Új hozzászólás Aktív témák
-
zodo
nagyúr
válasz picur220 #8996 üzenetére
HIS IceQ4 HD4850-et,már csak használtan vehetsz !!!
ICooler IV-el fog beállítani a futár.
Ami egyálltalán nem rossz csak a ventije nem szabályozható.Szerk:
banderasz77
Neked is javaslom, hogy kérdez rá vásárlás előtt a cégre, hogy mit szállítanak, mert már bő 2 hete az IColler IV-et szállítják ICEQ4 helyett, Mo.-n csak egy beszállítója van a HIS-nek így 5-6 boltot felhíva is azt a választ kaptam, hogy bocs a kiírásért, de valóban csak az új hűtésű kártyát tudjuk küldeni.
[ Szerkesztve ]
-
banderasz77
addikt
Szóval akkor ezt mindenképpen ajánlott megvenni 35,5k-ért 2 év garral?
-
picur220
veterán
Sziasztok!
Szerintetek a Gigabyte GV-R485OC-1GH jó kártya? Úgy értem, stabil, bírja az alap 700MHz-s magórajelet a hűtő, ami rajta van? Vagy esetleg tudtok ajánlani vmi mást 4850-ben? Pl HIS IceQ4 HD4850-et sztem tudnám húzni magam is, mert annak elég a hűtése ahhoz szvsz...
Más: egy HD4850-et kihajt egy Athlon II 240, vagy egy Phenom II 545? Kicsit tuningolhatnám is őket...[ Szerkesztve ]
-
Tottika
tag
válasz dangerzone #8992 üzenetére
és miért van az,hogy nem minden játéknál jön ez ki. pl felraktam a pro evolution soccert teljes simításokon full grafban 1680x1050 ben fix 60fps...
T0ДTI™ - ★http://audi100.blog.hu★http://mdream.web44.net★www.landmrally.ini.hu★
-
Tottika
tag
válasz dangerzone #8992 üzenetére
De a proci ennyire lefixálja a vga teljesítményét?Eddig mindig ezt mondták ,,kevés lesz a proci" de nem érdekelt 3870ig mindig iszonyú jol ment minden vga.Itt lett vége az egésznek?
-
bozont
veterán
válasz Skytech08 #8986 üzenetére
Ha valakitől tudsz kölcsönbe szerezni egy DVI kábelt mindenképpen próbáld ki azzal is, lehet HDMI terén valami nem okés a driver terén. A képtörés meg igen a frissítési frekvenciával függ össze, de ha bekapcsolod a v-sync opciót ez megszűnik. De igen, HDMI és DVI porton keresztül kicsit élesebb a kép, mert azok ugye már digitális jelet továbbítanak, nem analógot mint a vga.
[ Szerkesztve ]
-
Skytech08
csendes tag
Egyébként azért lenne fontos a HDMI mert VGA-n keresztül van összekötve akkor játékoknál néha csík rohangál. Szerintem ez a képfrissítés lehet pedig 5ms nah mind1. A másik meg HDMI-n élesebbek a betűk.
-
- = Zk = -
félisten
válasz Májsztró #8982 üzenetére
...
ok. kiv vok, mit fogsz eredményül kapni....egy kedves fórumtársam, egyelőre mégcsak Ő
" Persze, ha elég ideig torzítasz egy "nézőpontot" akkor előbb-utóbb találsz hozzá igazságot. " , "A minőséget meg kell fizetni,minden másra ott az AMD!!! " " Pontosan. Különben is, akkor jó, ha nekünk jó. Ha mindenkinek jó, abban mi a jó" by Zebra
-
Májsztró
addikt
válasz - = Zk = - #8981 üzenetére
Akkor majd meglesek egy két Win7 vs. XP tesztet. De lehet ,hogy marad a jól bevált XP. A dx10 meg 10.1 meg 11 nem kötött le annyira. Anno Cod2-ben mekkora állat volt amikor fel lehetett tenni a grafot Dx7-ről Dx9-re és még a kártya is bírta
Ki dicsért meg ?
-
- = Zk = -
félisten
válasz Májsztró #8979 üzenetére
megdicsérték az aláírásomat
" Persze, ha elég ideig torzítasz egy "nézőpontot" akkor előbb-utóbb találsz hozzá igazságot. " , "A minőséget meg kell fizetni,minden másra ott az AMD!!! " " Pontosan. Különben is, akkor jó, ha nekünk jó. Ha mindenkinek jó, abban mi a jó" by Zebra
-
- = Zk = -
félisten
ma voltam iponba, basszameg! ....
köszönöm, h szóltál..
űde qrva baráti ára van sztem....#8979) Májsztró: ilyen tesztet nem néztem, sry
de vanna khátrányai, hoyg béta...de nemtudom pl hol...elsődleges opnak használom, sosem volt bajom vele. még ígysem!
nemnagyon figyelem, hogy mennyi az FPS. mivel erősen V-Sync-elek...a 60 maxban tuti megvan..de van, ahol lemegy drasztikusan...[ Szerkesztve ]
-
Májsztró
addikt
válasz - = Zk = - #8977 üzenetére
Már ideje volt Lassan következő rang is zsebben lesz
Nem konkrétan 3dmark pöttyökre lennék kíváncsi. Hanem játékokra. Ami mondjuk XP alatt megy 40 fps-el az Win7 alatt is megy-e 40 fps-t. Béta Win7-t nem szeretném feltenni mert béta. Aztán attól még lehet jó Szóval ha a vga legalább annyira agy jobban megy Win7 alatt mint XP alatt akkor lehet ,hogy lecserélem.
-
fagy53
nagyúr
válasz - = Zk = - #8977 üzenetére
-
- = Zk = -
félisten
válasz Májsztró #8976 üzenetére
ideje volt "felnőni".. nem?....
800/1000-en hajtom kézhezvétel óta. elégedett vagyok vele..pár játékoknál érdekes anomáliákat okoz, de azok erősen optimalizálatlanok...mint kiderült
RC alatt nálam hibátlan(kop-kop) XP-t und Vistát NEM használok RC óta....(igaz felvan telepítve, de nem használom abszulúte)
eredményekre mire vagy kiváncsi? a ponthajhászásból kinőttem. vizuális típus lettem...amint kapható a hun W7 Home Premium, megszeretném venni
részemről megérdemli, hoyg megvegyemsztem a Te karidhoz is jó lenne. ismerősőm 3870-en használja, és meglepődőtt, milyen gyors...
-
Májsztró
addikt
válasz - = Zk = - #8975 üzenetére
Most érkeztem el Ph-s életem azon szakaszába amikor már 1-2 aláírást is elejtek
Megy a Radeon rendesen ? Látom Win7-essel hajtod. A 7100 az még a béta verzió nem ? Milyen eredményeket kapsz alatta ? XP-vel nem vetetted össze ? Lehet ,hogy váltanom kellene Win7-re Már gondolkodtam rajta , csak amíg nem tudom ,hogy gyengébben megy-e alatta a kártyám addig nem akarom meglépni.
-
- = Zk = -
félisten
-
Májsztró
addikt
válasz - = Zk = - #8973 üzenetére
Ha úgy gondolod , csak nyugodtan
-
- = Zk = -
félisten
válasz Májsztró #8972 üzenetére
mind2 nagyon jó, de balhé elkerülése végett inkább az elsőt szabad?
-
Májsztró
addikt
válasz - = Zk = - #8959 üzenetére
Melyik részét teszed ki ?
-
-
Barell
senior tag
Sziasztok. Észrevettem hogyha a 4870-em memóját húzom akkor vibrál a kép. Olvastam hogy van akinek ugyan ezt csinálta csak 4770-el és erre kapott egy olyan választ hogy a DDR5 az ezt csinálja ha húzva van de az 5000-es szériára már kijavították. Kérdésem az lenne hogy esetleg van valami megoldás erre a 4870-nél is?
-
- = Zk = -
félisten
elóljáróban a hűtésről
lehet, még az éjjel felszerelem" Persze, ha elég ideig torzítasz egy "nézőpontot" akkor előbb-utóbb találsz hozzá igazságot. " , "A minőséget meg kell fizetni,minden másra ott az AMD!!! " " Pontosan. Különben is, akkor jó, ha nekünk jó. Ha mindenkinek jó, abban mi a jó" by Zebra
-
Sonky
aktív tag
Sziasztok!
Egyik haveromnak van egy HD4670 1Gb-os verziója (cf képes)
Van Értelme mellé rakni egy 1Gigás HD4870-et ? Főleg játékokra kellene.
Lap: GIGABYTE GA-MA785G-UD3H (menne mind a 2kártya X16 ban)?
Proci: AMD Phenom II 945Pl ha játszana GTA4 be melyik kártyát használna? Tudtommal a Gta4 nem támogat cf et.
Köszi a segítséget.Egy legenda vagyok.
-
- = Zk = -
félisten
válasz Májsztró #8947 üzenetére
nah ezt a HSZ-t kiírom aláírásnak, ha szabad....
katt:téged mulattatott, engem viszont más mulattat
(#8931) zodo :a cry bench annyira nem érdekel, mert attól a játéktól agyvérzést kapok......
de pl élesbeni játéktesztek jöhetnek, nem benchelésre gondolok, hanem 100% játékre[ Szerkesztve ]
-
Tottika
tag
válasz katt777 #8954 üzenetére
Szia Katt!Most már én is beszereztem egy Sapphire 4870-est,viszont vannak gondok.Jelenleg (tudom kevés)egy 3800+os sima egymagos procival üzemel 3Ghz-en és 400W-os táppal.Tudom,hogy kevés,de nem fagy,viszont 3dmark ilyen 7500pontokat produkál és pl dirt-nfs -ben nem megy jobban mint a 3870esem.Viszont valamely játékokban ütős a sebessége pl Fifa 10-ben minden fullon 60fps.De a Dirtben ilyen 25maxon....Hogy lehet ez?
[ Szerkesztve ]
-
katt777
félisten
válasz banderasz77 #8946 üzenetére
Igazad van, akkor a Phenomod simán veri az i7-et is. Mondjuk 3DMarknak meg megint sok köze van a kihajtáshoz, ha nem maxon tesztelsz, és egyrészt már megmondták az AA-t, másrészt meg attól a CoD egy ősrégi motor. Far Cry 2-vel ésszerűbb lenne maxon megnézned, vagy Crysis-szel...
Májsztró: Én aztán nem veszek a szívemre semmit, csak mulattatott ez a "hű de AMD"-s hozzáállás.
hackeeeee: Nem arról volt szó, hanem hogy az E5200 nem hajt ki egy HD4850-et. Egy játéknak sem kell a 4 mag, mert amelyek többet használnak, azok is félgőzzel, vagy úgy sem teszik.
Funkcionális analfabéták kíméljenek!
-
Motaba78
addikt
válasz Skytech08 #8945 üzenetére
itt vagyok
a megoldás a keretproblémádra, ha mégis van keret miközben a felbontás oké.
1.catalyst control center
2.bal felső sarok - grafika
3.asztalok & megjelenítők
4. kiválasztod az elsődleges megjelenítőt- majd jobb klikk konfigurálás
5. méretezési beállítások- és itt a csuszkával tudod teljes képernyőre kiigazítani a képet. -
hackeeeee
Jómunkásember
-
donzoli
aktív tag
válasz banderasz77 #8946 üzenetére
nem azt mondta, hogy COD4-ben nincs AA..
hanem, HA olyannal tesztetsz amiben nincs AA..
pillanatnyilag en is E5200 @4Ghz-el hajtom a 4870-em, de egy négymagossal lehet hogy lenne még benne szufla, persze játák függő.. -
katt777
félisten
válasz banderasz77 #8943 üzenetére
Erről: "A HD4830-ra is azt mondták, hogy kihajtja az E5200-őm 3,2Ghz-n. Na már most egy Phenom X4 van alatta 3400-on és gyorsult a kártya COD4 alatt kvázi 15-20%-ot. Na már most akkor mi ez??? " Ha egy régi játékot - még régebbi motorral - használsz, amely ráadásul még élelmosást sem tud, nyilvánvalóan CPU limited lesz akár 5GHz-en is, de ez nem azt jelenti, hogy nem elég egy tuningolt E5200 a VGA-d alá (mellesleg édesmindegy, hogy 100 v. 130FPS-szel játszol ). Aztán jön rá a másik marhaság valaki mástól, hogy akkor gagyi az Intel. Elárulom, ha tovább tuningolnád az Intel procit, azzal is gyorsulna a megjelenítés. Na, erre írtam, hogy célszerűbb előbb tájékozódni (pl. hogy mivel tesztelj kihajtási szintet).
[ Szerkesztve ]
-
Failure
csendes tag
Sziasztok!
Egy szörnyen buta kérdésem lenne, és tán nem ez a legideálisabb topic, alapvetően elektronikai kérdés:
vettem egy 4850-es kártyát. A tápom viszont régebbi típus, nincs még rajta PCIE tápcsati. Azzal tisztában vagyok, hogy lehet kapni átalakítót, ami két 4 tűs molexből alakít át egy 6 tűs PCIE-vé.
Viszont sajnos nem vagyok egy eletronikai zseni, tehát azon töprengek, hogy az nyilván nem véletlen, hogy két molexből csinál egy tápot.
Hogyan kellene az átalakítót bekötni? A két molex két külön ágról jöjjön, vagy pont, hogy egyről? (az előbbire tippelek, elvégre, ha ugyanarról az ágról le tudná venni, akkor minek a két molex?)
Nade én csak tippelek, sajnos nem értek hozzá, viszont nem szeretném kinyírni sem a kártyát, sem a tápot.Előre is köszönöm!
-
katt777
félisten
válasz pincehely #8901 üzenetére
Nem nekem címezted, de megbirkózik az egy 5870-nel is, nézd meg a friss HD4870 tesztemet, ahol szerepel E8400+E5870 páros.
artiny: Lesz is egy kvázi 3650-es karid kb.
banderasz77: Szimpla hozzá nem értés. Előbb inkább tájékozódj, akkor nem mondasz hülyeséget.
Májsztró: Nézd már meg, mivel nézte a kihajtást, mielőtt buzgón helyeselsz!
zodo: Dehogy csak a hűtés, biosban és stabilitásban, tuningolhatóságban is átlag felettiek. Nekem ref. HIS3870-em is volt, és bizony messze jobb egy Sapphire-nél.
Daffni2:
hackeeeee: Nem az überGHz miatt, hanem mert alapból is gyorsabb-erősebb, mindezt 1V alatt.
zodo: Nézd meg HD4870 tesztjeimet (honlapomon egyben), szívesen segítek bele, ha elvégzed ua. teszteket.
Owerlord: Egy X58 miért nem jó neked 37k-ért? Ha X48-ra lenne pénzed...
-
_Fefe_
tag
válasz Owerlord #8926 üzenetére
Gondoltam, hogy nem nagyon fogsz örülni a hírnek. Miután megnéztem az adatlapodon, hogy milyen alaplapban fogod használni a CF-t, úgy voltam vele, hogy inkább szólok, minthogy akkor érjen kellemetlen meglepetés, miután beüzemelted a rendszert.
Sajnos ez így működik a P45-ös lapoknál, hiába van rajta effektív 2db x16 -os PCI-E csati, CF esetén butítja őket. Ezt találtam az alaplapodról az MSI oldalán : "When using two PCIE x16 slots, the PCIE x16 lanes will auto arrange from x16/ x0 to x8 x8. "
Tényleg jobb megoldás lenne - ha már CF-ben gondolkozol - egy X38, vagy X48 lap. Viszont ha már alaplapot is cserélnél emiatt, akkor már nem biztos, hogy megérné beruháznod még egy 4870 -re, lehet hogy olcsóbb lenne (vagy ugyanannyi) egy 5850 kari, amivel hoznád a CF szintjét.
"Az élet egy félkegyelmű meséje." - W.S.
-
Skytech08
csendes tag
válasz Motaba78 #8935 üzenetére
Hy!
Köszike az ötleteket, de szerintem minden jól be van állítva.Még sem jól működik.
Azt a beállítást meg amit mondtál nem találtam sehol sem. Az-az érdekes, hogy eddig XP-n Vistan tökéletesen működött és semmiféle extra beállítást nem csináltam. A másik dolog meg nekem már volt felrakva a Win7 és akkor is jó volt. ezért nem értem. Újra nem akarom telepíteni. -
Motaba78
addikt
-
Bluegene
addikt
-
Skytech08
csendes tag
Hy All!
Lenne egy nagyon érdekes kérdésem. Vettem egy Benq E2400HD monitort. Ugye ez fel van szerelve HDMI csatlakozóval is. Volt egy MSI 9600GT kártyám és DVI HDMI átalakítóval használtam 1920x1080-ba. Eddig tökéletesen működött hiba nélkül. Azután szert tettem egy
Sapphire HD4850 toxicra. Ugyan ezzel az elvvel kötöttem rá erre a kártyára is a monitort.
Egy darabig jól is működött egészen addig míg nem telepítettem fel a WIN 7-et. Ugyan is most azt produkálja. hogy 1920x1080-as felbontásba bealítom akkor körbe egy fekete keret jelenik meg. Olyan mint, ha csak 22"-nak ismerné fel és úgy álltja be a felbontást, ha visszarakom 1680x1050-be akkor kirakja teljes képernyőre, de ugye ez nem az optimális felbontás. Jah igen míg nem felejtem el ezt VGA kábellel nem csinálja, de nem azért vettem, hogy analóg kábellel használjam. Lehet, hogy a Win 7-es driver nem tökéletes?[B]Köszi előre is a segítséget!
Kellemes napot.[/B]
-
zodo
nagyúr
hackeeeee & - = Zk = -
Szivessen összehoznék egy kis írást, de mindössze egy árva játék van a gépemen.
Pl. ilyen Benchmarkokat szedjek le hozzá és futtasam ? -
- = Zk = -
félisten
igazad van, semmit a csóró 4800-asoknak ...
neeem! ...remélem azért csak lesz valami. max pls linkeld ide is, hogy mi változott...
mert gondolo ma VGA topicjába csak mutatsz ezt-azt...." Persze, ha elég ideig torzítasz egy "nézőpontot" akkor előbb-utóbb találsz hozzá igazságot. " , "A minőséget meg kell fizetni,minden másra ott az AMD!!! " " Pontosan. Különben is, akkor jó, ha nekünk jó. Ha mindenkinek jó, abban mi a jó" by Zebra
-
Owerlord
tag
Ó a fene egye meg... Tudtam h lesz valami :S És olyan P45ös lappal amiben van 2x 16-os PCI Express foglalat? MErt így a mostaniba beletenni mégegy 4870-et semmi értelmét nem látom :S Vagy ne vegyek már ilyen alaplapot inkább spóroljak generációváltásra majd?
üdv , jah és köszi a linket : )))
Illa berek,nádak erek,a motorosok jó emberek! :)
-
Zefír
őstag
Nos srácok!
Holnap énis csatlakozok hozzátokMár alig várom
-
zodo
nagyúr
válasz - = Zk = - #8922 üzenetére
Nem írók, mert nem értek ezekhez a tesztelős mizékhez.
Topikjába, majd biztossan felbukkanok. -
- = Zk = -
félisten
köszönöm!
majd linkelem, ha kiteszik!te írsz majd valamit az új jövevényről??....
[ Szerkesztve ]
-
zodo
nagyúr
válasz - = Zk = - #8920 üzenetére
Sok sikert, előre is!
Akkor épp itt az ídeje a tesztednek.[ Szerkesztve ]
-
- = Zk = -
félisten
igen, a hűtéséről leginkább....
ilyen lesz, csak a zöld-fekete Coolink ventikkel, és nem lesz a két venti között ekkora távolságAurast még senki nem tesztelt itt PH!-n, úgyhogy itt az idő!
[ Szerkesztve ]
-
zodo
nagyúr
válasz - = Zk = - #8918 üzenetére
A kártyádról fog szólni, kiváncsi leszek.
Hűtésével, végül mire jutottál?Ok, megmutatom, ha más nem akkor priviben. Remélem már holnap nálam lesz, nem kértem kiszállítást (+2500ft ), hátha felvehetem a boltban.
-
- = Zk = -
félisten
....készül is a logáutom
azért majd mutasd meg nekünk a csaodaparipát...
-
- = Zk = -
félisten
" Sapphire 5770-et, hogy megvígasztaljam magam "
ááá, fujj! add nekem inkább, majd én vígasztalódom vele. csak úgy
mellesleg gratula sztem is jól kifejezetten jól jártál..." Persze, ha elég ideig torzítasz egy "nézőpontot" akkor előbb-utóbb találsz hozzá igazságot. " , "A minőséget meg kell fizetni,minden másra ott az AMD!!! " " Pontosan. Különben is, akkor jó, ha nekünk jó. Ha mindenkinek jó, abban mi a jó" by Zebra
-
- = Zk = -
félisten
válasz Daffni2 #8910 üzenetére
csakis a magad nevében beszélj
-
hackeeeee
Jómunkásember
Hát nekem a HIS nem csak a hűtő miatt volt sokáig kiemelkedő. Alapból mindenhonnan azt hallottam annak idején is, hogy HIS, vagy Sapphire. Mást ne vegyek, ez volt még évekkel ezelőtt. Meg ugye régen még ott volt a Hercules. Sokáig gondolkoztam én is, hogy HIS-t veszek de nálam csak az IceQ4 játszott volna, ez az iCooler nekem nem bejövős.
Annak idején a 4850-ből is IceQ3-at szerettem volna, de nem találtam sehol.
[ Szerkesztve ]
Véleményem szubjektív...
-
zodo
nagyúr
válasz hackeeeee #8886 üzenetére
Nekem volt ilyen 4850 ICooler IV-em, de ma vittem vissza a boltba.
Így igaz, nem lehetett szabályozni a ventijét így folyamatos furdulatszám melett, nekem kicsit hangosnak tünt. Mondjuk nincs viszonyítási alapom csak a Sapphire 4670 ddr4-es kártyám 3D-s venti hangjához tudnám hasonlítani, ami elviselhető, de 2D alatt már nem épp egészséges.
( Átküldtem Katt mesternek a bios-át, mert azt hittem már teljessen béna vagyok, hogy nem tudom megnyitni az RBE-el, de neki sem sikerült )
Szóval az órajeleket visszaveszi automatikussan, de venti hangja az ízlés kérdése.Szerk:
Ha megnézzük a 4870-es karin is csak két ér megy a ventihez.
Nem túl biztató.
Kár lenne, ha ilyen apróságok miatt veszne a HIS név, amit ha jól sejtek csak a hűtési rendszerei miatt veszünk számításba.[ Szerkesztve ]
-
pappgaba
tag
Helló!
Az a problémám nekem hogy általában néhány perc játék után fekete képernyő jön és a hang beakad, nem tudom mi a probléma. Túlmelegedés nem lehet mert kicseréltem a gyári hűtőt a 4850-esen. Megnézetem a Windows logfájlában milyen hiba lenne de az a gond nem tudom hogy mit ír ki. Esetleg ha valaki ért hozzá és rájön hogy mi lehet a hiba azt nagyon megköszönném.- <Event xmlns="http://schemas.microsoft.com/win/2004/08/events/event">
- <System>
<Provider Name="Microsoft-Windows-Kernel-Power" Guid="{331C3B3A-2005-44C2-AC5E-77220C37D6B4}" />
<EventID>41</EventID>
<Version>2</Version>
<Level>1</Level>
<Task>63</Task>
<Opcode>0</Opcode>
<Keywords>0x8000000000000002</Keywords>
<TimeCreated SystemTime="2009-11-05T17:00:50.691612600Z" />
<EventRecordID>12214</EventRecordID>
<Correlation />
<Execution ProcessID="4" ThreadID="8" />
<Channel>System</Channel>
<Computer>Gab-PC</Computer>
<Security UserID="S-1-5-18" />
</System>
- <EventData>
<Data Name="BugcheckCode">0</Data>
<Data Name="BugcheckParameter1">0x0</Data>
<Data Name="BugcheckParameter2">0x0</Data>
<Data Name="BugcheckParameter3">0x0</Data>
<Data Name="BugcheckParameter4">0x0</Data>
<Data Name="SleepInProgress">false</Data>
<Data Name="PowerButtonTimestamp">0</Data>
</EventData>
</Event> -
Májsztró
addikt
válasz banderasz77 #8903 üzenetére
Gagyi Intel
-
-
artiny
őstag
Helotok A 4850 nek eleg lenne a 360w chieftec tap??
/amd x2 4200+ 2,2, 3gb ddr2 ram,1sata hdd,1dvdrw/Uj tapot nem akarok venni mar akkor inkabb valmi gyengebb kartyat.
[ Szerkesztve ]
-
pincehely
addikt
Szerinted egy C2D E 8200 3,4 ghz-en megbírkózik egy 5850-essel, vagy processzorlimites lesz?
http://kefetemap.deviantart.com/
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- ASUS ROG STRIX Geforce RTX 3080 Ti OC 12GB GDDR6X 384bit
- Fair Áron / AMD Radeon Videókártya Felvásárlás / ORSZÁGOSAN
- Fair Áron / AMD Radeon Videókártya Felvásárlás / ORSZÁGOSAN
- ASUS Radeon RX 580 OC 8GB GDDR5 256bit (ROG-STRIX-RX580-O8G-GAMING) Videokártya
- GAINWARD GHOST RTX 4060 Ti eladó! RGB-s! Garanciával, számlával!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest