Hirdetés
- Száguld a Meta és a Microsoft, 500 milliárd dollárral lőttek ki az AI-részvények
- Jól áll az ARM-os Windows helyzete, de a játékoknál nem jön az áttörés
- Kínai kézbe kerül a MediaMarkt áruházak tulajdonosa
- Bővíti a Strix Halo kódnevű dizájn képességeit az AMD
- Komolyan ráállt a csúcs-GeForce-ok átalakítására Kína
- Házimozi haladó szinten
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Komolyan ráállt a csúcs-GeForce-ok átalakítására Kína
- RAM topik
- NVIDIA® driverek topikja
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Azonnali VGA-s kérdések órája
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- VR topik (Oculus Rift, stb.)
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
Új hozzászólás Aktív témák
-
zodo
nagyúr
Futattam 1680x1050-en egy Benchmarking-et, ennek az eredménye.
Aztán egy Stability test-et szintén 1680x1050-en kb. 10perc múlva, ezt láttam.
Ezt a hőfokot kb. 2 perc alatt elérte és ott tartotta amíg ki nem kapcsoltam a tesztet.Vélemény ?
Persze, sokkal okosabb nem lettem, mert a venti fordulatszámát nem tudom, mivel nézni.
Mindegy, halk az tuti. -
Qru
MODERÁTOR
Igen, XP csak DX9-et támogt, tehát oda a DX10/10.1-es kártyák is feleslegesek ilyen téren. Win 7 DX11-et is támogat. Viszont az újabb DX10/11-es kártyák DX9 béli teljesítménye is jóval nagyobb mint azok amik csak DX9-et támogatnak.
Bocaa: El de valószínűleg csak 2d-ben fog működni a kártya és sipákolni fog a win, hogy dugd be a tápkábelt. Tehát netzni tudsz vele, játékot felejtesd el élből 1 tápcsatival.
-
Bocaa
senior tag
Ha egy tápcsati van rádugva akkor is elindul a 4870
-
zodo
nagyúr
Köszönöm a részletes tájékoztatást.
Furmark-ot lehet, hogy kiprobálom, de csak kiváncsiságból.
Visszatérve a Stormrise-ra, nekem nem jönne be, jobb lett volna az Iceq4+csavarhúzó.
Ja, ehhez a Furmark-hoz semmi trükk nincs ugye ?
Letöltöm, telepítem, indítom és kész.(#7591) giigz
Igen írtam is, hogy égő, de engem nem érdekel.
Csak gondoltam, hátha valakit érdekel. -
ATT gurukhoz lenne egy kerdesem. Megoldhato olyan hogy kulonbozo jatekokhoz kulonbozo VGA orajelet allitsak be ?
pl cod4 het 810 / 970 , CS hez 780/950 , lineagehez meg 600/800 ?Az vilagos hogy 2d illetve 3d profilt tudok csinalni , es atvalt 3d re ha jatekot inditok , de olyat nem lehetne valahogy ,hogy jatekhoz rendelni xyz beallitast ?
-
Qru
MODERÁTOR
Reálisnak tűnik, mert eleve olyan gyorsan nem szaladhat fel a hőfok ha rajta van rendesen a hűtés. Főleg egy ilyen kellően erős hűtés esetén. Terhelésnél is (nyilván annak mértékétől is függően) kell egy 4-5 perc mire eléri a maximum hőfokot. 3DMark ilyen szinten abszolúte nem mutat reális képet olyan szempontból, hogy a tesztek között eleve nem kap terhelést a GPU ( mi több visszavált a kari 2d-s órajelekre), tehát elkzed visszahűlni egyből, majd újabb 2-3 perces terhelés alatt nem fut fel maximum hőfokra (nyilván ez változik az adott ventifordulatszám fügvényében is). Tehát ha azt akarod megnézni hogy adott ventifordulaton meddig melegszik fel a kártya arra ott a Furmark. Azt futtatod 5-6 percig akkor már kb beáll max hőfokra a folyamatos 99-100%-os terhelés hatására.
Ez szintetikus teszt tehát nyilván a valós alkalmazások (ez esetben játékok pl) nem melegítik fel ennyire, hisz' azok nem adnak a GPU-nak folyamatos kvázi 100%-os terhelést. Úgy mint a prociknál, ha pl Prime small fft-ben pl 80 fokos a procid akkor valós alkamazásoknál még a legütősebb alkamazásoknál sem megy 72-75 fok fölé. -
katt777
félisten
De működik a pp, csak a villogás elkerülése érdekében ennél a kártyánál sem változik a RAM órajel. Én 1000-edszer is csak az ATT-t tudom javasolni.
RootRulez: Igen, annyira. De majd jönnek az AMD-sek, és megmagyarázzák, hogy elég erős egy X2-es.
E8400 alap CPU pontszáma 3GHz-en: 2791. Kötve hiszem, hogy 200MHz-től az X2 hirtelen 1000 ponttal többet teljesítene. Játékok alatt persze jó lehet ez is, ha azok rendesen használnak 2 magot.
Jaj, ne már, csak be kell pöttyenteni Fraps-ben, hogy mentse el az FPS-t is a képen!
-
zodo
nagyúr
válasz
RootRulez #7585 üzenetére
Köszönöm.
Nálam mindig rajta voltak az értékek, de most valamiért nem rakja rá.
Lehet, hogy a monitor váltásnál történt valami.(#7586) Qru
Akkor azok valós hőfokok lennének, 1 percel a 3DMark futása útán 37-40 fok ?
Nem ismerem a játékot akkor ránézek, kell-e nekem egyálltalán. Köszi.(#7588) katt777
Jó hír a pp-ről, akkor pláne nem adom vissza csak írók nekik.
..,de én nem piszkáltam. Megnézem, köszi.
-
zodo
nagyúr
válasz
RootRulez #7583 üzenetére
Gőzőm sincs, nem értek hozzá.
Közben kiderült, működik a ventiszabályzás is.
Picit hangosabb, mint a 4670 ddr4-em volt.Nem adom vissza.
Sajna csak egy játék van a gépemen a Grid, ehhez tudom hasonlítani.
Anno 1440x900 -ba minden be kapcsolva ill. magas vagy közepes részletesség melett, 2xMSAA mintavételezés, átlag 55 fps-em volt.Jelenleg 1680x1050-en minden ua. csak 8xMSAA melett, átlag 70 fps
Hamár itt tartunk, mit állíthattam el a Fraps-ban?
Elkészítem a képernyőképet, de nincs rajta az fps érték.Szerk:
Esetleg valami tesztprogit tudtok mondani amivel lehet montírozni a hőfokot vagy a venti fordulatszámát?Ja és amit adtak a dobozban, Stormrise bigyó az mi a nyavaja?
Letölthetem a játékot és annak a kódja? -
zodo
nagyúr
Na itt vagyok.
Felraktam neki a 9.9-es ccc-t.
Hűtő szerintem halk, bár nem szabályzott, legalábbis olyan mintha egyenletessen egy fordulaton menne kb. mint a 4670 ddr4-em tette játékok alatt. Szóval halk.
Powerplay csak félig működik, Gpu órajeleit visszaveszi 625 => 500mhz-re, de a memória állandó 993mhz-en áll.
Hőfokokat ne kérdezettek, mert azok tuti rosszak. Everest is annyit mutat, mint a Gpu-Z.Ebben a cc verzíóban, nincs venti szabályzási lehetőség ?
Gyorsba ejtettem egy 3Dmark-ot, de elég égő lett az eredmény.
Köszönöm az eddigi segítségeket!
-
Pala
veterán
válasz
katt777 #7573 üzenetére
Miért ez a nagy CCC ellenszenv?
Nekem sose volt gondom vele; ennek ellenére most mégis display driver + att kombót használok, de főként mert csak így tudom rendesen leszabályozni az órajeleket + ventit 2D-ben. Ezelőtt 3 Sapphire kártyám volt, annál nem is volt erre szükség.
-
Qru
MODERÁTOR
Ez a hűtő egy Sapphire Toxic klón. Illetve attól gyengébb, mert ez nem VaporCahmber-es. Jobb ez mint a refhűtős az nem vitás, de kétlem hogy elverné az IceQ4-et ez az i chill cucc. Ha másnem azért, mert a házban ragad a meleg levegő és szepen felfűti magát meg a környezetét is.
mod:
Olcsósításról már hallotunk párszor. HIS sem sz@rja a pénzt.
-
zodo
nagyúr
válasz
RootRulez #7572 üzenetére
Ok. Köszönöm.
Igen, nekem is 4670-em volt, tényleg halk volt a ventije, meglátjuk ez mit tud.
Hát nemtudom, ha nem is azt kaptam amit akartam, most ez van, mindegy, ha nem jó visszaküldöm.(#7573) katt777
Köszönöm.
Hát, hirtelen csak ilyen híreket találtam erről a hűtőről, hogy ez váltja az Iceq-t.
Meglátjuk. -
katt777
félisten
válasz
Motion_Blur #7548 üzenetére
Az érdekes, nálam sosem izzadt a VGA Grid alatt.
Gondolhatod, ha HD4650 vitte fullban, nem kellett neki izomból a 4870.
TTomax. A legtöbb játék? 2006-óta?
Akkor mégsem a legtöbb?
Egy játékom van, amelyhez kéne (ami netán még támogatná, és jó, azt a párat már végigjátszottam), az Obilivion, az meg nem megy CF-rel gyorsabban. Amúgy a legtöbb 'A' kategóriásnak nevezett "játék" egy kupac kaki. Persze aki csak CF-támogatott játékokkal játszik, annak nyilván megéri, csakhogy még ekkor is előfordulhat az, amit én tapasztaltam, hogy egy újabb driverrel/chipsettel hirtelen megszűnik a CF a cuccodon. Mindenesetre számomra az sem "menés", ha 90% alatti a teljesítmény növekedés 100% extra árral, mert ha 2. kártyának 30%-os árengedménnyel adnák az ATI-kat, akkor megfontolandónak tartanám a CF-t.
Qru: CCC telepítésénél alapkövetelmény, hogy még csak nem is gondolunk rá!
Mellesleg pusztán ha a driver van fent (ATT meg kikapcsolva), még akkor is legtöbbször gondok lesznek a kártyacsere után.
zodo: Sztem ne küldd vissza, jónak kell lennie, de azért teszteld le zaj/hűtés szempontjából. Elméletileg pont az IceQ-t fejlesztették tovább, szóval elméletileg mázlista vagy. Próbáld ki, még mindig visszaküldheted 8 napon belül azzal, hogy nem ezt rendelted. Mondjuk a "szakértelem" nem csak itt üti ki a mérőműszert.
Táp csatiját dugd a kártyába. Próbálj a HIS oldaláról saját drivert leszedni, illetve tweakforce-ot.
JAckass6: Van itt erre a kérdésre válasz százával. Ha konkrétan a kártyára vagy kíváncsi, tesztek a honlapomon/logouton. De a 4850-es az 4850-es.
RootRulez: 46xx karik amúgy sem melegednek, az én 4650-em azzal a pici gyári hűtőcskével sem ment 65°C fölé 30% tuninggal. 9.9-nek én is a megtartását javaslom 4xxx szériához.
-
RootRulez
félisten
9.9-es tuti jó
(lehet az utolsó igazán jó a hd4xxx szériához)
a bekötés nem szempont (jelen esetben) jó a táp csatijamod: nem tom, 4670en jól és halkan ment ez a (ilyesmi) hűtés, de lehet hogy akkor ha már nem IceQ lett, jobb lett volna egy mezei Dual Slotos Sapphire
AMi azér csak nem 30K
-
kopidoo
senior tag
válasz
picur220 #7546 üzenetére
Egy hagyományos crt tv van az S-video végén. Jelenleg extended desktopom van, de jó lenne a clone mód (na azt hol lehet beállítani?). Kivéve akkor ha a monitort csak a TV jel legnagyobb felbontásán (1024x768) lehetne csak használni. Nekem úgy kéne, hogy a monitor a primary és a TV-n menne a game.
-
zodo
nagyúr
Szóval összegezzünk.
Érdemes megtartani ezt a kártyát ?
Melyik drivert szedjem le hozzá, win 7 alá ?
Tápcsati mindkét 4 vagyis csak 3 tűs végét csatlakoztatnom kell a tápegységhez ?Szerk: Kell ez az átalakító egyálltalán, ha van a tápomon ilyen 6 tűs csati?
-
zodo
nagyúr
válasz
tzsolesz #7564 üzenetére
Akkor szavazzunk !
Tényleg fontoss lenne, mert addig nem rakom be a gépbe.Amúgy a PcLand-ról rendeltem, ez alapján.
Megkérdeztem telefonon őket, hogy ez most melyik, Hdmi-s vagy a Tv-out-os verzíó, de még a kártya nevét se tudta kimondani az ember, mit várjak.
Válasz: "Több ezer terméket forgalmazunk, honnantudnám"Szerk: A régi HD4670 ddr4-es karim hűtésére hasonlít, de ez szebb, mert kék.
-
tzsolesz
nagyúr
Fogadjunk a PCX-től rendelted.
Annyi ebben a durca, hogy az IceQ4 kifelé fújja a meleg levegőt, és valószínű, hogy több kütyü is jár hozzá. nem tudom miért ezt küldték neked.
Ha nem létfontosságú 1-2 héten belül a kártya, akkor küld vissza, mert az IceQ4 jobb. Ha meg szereted a különleges dolgokat, akkor tartsd meg, mert valószínű, hogy ez is ütős darab.
Még egy: Az is a megtartás mellett szólna, ha ez a kártya valami extra-brutál tuning-ra lenne képes. teszem azt 800/1200 stabilan. mert ha így lenne, akkor Én vissza nem küldeném a világ összes 4850-séért sem.
Ez a te döntésed lesz.
Esetleg szavaztasd meg.
-
JAckass6
tag
Sziasztok!
Hosszú variálás után egy Sapphiere 4870-est választottam, valakinek van bármi tapasztalata a kártyával kapcsolatban? Holnap venném meg, és nem tudok róla semmit... grafikus magnak ez van megadva: ATI HD4850 RV770. ez lassabb a többi referencia kártyába épített magnál? mennyire hangos és tuning-barát?találtam Vapor-x kiadást is belőle, 3000 Ft-tal drágább, esetleg jobban megéri azt venni?
-
zodo
nagyúr
Ok.
Melyik az ajánlott verzíó?
Nálam most a 9.4-es van fent a gépen.Nem félek csak megkérdeztem, mert nem szoktam cserélgetni a kártyáimat.
Szivessen telepítek, ha az a célravezető megoldás.(#7561) Qru
Akkor inkább teszek fel egy újatt, csak mondjátok meg melyiket érdemes.
Köszönöm.
Más:
Nincs 15 perce, hogy megjött a futár és hozta a kártyámat. Kinyitom a csomagot és nem azt kaptam amit kértem.
Nézem a kártya dobozát, Hdmi felírat , na vazze én nem erre pályáztam, mert a tv-out-os dobozában vannak a fincsi cuccok.
Aztán tovább nézem a dobozt, vazze ICooler IV-et kaptam Iceq4 helyett.Visszaküldjem ?
-
-
lsc
nagyúr
Telepítsd újra, az a biztos . Egyébként nem értem miért félnek páran egy új telepítéstől .
Mod Nowi : Mekkora felbontáshoz milyen gépbe /proci, táp, ram/ ? A 4850 nem igazán hiányolja a plusz ramot, ahol kellene ott kevés a gpu, viszont ha nem sokkal drágább mint az 512-es akkor az 1 gigás . 4870 főleg 16xx felbontásnál vagy fölötte akkor már nem árt az 1 giga .
-
Nowi
tag
Hello!!
Egy kis segitség kellene. vagy inkább tanács.
4850 és 4870 között dilemmázom.
igazából 1GB-st szeretnék de nem tudom eldönteni igazán hogy
1. megéri e 4870-t venni?
2. kell e az 1 GB memó vagy elég 512?Ha tudtok ajánljatok esetleg valamit amit érdemes megvenni.
előre is köszi
-
zodo
nagyúr
Ha csak kártyát cserélek ( ma érkezik a 4850-em a 4670 helyére) akkor nem kell a ccc-t cserélnem ugye ?
-
echterion
nagyúr
Sziasztok!
Valaki meg tudná nekem mondani, hogy milyen hosszú ez a Powercolor kártya? Vagy hogy esetleg hol találom meg?
Előre is köszönöm a segítséget. -
harry
veterán
Sziasztok, milyen vrm hűtőt tudnátok ajánlani a 4850hez? A gyári ref hűtőt gari miatt nem vágnám szét, néztem még coolink 2*2 ram süniből kettőt [link] vagy egy zék zalman tüskét zm-nb47j rárakni - rá lehet egyáltalán? Holnap lemérek ezt-azt. [link] Bár ez utóbbinál nem tudom, átlósan elhelyezve elférnének-e a dolgok / fedné-e a bordát teljesen, ha meg csak egy oldalon van, félek ahogy lefelé lóg, nem illeszkedne teljesen.
-
jim clark
csendes tag
ha felteszek új drivert, a régit törölni kell vagy egyből rámehet?
-
LicskaiJ
aktív tag
Ehhez szóltok?
Korrekt eredmény egy 4850-től? (Sapphire Toxic)
Próbálom majd magasabb órajelen is, ez csak az első próba volt... -
picur220
veterán
válasz
kopidoo #7534 üzenetére
Konkrétan milyen a monitor? CRT vagy LCD? Mert ha LCD, akkor nem javaslom az S-video kábelt, inkább egyél egy DVI-t vagy DVI-HDMI kábelt, és azzal küldd a jelet. Amúgy 2 dolog van, vagy csak a TV-n megy a cucc, vagy csak a monitoron, vagy kiterjeszted az asztalt, akkor viszont elég szar lesz. Persze mehet mind2-n ua kép egyszerre is.
-
wsvap
csendes tag
válasz
katt777 #7540 üzenetére
Nem a powercolor márkát tartom gagyinak hanem, hogy az 5 hd4870-eséből ez a legalapabb. Meg, ahogy nézem az összes 4870es közűl. Míg a belinkelt Sapphire az egyik legjobb a 4850esek között (hűtés, órajelek). És ez sokat számít ha az ember mondjuk tuningolni próbál. nem?
-
sellerbuyer
őstag
Tadadaaam! Visszatértem!
Nem tudom, ki emlékszik rám, én voltam az a nagyon ügyes barom, aki hazavágta a Gigabyte 4870 1GB-os kariját egy idióta maszek hűtő felszerelési próbálkozással, amikor is a VRM-eket sikerült cseppet összetörni.
Hát azt kell mondjam, nagyon jól jártam, mert PH-s segítséggel sikerült becseréltetni a kártyát, igaz, hónapok kérdése volt, de most egy Sapphire 4870 Vapor-X 2GB figyel a gépben, úgyhogy lehet azt mondani, minőségi csere volt, minimális plusz költséggel, tehát nagyon boldog vagyok...hüpp...nem is érdemlem én ezt meg...
Itt szeretném megjegyezni, mivel ezen a karin már gyárilag Vapor-X van, ezért eladom a Scythe Musashi hűtőmet, ami gyakorlatice pár órát sem igazán volt az előző VGA-mon összességében, tehát min. újszerűnek mondható.
Akit érdekel, priviben keressen, a hirdetést itt megtalálja:
[link]Érdeklődéssel fogom olvasgatni a topic-ot újra.
-
wsvap
csendes tag
Köszi, akkor CF elfelejtve.
Szerintetek melyik éri meg jobban és miért?
SAPPHIRE HD4850 512MB GDDR3 - 28,120 Ft
v.
PowerColor HD4870 AX4870 512MD5 - 34,720 Ft
Szóval az egyik egy tök jó 4850es, a másik meg egy belépő 4870es.
(árban ez a max ameddig el tudok menni! ennél drágább 4780as nem jöhet szóba. és sajna az AQUA-tól kell vennem, a hitel miatt.)
A teszt szerint a 4870es azért igencsak jobb, de nem tudom egy ilyen "gagyesz"-re is igaz ez?
Köszi -
katt777
félisten
Lehet, tényleg nem ártana elolvasni a leírását...
picur220: Nem annyira, mint a neve sejtetné. Nekem a sajnálatos módon, szükségszerűségből eladott HAF932 helyett sikerült egy elég jó, olcsó házat találnom, amelybe 4db 13cm-es hűtőt is pakolhatok, és bizony a VGA az, amely a legmesszebb van a HAF-932-től. Szóval többféle szempontból is érdemes komolyabb házba fektetni. Soha nem adtam volna el amúgy a HAF-932-t, annál nincs jobb.
Inkább 4870 ref.
RAiN91: Azt is írtuk soxor, amit lsc mondott. MSI-t hanyagold.
Motion_Blur: No de a Grid nem egy VGA-izzasztó progi. HD4650-em is fullban vitte. MSI-vel voltak/elképzelhetőek gondok, főleg ha valaki nem MSI drivert használ, viszont azok meg késve jönnek az új játékokhoz.
Prosector: Sokat látott ATI-s vagyok.
jacekLFS: Van PH-n kereső is, azt is megtalálhattad volna...
RootRulez: Nekem kell! Mondjuk ugyanennyiért HD5870!
wsvap: Nem, nem éri meg. A semmi és 80% között kaphatsz teljesítmény-növekedést, ami nem érezhető, ha már 1 kártya is elég egy játék futtatásához. A legtöbb játék viszont nem igazán támogatja a CF-t, csak azok, amelyekkel ált. tesztelik őket. Persze, ha másokkal is tesztelnék, senki nem építene CF-t.
bacsis: 1 CF híd elég, ahogy a tápkábelnek is jónak kell lennie. Inkább a két kártya órajeleit kellene szinkronizálnod.
-
wsvap
csendes tag
Egyébként amikor meg a két kari egyszerre mennyire érezhető a teljesítmény növekedés? Új gépet akarok és érdekel megéri-e crossfire alaplapot venni (most nincs lóvém két karira, de mondjuk egy év múlva ha egy hd4850 kerül majd 20k-ba akkor beszerzek egyet. vagy ilyesmi). Szal megéri?
-
bacsis
Közösségépítő
Sziasztok, remélem ti tudtok segíteni!
van egy Sapphire HD4850-esem, ez mellé vettem egy Palit 4850-es karit, de ez a palit egy gyárilag túlhajtott kártya 700/1000-en megy... a tápcsatija is 8pines... beraktam a gépbe de szétesett a kép stb. kiderült hogy szar volt a kártya, memória hibás volt.. kicserélték garba, most azt csinálja a 2 kártya ha CF-be van kötve hogy szó szerin 10percig megy, majd dob egy kékhalált valami ati mittomén file-ra hivatkozik... újraindúl a gép és maxon süvét a palit kari ventije.. betölt a win, de a gép akkor már nem látja a palit kártyát.. ha kikapcsolom majd vissza, akkor megint látja, CF bekapcsolható, megint megy 10percig, aztán szevasz ugyanúgy kékhalál.. proci ment alapon minden alapon stb, ugyanaz...
2 CF híddal és 1 híddal is voltak öszekötve...
jahh még annyi, hogy a 8ról 6pines tápkábel átalakítót nem kaptam vissza hozzá, s a tápomon sincs.. viszont az AGP-s HD3850-esemhez votl egy 8pines tápátalakító 2db molex-re alakít át... na most azzal használom, én max erre gyanakszom esetleg másnak valami ötlete van -
RootRulez
félisten
23.600Ft a Dual Slotos 4850 512Mb, 2 év garival!
Kell ennél jobb ajánlat?? -
Pontaz22
csendes tag
Szasz
Az 1 GB sapphire csak egy picivel drágább. És ez tuti halk. -
finest
addikt
válasz
Motion_Blur #7528 üzenetére
Az MSI hűtője két eres, nem lehet majd CCC-ből vezérelni, fogadok jó hangos is, én a Sapphiere-t venném. (Pcx-nél jó drágán mérik ezeket a karikat...)
-
RAiN91
őstag
válasz
Motion_Blur #7525 üzenetére
Rendben. Akkor egy utolsó kérdés. MSI-vel minőségileg nincs gond?
-
jacekLFS
tag
Hi all
Nah végre találtam 1 ilyen topikot =)
sapphire 4870 512 mb-s karira szeretnék hűtést venni! gyári elég langyi =)
szkicsi mushashi zalman vf 2000led és zalman vf 1000led között megy a filózás!
Szerintetek melyik lenne a legjobb hűtő?
előre is köszi!
Üdv
-
Bluegene
addikt
hát igen, akinek diónál nagyobb az agya nem vesz ugyanannyiért 1gigás kártya helyett 512eset
8nemesis8: jobb az 1 gigás 4850, főleg a min fps-eknél illetve robbantásokat jobban bírja, nem én mondtam, hanem aki lecserélte 512-esről 1 gigásra
könyörgöm ugyanannyiért miért nem az 1 gigásat? nem bírom megérteni, de mind1 nem az én pénzem bánja
, csak fura
-
Motion_Blur
félisten
-
RAiN91
őstag
Sziasztok!
Ezzel a 4850-el van valakinek tapasztalata?
MSI 4850 1GB DDR3 (R4850-2D1G-OC)
Az szól mellette, hogy jó áron van a többihez képest (ennyiért sapphireból csak 512-t kapok) és 3év gari van rá, és tuningolt.
Nem tuningolnám. -
kopidoo
senior tag
Meg lehet azt csinálni, hogy ne a monitoron, hanem az s-videora kötött tv-n fusson a játék? Megoldható úgy, hogy a monitor maradjon az elsődleges megjelenítő?
-
picur220
veterán
válasz
RootRulez #7453 üzenetére
Igen, arra
Vélemény?
Most leginkább azon gondolkozom, hogy 30-ért melyik legyen, egy 4850 IceQ, vagy egy alap 4870?
katt77 írta, hogy jobb házban jobb, CM 335 elite mennyire számít jónak? GOndoltam még bele egy Coolink hűtőt, amit egy másik kolléga említ egy logoutos tesztben. (zöld színű cucc) -
zodo
nagyúr
válasz
(ex)Cat #7504 üzenetére
Ahogy RootRulez is mondja, többféle változatban is kapható. ( 2-3. oldal )
-
Qru
MODERÁTOR
válasz
RootRulez #7501 üzenetére
Bulis topik van, ide belefér sztem.
Aki szereti a Donald/Turbo rágó ízvilágát annak tuti recept: 1dl kóla 1dl fanta narancs egy feles kevert.
mod: off
Új hozzászólás Aktív témák
- Óvodások homokozója
- Kínai kézbe kerül a MediaMarkt áruházak tulajdonosa
- Nintendo Switch
- LEGO klub
- Alkoholista nevelde
- Lakáshitel, lakásvásárlás
- E-roller topik
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Miért álltak az oldalak egy hétig, mi történt?
- Tőzsde és gazdaság
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R5 5500 16GB DDR4 512GB SSD GTX 1660 Super 6GB Rampage SHIVA Thermaltake 500W
- iMac Pro 1.1 2017 Intel Xeon W2150B 64GB 1000GB 1 év garancia!
- Ritkaság! Hibátlan! Intel Core I9 13900KS Processzor!
- GIGA AKCIÓ!!! AKTIVÁLATLAN iPad Air M2 11" WiFi + CELLULAR 512GB!!! KÉK
- Bomba ár! Dell Latitude E6520 - i5-2GEN I 6GB I 320GB I HDMI I 15,6" HD+ I W10 I Gari!
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest