Hirdetés
-
PROHARDVER!
Hasznos információk, fogalommagyarázat
Új hozzászólás Aktív témák
-
HUNited
őstag
Én is vettem egy DDPAI-t. Lenne egy-két kérdésem.
- A mobilapp kell másra is a felvételek letöltésén túl?
- Nálatok se hajlandó csatlakozni a kamerához, ha a WiFi hálózat mellett a mobilnetet is engedélyezed? (nekem feldobja a Poco F3 telóm hogy a csatlakoztatott WiFi hálózat nem ad internetet, használja e a mobilnetet, és ha itt a használja a mobilnetet opciót választom, nem hajlandó csatlakozni)
- Ha szükséges a videóhoz hozzájutni, van lehetőség a mobilapp nélkül, laptopon is letölteni? Természetesen van hozzá kártyaolvasó.
Egyrészt a mobilapp veszett lassú (kb 3-4 MBPS), másrészt az app egyenlőre nagyon nem tetszik, a tűzfal szerint rengeteg nyomkövetőt tartalmaz és folyamat a Facebookkal, Alibabával és a Baiduval kokettál (természetesen van megoldásom rá, de az ilyen kémprogramokat én nem tűröm meg a telefonomon mint ez vagy a Facebook)- Mire jó a GPS egy ilyen menetrögzítőben? Csak a sebesség kijelzése miatt? Vagy belekódolja a videóba a GPS adatokat? (nem tudom videónál van e ilyen, a fotóknál tudom hogy igen)
Köszönöm előre is a válaszokat.
Új hozzászólás Aktív témák
- Google Pixel 9a - a lapos munka
- Konzol Screenshot
- Milyen videókártyát?
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Vicces képek
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Allegro vélemények - tapasztalatok
- További aktív témák...
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad Yoga X390 - i5-8G I 8GB I 256SSD I 13,3" FHD Touch I Cam I W11 I Gari!
- Samsung Galaxy A23 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Okosóra felvásárlás!! Samsung Galaxy Watch 5 Pro, Samsung Galaxy Watch 6 Classic
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy S23/Samsung Galaxy S23+/Samsung Galaxy S23 Ultra
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte B450 R5 3600 16GB DDR4 512GB SSD GTX 1660Ti 6GB Zalman S2 TG Zalman 500W
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest