöl és hátul is Starvis2 (2K, és 4K gondolom, de még nem publikálták.). -
Czimby
addikt
A sima minik is túlmelegedtek usereknél, sőt a mini2 sajnos a nagy meleg miatt elveszíti a fókuszt és homályos lesz a képe. Emiatt nem vettem meg....
Mert műanyag a lencsertartó ami a régebbikben fém volt.Ha szeretnél Revolut meghívót írj privit. A kapott jutalmat(12.5-20e Ft) pedig felezzük.
-
at11
aktív tag
válasz sambenez #28399 üzenetére
A 4K kamerák extrán felmelegednek, amelyik dashcamban meg két kamera van egy egységbe építve, az főleg. A kedvenc kínai márkám T130-as modelljénél, ami egyébként marha jó, konkrétan van egy rész, ami mellett gyári figyelmeztető jelölés van, hogy ne érintsd meg, mert forró, megégethet. (Amerikai piacra tervezve.) Ott egy hőelvezető rész, ami belülről kiviszi a meleget, passzív hűtőborda. A Sandisk extreme kártya bírja ezt is, szerintem akkor mindent bír. (3 csatorna írása egyidejűleg, forró környezetben.) Jó lenne, ha a memóriakártya gyártók megadnák, hogy mondjuk 60 fokon mennyi az írási sebesség.
-
bul07
nagyúr
válasz Benoe77 #28400 üzenetére
Ez jó is meg nem is
Jó mert sokszor volt olyan hogy pont előtte kicsivel vagy utána kicsivel volt elvágva így két fájt kellet lementeni és csinálni vele hogy egybe kerüljön
De rossz is mert nem lehet látni a fájlokat hogy mi merreAmúgy ma visszafelé megvolt a teszt második fele, igaz csak a műszerfalra volt lerakva nem helyén, de így is van két esemény amit majd megosztok
De nem maVászont ahogy nézegettem a felvétel a SR Function része ([link]videó) nagyon hülyeségeket mutogatott, állok a pirosnál és kiírja a sebességet 83-ra
[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- BONTATLAN Új Iphone 16 PRO 128Gb - 1TB Független 1év Apple GARANCIA Deák Térnél Azonnal Átvehető.
- BONTATLAN Új iPhone 16 PRO MAX 256-512GGB Független 1év Apple GARANCIA Deák Térnél Azonnal Átvehető.
- Tamron SP 70-200mm f/2.8 Di VC USD G2 objektív ( Nikon )
- Azta! Yoga Slim 7 Prémium Ultrabook 14,5" -40% AMD Ryzen 5 7640S 16/512 RADEON 760M 2GB 2,9K OLED
- Sigma 35mm f/1.4 DG HSM Art objetkív + táska ( Nikon )
Állásajánlatok
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest