-
PROHARDVER!
Autóhifi
Új hozzászólás Aktív témák
-
PHOD77
újonc
Sziasztok,
Úgy érzem, hogy most érkezett el az idő, hogy a gyári szettemet lecseréljem az autómban és ehhez keresek egy kis segítséget, iránymutatást. Egy Suzuki Swift (2007-es) a tárgyban szereplő autó, aminek a hangrendszerét szeretném feljavítani. Végig olvastam a topik elején lévő összefoglalót, ami nagyon hasznosnak bizonyult irány mutatónak. Ami többek között felmerült itt alapkérdésként, hogy milyen zenéket hallgatok. Jellemzően Pop zenét és latin zenéket szoktam hallgatni. Ameddig szeretnék elmenni nagyjából az az itt megfogalmazott Második fázis. Ami a gyári fejegység cserét, első szett csere, ajtószigetelés, erősítő beépítés és kábelcserét meríti ki. Fejegységből egy Alpine UTE-92BT-t szemeltem ki magamnak. Funkcióiban ez nagyjából megfelel annak, amit szeretnék majd használni. CD-ket már egy jó ideje nem használok semmire sem. Telefonon és USB az amit használnék bemenetként. Hangszóróban és erősítőben és a többi komponensben szeretnék tanácsot kérni, hogy miben érdemes gondolkoznom. Sajnos a hely nem túl nagy az autóban így a mélyláda beépítését első körben hanyagolnám, mert az nagy valószínűséggel csak a csomagtartóban férne el. Ez alapból nem túl nagy ebben az autóban és szeretnék több mindent pakolni ide egy zsugor ásványvízen kívül is. A keret, amit a projektre szánok kb. 150-200e lenne tokkal vonóval.
Valamint szeretnék egy kis segítséget is kérni, hogy hol érdemes beszereltetni az autóba fentieket. Ugyan műszaki ember vagyok, de az autószerelés nem az én műfajom, jobban szeretném, ha inkább hozzáértő ember szerelné be ezeket az autóba (Budapest).
Köszönöm a segítséget előre is!
Új hozzászólás Aktív témák
● A topikban TILOS hirdetni!
● Az összefoglaló elolvasása kötelező, a legtöbb kérdésre választ kapsz.
● Az összefoglalóban megtalálható kérdésekre NEM válaszolunk.
- Samsung Galaxy Tab S8 Ultra 14.6", Wi-Fi, Graphite, 128 GB - garanciális
- Thinkpad T480s 24GB RAM 1TB SSD (erős, könnyű, vékony gép) Windows 11 kompatibilis
- Dell Latitude 5510 15,6", i7 10610U, 16GB RAM, SSD, jó akku, számla, garancia
- Acer Predator Helios 300 - 15,6"FHD IPS - i7-7700HQ - 8GB - 256GB SSD+1TB HDD - GTX 1060 6GB -MAGYAR
- HP LaserJet Pro M404dn
- Bomba ár! HP EliteBook 840 G2 - i5-5GEN I 8GB I 256GB SSD I 14" HD+ I Cam I W10 I Garancia!
- Lenovo ThinkPad X13 G2 multitouch
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 5500 16/32/64GB RAM RTX 4060 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- AKCIÓ! Sony PlayStation 5 825GB SSD lemezes konzol extra játékokkal garanciával hibátlan működés
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest