Hirdetés
- Lassan állítjuk a fát, és a hardverek is be vannak csomagolva
- Klasszikus kínai festmények ihlették a Colorful legfrissebb memóriáinak külsejét
- Ultrakompakt Key E SSD-vel jelentkezett a Silicon Power
- Mesterséges intelligenciára kihegyezett mini PC jött az ASUS műhelyéből
- ASUS blog: ExpertBook P5 notebook, a munkagép
- ThinkPad (NEM IdeaPad)
- AMD GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Milyen TV-t vegyek?
- Logitech Z906
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Intel Core i3 / i5 / i7 4xxx "Haswell" és "Haswell Refresh / Devil's Canyon" (LGA1150)
- Samsung LCD és LED TV-k
- Projektor topic
- Milyen Android TV boxot vegyek?
-
PROHARDVER!
Hasznos információk, fogalommagyarázat
Új hozzászólás Aktív témák
-
Dolphine
addikt
Sziasztok!
Új típusú autó esetén hova teszitek a kamerát? Ahogy nézem a modern autóknál középen fenn a vezetéstámogató technika van, tehát oda nem lehet. Közvetlen alá? Úgy nem lóg bele nagyon a kilátásba?
Nem egyenlőre, hanem egyelőre! Nem ez miatt, hanem emiatt, vagy ez által!
-
Dolphine
addikt
válasz tobias40 #29304 üzenetére
Én jó pár éve egy autóvillamossági szerelőhöz mentem el, kértem tolatókamerát, mert radar már volt. Saját kijelzője is van. Viszont az összeg amit írtál elég karcsú! Szerintem dupplázd meg és akkor szereléssel együtt meg is van!
-
Dolphine
addikt
-
Dolphine
addikt
válasz HUNited #28312 üzenetére
- A mobilapp kell másra is a felvételek letöltésén túl?
Azzal tudod frissíteni a kamerát, ha érkezik új firmware.- Nálatok se hajlandó csatlakozni a kamerához, ha a WiFi hálózat mellett a mobilnetet is engedélyezed?
Ha érdekel a kamerakép, illetve a letöltés, akkor a kamera WiFijére kell csatlakoznod. Nekem van olyan eszközöm, amelyik érzékeli, hogy nincs rajta net, eldobja a kamera WiFijét és keres másikat. Elég hülye megoldás ez, de ez van. Hogyha gyorsan akarod lementeni a felvételeket, akkor kártya ki, gépbe be. Az app beállításokra jó még: kép tükrözése, mekkora akkufeszültségnél kapcsoljon le a kamera, stb.- Mire jó a GPS egy ilyen menetrögzítőben?
A sebességen túl a koordinátákat is rögzíti. Térképen visszanézhető, hogy merre jártál, stb.Nem egyenlőre, hanem egyelőre! Nem ez miatt, hanem emiatt, vagy ez által!
-
Dolphine
addikt
válasz Samott #27443 üzenetére
Amikor kapcsolódni kellett a kamerához ilyen problémám még sohasem volt. Tény, hogy a kamera WiFi-jét kell használni hozzá amin nincs netforgalom (érthető módon), így előfodrdult, hogy az egyik eszköz nem volt hajlandó a kamera WiFi-jén maradni, de ez inkább eszközspecifikus semmint, DDPAI sajátosság.
-
Dolphine
addikt
-
Dolphine
addikt
válasz herdsman12 #26046 üzenetére
Van valamennyi. Ment privi!
-
Dolphine
addikt
Sziasztok!
Van itt valakinek DDPAI Z40 Dual kamerája?
A kérdésem az, hogy lehetséges a hátsó kamera képét szoftveresen megfordítani?Nem egyenlőre, hanem egyelőre! Nem ez miatt, hanem emiatt, vagy ez által!
-
Dolphine
addikt
válasz Tsebacsi #25846 üzenetére
Én tegnap rendeltem egy DDPAI Z40 Duo. Ez első és hátsó kamerás. Van belőle szimpla verzió is. Létezik hardwire kit, WiFis, van hozzá app is. YouTube videók alapján nem rossz a minősége sem. Ezt is nézd meg!
-
-
Dolphine
addikt
A 60Hz az az NTSC rendszerekhez van, az 50Hz az a PAL rendszerekhez. Hogy pontosabb legyek az NTSC 30 fps, a PAL 25 fps-el "döcög". Nekünk a PAL kell, tehát 50Hz. A 60fps az megint egy másik kérdés, attól a kép folyamatos lesz.
[link]
[link][ Szerkesztve ]
-
Dolphine
addikt
Köszönöm mindenkinek a megerősítést!
at11
Szerencsére melegben nem nagyon lesz autó. Garázsban tárolom, mikor pokol meleg van, akkor meg nem megyek vele nagyon sehova!Nem egyenlőre, hanem egyelőre! Nem ez miatt, hanem emiatt, vagy ez által!
-
Dolphine
addikt
Na, most sikerült jól megkavarnod. Már éppen eldöntöttem fejbe, hogy 70mai 500s hátsó kamerával, erre meg írtad ezt!
Ha Viofot nézem, akkor csakis A119 v3, viszont annak nincs hátsó kamerája. Az A129 duo képminősége nem sokban tér el a 70maitól YouTube videók alapján, legalábbis annyival nem tud többet, mint amennyibe kerül.
Na, most akkor megint agyalhatok!Nem egyenlőre, hanem egyelőre! Nem ez miatt, hanem emiatt, vagy ez által!
-
Dolphine
addikt
Sziasztok!
A tanácsotokra van szükségem!
A nagy kérdés, hogy szükségem van-e hátsó kamerára is?
Havonta max. egyszer megyek kb. 100 km-nél hosszabb útra. Hetente pár km a bevásárlás miatt. Negyedévente 1x 200 km távolság, nyaranta 2x hoszabb út. Ennyi!
A dilemma egy Viofo a119 V3 vagy 70mai A500s hátsó kamerával.
Vagy Viofo a129 és később hátsó kamera.
Szerintetek?Nem egyenlőre, hanem egyelőre! Nem ez miatt, hanem emiatt, vagy ez által!
-
Dolphine
addikt
válasz HornedReaper #13662 üzenetére
Ez igaz sajnos.
-
Dolphine
addikt
Itt is van elvileg!
-
Dolphine
addikt
Sziasztok!
Tervezek vásárolni autós rögzítő kamerát.
Ami szimpatikus az az Overmax 6.1. A netes véleményeket olvasva azt írják, hogy zavarja a rádió jeleit. Ez mennyire jellemző? Minden kameránál így van? Nálam nagyon fontos lenne a rádió, mivel FM transmittert vagyok kénytelen használni, mivel az autómban nincs BT kapcsolat.A válaszokat előre is köszönöm!
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- BONTATLAN Új Iphone 16 PRO 128Gb - 1TB Független 1év Apple GARANCIA Deák Térnél Azonnal Átvehető.
- BONTATLAN Új iPhone 16 PRO MAX 256-512GGB Független 1év Apple GARANCIA Deák Térnél Azonnal Átvehető.
- Tamron SP 70-200mm f/2.8 Di VC USD G2 objektív ( Nikon )
- Azta! Yoga Slim 7 Prémium Ultrabook 14,5" -40% AMD Ryzen 5 7640S 16/512 RADEON 760M 2GB 2,9K OLED
- Sigma 35mm f/1.4 DG HSM Art objetkív + táska ( Nikon )
Állásajánlatok
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest