Hirdetés
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
PROHARDVER!
Hasznos információk, fogalommagyarázat
Új hozzászólás Aktív témák
-
Bajgunar
senior tag
Vegyél bele egy olyat, amit fentebb linkeltem. Felesleges az endurance. Ha kezeli 512-t és van rá keret, akkor azt. Tuti jó, tuti samsung (meg a többi is onnan, mind) eredeti, pár nap és első reg-el a megadott kóddal ingyen kihozhák. Bumm. Lapozhatunk.
Egy 6k-es kártyán ennyit variálni...Majomra volt, legyen banánra is. -
grafnet
veterán
Mindenki azt vesz és használ amit akar.
Tegyél bele 3e,-Ft-os kártyát és ha szükséged lenne rá, max nem tudod leolvasni róla.Nyilván, ha full noname kártyát veszel, akkor lehet kompatibilitási probléma, de neves kártyával még nem szaladtunk bele ilyen problémába. A bolt sem árt, ha normális terméket árul.
-
need
addikt
válasz
grafnet #31695 üzenetére
A PRO Endurance gondolsz...?
Hát nem tudom ez nekem nem kicsit hanem nagyon soknak tűnik..
bizonyítottan ellenáll a mágnesességnek¹, a röntgensugárzásnak², a víznek³, az esésnek⁴, a kopásnak⁵, és ellenáll a -25°C és 85°C⁶
Most őszintén mikor ér egy kártyát rögén sugár.. még ekkora fasz*ot..!Bennem még az van hogy némelyik kártya márkával ezek az eszközök nem boldogulnak nem kompatibilisek hiába pedig ott van az ajánlott listában..
Szerettem volna nem bele szaladni olyan kártyába amivel nem tudok majd mit kezdeni..
Este át tanulmányozom itt ki mit favorizál.. -
need
addikt
Sziasztok...
Nem régen vásároltam egy imars x23 4k szerkezetet..
Szeretném kérdezni tőletek hogy milyen TF kártyát tegyek bele már mint márkát meg olyat ami megbízható.. -
Jofi81
őstag
Sziasztok!
Beszereltem egy A510-et, a timelapse-et kikapcsoltam, a parkolási felügyeletet 5 perces késleltetésre raktam, az érzékenységet közepesre. Van arra valamilyen megoldás, hogy beszálláskor ne induljon el mindig a felvétel? Elég zavaró, hogy minden alkalommal szól, hogy nem várt esemény történt parkolás közben. Vagy ez mindenkinél ilyen és ezzel együtt kell élni?
-
Bajgunar
senior tag
válasz
cikasz #31689 üzenetére
A kritikus adatok is biztonságban
A PRO Endurance a szélsőséges időjárástól a nagymértékű igénybevételig megállja a helyét. Szigorú körülmények között tesztelve, bizonyítottan ellenáll a mágnesességnek¹, a röntgensugárzásnak², a víznek³, az esésnek⁴, a kopásnak⁵, és ellenáll a -25°C és 85°C⁶ közötti üzemi hőmérsékletnek. -
Bajgunar
senior tag
válasz
cikasz #31686 üzenetére
Dvdolcson.eu
Friss reg, egy szállításra ingyen kupon: DVD3596 -
cikasz
őstag
Sziasztok
Memóriakártyát honnan szoktatok venni? Konkrét eladó is jöhet ha ebay/ali pl...
Beüzemeltem végre az A500s-t és abba kellene mert ami volt itthon az be is halt, nem lehet formázni
köszi. -
vzozo
senior tag
Sziasztok, teljesen laikus vagyok a témában, elolvastam az összefoglalót, látom az ajánlott típusok között van a 70mai pro plus és az 510 is. Megértésem szerint az 510 az újabb (jobb?), de mégis 20-30 euróval olcsóbban látom a német webshopokban.
Van erre bármi épeszű magyarázat? Vagy mégsem annyira best buy az 510?
-
Leslie1966
senior tag
Navitel MR750 Smart-ot használ valaki ? Milyen pc programot használtok hozzá. A Navitel DVR player nem játsza le az front és hátsó kamera képét egyszerre, a gps és térkép adatok szintén nem töltődnek be. Dashcam viewer pedig nem támogatja a készüléket(még).
-
Bajgunar
senior tag
válasz
Kolondrum #31679 üzenetére
Nem ismerem, nem vágom.
De HA a telefonon átállítod a régiót másikra, akkor sem engedi? Beállítasok, felül kereső, beírod: régió , belépsz, s keresel másik régiót. Azt újra megpróbálod felrakni. Felteszed. Elindítod. Kinyomod. Visszaállítod régiót. Azt talán működik. Egy próbát megér. -
válasz
szabolcs.sz #31676 üzenetére
Hát mindenki maga tudja, hogy szán e ennyit kamerára. Én amint megneszeltem, hogy lesz új kiadása, már eldöntöttem, h veszek. És nem a 4J miatt. A full HD is bőven elég volt.
-
dkaro
őstag
Hát kb mint a kamera, nekem is ez lett volna a tippem bár azt hinném h kiabálna a kamera h nem jó a kártya.
-
dkaro
őstag
Sziasztok!
egy YI dashcamet használok már vagy 6 éve, nagyon ritkán kell lementenem róla videót de tegnap szerettem volna.
A probléme hogy úgy tűnik pont azt a jelenetet nem rögzítette a kamera.
3 perces videokat csinál néha van rövidebb. Most úgy nézett a felvétel hogy egy 3 perces egy 49 mp-es és egy 30mp-es klip van egymás után és a 49 és a 30 mp-es klip között hiányzik kb másfél perc pont az ahol az eset történt.
Nem volt ütközés a kocsi nem állt le, nagy fékezés se volt és a kamera se indult újra, akkor zenélni szokott.
Van ötletetek hogy mi okozta le? Ez most nem olyan nagy próbléma, mert "csak" egy forgalommal szembejövőt akartam lementeni, de ha mondjuk ez pont balesetnél történik akkor gondban lennék. -
grafnet
veterán
Üdv Mindenkinek,
Most szerelik az autóba az A510 szettet.
-
Omni 4K (X800) felvételek hosszai a memória kártya függvényében 4K/30 + 1080P/30:
64Gb 2h 48min
128Gb 6h 23min
256Gb 12h 45min
512Gb 25h 31minFő kamera: 1 min 4K/30 felvétel ~230Mb
Hátsó kamera: 1 min 1080P/30 ~76.8MbHátha valakinek kell, meg nekem is jó ha megmarad.
-
Leslie1966
senior tag
Lamax hivatalos oldaláról eltűntek a firmware letöltési lehetőségek. S9 Dual-hoz kellene a legutóbbi, sajnos nincs meg valamikor letöltöttem, de a második ilyen kamerámra már nem tudom feltenni, mert nics letöltési lehetőség az oldalon.
-
Gondolkodó:
Most láttam, hogy a 70mai-nak van battery pack-je azoknak akik parkolás funkciót akarnak használni, de nem jön át a kezdeményezés. Attól függetlenül, hogy csak most láttam ezt, én 2 napja rendesen "szétlegóztam" az autót hasonló dolgok miatt és éppen azért maradtam a mindjárt leírt megoldásnál, mert a külső csomag nem járható hosszú távon.
Az én elvem az, hogy a HW kit bekötésre kerül az akkura + kapcsolt szál. Tehát nekem egyenesen az akku saruiról kap tápot a HW kit, belső bizti tábláról kapja az ACC-t. Ezzel két dolgot oldok meg: Egyrészt a táp direktebb, kisebb a veszteség és ez a kábel egyben egy töltő gerince is ami a vezető oldali ülés mellé érkezik meg, ugyanis tisztában vagyok vele, hogy az Omni 4k és a többi külső fogyasztóm eszi az akkut. (akkor is ha a főkapcsolóval a kamera otthon le van választva az akkuról). Hosszú távon nálam havonta töltésre szorul az indító akku. Akkor nem szorulna, ha gyakran mennék nagy távokat, de általában pár tíz km-eket megyek, ami alatt nem tudja a generátor pótolni a külső fogyasztók és a kamera álltal kivett energiát. Ergo néha az utastér felől kis árammal éjjel töltöm az autó fő akkuját ellensúlyozva a kis távokból adódó visszatöltés hiányát. A 70mai hibába ad egy 75Wh-s akku pakkot amiről megy a kamcsi ha nem jár a motor, mert azt is vissza kell tölteni, tehát Szumma az lesz az eredmény, h az is lemerül. Írja is, hogy 6 óra kell neki a pakk teljes töltéséhez. Akkor már inkább töltöm a fő akkut mint teszek be egy másodlagos csomagot. Akkor látom egyedül értelmét, ha valaki városi környezetben lakik és erre a megoldásra van szorulva, de akkor is korlátos a megoldás vagy sokat kell autókázni. Nekem gyakran 12 órákat parkol az autó és folyamatosan vesz vagyis figyel. Láttam már ezer féle megoldást erre, hogy ne hervassza az indító akkut, de én arra jutottam, hogy az időszakos kis áramú (motor akku program) töltés a megoldás, ha az ember etetni akarja a parkoló funkciót hosszú távon. Hát nem? -
Biztosan tudom, hogy az első üzemelő példányok egyike itthon. Egész nap szereltem, mondjuk, mert nem hajtott a tatár. [kép]
Belső akkutöltési pont is kialakítva, hisz OMNiék szívják az akkut tetszik vagy sem. Minden védve biztikkel, megfelelő vezeték keresztmetszek ja és a táp az akkuról jön egyenesen. -
cigam
titán
válasz
kisbancsa #31655 üzenetére
Nagyobb magyar nyelv ismeret, kisebb arc!
-
zeon.hu
nagyúr
"Battery is low"
Ez ellen lehet valamit tenni, hogy az autó leállításakor ne mondja folyton?
Simán szivargyújtóra van téve, nincs parkoló mód.
A800
Nyilván túlélem persze -
Endless
aktív tag
Szeretnék autós kamerát vásárolni Viofo A129 Plus Duo-t néztem ki fontos a parkolási védelem ezért szeretném rákötni a kocsira hardwire kit segítségével.
Olvastam, hogy ennél van feszültség védelem be lehet állítani, hogy 12.4V, 12.2V vagy 12.0V alatt kikapcsoljon a kamera, így nem meríti le az autó akkumulátorát.Ez még manapság is jó kamera? Itthon vagy kínából rendelve lehetne olcsóbban hozzájutni? Valaki vásárolt mostanság ilyet?
-
kisbancsa
senior tag
Üdv. Menetrögzítő vásárlása előtt vagyok ebben szeretnék segítséget kérni. Első körben első hátsó kellene lehetőleg külső akksis ami akkor is vesz ha nincs rajta gyújtás. (nincs sok tapasztalatom ezekkel a kamerákkal, ezért is kellene a segítség). Ár: jó lenne ha 100 körül bele férne
-
Bajgunar
senior tag
válasz
Iamwhatiam #31636 üzenetére
-
sambenez
Topikgazda
válasz
Iamwhatiam #31638 üzenetére
Volt már ilyen, hogy fordítva volt a HW kit bekötve.
Próbáltad megfordítani a bekötést? -
sambenez
Topikgazda
válasz
Iamwhatiam #31636 üzenetére
Nem. Az ACC a kapcsolt szál.
-
Iamwhatiam
csendes tag
Sziasztok!
Egy kis segítség kellene:
nemrég vettem egy 70mai a510 szettet, a hardwire kit-tel, bekötöttem
de az a problémám hogy semmit nem rögzít parkolási üzemmódban( se videó se time-lapse). Amikor lekapcsolom a gyújtást, mondja h parkolási üzemmódba vált de utána semmi média anyagot nem találok.
Először azt hittem hogy felcseréltem a 12 és acc -t , de ahogy itt olvasom, mégis jól köthettem.
Most akkor az acc az állandó tartozék szál, és a piros a kapcsolt 12v ugye?
És kártyáztam( színre szín) de valamiért mégsem frankó.
Vmi rémlik, hogy egyszer sikerült felvennem egy time-lapse-t de nem tudom azt hogy csináltam. Mondjuk utána toltam 1 fw frissítést-lehet az cseszte el? /más minden ok/Várom válaszaitokat
T -
zeon.hu
nagyúr
Légzsák alatt/mellett nyugodtan el lehet vezetni a hátsó kamera vezetéket?
(Jobb oldali ajtók) -
fulton
addikt
Sziasztok
Kis információt szeretnék kérni erről a kameráról. Alza azt irja erre: max 64 gb kartya teheto bele.
De itt meg azt irják 128 ig. -
paolinho
őstag
válasz
werszomjas #31621 üzenetére
Köszi szépen a tippeket!
A régi fóliákat eltávolítására mi legpraktikusabb mód? Mert egyébként rohadtul rá van ragadva a műanyag egységekre. -
-
paolinho
őstag
Lehet fura a kérdés, de autócsere okán át szeretnék költöztetni egy 70mai Dash Cam A800-ast, amely ugye rendelkezik hátsó kamerával is. Viszont a tartó fóliák sérültek a levétel kapcsán. Milyen megoldással kivitelezhető ez a terv?
-
akosxyz
senior tag
válasz
sambenez #31616 üzenetére
Igen ez igaz, függ a környéktől. Szerencsére azért elég békés részén élek Győrnek, bár mindenhol hallani, hogy feltörnek kocsikat. Közterületen parkolok, de jól kivilágított és jól rálátható. Csak úgy általánosságban akartam érdeklődni, hogy mennyire nagy célpontok ezek a kamerák a tolvajoknak?
-
sambenez
Topikgazda
válasz
akosxyz #31615 üzenetére
A nap miatt szerintem nem kell aggódni, én még soha nem vettem ki egyik kamerámat sem. Most egy A810 van, ennek sem lett eddig semmi baja. A feltörési kockázatot megbecsülni sem lehet, minden környék más. Nekem még nem törték fel a kocsimat, az is igaz éjjel nagyon ritkán állok közterületen.
-
akosxyz
senior tag
Sziasztok, nemrég kaptam ajándékba 70mai A510-et rear kamerával együtt. Szuper jó infók vannak itt ezzel kapcsolatban. viszont annyit kérdeznék, hogy mennyire meritek ti bent hagyni a kocsiban állandóan? Ha nagyon tűző napon van gondolom nem feltétlen jó neki, de kaptam mellé hardwire kit-et, hogy a parkoló felügyelet is működjön és ezért nem mindig venném ki. Tartani kell tőle, hogy ezért feltörik a kocsit?
-
flash-
veterán
Melyik menetrögzítő kamerát vegyem?
90%ban nappal vezetek, 2-3 naponta főleg kisvaroson belul, valamint havonta 1x 1óras utat.(evente 4-5x pedig 2-3óras utat)
Elsődleges cel minel jobban felismerhetőek legyenek a rendszamok a videóból, tehát baj esetén azonositas a fő cél.
Nem tudom milyen árkategóriában van ilyen igy varom a tippeket! -
pooty
tag
válasz
fulton #31610 üzenetére
Hello,
ha ez a típusod van, akkor a használati útmutató szerint mindkettőt tudnia kéne:
Alapértelmezés szerint a készülék bekapcsoláskor azonnal megkezdi a videofelvételt, és kikapcsolásig folytatja a
rögzítést. Ha a memóriakártya megtelt, a készülék automatikusan törli a legrégebbi nem mentett videót, hogy
helyet biztosítson az új videók számára. -
fulton
addikt
Sziasztok
A garmin dash cam 67 menetrogzitovel kapcsolatban szeretnék kérdezni:
Ha beleteszek egy 128gb kartyat, az auto elindulasakor elindul automatikusan a felvétel? Es rogzit folyamatosan mig be nem tellik a memóriakártya, majd a régebbiek íródnak felul? Es ha kell vissza tudom nezni az aplikációban a "tegnap előtti felvételeket" is akár?csak azért mert olvastam olyat hogy nincs rajta húrok felvételi opció..
-
Az első generációsról tudok, de ha kicsit is jobb az újabb akkor megérte. Egyébként ha már így kérdezed, azért sem értem miért bohóckodnak sokan bármi mással, mert ha felvenni kell akkor bármi elég, ha parkolni is, akkor csak ezt. Ezt ebből Mondom, h kevesek optikája forog, ráadásul okosan.
Az Omninál nem kell érinteni az autót, az másodlagos. Elég ha előtte állsz az optika látóterében (ez akkor igaz) és méréseim szerint 6 másodpercet előtte ácsorogsz akár közel teljes sötétségben. Erre már ébred, a ledcsík a hengeren jelzi is. Elkezd forogni és ha mozgást lát ott marad. Ha semmi akkor is egy metódus szerint körbe forog. Ha nem állsz az optika előtt, de rátenyerelsz az autóra, mondjuk mert kiszállsz mellette és abba támaszkodsz meg szintén indul a pásztázás. Arra is, ha finoman megrúgod az autó gumiját. Egy jégesőre is felkel mondjuk, de egy viharos erejű szélre is. Minden max érzékenységen van kivétel a hirtelen fékezésből fakadó lassulást vagy rázkódást, mert az máskülönben minden kátyúban venne. Akadnak fals felvételek, de inkább az, minthogy valaminél ne legyen jelen. Ha javítanak az AI-n és ébredés esetén a hátsó is vesz akkor az nagyon ütős lesz.
Folyamatos parkolásra nem képes mert ezen tudása akkut kér. Nekem igen sok külső fogyasztó van, külön hátsó kamera is, ezért nem tudom mit bír, de én csak vásárlás, melóban parkolás (12 óra) és hasonló dolgokra használom. 1 másfél havonta külső akkutöltés szükséges hacsak nem mész gyakran 100km-t.
Karcolást nem tudom h észrevesz e, de hidd el nekem több mint meglepően éber. Volt hogy egy erősebb becsapott ajtóra mellettem felkelt. Ha a 4K-s erre rá tud tenni némi finomhangolással, akkor nálam kevés bűntett marad észrevétlen. Hány nézegető embert láttam én már mióta meg van nem is hinnétek.
Nekem lesz motortéren kívüli akkutöltési lehetőség, mert ezt a rendszert megéri etetni. Rendszer alatt nem csak a kamerákat értem.
A 4K,-s Ausztriában van, a szerelési cuccok úton, az egy igen nagy meló lesz én már látom, de rendbe rakom.
Új hozzászólás Aktív témák
- Motoros topic
- Battlefield 6
- Kínai kézbe kerül a MediaMarkt áruházak tulajdonosa
- Lexus, Toyota topik
- Kezünkben a Honor Magic V5
- Path of Exile (ARPG)
- Komolyan ráállt a csúcs-GeForce-ok átalakítására Kína
- Gumi és felni topik
- Kerékpárosok, bringások ide!
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- További aktív témák...
- Bezámítás! Lenovo IdaPad Gaming 3 Gamer notebook - R5 7535HS 16GB DDR5 512GB SSD RTX 3050 6GBB WIN11
- MacBook Pro 16 i7-9750H 16GB RAM 512GB SSD RX 5300M 1 év garancia
- MacBook Pro 16 2021 M1 Max 32GB 512GB 1 év garancia
- Szolid de eros esport/fullhd gamer pc 6mag 24gb ram
- Satechi 200w USB-C 6-port PD GAN - UK / Számla / Garancia /
- Szinte új, minőségi, állítható ritkítóolló
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! I7 6700 / GTX 1660Ti / 16GB DDR4 / 500GB SSD
- Telefon felvásárlás!! Xiaomi Redmi Note 13, Xiaomi Redmi Note 13 Pro, Xiaomi Redmi Note 13 Pro+
- Update 07.30. - Bomba árak 2025-ben is! Üzleti - Consumer laptopok DELL FUJITSU HP LENOVO
- Telefon felvásárlás!! Apple Watch Series 6/Apple Watch Series 7/Apple Watch Series 8
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest