Hirdetés
- Dedikált NPU-t tervezne az AMD?
- És akkor egy fejlesztőstúdió rájött, hogy vissza is élhetne a felskálázással
- Száguld a Meta és a Microsoft, 500 milliárd dollárral lőttek ki az AI-részvények
- Jól áll az ARM-os Windows helyzete, de a játékoknál nem jön az áttörés
- Kínai kézbe kerül a MediaMarkt áruházak tulajdonosa
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Vezeték nélküli fülhallgatók
- Egér probléma
- Sony MILC fényképezőgépcsalád
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Vezetékes FEJhallgatók
- OLED TV topic
- Jól áll az ARM-os Windows helyzete, de a játékoknál nem jön az áttörés
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
PROHARDVER!
Autóhifi
Új hozzászólás Aktív témák
-
cicmanyek
aktív tag
válasz
LaptopSystem #18499 üzenetére
Két dinesben nincs jó hangminőséggel rendelkező fej ami tudja ezeket...legalábbis én nem ismerek. Mondjuk ha eltkintenél a 2 dintől meg a navitól(ami azért könnyen pótolható) én biztosan ezt venném.De ha ezektől nem tudsz eltekinteni akkor én sem tudom mit választanék a helyedben.
-
2 Dines kell legyen benne Navi kihangosító bluetooth magyar menü ha lehet
tudtok ilyet ajánlani?
keret rá 220.000 forint +- 20.000 forint
-
footy
addikt
válasz
LaptopSystem #18496 üzenetére
Ennyi penzbol mar Audiovox is kijon, azt nagyon ajanljak a nemeteknel.
pl ez Audiovox 9309TS+ NAVI
-
zolikaDB
veterán
válasz
LaptopSystem #18496 üzenetére
Pontosan mik is a feltételek? Így könnyebb lenne.
-
valaki tudna nekem ajánlani egy tutit?
-
zolikaDB
veterán
válasz
LaptopSystem #18492 üzenetére
Ha neked ilyen kell, vedd meg. Én hallgattam az itteni szakikra, és nagyon nem bántam meg, pedig még csak a fejnél tartok az "építkezésben".
-
orbano
félisten
válasz
LaptopSystem #18492 üzenetére
nekem ez ilyen gagyi kínai carpc-nek tűnik, ami nem lenne baj, de 200k?
vagy ez csak nekem tűnik soknak?
-
-
bsh
addikt
sziasztok,
legolcsóbb kenwood kdc-bt32u fejegységnek mennyire használható a bluetooth kihangosító funkciója? beépített mikrofon mennyire zajos, stb? -
orbano
félisten
válasz
LaptopSystem #18488 üzenetére
lehet én vagyok a vak, de se árat, se specifikációt nem látok, csak egy adag rizsát
-
sziasztok erről mi a véleményetek?
megéri az érét szerintetek?
-
zárlatos
csendes tag
nincs valakinek eladó rca kábele?5méteres,max 5eft-ig
-
footy
addikt
válasz
Soma01 #18475 üzenetére
KB 90% hogy az iphhone/pod DAC végzi a konvertálást. Ez így inkább kényelmi dolog, nekem pl 650 szám van rajta, egyrészt nincs az a cd-tár amivel ezt meg tudnám oldani. Másrészt a keresés a zenék között nagyon jól ki van találva. Kereshetsz playlist-et , előadót, számcímet, stílust. Ha előadó vagy számcím alapján keresel, akkor pedig a számbillentyűk nyomkodására ugrik kb 20%-ot a listában. (Nem kell végig tekergetni a gombot, ha "V" betűs az előadó). Egyébként az iphone DAC nem tré, hanem egy erős közepes.
Hétvégén ha lesz időm kipróbálom más kábellel az iphone-t meg az usb-ről való lejátszást. -
orbano
félisten
válasz
Soma01 #18475 üzenetére
mint ha USB lenne, fejegységről választasz tracket, stb. hogy a hangátvitel hogy történik, köze van-e a hanghoz az iphoneban lévő analóg traktusnak, nem tudom. nekem csak a pioneer iphone adapterével van tapasztalatom, az történetesebben szárazabban szólt, mint ha ugyanazt CDről hallgattad volna egy RSII-ben (volt szerencsém direktben összehasonlítani). lehet más ipod adapterek ennél jobbat produkálnak, nem tudom.
-
Soma01
veterán
Amúgy ezek a fejek, hogy vezérlik az [ájfónt]? A rajta lévő fájlokat lejátsza, mint egy usb-s meghajtóról, vagy az [ájfón] által lejátszott zenét berakja az aux-ra? Mert ez így olyan, mintha a jack csatlakozóba dugnék egy kábelt és azt be az aux bemenetre. Tehát így az, ahogy és amit az [ájfón] lejátszik olyan minőség lesz max a zene? A fej nem produkál jobb minőséget lejátszásban ha usb-ről kap valami anyagot?
Vagy ez inkább olyan kényelmi dolog, hogy viszel egy telcsit és az azon lévő zenét hallgathatod a kocsiban és nem a telcsit kell nyomkodni ha zenét akarsz váltani, hanem a fejet?Ennyi?
-
footy
addikt
A vegen meg tiszta kocka-horda jon itt ossze
De hogy ON is legyek, mennyit er most egy Clarion 788?
Van-e valakinek elado?Szerk:
Nem tudom eldonteni, hogy a hangszorobol vagy a fejbol hallom a venti hangjat. Alpine 117.
Ki lehet ezt valahogy kapcsolni? Ami vicces, hogy ha radio hallgat az ember akkor nem megy a venti. CD-nel , iPod-nal viszont igen. -
Csygusz
tag
Hello!
Nincs valakinek elfekvőben egy Hertz H230 vagy H210-es erősítője?
Egy ilyen hiányzik a leltárból -
gabo01
őstag
válasz
Hooper #18458 üzenetére
Ahhoz, hogy a fejen tudjad állítani a hangerőt egy 4 csatornás kell ugyanabban a felállásban mintha nem lenne erősítő!Első traktus mondjuk a magas a hátsó meg a kick 2 pár RCA-val!
Ha meg az erősítőn akarod állítani akkor elég 1 RCA is és ha két pár RCA kimenet van a fejen akkor a másik megmaradhat a ládának! -
-
Hooper
őstag
Ha esetleg úgy alakul, hogy mégis..
itt a PHn van pár erősítő 10körül (signat, magnat, sony)
valamelyik esetleg? f*ngom nincs mit kell nézni rajtuk
(ja igen, még mindíg DSK) -
Soma01
veterán
válasz
orbano #18448 üzenetére
Van STEG QM120.2x is. 28e.
Ez hasonló mint a AS, de ez 80e újonnan és természetesen jobb minőség.
Ismeritek? -
Soma01
veterán
válasz
orbano #18448 üzenetére
Igaz, hidalva nem igen tud 2-t. Ezt én néztem be.
Mivel volt (van) a gondja? Mintha azt írta volna, hogy nem hallotta rendesen. Halk volt. Nem?
((Zárójelben ,de had kérdezzem már meg - mondjuk tőled mert látom jól értesz hozzá -, hogy a "mac Audio Fearless 1000D" nem lenne jó? Elég erős cucc. Tudom, hogy MAC, de nem a márka legalja, hanem a "csúcs" abból.
[link] ))
-
-
Soma01
veterán
válasz
orbano #18444 üzenetére
Szerintem attól jobb az, csak így utólag megnézve nekem fura, hogy:
"Kimenő teljesítmény 14,4 V-nál
__-RMS power @ 4 ohm sztereó 2x 120 W
__-RMS power @ 2 ohm sztereó 2x 200 W
__-RMS power @ 4 ohm bridged 1x 400 W"
Nem így inkább: RMS power @ 2 ohm bridged 1x 400 W mert akkor kevés lesz ez is....nézegetek tovább
-
cicmanyek
aktív tag
Na a modik berakták az írományomat első hozzászólásnak!
-
Soma01
veterán
Szerintem ez is elég jó és megvan a teljesítménye is, ami neked kell: Audio System MX 120.2 30k.
-
footy
addikt
válasz
cicmanyek #18436 üzenetére
Aham megtalaltam en is es irtam a moderatort keresunk forumba, csak a tokom se tudja hogy az-e a jo hely.
@orbano
Akkor raprobalok -
Joe fiú
senior tag
Valaki ismeri ezt a nyomót? Ez valóban 2x4 ohmos? mert neten mindenhol úgy láttam,hogy 2x2 ohm, ha 2x4 ohmos akkor ugye jól sejtem, hogy egy steg 75.-gyel sehogy sem fog összebarátkozni?
-
cicmanyek
aktív tag
-
orbano
félisten
válasz
cicmanyek #18426 üzenetére
elvileg a hely relatíve jól be lett lőve, csak a dőlésszögeken kellene majd finomhangolni, hogy kicsit lineárisba jöjjön a kickel, szerintem most ezért visíthat. egyelőre ebbből a helyből akarom kihozni a maxot aztán addig keresek egy bontott aoszlop takarót
csak nem tudom merrefele kezdjem el forgatni ha kicsit csitítani akarom, inkább befelé, vagy a szélvédő felé, fölfelé, lefelé... mittoménna majd meglátjuk egyszer nekilátok ha lesz végre időm.
-
footy
addikt
Eddig a szelessavu hangszoroim kabelsaru nelkul voltak beteve, aztan par napja forrasztottam kabelsarukat (WBT 4% ezustos onnal) a kabelvegekre. Azota nehany szamnal mintha banto lenne az "SZ" hang. A bejaratostol lehet ilyen, vagy tenyleg a forrasztas miatt lett ilyen? Valaki irta, hogy nem is szabad a hifiben (hagyomanyos modon) forrasztani.
@Mas
Csinaltam egy IC-t Belden Cat6-bol. Szetbontottama kabelt aztan furoval osszefonattam kulon a csatornaknak szant 4-4 szalat, utanna az igy keletkezett ket szalat megint.
Raraktam ket felgagyi dugot. Olyan dinamikat meg teret hozottt hogy alig akartam kiszalni a kocsibol. Viszont mintha valami kis zajt osszeszedett volna jaro motornal. Ha alus szigeteloszalaggal bevonnam, az vajon learnyekolna?@Mas
Valaki irjon mar egy elso hsz-t mert minden ugyanazok a kerdesek jonnek fel.
Elso pontnak azt kellene irni, hogy a user dontse el: Hatterzajt akar vagy zenet hallgatni. -
orbano
félisten
hogy kell/érdemes/lehet megtalálni a magassugárzók optimális pozícióját (fix helyen van, csak forgatni tudom)?
-
Victoryus
addikt
Ja tényleg Clatronicra gondoltam
bár a Clariont se ajánlotta nekem még senki, csak JVC-t, Pioneert, meg Alpinet.
-
Victoryus
addikt
Szerintem a Clarion se jobb. mint a Lenco. Első lépésben még kiderítem, lehet-e a JVC KD-S73R-be aux bemenetet tenni utólag. A KD-S71R-be elvileg lehet, többen aux bemenettel hirdetik. Kinézetre egyformák, a használati utasítás is ugyanaz, de egyik esetben sem említi az aux bemenetet, sem cd tár vezérlést.
-
footy
addikt
válasz
Victoryus #18402 üzenetére
Vegyel inkabb jo minosegu cuccot hasznaltan. Valaki irt korabban a SAL fejegysegrol is, az is egy kalap szar, ha ilyen kinai cuccokat veszel az 99%-ban gagyi, es nem csak azert mert nincs jo minosege, hanem tobb interferencia meg zaj fog jonni a hangszorodbol mint zene.
Masik a minoseg, ha nem is szedi ossze a zajt, lehet 3 honap utan megadja magat.
Innen nezve szerintem olcsobb is egyszer jot venni mint tobbszor gagyit.
PL ezt is olcson vittek el: Clarion DXZ748 Ez pedig felso kategorias. -
Cxgrav
aktív tag
Erre valaki esetleg: RCA hiba ??
Köszönöm
-
Victoryus
addikt
válasz
Osynho #18390 üzenetére
Helló! Az enyémen szerintem nincs cd tár kimenet. Egyébként egy JVC KD-S73R. Még sose láttam kiszerelve, de a neten találtam róla képet. [link] Szóval csak venni kellene valamit helyette. Annyira nem lehet rossz ez a Lenco cs321 a külföldi oldalak szerint. De jó lenne ha esetleg valakinek lenne tapasztalata róla.
Új hozzászólás Aktív témák
● A topikban TILOS hirdetni!
● Az összefoglaló elolvasása kötelező, a legtöbb kérdésre választ kapsz.
● Az összefoglalóban megtalálható kérdésekre NEM válaszolunk.
- Autós topik
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Vezeték nélküli fülhallgatók
- Autószerelők, autószerelés
- Egér probléma
- MOBILTELEFON / TARTOZÉK / OKOSÓRA / OKOS KIEGÉSZÍTŐ beárazás
- Sony MILC fényképezőgépcsalád
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Milyen okostelefont vegyek?
- További aktív témák...
- Gyermek okosóra GPS nyomkövetővel, Wonlex CT06PRO-L 4G lila, új
- BH Fitness Prisma M30 futópad kedvező áron, első tulajdonostól
- Weboldal készítés verhetetlen áron! - Vállalkozásoknak, Portfóliónak, Cégeknek
- Lenovo Yoga C630 notebook 4K UHD kijelző 15,4 i7-8550U/16GB ram /128GB SSD
- Panasonic Toughbook Cf 54- Katonai laptop- I5 6. gen- Érintős
- Acer TravelMate P214 i3-1115G4 12GB 512GB 14" FHD 1év garancia
- Telefon felváráslás!! Xiaomi Redmi Note 11, Xiaomi Redmi Note 11 Pro, Xiaomi 11 Lite
- Bomba ár! Dell Inspiron 15 5578 2in1: i7-7GEN I 16GB I 256SSD I 15,6" FHD Touch I Cam I W11 I Gari!
- Tablet felvásárlás!! Apple iPad, iPad Mini, iPad Air, iPad Pro
- BESZÁMÍTÁS! MSI MAG 325CQRXF QHD VA 240Hz 1ms monitor garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest