- Milyen TV-t vegyek?
- OLED TV topic
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- 80% vs. 100% – Tönkreteszed az aksit, ha mindig feltöltöd? – Tech Percek #6
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Milyen alaplapot vegyek?
- Asztrofotózás
- Egérpad topik
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
-
PROHARDVER!
Autóhifi
Új hozzászólás Aktív témák
-
Rivaul
addikt
Hi.
Mi lehet a probléma? Autórádió lg lac rn 5900 (4×53W-os FFMOSFET), első szett fusion PP-CM650 (120W RMS). A fejen 35-ig lehet tekerni hangosításkor de 26-nál már torz a hang mint a barom. Nem hiszem hogy a hangszóró nem bírná. Maga a fej nem elég erős? Van a kocsiba egy Titan TAX-101 (2x50/1x150W RMS(4 ohm), 2x80/1x300W(4 ohm)) erősítő de nincs bekötve csak úgy van. Ha rákötöm az első szettet akkor javulhat a helyzet hangosításkor?
-
PiciPeti
őstag
válasz
mandras81 #61197 üzenetére
Én úgy szoktam hogy süllyesztem az előlapot, tehát a külső hangszóró kivágása nagyobb átmérő mint a hangszóró (3-4mm-el, hogy a kárpit elférjen
) A belső előlap a pontos beépítési átmérő, ebbe csavarozod a nyomót.
A belső előlapot én minden oldalán anyagvastagságnyival kisebbre szabom. Az előlapot összeragasztod/csavarozod úgy, hogy középpontban legyen. Az így kialakult helyekre pedig be tudod illeszteni a lapokat (sarokba csorgass bőven ragasztót, így amikor beilleszted az oldallapot, az kinyomja maga alól, és szépen elterül a felületeken
)
Oldalról, és szemből is tudsz csavarozni, így kisebb az esély a repedésre, és merevebb is lesz a ládád.Gondolatébresztőnek itt a sajátom szabásmintájából egy oldal:
Sok sikert!
-
PHOD77
újonc
Sziasztok,
Úgy érzem, hogy most érkezett el az idő, hogy a gyári szettemet lecseréljem az autómban és ehhez keresek egy kis segítséget, iránymutatást. Egy Suzuki Swift (2007-es) a tárgyban szereplő autó, aminek a hangrendszerét szeretném feljavítani. Végig olvastam a topik elején lévő összefoglalót, ami nagyon hasznosnak bizonyult irány mutatónak. Ami többek között felmerült itt alapkérdésként, hogy milyen zenéket hallgatok. Jellemzően Pop zenét és latin zenéket szoktam hallgatni. Ameddig szeretnék elmenni nagyjából az az itt megfogalmazott Második fázis. Ami a gyári fejegység cserét, első szett csere, ajtószigetelés, erősítő beépítés és kábelcserét meríti ki. Fejegységből egy Alpine UTE-92BT-t szemeltem ki magamnak. Funkcióiban ez nagyjából megfelel annak, amit szeretnék majd használni. CD-ket már egy jó ideje nem használok semmire sem. Telefonon és USB az amit használnék bemenetként. Hangszóróban és erősítőben és a többi komponensben szeretnék tanácsot kérni, hogy miben érdemes gondolkoznom. Sajnos a hely nem túl nagy az autóban így a mélyláda beépítését első körben hanyagolnám, mert az nagy valószínűséggel csak a csomagtartóban férne el. Ez alapból nem túl nagy ebben az autóban és szeretnék több mindent pakolni ide egy zsugor ásványvízen kívül is. A keret, amit a projektre szánok kb. 150-200e lenne tokkal vonóval.
Valamint szeretnék egy kis segítséget is kérni, hogy hol érdemes beszereltetni az autóba fentieket. Ugyan műszaki ember vagyok, de az autószerelés nem az én műfajom, jobban szeretném, ha inkább hozzáértő ember szerelné be ezeket az autóba (Budapest).
Köszönöm a segítséget előre is!
-
PiciPeti
őstag
válasz
mandras81 #61193 üzenetére
Faragasztó + csavar rögzítés jó, én elő szoktam fúrni, és megsüllyeszteni, hogy ne repessze a fát (élbe csavarozol ugye...)
18as MDF elég kell legyen, ha nem túl nagyok az oldalai, zárt ládából kiindulva kétlem. Középen az elválasztó úgyis merevíti az elő-hátlapot.
Ha össze van állítva a láda, érdemes kikenni belül csónaklakkal 2-3 rétegben, az egyrészt teljesen légzáróvá teszi, másrészt merevít is valamennyit rajta.
-
Drago1
tag
Köszi a web-oldalt elmentettem
Közben lementem és lemértem, kiszámoltam a pontos liter 36 L a mélynyomónak.
Meg kérdeztem havert hogy neki hogy csinálták ,azt mondta hogy az ő fejegységére vagy benne forrasztottak is valamit ,ő sem tudja pontosan mit ....
Szerintem rácsörgök az ajánlott emberkére ő biztos tud valamit ,nagyon profinak tűnik.
-
Drago1
tag
Hát igen sajnos ,a világítás teknikánál mondják hogy annyit ér a rendszer ,fényerősség ami a projektor,izzó,foncsor közül a leggyengébb láncszem .
Úgy látom ez a hangteknikánál is helyt áll .
Eleve már a kezdet gyenge a fejegység...
-
mandras81
senior tag
Sziasztok,
életemben először magam csinálnék egy mélyládát, ráadásul duplát:
- 18-as mdf elég lesz (középmerevítések és az előlap dupla)?
- ragasztom és csavarozom, ugye (sima pozdorjacsavar)?
- a külső előlapot hogyan szokás rögzíteni? Először összeragasztom a kép előlapot, vagy majd a végén megy rá a külső?Egyéb, amire figyelnem kell?
-
BBéci
legenda
Esetedben dupla hendikep van, mert a vacak fejegység hangszóró kimeneteire csatlakozik az erősìtő. Az még egy jónak mondható fej esetében is súlyos minőségromlás a vonal kimenethez képest. Ilyet egy jó szakember általában ki tud alakítani.
-
BBéci
legenda
válasz
Drago1 #61186 üzenetére
A hangzást elsősorban a fejegység határozza meg. Ha nem kellőképpen jó (szar), ami kijön belőle, azt semmiféle erősítővel, hangszórókkal nem lehet feljavítani.
Írtam a másik fórumon, mennyit keresgéltem jó hangú fejegységet az Octaviába és még nem született döntés. A Pioneer Avic EVO a legszimpatikusabb, de nincs optikai meghajtója és van pár száz CD-m. Állítólag minden Skoda menüpont megjelenik rajta. 1100 euró, cserébe csúcs a hangminősége. -
kacsa7
őstag
válasz
Drago1 #61185 üzenetére
Nem kevés az az 50 liter. Peti többet látott már ilyen tekintetben, de nekem elsőre elég soknak tűnik, a gyári 22 literes ajánláshoz képest. Még a gyári reflex ajánlás is csak 32 liter. Lehet egy próbát megérne leválasztani egy részt láda gyanánt, hogy kisebb legyen a térfogat. Aki méretezett már normálisan ládát, hátha megmondja a tutit.
1 DIN fej elrejtés is és hangprocesszor is opció, bár talán a normális 1 DIN fej jobb végeredményt hoz, mint a gyári fej + processzor. Ezekben a kérdésekben pl. szakáll77 (www.gulacsigalery.hu) a szakember. Az 1 DIN előlapot elvileg el lehet helyezni a fej házától külön is, és szalagkábellel megoldani. Ezek amikről beszélünk, már zsebbe nyúlós mutatványok, de 1x kell normálisan megcsinálni.
-
-
-
Drago1
tag
válasz
Drago1 #61183 üzenetére
A 4 Ohm oka az volt eredetileg hogy féltem az erősítőt
,de meg győztél amit javasoltál hát elég komoly szettnek tűnik és így lehetne minden Gladen
http://tonesys.hu/hu/autohangszorok/16-5-cm-es-hangszoro-szettek/gladen-audio/gladen-audio-rs-165-slim-p2092c25c91
A defektjavítókészlet helyén kialakított rész kb 50 Liter ,igazad van azt megnézem hogy kifúj e ,bár elvileg nem kéne elég nehéz Bútorlap lett beszabva.
Mélyláda sajnos nem opció mert családi verda kell a hely pakolni és még az volt a cél hogy semmi ne látszódjon ,nem is látszik:
Fullon körbe szigetelve ,rezegni nem rezeg semmi:
Halkan, hallani szépen a mélyet ,mikor a mély már elérné a kívánt hangerőt ,akkor még a gyári 15 Watt-os hangszórók még sehol sincsenek és ezért lesöpri a hangszórókat...
Majd ha bent lesz minden akkor elviszem egy jó fülü szakihoz aki majd belövi nekem ,mert ahoz már hülye vagyok
tudom ,hallom hogy mi nem jó hogy kéne csak nem tudom beállítani
-
PiciPeti
őstag
válasz
Drago1 #61181 üzenetére
Szerintem vegyél egy nagy levegőt, és dobd ki a gyári fejegységet. 40e körül már olyan aktív fejegységet kapsz, aminek a hangja fényévekkel jobb, tud BT kihangosítást, játszik veszteségmentes zenét USB-ről, stb...
Nagyon megköti a gyári fej a kezedet, jó hang azzal sose lesz...
-
kacsa7
őstag
válasz
Drago1 #61181 üzenetére
És mi a baj a 2-3ohm-al? 2ohm sztereó stabil az az erősítő, semmi baja nem lesz.
Teszt
Ennyit mértek rajta: Leistung 2 Ohm 4 x 107 + 2 x 114
A 2x114W az hídban 4ohm 1x228W.Ebben a beépítési mélységben óriási lehetőségek nincsenek. A Gladen RS165 Slim lenne alternatíva, de az 50eFt felett játszik.
A brummogásodnak egyszerű fázis hiba is lehet az oka. Nem csak attól lehet sok mély, hogy gyenge az eleje. Ha letekered a mélynyomót, akkor valamennyire össze lehet játszani. Próbálj ki egy fizikai polaritás fordítást a mélynyomónál és próbálgasd a szub csatorna fázis potméterét is.
A másik, a vágási freki. Próbálgasd, hogy jó. Ha 80Hz-en vágod pl. akkor igen csak hangos lesz.Ezen felül hány liter a pótkerék helye? Egy mélyládát méretezni kell, a hangzását pedig jelentősen befolyásolja a kialakítása, mérete. Pl. elég fontos, hogy légmentesnek kell lennie, ne tudjon kifújni. Minél nagyobb a térfogat, annál mélyebbre fog menni és lassabb lesz. Az általad leírt stílusokhoz ráadásul pont a reflex láda illik.
Amúgy az erősítő és a mélynyomó nem rossz választás, bár a Mosconi karakter megint csak kérdés, mennyire illik az említett stílusokhoz. Inkább kifinomult, mint veretős.
-
Drago1
tag
A kábelek mind a táp minden Gladen + Gladen "jelátalakító" ami a fejegységből jövő jelet alakítja RCA -ra a hangszóróhoz vezető vezetékek lettek "megcsapolva " onnan a jel.
Mélynyomóhoz bal oldalt mennek a kábelek hangszórókhoz pedig jobb oldalt fognak futni a küszöb alatt .Hát igen sokan mondták hogy a hátsó ajtókba felesleges a hangszórók csak megzavarnják a hátulról jövő mély hangzást,de annyira komplex az autó elektronikája hogy visítana a hátsó hangszórókért és "pozitív saru szakadás" címén letiltaná az egész rendszert.
Így annyit tudok tenni hogy lehallkítom minimumra a hátsó két mélyközépet + csipogót.
Hangszoró szettet is Gladent akartam de ilyen 50 mm beépítési mélységik csak 2 vagy 3 Ohm -os szetteket találni így lett a Kicker.
Egyenlőre 4x 65 watt + 1x235 watt @ 4 Ohm a cél
-
Lite
őstag
válasz
Drago1 #61174 üzenetére
Ebből nagyon szép aktív rendszert lehetne létrehozni, ha...
A fejről hogyan kapod az rca jelet? Vagy nagy jelszintről meg a cucc?
A hátsó ajtókba ne tegyél hangszórót, csak az elsőkbe. Elég lesz 1 szett is. A kinézett cucc elsőre jónak tűnik a stílushoz.A mély okés, az az erősítő viszont sokkal nagyobb tudású, jobb forrást érdemelne.
Mi a helyzet a kábelezéssel?
-
Drago1
tag
Sziasztok
Adott egy 2013-as Peugeot 508 GT kombi SW gyári rendszerrel ( siralmas ) RT6 fejegység 8 db hangszóró 4 középmély négy csipogó max 15-20 Watt Fejegység 50 -et tud állítólag .
A fejegység marad a csere nem opció annyira együtt van az autóval és vezérlésével ,sok funkció innen elérhető ,Navigáció stb ezer dolog .
Elkezdtem az átépítés beszereltünk egy Gladen Mosconi 6 csatornás erősítőt adatok :
Nagyon kompakt, Full-Mosfet analóg erősírő
- Front Stage Adjuster FSA opció (hasonló mint az időkorrekció)
- Fázis eltolás 180°
- High-Level (33 Ohm) Input: nagyszintű bemenet automatikus Remote
lehetőséggel az általánosan elterjedt BTL rádió kimenet esetén.
6x 65 Watt @ 4 Ohm
6x100 Watt @ 2 Ohm
3x200 Watt hidalva @ 4 Ohm
4x 65 watt + 1x235 watt @ 4 OhmPlussz adott egy 25 cm-es mélynyomó Gladen 4 Ohm Gladen AUDIO RS 10:
•25 cm subwoofer
•Átmérő: 250mm,
•Terhelhetőség: RMS: 250W, Max: 375W
•érzékenység: 91,5 dB
•Impedancia: 4 Ohm
•Beépítési átmérő: 236mm
•Külső átmérő: 260mm
•Beépítési mélység: 152mm
Erősítő és mélysugárzó be lett építve a defektjavító készlet helyére bútorlapba a mélysugárzó lekárpitozva + kiszigetelve Gladen lapokkal.
Most még szörnyűbb a hangzás mint volt gyári rendszer ,mély teljesen levéve ,magas megemelve ,loudness kikapcs,de mégy így is túlbrummogja a mély a hangszórókat.
Tehát folyt köv :
Következő lépés ajtók szigetelve, hangszórók cserélve lesznek szettre hangváltókkal ,mind a 4 db ajtóban ,a beépítési mélységem 50 mm ,ki is néztem egy Kicker szettet aminek 47 mm a beépítési mélysége ez lenne az:
http://www.autodvd.hu/kicker-css674-16cm-hangszoro-szett.html
Szerintetek rendben lesz együtt a rendszerrel ?
Vagy tudtok esetleg jobbat ?Igazából az amatőr gyári és a profi közöttre akarom belőni a rendszert ...hip hop,drumm and bass,RNB ,Prodigy stb ilyen zenéket hallgatok középpen nem hangosan pl30 a max a gyárin én 17-en hallgatom !
-
Hal!
Tudtok olyan személyt, céget, aki egész jó áron dolgozik, hogy egy hangrendszert az igényeimhez hűen be tudjon
rakniépíteni az autóba és nagyjából beállítani? -
Gtaati
őstag
Hello Mindenki!
Abban szeretnek segitseget kerni, hogy van egy 2000-es evjaratu II-es Hlx puntonk es ebben a gyari blaupunkt kazettas radio es a gyari melynyomo. Szeretnek bele tenni egy egyszerubb mp3-as usb-s radiot, de nem tudom, hogy a melynyomohoz gyarilag van-e kulon erosito vagy azt is a gyari magno kozvetlenul vezerelte-e ki? Ebbol kifolyolag olyan fejegyseg kellene amivel a gyari hangszorokat beleertve a melynyomot is tudnam hasznalni. ValKi csinalt mar ilyet, illetve van-e ezzel tapasztalata?
Koszonom!
-
Hoku
csendes tag
Sziasztok!
Az autó nagyon-alap, gyári fejegységét szeretném lecserélni, ehhez kérném a segítségeteket!
A kezdő kérdések alapján:
• Milyen autóba szeretnél építkezni ?
Toyota Corolla E110 (1998-as modell)
• Milyen zenét hallgatsz ?
Latin táncok zenéi, Pop
• Mennyit szánsz a dologra?
40-50k-ig, de érdekel, mennyiért lenne minden paraméternek megfelelőAlapvetően a bluetooth kihangosítást és az mp3 lejátszást kéne tudnia a készüléknek, CD nem feltétlen kell bele. Mélynyomó is lesz majd hozzá.
Az extra kívánság, ami miatt is fordulok hozzátok, hogy az mp3-ak vagy mappák váltásakor ne csak az adott szám címe (vagy fájlneve) legyen olvasható a kijelzőn, hanem mondjuk az előtte-utána lévő is, talán valahogy [így].Például gondolom egy [ilyennél] látszana több szám címe is a kijelzőn egyszerre, ezt az előzetes keresgélés alapján találtam, nem tudom mennyire megbízható egyáltalán.
Tudom, kicsit pongyola a leírásom, de bonyolult funkcióra nincs is igazán szükség.
Előre is köszönöm a válaszaitokat!
Üdv,
Hoku -
opeter70
senior tag
válasz
BUZZLGHTYR #61169 üzenetére
Korrekt belépő szintű erősítő.
Ha neked megér ennyit újonnan, akkor megveheted.
Én biztosan 1-2 kategóriával jobbat vennék használtan ezért a pénzért, de nem vagyunk egyformák.Arra kell csak figyelni, hogy egy viszonylag nagy érzékenységű subot kell mellé választani, mert a 220W-os hidalt teljesítménnyel azért ez nem egy atomerőmű.
Ha márkán belül akarsz maradni, akkor egy ilyen jó lehet hozzá. Vagy esetleg egy ilyen.Bár ha először csak mélysugárzót tervezel, akkor én a helyedben néznék inkább egy kicsivel combosabb 2 csatornást a subnak, aztán az első szetthez később majd vehetsz egy kisebb teljesítményű másik 2 csatornásat.
-
opeter70
senior tag
válasz
BUZZLGHTYR #61166 üzenetére
Én is a használtat ajánlanám inkább.
Ár-érték arányban sokkal jobban kijössz.
De ahogy gondolod.Szerintem inkább írd ide, hogy mi az, amit kinéztél, és majd véleményezzük, mert a "4 csatornás 50 ezer körül van van" úgy hangzik, mintha a világon egyetlen 4 csatornás erősítő létezne.
Újonnan a 4 csatornás erősítők nagyjából 20 ezer és 1 millió Ft között vannak, ezért furcsa így kijelenteni, hogy a 4 csatornás 50 ezer körül van.
Szóval dobj egy linket arról az 50 ezres négycsatornásról és valaki biztosan véleményezni fogja neked.
-
pengusz77
senior tag
válasz
BUZZLGHTYR #61166 üzenetére
Hasznàltan ennek a fele-harmada. Jobb minőségben
-
BUZZLGHTYR
senior tag
válasz
opeter70 #61165 üzenetére
jólvan, hagyom a márkázást.. csak nem akarok mellé nyúlni
4 csatornás erősítőből mit ajánlanál/tok?
szedán az autó
kábelnek nem kell benne lennie a 100 ba, de látom a 4 csatornás 50 ezer körül van, hátakkor az erősítő és a láda legalább kijöhetne 100 ból újonnan
ajtószigetelés meg kicsit később
igazából újonnan venném -
opeter70
senior tag
válasz
BUZZLGHTYR #61164 üzenetére
Tessék:
Audison, Steg, Rockford Fosgate, Phoenix Gold, Rainbow, DLS, Signat, Emphaser, Focal, Brax, Udimension, Audio System, Gladen, JL Audio, JBL, Alpine, Velocity, Soundstream, Dragster, stb...
(És még egy jópárat biztos kihagytam)
Ezzel most nem hiszem, hogy beljebb vagy.Hagyd már ezt a "márka" dolgot!
Általában minden gyártónak van belépő szintű és felsőkategóriás cucca.Inkább azt döntsd el, hogy újban, vagy használtban is gondolkodsz.
Mélynyomó szempontjából az sem mindegy, hogy az a B5 Passat sedan, vagy variant.Kábelezés, ajtószigetelés árának is benne kell, hogy legyen a 100-ban?
Ha csak subot és hozzá való erősítőt tervezel, akkor kb 10-15 ezer ft körüli kábelezési árral kell számolnod.
Ha lesz első szett is, akkor ajtószigeteléssel együtt minimum 30-at tegyél rá félre. -
PiciPeti
őstag
válasz
BUZZLGHTYR #61160 üzenetére
A szokásos milyen zenére, milyen autóba infókkal beljebb lennénk.
Ilyen összegből max a fejegységet érdemes újonnan megvenni, erősítőből 4 csatist, ládát meg zenéhez/autóhoz választunk.
-
opeter70
senior tag
válasz
BUZZLGHTYR #61160 üzenetére
Az autóhifi nem egy otthoni hifi torony, hogy minden részének ugyanattól a gyártótól kell származnia (de még az otthoni hifinél sem feltétel szerintem).
Vannak gyártók, akik fejegységben "erősek", a többi komponensben viszont nem feltétlenül azok.
Ugyanez igaz fordítva is: A jó hangszóró és erősítő gyártók nem igazán gyártanak fejegységet.
Talán az Alpine és Pioneer az akinek vannak jó erősítőik is a fejegységek emllett, de ezektől a gyártóktól jó hangszóró szettet és subot nem igazán fogsz találni. -
BUZZLGHTYR
senior tag
van 100 ezrem fejegységre, erősítőre és mélynyomóra, szerintetek melyik márkán gondolkozzak? szeretném mindből ugyan azt! később hangszóró csere is lenne!
-
pengusz77
senior tag
válasz
kicsi83 #61152 üzenetére
Az igazság az, hogy én még nagyon kezdő vagyok. Ha a fej marad, akkor az behatárolja a lehetőségeidet.
Szerintem érdekes a használt cuccok között nézelődni, aztán belinkelni ide, ha találtál valamit. Majd nálam hozzáértőbbek tudnak ajánlani/véleményezni.
Első lépésben csináld meg a szigetelést, meg az első szettet + erősítő . Ha mindenáron újat akarsz, akkor a bevezetőben vannak ajánlott márkák. -
rover45
őstag
Sziasztok!
Hadd kérjek tanácsot.
Van egy Clarion APX4241E erősítőm, milyen 30cm-es subot kötnétek rá, hogy partiban legyenek?
Nem szeretnék falakat dönteni vele, csak ésszerű keretek között használnám.
Inkább kikérném nálam tapasztaltabbak véleményét, minthogy vegyek valami hülyeséget
Előre is köszönöm -
zsolt19900
őstag
hát jó
de ugye mindenkinek világít, hogy inkább veszek tőletek bármit -és szeretek tudni róla, ha épp keresek valamit, hogy nektek van- mint egy "idegentől" mert ugye a fórumon -legalábbis az én gondolataimban ez van- már nem vagyok annyira idegenek egymásnak
de persze elfogadom a ph nagy szabályzatát, nem is erről van szó, de ha megszaporodna esetleg lehetne módosítani beszélgetek és adok-veszekre is akár, de akkor ne kiskádat, meg bontott téglát, hanem csak és kizárólag témába vágó dolgokat
-
-
opeter70
senior tag
válasz
zsolt19900 #61149 üzenetére
Más az ajánlás és más a saját hirdetés belinkelése.
Ez utóbbi semmiképpen nem etikus.Volt ebből már vita régebben is és PiciPeti mint topikgazda is amellett állt ki, hogy lehessen ajánlani.
De azt is csak konkrét termék link nélkül. -
Rivaul
addikt
válasz
zsolt19900 #61149 üzenetére
Én már kaptam a fejemre ajánlás szinten is emiatt, főleg ha saját terméket ajánlgat az ember
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
● A topikban TILOS hirdetni!
● Az összefoglaló elolvasása kötelező, a legtöbb kérdésre választ kapsz.
● Az összefoglalóban megtalálható kérdésekre NEM válaszolunk.
- Autós topik
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Xbox tulajok OFF topicja
- Milyen TV-t vegyek?
- sziku69: Szólánc.
- MediaTek lapka köré épülne a Galaxy S25 FE?
- Robotporszívók
- Nintendo Switch 2
- Spotify
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- További aktív témák...
- Google Pixel 9 Pro készülékek 128gb / 256 gb / 512gb - Szép állapot, garancia, akár beszámítással
- Xiaomi Poco X7 Pro 5G 12/512gb - Makulátlan, garanciális, akár beszámítással
- Xiaomi 14T Pro 12/512gb - Makulátlan, akár beszámítással
- Samsung Galaxy S25 12/256gb - Újszerű, akár beszámítással
- Eladó Cooler Master Masterliquid ML240L V2 RGB
- Bomba ár! HP EliteBook 840 G6 - i7-8GEN I 16GB I 512GB SSD I 14" FHD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy S24/Samsung Galaxy S24+/Samsung Galaxy S24 Ultra
- BESZÁMÍTÁS! ASROCK H310CM i5 8500 16GB DDR4 960GB SSD RX 5700XT 8GB Rampage SHIVA Zalman 600W
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i3 10105F 8/16/32GB RAM RX 6500 XT 4GB GAMER PC termékbeszámítással
- Samsung Galaxy A9 2018 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest