- Elkészült a nagymama hardverbefőttje
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Milyen egeret válasszak?
- Kiderült mit tud a Nintendo Switch 2 rendszerchipje
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- Sony MILC fényképezőgépcsalád
- Milyen házat vegyek?
- Azonnali VGA-s kérdések órája
-
PROHARDVER!
Autóhifi
Új hozzászólás Aktív témák
-
flegga92
senior tag
Sziasztok!
Kaptam egyik haveromtól egy erősítőt+ládát amit a 3 ajtós F Astrámba szeretnék beletenni. Kábeleket hol érdemes elvezetni? Főleg a tűzfal áttörésére gondolok. Mennyire kellene megbontani a műszerfalat? -
I'am Dony
őstag
válasz
lautnermark #58138 üzenetére
A mai netes, utalós, futáros világunkban teljesen mindegy.
-
simi811118
aktív tag
válasz
Akos1994 #58132 üzenetére
Ha csak az USB-n keresztül való lejátszás miatt cserélnéd, sztem csalódni fogsz. MP3-at és WMA-t játszik le, de a veszteségmentes formátum kilőve, sőt, talán még a VBR mp3-at sem tudja... CD hangja nagyon jó, és jól beállítható, és szép hangú fej.
A mostani JVC-det én valszeg nem erre cserélém. (talán JVD90bt-re, vagy PRS-re)
Ha aktívozás a cél, akkor az 580bt tud 2way+sub felállást, és időkorrt, ráadásul megbirkózik néhány lossless formátummal is, valódi 3 utat pedig az ute 92bt tud.
Ha gyakran CD-zel, akkor nagyon jó lehet a Clarion is, de ha inkább lossless-elnél, akkor viszont inkább ne! -
simi811118
aktív tag
Szia!
Rendben van az összeállítás, kábelek is jók lesznek.
Annyit javasolnék majd a továbbiakra, hogy az ajtószigetelést, és a középhangszóró megfelelően stabil beépítését se hanyagold el. A későbbiekben pedig - a fejegység tudását kihasználva - aktívvá tenném a rendszert.
Sok sikert az építkezéshez! -
PiciPeti
őstag
válasz
Akos1994 #58132 üzenetére
Az a klári fej játszik WMA-t is USB-ről...
Amúgy nagyon jó hangú cucc, én szeretem azt a karaktert. Ha a nagyoncsúnyaságával meg tudsz békélni, akkor jó választás lehet.
Mivel nem mai darab, így lehet hogy USB-ről nem a legjobb a hangja, de utazáshoz biztosan elegendő lesz az a hangminőség is. Ha nagybetűs zenét akarsz hallgatni, akkor meg beteszed a CD-t.
Amúgy a helyedben rápróbálnék az x580-ra is, próbálj olyan boltot keresni, ahol ki lehet próbálni, ha nincs ilyen, akkor meg kell rendelni neten, ott a 14 napos elállási lehetőség...
-
I'am Dony
őstag
Szeretnék készíttetni egy 9-12 Liter körüli zárt ládát 20cm-es hangszórónak MDF anyagból, szövettel beburkolva. Ha tudtok megbízható, munkájára igényes szakit kérlek jellezétek. Köszönöm!
-
Akos1994
aktív tag
Clarion DXZ778R-je volt valakinek?
Egyetlen hátrány ami zavar az a max 320kbps MP3/AAC USB-n keresztül, egyébként a DSP sokkal finomabban állítgatható mint a mostani középkat.-os usb fejeknek (pio x580bt) meg hangra is nagyon faszának írják. Aktív a cél, ezért szenvedek ennyire.
Saját fejemen (jvc kdr921bt) igazából CD-n jön meg az a kis plusz, amikor már hallom, hogy nem tompa egy icipicit minden, hanem igazából van dinamika, és kész ez a csúcs, amit a fejből ki lehet hozni. Gondolom egy magasabb kategóriás, de régebbi fejtől se várható el, hogy majd az USB egyenértékű lenne a CD-vel és ugyanúgy kijönne a 320 mp3 vs. WAV különbség, ugye? -
kacsa7
őstag
-
Levmen
tag
válasz
opeter70 #58126 üzenetére
Először a remote kábel elfelejtődött, aztán azt is bekötöttük és úgy sem szólt. Mikor kibontottam, már gyárilag volt benne egy biztosíték, meg még adtak hozzá 1-et. Na mind1 utolsó lehetőség, ha már adtak hozzá másikat, akkor kicserélem és lám dübörgött is
Pedig ami benne volt, nem volt elszakadva. Lehet nem volt jól belenyomva, vagy nem tudom. Csak most meg amit rá kötöttem még 2 hangszórót a ládára, azok nem akarnak szólni, de lehet csak polaritás problémák lesznek. Holnap megnézem őket!
Szóval mindenképp köszi a segítségeteket!
-
Levmen
tag
Sziasztok!
Karácsonyra kaptam egy SAL BS 10/A aktív mélyládát amit be is kötöttem, de meg se mukkan. Áramot kap, de hiába dugom a rádiómba ami egy Sony CDX-G1102U, semmi. Jack-el is próbáltam rádugni. Olyat is próbáltam, hogy aux kábel másik vége jack és telefonra dugtam rá, de szintén semmi.
Tudnátok adni valami ötletet?
Előre is köszönöm a segítségeket!
-
Gyumadár
tag
válasz
lautnermark #58122 üzenetére
Köszönöm!!!
Új hozzászólás Aktív témák
● A topikban TILOS hirdetni!
● Az összefoglaló elolvasása kötelező, a legtöbb kérdésre választ kapsz.
● Az összefoglalóban megtalálható kérdésekre NEM válaszolunk.
- BANKMENTES , KAMATMENTES részletfizetés Laptopok
- Telefon felváráslás!! Samsung Galaxy S22/Samsung Galaxy S22+/Samsung Galaxy S22 Ultra
- Azonnali készpénzes INTEL CPU AMD VGA számítógép felvásárlás személyesen / postával korrekt áron
- DELL, HP gyári töltők, sok db. 7,4x5mm - 4,5x3mm + USB-C/Type-C 65W
- Apple iPhone 15 Pro 128GB,Újszerű,Dobozával,12 hónap garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest