Hirdetés
- Melyik tápegységet vegyem?
- SSD kibeszélő
- Apple asztali gépek
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Épített vízhűtés (nem kompakt) topic
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Sony MILC fényképezőgépcsalád
- Samsung Galaxy Tab S10 Ultra - más dimenzió
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
-
PROHARDVER!
Autóhifi
Új hozzászólás Aktív témák
-
vasi89
őstag
válasz
BUZZLGHTYR #66950 üzenetére
esetleg ez? de valóban meg van bonyolítva.
-
MunezXBK
nagyúr
válasz
BUZZLGHTYR #62945 üzenetére
Kiemelővel.
Rain: működnie kéne. Nekem is úgy van, ráadásul az enyémben valami rejtett antenna van.
-
MunezXBK
nagyúr
válasz
BUZZLGHTYR #62943 üzenetére
Első ajtóba 13-as befér.
-
G.Zs.
senior tag
válasz
BUZZLGHTYR #62940 üzenetére
Akkor johet egy erzekeny aftermarket hangszoro. Audio System MX EVO szeriat ajanlanam. Mekkora hangszoro van az ajtoban gyarilag?
-
G.Zs.
senior tag
válasz
BUZZLGHTYR #62930 üzenetére
Ha fejegyseget nem cserelsz akkor erdemesebb inkabb bontoban gyari hangszorot venni a rosszak helyett. Az aftermarket hangszorokat ugy tervezik, hogy legalabb egy alap szintu markas fejegyseg van elottunk. Nem eleg erzekenyek ahhoz, hogy a gyari fej harmatgyenge vegfoka meg tudja hajtani oket rendesen. Ezert nagy valoszinuseggel rosszab hangzast kapsz, mint eredetileg volt.
Szoval vagy cserelsz fejegyseget is es akkor johet egy alapszintu hangszoroszett, vagy a gyari fejhez veszel bontoban gyari hangszorokat. -
troll81
addikt
válasz
BUZZLGHTYR #62927 üzenetére
Persze milyen lesz AZ uj hangszoro?gyari bontott vagy valami jobb minosegu termek?a kerdesed Re a valasz ha KB megegyezo parameterekkel rendelkezo a ket hangszoro akkor igen a gyari Kabel jo
-
MunezXBK
nagyúr
válasz
BUZZLGHTYR #62142 üzenetére
B5-öt 99 végéig gyártottak. Azt írtad 2001-es.
-
MunezXBK
nagyúr
válasz
BUZZLGHTYR #62139 üzenetére
A láda nem egészen ezért van, de ne menjünk bele.
Igen, Gladent kapsz 22-23k körül.
Ha olyan a B6 ajtaja is, mint a B5-é, szigetelésre nem kell költened.
-
Gábor984
tag
válasz
BUZZLGHTYR #62135 üzenetére
Nem elölről fog szólni, hanem összevissza, mindenhonnan. Ha mindenképpen akarsz, lehet tenni, mert a te autód, azt szerelsz bele amit szeretnél, viszont akkor a Faderrel kell játszani. Kicsit előre állítod, hogy még éppen ne zavarjon be hátulról.
-
MunezXBK
nagyúr
válasz
BUZZLGHTYR #62135 üzenetére
Összefossa a színpadot. Google, szvsz találsz kb. csillió darabot.
-
MunezXBK
nagyúr
válasz
BUZZLGHTYR #62129 üzenetére
Segítek, volt A4-em. A gyári 10-elöl, kiemelővel 13-as befér.
Hátulra nem kell semmi. Máris spóroltam neked pár fityinget.
-
MunezXBK
nagyúr
válasz
BUZZLGHTYR #62124 üzenetére
What? 10-es biztos nem kell. Meg hátulra sem kell.
-
MunezXBK
nagyúr
válasz
BUZZLGHTYR #62121 üzenetére
Gladen Audio. 16.5-es kell?
-
MunezXBK
nagyúr
válasz
BUZZLGHTYR #61812 üzenetére
Hátul tuti 16.5-es, elöl 13-as, szvsz.
Ezt a nem a legdrágábbat, mert erősítő + láda van benne kombót magyarázd el lszi.
Darth Raven: B Omega? Plusz mi a kérdés?
-
opeter70
senior tag
válasz
BUZZLGHTYR #61169 üzenetére
Korrekt belépő szintű erősítő.
Ha neked megér ennyit újonnan, akkor megveheted.
Én biztosan 1-2 kategóriával jobbat vennék használtan ezért a pénzért, de nem vagyunk egyformák.Arra kell csak figyelni, hogy egy viszonylag nagy érzékenységű subot kell mellé választani, mert a 220W-os hidalt teljesítménnyel azért ez nem egy atomerőmű.
Ha márkán belül akarsz maradni, akkor egy ilyen jó lehet hozzá. Vagy esetleg egy ilyen.Bár ha először csak mélysugárzót tervezel, akkor én a helyedben néznék inkább egy kicsivel combosabb 2 csatornást a subnak, aztán az első szetthez később majd vehetsz egy kisebb teljesítményű másik 2 csatornásat.
-
opeter70
senior tag
válasz
BUZZLGHTYR #61166 üzenetére
Én is a használtat ajánlanám inkább.
Ár-érték arányban sokkal jobban kijössz.
De ahogy gondolod.Szerintem inkább írd ide, hogy mi az, amit kinéztél, és majd véleményezzük, mert a "4 csatornás 50 ezer körül van van" úgy hangzik, mintha a világon egyetlen 4 csatornás erősítő létezne.
Újonnan a 4 csatornás erősítők nagyjából 20 ezer és 1 millió Ft között vannak, ezért furcsa így kijelenteni, hogy a 4 csatornás 50 ezer körül van.
Szóval dobj egy linket arról az 50 ezres négycsatornásról és valaki biztosan véleményezni fogja neked.
-
pengusz77
senior tag
válasz
BUZZLGHTYR #61166 üzenetére
Hasznàltan ennek a fele-harmada. Jobb minőségben
-
opeter70
senior tag
válasz
BUZZLGHTYR #61164 üzenetére
Tessék:
Audison, Steg, Rockford Fosgate, Phoenix Gold, Rainbow, DLS, Signat, Emphaser, Focal, Brax, Udimension, Audio System, Gladen, JL Audio, JBL, Alpine, Velocity, Soundstream, Dragster, stb...
(És még egy jópárat biztos kihagytam)
Ezzel most nem hiszem, hogy beljebb vagy.Hagyd már ezt a "márka" dolgot!
Általában minden gyártónak van belépő szintű és felsőkategóriás cucca.Inkább azt döntsd el, hogy újban, vagy használtban is gondolkodsz.
Mélynyomó szempontjából az sem mindegy, hogy az a B5 Passat sedan, vagy variant.Kábelezés, ajtószigetelés árának is benne kell, hogy legyen a 100-ban?
Ha csak subot és hozzá való erősítőt tervezel, akkor kb 10-15 ezer ft körüli kábelezési árral kell számolnod.
Ha lesz első szett is, akkor ajtószigeteléssel együtt minimum 30-at tegyél rá félre. -
PiciPeti
őstag
válasz
BUZZLGHTYR #61160 üzenetére
A szokásos milyen zenére, milyen autóba infókkal beljebb lennénk.
Ilyen összegből max a fejegységet érdemes újonnan megvenni, erősítőből 4 csatist, ládát meg zenéhez/autóhoz választunk.
-
opeter70
senior tag
válasz
BUZZLGHTYR #61160 üzenetére
Az autóhifi nem egy otthoni hifi torony, hogy minden részének ugyanattól a gyártótól kell származnia (de még az otthoni hifinél sem feltétel szerintem).
Vannak gyártók, akik fejegységben "erősek", a többi komponensben viszont nem feltétlenül azok.
Ugyanez igaz fordítva is: A jó hangszóró és erősítő gyártók nem igazán gyártanak fejegységet.
Talán az Alpine és Pioneer az akinek vannak jó erősítőik is a fejegységek emllett, de ezektől a gyártóktól jó hangszóró szettet és subot nem igazán fogsz találni. -
BBéci
legenda
válasz
BUZZLGHTYR #60910 üzenetére
Csak akkor, ha A-ból B-be kellene elszállítani.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
● A topikban TILOS hirdetni!
● Az összefoglaló elolvasása kötelező, a legtöbb kérdésre választ kapsz.
● Az összefoglalóban megtalálható kérdésekre NEM válaszolunk.
- Melyik tápegységet vegyem?
- SSD kibeszélő
- Otthoni hálózat és internet megosztás
- Autós topik
- Apple asztali gépek
- Tőzsde és gazdaság
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Épített vízhűtés (nem kompakt) topic
- Autós topik látogatók beszélgetős, offolós topikja
- További aktív témák...
- Veemann V-FS8 20 felnim új nyári abroncs szettel.
- ASUS ROG GAMER PC: i7 9700K / 32GB DDR4 / 256GB SSD+1TB HDD / RTX 2080 SUPER 8GB / Win 11 !!
- KIVÉTELES áron eladó HP ZBOOK STUDIO 15 G7 WORKSTATION! 7-10850H/32GB/256 SSD/NVIDIA T2000 4GB/GARI
- Intel ARC A770 16GB GDDR6 / Cooler Master 600W Elite V3
- micro:Macqueen Lite - robot készlet, mikrovezérlő nélkül
- LG 32GQ850-B - 32" NANO IPS ATW / 2560x1440 / 260Hz 1ms / NVIDIA G-Sync / AMD FreeSync / HDR 600
- LG 27GR95QE - 27" OLED / QHD 2K / 240Hz & 0.03ms / NVIDIA G-Sync / FreeSync Premium / HDMI 2.1
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A14/Samsung Galaxy A34/Samsung Galaxy A54
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- Épített KomPhone R5 4500 16GB RAM 240GB SSD RX 6500 XT 4GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest