Új hozzászólás Aktív témák
-
Kansas
addikt
Nézőpont kérdése, nekem még egyikkel se volt szerencsére gondom, pedig használom őket.
Másrészt, ha 10 játékból egy(ritkán játszok ennél többel egyszerre) hibát dob valamelyik ilyen funkcióval, és abban ki kell kapcsolni, de az összes többi gond nélkül üzemel, akkor szerinted a funkcióval van baj, vagy a játékkal... szerintem tipikusan az utóbbival. Azt mikor javítják? Ha mindenki driver hibának nézi a dolgot és a játék fejlesztői helyett az AMD-felé kommunikálja(ha egyáltalán arra veszi a fáradtságot), akkor leginkább soha. -
ViZion
félisten
Aranyosak ezek az anti lag meg a többi szuper funkciók. Kár, hogy ha egy játéknál bánat van, akkor kb. az első 10 találtaban az jün, h ezeket kapcsoljam ki...
Marketing BS-en tól semmi értelme így ezeknek sajnos. Ezt mikor javítják? -
PuMbA
titán
Kb. semelyikben, ugyanis az alkalmazásoknak is úgy kell megírva lenniük, hogy használják ezeket a kiterjesztéseket és annak mindig idő kell
A driverrel egyébként van egy baj és nem csak nálam. Teljesen eltűnt a Tuning menü alatt a CPU-s részleg, illetve az Overlay-ben sem választható a CPU kihasználtságon kívül semmilyen más eddig ott lévő érték pl. a CPU frekvencia. Csináltam beállítások alaphelyzetbe állítását, az se oldja meg. Chipset driverem a legújabb. Ez a hiba átcsusszant az automata tesztelésen.
-
Kansas
addikt
Szép hogy felsorolja az újonnan támogatott Vulkan kiterjesztéseket, de ha az ember nem programozó(mármint olyan, aki a Vulkan-nal fejleszt) akkor honnan lehet megtudni, hogy melyik alkalmazásokban nyújtanak ezek bármiféle előnyt az előző driverhez képest?
Új hozzászólás Aktív témák
- AKCIÓ! Sony PlayStation 5 Slim 1TB SSD lemezes konzol + fejhallgató garanciával hibátlan működés
- GENIUS vezetéknélküli, rózsaszín csajos egér
- HP Probook 650 G4 15,6 i5-8350u 8. gen. GYÁRI MAGYAR VILÁGÍTÓ BILL!!!
- LG 45GR65DC-B - 45" Ívelt 1500R / 5120x1440 / 200Hz 1ms / Adaptive Sync / AMD FreeSync / HDR 600
- Csere-Beszámítás! Számítógép játékra! R5 5500 / RX 5700XT / 32GB DDR4 / 256GB SSD + 1TB HDD
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest