Hirdetés
- Dedikált NPU-t tervezne az AMD?
- És akkor egy fejlesztőstúdió rájött, hogy vissza is élhetne a felskálázással
- 4 billió dollárt ér a Microsoft, 500 milliárd dollárral lőttek ki az AI-cégek
- Jól áll az ARM-os Windows helyzete, de a játékoknál nem jön az áttörés
- Kínai kézbe kerül a MediaMarkt áruházak tulajdonosa
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
PROHARDVER!
Hasznos információk, fogalommagyarázat
Új hozzászólás Aktív témák
-
bul07
nagyúr
válasz
axlfsi #28396 üzenetére
Amúgy ézésre ha megy a kamera nem kicsit melegszik, olyan 40-45 fokra, de nem is értem hogy mi mert ugye ebbe nincs akkumlátor, kondenzátor melegedne
De mi lesz nyáron mikkor még tűz is rá a napMost reggel pár órát üzemelt
Csak én még nem találtam olyan lehetőséget a telefonos apba hogy lássam a fájlokat -
axlfsi
veterán
kb. itt a válasz minden anomáliára; vélhetően a sok kártya közül mind melegszik (vagy az eszköz és az melegíti fel a kártyát) és akkor jönnek elő az említett hibák (írás kimaradás).
Kellene egy olyan teszt is, ahol egyértelműen brutál jól tűri a kártya a meleget (a nyári időszakokra való tekintettel, egyébként is illdomos olyannal tervezni...)
-
at11
aktív tag
Mindnek 85 fok Celsius a felső működési hőmérséklet határa, ami nagyon jó, kézzel meg sem lehet fogni, de lassul az írási sebesség, ahogy melegszik a helyzet a kamerában, amelyik túl lassú lesz, (egy 20 fokos szobahőmérséklethez képest), ott megjelennek a problémák az írás során. Ezt nem is nagyon lehet tesztelni asztali gépen, ha nem fűtjük fel a kártyát.. Tehát ott megfelelő lesz az írási sebesség, a kamerában meg mikor felforrt, nem.
-
at11
aktív tag
válasz
HUNited #28384 üzenetére
Nem. SanDisk MAX endurance vagy SanDisk Extreme, ezek kifogástalanok. (Már a Samsung Endurance sem jó, változtattak a gyártáson, a fehér kék felirattal már nem az igazi, a fekete piros csík fehér jó, de az már kifutott.) Persze ez az én véleményem, de napokat töltöttem ennek az irodalmával.
-
HUNited
őstag
válasz
sambenez #28391 üzenetére
A laptopba beépített kártyaolvasó nem jó hozzá? Nincs USB3-as kártyaolvasóm.
Mindenesetre most rendeltem egy ilyet [link] . Kár hogy a 256 gigásat nem támogatja, az is akciós, és alig drágább mint a 128-as (beteszel valami olcsót a kosárba és easyboxba ingyen szállítják)
-
HUNited
őstag
válasz
sambenez #28374 üzenetére
Úgy sejtem rám gondolsz, de ha elolvasod a hozzászólásom én sem a kamerát hibáztattam első sorban, hanem írtam hogy le kellene tesztelni másik kártyával. Amúgy nem volt (agyon)használva a kártya, megvettem az Aldis kis érintőképernyős laptophoz, de az alkalmatlan normális használatra így itt porosodik az is évek óta.
-
HUNited
őstag
válasz
FireFox1996 #28368 üzenetére
A leírás szerint a clas 4 is
Ami természetesen viccesen hangzik... Szeretik szopatni magukat.
-
HUNited
őstag
[SanDisk High Endurance 128 GB]
Ez ajánlott memóriakártya? -
public NMY
csendes tag
üdv
Tavaly vettem és szereltettem be egy A800S kamerát.
Tegnap azt vettem észre, hogy az autó a parkolás közben is végig rögzített, kb. 3 órán keresztül folyamtosan, ilyenkor elvileg csak különleges esetekben kellene rögzítenie, akkor is rövid etapokat.
közel egy év használat során nem tapasztaltam ilyet, de valószínűleg, hogy tegnap esti ellenőrzést követően vélhetően megint egész éjszaka rögzített de ezt még nem volt alkalmamm ellenőrizni.(reggel nagyon úgy tűnt, az akksi is olyan állapotba került, hogy nem is indult a kocsi),találkoztatok már ilyennel?: mi lehet ennek az oka?
-
bul07
nagyúr
Ment vagy fél órát aztán kivettem a kártyát
És biza voltak olyan videók amik 140MB helyet 80MB voltak, és ott akadt is a másodpercDe még betudom hogy elsőre EAGET memóriakártyát tettem bele, és legnagyobb felbontáson
Most egy Samsun EVO memóriakártyával próbálomDe most is volt egy furcsaság, itt fekszik az asztalon erre zenélt egyet és pirosra váltott a led
Leírás szerint
Rendellenes állapot /frissítés - A piros fény gyorsan villog.
Parkolási felügyelet - A piros fény folyamatosan világít -
válasz
Czimby #28379 üzenetére
140 MiB:
Complete name : 20230914100054_0060.mp4
Format : MPEG-4
Format profile : Base Media
Codec ID : isom (isom/iso2/avc1/mp41)
File size : 140 MiB
Duration : 1 min 0 s
Overall bit rate : 19.5 Mb/s
Frame rate : 25.000 FPS
Writing application : Lavf58.20.100
Video #1
ID : 1
Format : HEVC
Format/Info : High Efficiency Video Coding
Format profile : Main@L5@Main
Codec ID : hvc1
Codec ID/Info : High Efficiency Video Coding
Bit rate : 16.8 Mb/s
Width : 1 920 pixels
Height : 1 080 pixels
Display aspect ratio : 16:9
Frame rate mode : Constant
Color space : YUV
Chroma subsampling : 4:2:0
Bit depth : 8 bits
Bits/(Pixel*Frame) : 0.324
Stream size : 120 MiB (86%)
Title : SStar Video
Codec configuration box : hvcC
Video #2
ID : 2
Format : AVC
Format/Info : Advanced Video Codec
Format profile : High@L3
Format settings : CABAC / 1 Ref Frames
Format settings, CABAC : Yes
Format settings, Reference frames : 1 frame
Format settings, GOP : M=1, N=13
Codec ID : avc1
Codec ID/Info : Advanced Video Coding
Bit rate : 1 051 kb/s
Width : 640 pixels
Height : 360 pixels
Display aspect ratio : 16:9
Frame rate mode : Constant
Color space : YUV
Chroma subsampling : 4:2:0
Bit depth : 8 bits
Scan type : Progressive
Bits/(Pixel*Frame) : 0.183
Stream size : 7.53 MiB (5%)
Title : SStar Video
Default : No
Codec configuration box : avcC
Audio
ID : 3
Format : AAC LC
Format/Info : Advanced Audio Codec Low Complexity
Codec ID : mp4a-40-2
Duration : 59 s 968 ms
Bit rate mode : Constant
Bit rate : 34.9 kb/s
Channel(s) : 1 channel
Channel layout : M
Sampling rate : 16.0 kHz
Frame rate : 15.625 FPS (1024 SPF)
Compression mode : Lossy
Stream size : 256 KiB (0%)
Title : SStar Audio
Default : Yes
Alternate group : 1
Other
ID : 4
Type : meta
Format : ssmd
Codec ID : ssmd
Title : SStarMeta
Default : No
Alternate group : 2 -
bul07
nagyúr
Én is tesztelgetem állítgatom már
De nálam elég melegecske a készülék háza így fél egy óra után, bár lehet azért mert szobába vagyok és folyamatosan keresi a GPS jeletBeállításokba
Adjust collision sensitvity
Itt melyik a legkevésbé érzékeny beállítás a Low vagy a High
Kikapcsolni egyenlőre nem akarom, de mifelénk elég rosszak az utak így az kellene hogy csak nagy erőhatásra érzékeljen -
sambenez
Topikgazda
válasz
FireFox1996 #28373 üzenetére
De most nem is a te kamerádról beszéltem. Hanem a ddpai-ról, amit a kolléga egy valahonnan előkapart kártyával próbált. Látod az előtted lévő esetben meg semmi gond.
-
FireFox1996
őstag
válasz
sambenez #28370 üzenetére
A sandisk HE, és a Samsung Pro Plus vadi újak voltak, az egyik 2022-es, a másik meg 2023-as tétel.
Ember nem teheti meg, hogy az összes kártyával próbálja a kamerát, hátha egyszer rájön, hogy mégis csak azt az egyetlen kártyát szereti.
Ha az a 3 kártya másik 2 márkájú kamerában hibátlanul működik, akkor inkább a 3-ik kamera lesz a hibás, ami nem tud megfelelően működni ezekkel a kártyákkal. -
sambenez
Topikgazda
válasz
FireFox1996 #28368 üzenetére
Mondjuk nem egy agyonhasznált a fiók mélyéről előkotort kártya.
Meg az a minimum, hogy leteszteli az ember a kártyát amivel nem megfelelő felvétel készül, mielőtt bármilyen következtetést levon.
Azt azért kizárnám, hogy a gyártók direkt olyan kamerákat csinálnak ami akadozós felvételt készít. -
FireFox1996
őstag
válasz
sambenez #28366 üzenetére
Mit jelent neked a "normális" kártyát?
Itt sokatok által ajánlott SanDisk high endurance-t használtam a TrueCam M11-hez, és ott 12 másodperces kihagyás volt 2 felvétel között. Aztán egy Samsung Evo Plus-sal is próbáltam, és ugynaaz a helyzet, és aztán még egy Samsung Pro Plus-val is próbáltam, és ugyanaz volt a helyzet, ráadásul 2 vadi új kamerával próbáltam.
Ezek a kártyák egy 4-5 éves SJcam kamerával nem csináltak gondot.
A fent említett ddpai Z40 nem is 4K-ban rögzít, és tudtommal elég neki egy class10 kártya... -
bul07
nagyúr
Na nállam van a kamera
Nem két napig volt ez a polcon nálluk, látható mennyiségű por van a donozon
Holnap lesz utam de nem a saját kocsimmal így csak műszerfalra rakva fogom tesztelni
Első hátsó kamera egy irányba fog nézni -
FireFox1996
őstag
válasz
axlfsi #28353 üzenetére
70mai A810 + hátsó cam 192usd volt nekem, revolut kartyával fizetve kb 68e ft volt, 70mai Official Store-tól
Van ott egy csomó kupon, gyűjtsd össze őket (kattingass!) , és olcsóbb lesz! -
bul07
nagyúr
DDPai Z40 magyar használati utasítás
[link] (pdf)Olvasgatni míg meg nem érkezik
-
-
axlfsi
veterán
ez ilyen! rengetegen vásárolnak, érthető, h nem tartják a helyet, ha az kell a forgalom miatt (ami amúgy alzaboxja válogatja - nem egyforma forgalmúak).
egyszer viszont tudsz hosszabbítani. én is így tettem egy már tegnap óta átvehető rendelésemmel, ami így most szombatig még ott maradhat és a kamerával egy körben tudom felvenni. -
HUNited
őstag
válasz
Czimby #28350 üzenetére
Le fogom majd tesztelni ha lesz rá érkezésem. Van még pár napom eldönteni mi legyen. Ideális lenne letesztelni egy másik kártyával, csak ha visszaküldöm a menetrögzítőt, mi a fenét csinálok vele... Ez a kártya is itt áll már pár éve, egy régi Aldis kis laptophoz vettem tárhelynek, de már nem használom jó ideje. Mindenesetre az érdekes, hogy ez az az ultra kártya, ami asszem 120 megával tud írni a kártyára. Akkor lett véve, amikor még nem két fillér volt, és nem is létezett pl. az endurance kártya. U3-as asszem. A mostani Ultra néven futó kártyák jóval gyengébbek úgy látom a leírásokat.
-
HUNited
őstag
válasz
FireFox1996 #28348 üzenetére
Ez ha megnézed nem két videó között hagy ki (azt nem is néztem amúgy), hanem a videóban meg meg akad, néha csak egy pillanatra, máskor meg másodpercekre...
-
bul07
nagyúr
válasz
axlfsi #28352 üzenetére
30napod van visszaküldeni, vedd át teszteld és dönts
Én akkor nem tartom meg ha kihagy másodperceket perceket a felvételből, na akkor tényleg nem való semmire
Enyém már posta automatában van, amúgy nem kicsit leped meg hogy a berakás pillanatától két nap
Tehát ma szerda reggel fél tízkor rakták be és péntek reggel fél tízig lesz az automatába, akárhogy nézem egy csak egy teljes nap -
axlfsi
veterán
válasz
Belinkelnéd azt az Alis terméklapot, ahonnan vásároltad?
-
axlfsi
veterán
válasz
Ne is mondd! Nekem is van még egy SJCAM SJ4000+ kamerám, sok évet volt a szélvédő alatt, a műanyag házat szétcincálta az UV, de még mindig hibátlanul vesz(!)
Csak azért akartam új kamerát, mert örültem volna, ha van GPS koordináta a videón, illetve hátsó felvétel is... nekem reggel lesz Alza boxban,...de már agyalok rajta, hogy át se vegyem (olcsó ár ide vagy oda!) -
Czimby
addikt
válasz
HUNited #28345 üzenetére
Köszi a videókat!
Egyébként a Sandisk ultra nem egy nagy eresztés kártya, goprokban is gyengén muzsikál. Sandisk Extreme ami felső polcos.
Gondolom az fok ki a kártyán, hogy egyszerre kér írás is történik rá.(Első-hátsó kamera)
Esetleg megpróbálhtaod lehőúzni a hátsót, igaz ekkor szövegelni fog, hogy az nem megy, de kiderül a kártya lassú neki vagy a kamera hibázik. -
FireFox1996
őstag
válasz
HUNited #28345 üzenetére
Hát ez bukta! A videó kihagyás miatt szerintem vidd vissza, és a kamerát is lehet elfelejteni. Én pont most jártam így a trueCam M11 kamerával is, akár 128GB-os sandisk high endurance, akár Samsung evo plus, samsung evo proval, mindig több másodpercet hagy ki a 2 videó között, akár 3 perces akár 5 perces videó beállításnál, 5 perces videónál 12 másodperc a kihagyás
. Visszavittem az első truecam M11-et Alzának, a másodikkal is ez a probléma, így azt is visszavittem Euronicsnak
Most megvárom, hogy jöjjön a 70mai A810 aliexp-ről.
Bazzeg a 4-5 éves Sjcam Sjdash+ kamerám nemhogy kihagyni nem tud, még az előző videóból utolsó 2 másodpercét is rápakolja a következő videóra -
HUNited
őstag
válasz
sambenez #28344 üzenetére
A miért akarnék rácsatlakozni kérdésre a válasz: én egyáltalán nem akarok rácsatlakozni, ez a funkció használhatatlan. Tegnap nektek akartam a felvételeket letölteni, azért próbálkoztam vele. Illetve ott lehet beállítani például a kódolást (ami amúgy szintén nem működik)
-
HUNited
őstag
válasz
sambenez #28344 üzenetére
Igen, tudok. Van ilyen funkció a telefonomban. Alapból is tudok (akár több WiFi hálózatra, akár mobilnetre, hálózatgyorsítás az opció neve), de ha olyan WiFi hálózatra csatlakozok ami nem ad netet, minden alkalommal megkérdezi hogy akarok e mobilnetet használni, és ez működni is szokott. De amúgy úgy látom, hogy a csatlakozási anomáliák nem függnek attól hogy a mobilhálózatot engedélyezem e... Mostanra inkább nem csatlakozik fel sehogy se, mint hogy valahogy.
-
HUNited
őstag
No a videók tanulsága szerint (mikortól van rajta a sebesség) több mint 2 perc mire GPS jelet vesz. Baromi sokszor megakad felvétel közben (minőségi és gyors Sandisk Ultra 64 GB SDXC kártya van benne 120 MB/s), és kihagy néha több másodpercet is. A felvételek 1 perces időközönként vannak elmentve, a front kamera 60-140 mega / perc méretben rögzít hang nélkül. A fájlméret szerintem attól függ hogy éppen mennyit hagy ki... (mennyire szaggat) A 140 megás az folyamatos, nincs benne kihagyás, szóval feltételezem hogy hang nélkül ez a tárhelyigény. A hang erre minimálisat még rádobhat... A hátsó kamera 40-60 mega percenként, szintén attól függően hogy mennyit hagy ki... Bár itt úgy látom a 60 megáson is sok az akadás.
https://mega.nz/folder/uFMURDbb#Q2Coz73b7oncZzDxpLIHXw
Itt van 2-2 videó.
Összefoglalva, nekem most nem tetszik az eszköz. Lehet a memóriakártya miatt akad, bár nem hiszem, mivel tényleg egy minőségi darab SDXC kártya. Annyi esélyt még lehet adok neki hogy kipróbálom egy másik kártyával (valaki Gödöllőről aki kíváncsi rá hogy milyen és van egy tesztelhető kártyája?). De esélyes hogy visszaküldöm.
-
sambenez
Topikgazda
válasz
HUNited #28329 üzenetére
Hogyan lehetne mellette mobilnetezni ha a wifi a kamerára csatlakozik?
Ha otthon a wifi routerre csatlakozol tudsz mellette mobilnetezni egyidejűleg? Naugye.
A kapcsolat pedig azért szakad meg mert nem ad a wifi internet elérést, ezért a telefon bontja ha másképp nem rendelkezel.
Mellesleg miért akarnál menet közben a kamerára csatlakozni wifin? -
-
bul07
nagyúr
válasz
xcvbxcvb #28337 üzenetére
Hopp igen rossz linket raktam be, de hogy melyiket akartam
Ahogy a 70Mai kamerákhoz se és általában más kamerákhoz se jár alapból, külön kell megvenni
Egy szivargyújtó táp van a dobozba
Ugye a kit a parkoló módhoz és a time lapse-hoz kell
Míg nézelődtem találtam egy videót hogy hogy lehet a videó anyagra tenni a Sense Reality 2.0, elég régi videó de hátha még így kell
How To Turn On SR Function (videó)Na de ez újabb videó erről [link]
(#28329) HUNited
Kérdésem lenne
Legjobb felbontásban milyen méretű felvételeket csinál?Csak hogy mégis min mekkora kártyával érdemes használni
Jelenleg csak 32GB kártyáim vannak itthon , mostanihoz az is elég mert 1perc 115MB így jó pár óra ráfér, de gondolom ez azért jóval nagyobb fájl mérettel dolgozik -
bul07
nagyúr
válasz
HUNited #28329 üzenetére
Hát ez nem jó hír.
Mondjuk az biztos hogy én járatom egy kicsit a kamrát bent a szobában és tesztelem a dolgokat, ha nem válik be potyára ne szereljem már beMondjuk nekem az a fontos hogy a felvételek meglegyenek, lementéssel a nyűg van azt még talán el lehet viselni, na de ha nem indul el vagy vagy dátum mizéria miatt nem jól menti
Későbbiekre ha maradna
Ki hol talált olcsók Hardwire kit -et hozzá
Itt 6400Ft [link]
Itt 5790Ft [link]
Itt 6300Ft [link] -
-
Czimby
addikt
válasz
HUNited #28329 üzenetére
Neten is mindenhol a wifi-t szídják,(pl: dashcamtalk-on is van pár z40-es post)
mondjuk nekem a kártya kivesz másol megoldás is ,
de ha van benne működjön már
Ja meg a GPS-re van panasz, hogy lassan tér észhez. -
HUNited
őstag
DDPAI téma. No srácok akartam ma lementeni nektek videót, ígértem a BB topikban. No nem hajlandó csatlakozni a kamerához az app. Ez egy fos (az app). Szerencsére nem nagyon akarom használni. Mindenesetre kb 5. próbálkozásra felcsatlakozott, de amikor le akartam tölteni a videót pár perc malmozás után megszakadt a kapcsolat... Szóval nem vagyok kibékülve a szoftverével... Rohadt komplikált, nem lehet mellette mobilnetezni (tehát valós idejű forgalmi helyzetes navigáció használata pl. kizárva), és a párosított eszközhöz is csak adhoc csatlakozik... És akkor se túl stabilan.
-
Buckey
őstag
válasz
Debilon #28326 üzenetére
Az jó, köszönöm!
Akkor megnézem mégegyszer az enyémet, hátha ([TrueCam H25]). -
Buckey
őstag
válasz
Czimby #28307 üzenetére
Majd utána nézek, hogy mi is a helyzet. Direktre nem szeretném kötni, épp azért, mert lemerül. Van hardwire kit, de még nem szántam el magam a beszerelésére.
Igen, az időzítő, vagy az öntartó kapcsolás lehet még a megoldás.
Vagy egy kapcsolós szivargyújtóhosszabbító.
Meglátom, hogy melyiket csinálom meg.
[#28308xcvbxcvb] , igen értem. Ja, és a rádió is lekapcsol indításkor. Lehet, hogy akkor szinte minden kapcsolt feszültség is lekapcsol.
Nemsokára megy szervízbe, majd utánajárok a dolgoknak.[#28309Debilon] , ha jól emlékszem, sajnos nem lehet a bekapcsolást késleltetni. Pedig az lenne a legegyszerűbb és legjobb megoldás.
Mondjuk kamerát sem tudok, amin ez állítható lenne. -
válasz
HUNited #28312 üzenetére
nekem is van ilyen DDPai kamerám, és ha kiveszed az SD kártyát, akkor simán le tudod menteni róla a videókat, külön mappába teszi az első és a hátsó kamera felvételeit.
ami engem zavar, hogy a legnagyobb felbontás az 4:3 vagy közel hasonló képarányú, tehát nem "szélesvásznú" de ettől függetlenül nekem még a 35 ezres árat is megérte. GPS-el és hátsó kamerával együtt áprilisban amikor vettem más közel sem volt árban, főleg nem itthon (enyém is alzás) garanciával -
blueye
veterán
válasz
FireFox1996 #28317 üzenetére
Egyáltalán nem csodálkoztam, ezért irtam korábban hogy én már vettem.
-
Dolphine
addikt
válasz
HUNited #28312 üzenetére
- A mobilapp kell másra is a felvételek letöltésén túl?
Azzal tudod frissíteni a kamerát, ha érkezik új firmware.- Nálatok se hajlandó csatlakozni a kamerához, ha a WiFi hálózat mellett a mobilnetet is engedélyezed?
Ha érdekel a kamerakép, illetve a letöltés, akkor a kamera WiFijére kell csatlakoznod. Nekem van olyan eszközöm, amelyik érzékeli, hogy nincs rajta net, eldobja a kamera WiFijét és keres másikat. Elég hülye megoldás ez, de ez van. Hogyha gyorsan akarod lementeni a felvételeket, akkor kártya ki, gépbe be. Az app beállításokra jó még: kép tükrözése, mekkora akkufeszültségnél kapcsoljon le a kamera, stb.- Mire jó a GPS egy ilyen menetrögzítőben?
A sebességen túl a koordinátákat is rögzíti. Térképen visszanézhető, hogy merre jártál, stb. -
blueye
veterán
válasz
FireFox1996 #28283 üzenetére
"Forgalmazása megszűnt"
-
bul07
nagyúr
válasz
HUNited #28313 üzenetére
Enyém 18éves
Az a röhej hogy mióta munkanélküli vagyok többet megyek mint amikkor még dolgoztam (a sajátommal, egyéb autóba azért még pár ezer belement évenként)
Míg dolgoztam évente mentem olyan kb 4500Km, ez évben már munkanélküli vagyok és 4hó harmadikán volt olajcserém és azóta mentem 4600KmAmúgy rettentően sajnálom hogy kétezres évekbe nem volt még menetrögzítő kamera, főleg 2002 és 2009 között, akkor autóztam mint a töketlen mennyi de menyi jó felvétel lehetett volna
És mennyi emléket lehetett volna elrakniKíváncsi leszek hogy a mostani 70Mai D01 képest milyen felvételt fog csinálni
-
HUNited
őstag
Én is a kunkort választanám
Nekem a tolatókamera van bekötve a többi kábelhez, és elég nagy szívás volt, le kellett bontani a teljes kárpitot. Az nem az 5 perces móka, ráadásul a patentoknak se tesz jót legalábbis az én öreg 16 éves autómban
(nem veszek újabbat, ezt se használom ki, évi kevesebb mint 5000 km-t megyek csak) .
-
HUNited
őstag
Én is vettem egy DDPAI-t. Lenne egy-két kérdésem.
- A mobilapp kell másra is a felvételek letöltésén túl?
- Nálatok se hajlandó csatlakozni a kamerához, ha a WiFi hálózat mellett a mobilnetet is engedélyezed? (nekem feldobja a Poco F3 telóm hogy a csatlakoztatott WiFi hálózat nem ad internetet, használja e a mobilnetet, és ha itt a használja a mobilnetet opciót választom, nem hajlandó csatlakozni)
- Ha szükséges a videóhoz hozzájutni, van lehetőség a mobilapp nélkül, laptopon is letölteni? Természetesen van hozzá kártyaolvasó.
Egyrészt a mobilapp veszett lassú (kb 3-4 MBPS), másrészt az app egyenlőre nagyon nem tetszik, a tűzfal szerint rengeteg nyomkövetőt tartalmaz és folyamat a Facebookkal, Alibabával és a Baiduval kokettál (természetesen van megoldásom rá, de az ilyen kémprogramokat én nem tűröm meg a telefonomon mint ez vagy a Facebook)- Mire jó a GPS egy ilyen menetrögzítőben? Csak a sebesség kijelzése miatt? Vagy belekódolja a videóba a GPS adatokat? (nem tudom videónál van e ilyen, a fotóknál tudom hogy igen)
Köszönöm előre is a válaszokat.
-
bul07
nagyúr
válasz
HUNited #28310 üzenetére
4ajtós és 5ajtós között ugye az a különbség hogy, 4ajtós esetén ablak nem mozog együtt az ajtóval, 5 ajtós esetén meg igen
Így az 5ajtós esetén a kamerának a kábele mozog ha nyílik az ajtó, mert a kamera a hátsó ajtóba lévő ablakra van ragasztva és az az ablak együtt mozog az csomagtér ajtóval
Tehát vagy befűzi az ember a többi kábel mellé vagy fent az egyik saroknál hagy egy kis kunkort hogy mikkor nyílik az hátsó ajtó legyen elég kábelÉn nem hiszem hogy be fogom húzni hanem hagyok kunkort
Na meg még az lesz érdekes hogy mit fog felvenni a hátsó kamera, mert van sötétítő fólia a üvegen, nem a leg durvább de van
-
HUNited
őstag
-
Czimby
addikt
válasz
Buckey #28306 üzenetére
Ne legyen igazam de a biztitáblán vagy olyan 12V-ot fogsz találni ami mindíg ott van.
És ha erre rakod a kamerát 1-2 nap alatt csontra meríti az akkudat.Vagy olyat ami ACC kapcsolt, és ugyanúgy fog viselkedni mint a szivargyujtó.
Én egy öntartó kapcsolót iktatnék be a szivargyujtónál, csak akkor indulna a kamera ha gombot nyomsz, de amikor leveszed a gyujtást leáll.
Vagy az időzítő is jó lehet amit bul07 linkelt. -
bul07
nagyúr
-
Buckey
őstag
válasz
FireFox1996 #28303 üzenetére
Akkor én is reménykedem, hogy a TrueCam H25 is bírja azt a kiképzést.
-
FireFox1996
őstag
válasz
blueye #28277 üzenetére
Nálam hasonló a helyzet a 4 éves SJCAM SJ DASH+ kamerával, nem akar pusztulni, közben már 4 kinézett utódja is járt nálam (lamax T10, xiaomi A400, truecam M11, AzDome GS63h), és azok mind visszamentek a szervizbe vagy boltba vagy tovább adtam, és kénytelenül használom tovább mai napig az sjcam-ot
-
Buckey
őstag
válasz
FireFox1996 #28300 üzenetére
Köszönöm!
Eddig is így csináltam, ha későn indítottam, csak nem tudom, mennyire/meddig bírja a kamera és a kártya ezt a megpróbáltatást.
Új hozzászólás Aktív témák
- Kés topik
- Vicces képek
- Napelem
- Tamás88: Még mindig itt tartunk jelenleg...
- Kamionok, fuvarozás, logisztika topik
- Miért álltak az oldalak egy hétig, mi történt?
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Path of Exile (ARPG)
- PROHARDVER! feedback: bugok, problémák, ötletek
- BestBuy ruhás topik
- További aktív témák...
- Apple iPhone 12 64GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- DELL PowerEdge R630 rack szerver - 2xE5-2680v4 (28c/ 56t, 2.4/3.3GHz), 128GB RAM, 10G, áfás szla
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R5 3600 16GB DDR4 512GB SSD GTX 1080 8GB Rampage SHIVA ADATA 600W
- Windows 10 / 11 Pro Retail aktiváló kulcs Azonnal szállítással, számlával, garanciával!
- Gamer Notebook! Csere-Beszámítás! Asus Rog Strix G731GU! 17,3Col! I7 9750H / GTX 1660Ti / 16GB DDR4
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest