Hirdetés
- Októberben kerülnek legacy státuszba a régebbi GeForce VGA-k
- A konkurens hardvereken is működőképessé tette az XeSS 2-t az Intel
- Rengeteg monitor kapott G-Sync Compatible hitelesítést az új GeForce driverben
- Kinyitja a pénztárcáját az Apple, hogy behozza a nagy lemaradását
- Kína bekérette az NVIDIA-t, de szerintük nincs hátsó kapu a chipekben
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
Új hozzászólás Aktív témák
-
- = Zk = -
félisten
válasz
hackeeeee #8494 üzenetére
szép eredmény
....de nemsokkal vagyok elmaradva
én nem merek profilt váltani..nagy valószínűséggel az ölte meg a 3870 X2-met annó. lehet még ma is azzal nyomulnék....
amíg le nem jár a gari erről, addig nem merek a BIOS-hoz nyúlni, holott énis szívesen módosítanám. (a ventivezéslést főleg
) de egyelőre ink nem...
8501:jah tényleg. jogos, bocs
....
a napokban gondoltam rá, hogy lecserélem az RT-t, de most beállítottam faxán. ha bukik, a következő katával törlöm, és adok mégegy esélyt az ATT-nek.... -
hackeeeee
Jómunkásember
válasz
Viktor89 #8491 üzenetére
Mindenféleképp újat szeretnél venni? Vagy jó a használt is? Mert használtan elég jó áron lehet kapni 4870-et is, és azzal lehet kicsit jobban jársz.
@Zk: Én katt profil file-ját használom, így 815/4000, és hasít szépen. Venti beállítások is meg vannak csinálva benne, így nem melexik annyira. 2D-ben meg 200/1200-on megy. Jam és, nekem is Silent Eff. 1GB-s 4870-em van.
-
Viktor89
aktív tag
Sziasztok!
Használtam a keresőt,olvasgattam,de ennyi hozzászólást nem lehet végigolvasni.Szeretnék venni egy 4850-es kártyát a lényeg,h 1 gigás legyen. Melyiket ajánljátok? A lényeg,h ne forrósodjon,de ne is süketüljek meg tőle és megbízható legyen. Eddig egy asus 9800gt-m volt glaciator hűtéssel és tökéletesen teljesített,hallani sem lehetett a hangját még játék közben sem és nem melegedett túl,viszont azt olvastam,h nem ajánljátok az asus glaciatorát.Esetleg gigabyte vagy sapphire? És milyen hűtéssel?
Előre is köszönöm a segítséget!
-
hackeeeee
Jómunkásember
válasz
- = Zk = - #8483 üzenetére
Pszt.
De sztem a GTA 4-et hagyjuk...
-
- = Zk = -
félisten
Még jó, hogy ez egy fórum!
-
Májsztró
addikt
válasz
dangerzone #8480 üzenetére
Én csak azt írom amit Katt is leírt.
mod: Ha több magot is kezel ,akkor azért 3 magos AMD-n nem kellene neki akadnia elég sokszor. Pedig volt rá példa
De ezt már írtam ,hogy az fsp állandóan 25 környékén volt , annak ellenére ,hogy a beépített benchmark 40fps-t mondott rá minimumba ...
mod2: Ezzel én is így voltam az okostojás stílusa miatt. Főleg amikor kezdett fórumozni ...
-
dangerzone
addikt
-
hackeeeee
Jómunkásember
válasz
kovacs95 #8477 üzenetére
Hát ha tudod, hogy ilyen karit akarsz, akkor a kérdés nem kimondottan ide, hanem inkább "milyen gépet vegyek" topicba, vagy valami ilyesmi helyre.
Sztem egy Giga 45-ös lap jó lehet, mostanság nem tom inteléknél mi a helyzet chipkészlet terén, de ilyen lapot elég jó áron lehet találni, akár itt PH-n is. Újan majd megmondják a többiek mit éri meg venni.
Tápból sztem vmi 450-es márkás (corsair, fsp..stb, gondolok itt a hasonló kategóriás márkákra) elég lehet.
-
kovacs95
csendes tag
válasz
t.kristof #8475 üzenetére
Mivel itt a kiemelt téma a HD4850-s kártya....
--------------------------------------------------------------------------
Szeretnék egy olyan komplett gép-konfigot amiben ez a kártya szerepet játszik.., és hát olvastam hogy a játékoknál a leglényegesebb gép alkatrész a videokártya: Sajnos én annyira nem vagyok tisztába a dolgokkal.. Már valami lejött (nem sok) segített a google+wikipediaSzóval amire én gondoltam:Egy olyan alaplapra lennék kíváncsi amibe kompatibilis ez a vas. Memória beérem 2GBval még egyenlőre xp-s vagyok
. Akkor a proci amire én gondoltam az pedig egy 'intel core 2 duo e7400' lenne. +a többi alkatrészre (táp..stb..) lennék még így kíváncsi.. Véleményeteket várom
UI:Monitor csere nem fér bele a 'keretbe' ezért a res. marad 1280ba 85hz-n
Amúgy ha képben leszek már megyek is a számolni hogy ez így mennyibe kerülne...
Köszi az eddigi helpet!
-
-
t.kristof
senior tag
ismörösmnek a gta4et is vitte fullon 1280as beállitáson(mint mint minden játékot amivel játszott)
kovacs95: ha nincs is nagyon szükséged drága procia attol én még beneveznék egy 7xxx-es szériáju core 2 duora. alaplap meg rajtad áll hogy milyet választasz(mint minden
) mert ott már széles a választák.nyilván olyat kell hogy ha 1066os ramokat akarsz v esetleg ddr3asokat akkoz azokat "ismerje" és tudja is fogadni öket. tápnál jó egy gigabyte superb 460W (fsp belsös)
-
lsc
nagyúr
válasz
kovacs95 #8472 üzenetére
Rossz helyre írtál katt ide, ott minden kérdésedre választ kapsz . Egyébként a 4850 jó 12xx felbontásra, "maxi" beállítás azért egy-két" játéknál" nem fog menni /GTA4 és társai/, de ez nem a kártya hibája . Olyan alacsony felbontásra azért erős proci sem árt, ott még az is dolgozik rendesen .
-
kovacs95
csendes tag
Üdvözletem, (kezdő vagyok)
szeretném megkérdezni mennyire lenne jó ez a bizonyos "Ati Radeon HD 4850" úgy értem milyen erős? Azt olvastam hogy jelenleg a középkategóriába leveri az Nvidia társait.
Továbbá hogy milyen gép konfiguráción érezné magát jól egy "Sapphire Radeon HD4850 512M DDR3" lehetőleg a legolcsóbb megoldás érdekelne -alaplap -proci -táp stb...Gondolom ez a kari jó lesz a játékokra nincsenek nagy szükségleteim... Elégedett lennék egy 1280x1024 remekelésre is. Maxi beállításokkal
A Válaszotokat előre is köszönöm. Ja UI: A jelenlegi gépemet nem tudom ilyen karival bővíteni -
killer1203
senior tag
válasz
hackeeeee #8470 üzenetére
Köszönöm, ezt tudom hogykell, csak asus honlapjáról valami winflash-t tölt le bios helyett, de feltettem egy Techpoweres biost, Igaz igyse megy a venti, de nemszólhatnak hogy belepiskáltam a ventivezérlésbe
Annyira várom a cod6-ot, erre megjelenés előtt 1héttel meghal a vga
-
hackeeeee
Jómunkásember
válasz
killer1203 #8469 üzenetére
Itt megtalálod a kérdésedre a választ.
-
hackeeeee
Jómunkásember
válasz
killer1203 #8467 üzenetére
Mondjuk ha már 1szer cseréltek, akkor valszeg kifogják megint, remélhetőleg. De akkor úgy is vidd be, hogy megint ugyanaz a baja, és neked mégegyszer nem kell ilyen...
-
killer1203
senior tag
válasz
g.gergo #8465 üzenetére
Köszönöm, ez a glaciator nagyon tudott orditani ha kicsit feljebb kapcsolt
hackeeeee: Remélem tudok másik gyártótol kérni, az első példányt használtan küldték a nagykerből, kb egy win telepitést meg fél óra játékot birt utánna leált a ventija annakis
De akkor újat kaptam.
-
hackeeeee
Jómunkásember
válasz
killer1203 #8464 üzenetére
Üzletfüggő... Régebben leírtam a saját tapasztalatom ilyen szinten.
Itt az is előfordulhat, hogy kapsz rá egy új hűtőt, és visszakapod ezt. Üzlet hozzáállásától függ.
-
g.gergo
senior tag
válasz
killer1203 #8464 üzenetére
Hát az a helyzet, h nem sokáig használtam a gyári megoldással, m volt nekem egy AC S1 és az ment rá, biztos ami biztos alapon. De úgy emlékszem, h szépen halkan tette a dolgát 2D-ben, és 3D-ben is szépen, nem ordítva tette muzsikált. Én különösen érzékeny vagyok a hangra, így feltűnt volna a hangossága. Olyan ssssss hangja van egyébként.
BIOS: Ha meg is nézik, akkor mivan?! Én úgy gondolom, h a hivatalos frissítések arra valók, h feltegyék, nehogymár ez legyen a probléma.
-
g.gergo
senior tag
válasz
killer1203 #8461 üzenetére
Üdv! Nekem pontosan ilyen Zalmanos hűtővel szerelt VGA-m van. Kérdezz.
Szerk.: Bocs, nekem 485 van, nem 70. De gondolom úgyis a hűtő érdekelne.
-
O_L_I
őstag
Sziasztok,
Van egy olyan gondom, hogy X16 2.0 helyett csak x8 2.0-án megy a kártyám holott a lap tudná. Továbbá van mikor át is áll x16-ra de csak ideig óráig. találkozott már valaki ilyennel?
(az úgy sem látsz külömbéget x8 meg x16 között hszeket most hagyjuk plíz)
A lap Giga MA790X-DS4
nincs semmi más PCIE eszköz a gépben.
Help me plíz!Ja igen a lapon nincs errre vontakozó beállítás csak azt lehet állítani hogy 1.1 vagy 2.0 legyen.... (nem, az advanced menüben sincs
)
-
killer1203
senior tag
Sziasztok
Ismét meghalt (2.) az Asus Glaciatoron a venti, megpróbálom egy ilyen -re kicseréltetni, PH-s teszt szerint elég jó a hűtése, Van valakinek ilyen kártyája?
-
hackeeeee
Jómunkásember
Na, mostmár sikerült megcsinálni. De indításkor "alap" órajellel töltődik be a rendszer, szal 500/900-al, ha indítok játékot, és kilépek, akkor állítja be 200/300-ra. Csak nekem 2D-re inkább az 500/600 kell, mert azzal még megy DXVA-ban a film, 200/300-on azért már szaggat néha.
-
zodo
nagyúr
válasz
kriszbon #8458 üzenetére
Sajna, így jártam. Mindegy, megoldom valahogy a ventijét.
HIS oldaláról leszedtem az ajánlott driver csomagot. Tömörítve 128mb, de semmi extra ami érintené a szabályzást.
Hát igen a Sapphire kártyák, tényleg jók, de azért ott is olvasni panaszokat.
Igen olyanom volt, már kezdem bánni, hogy eladtam a 4670--met. Az minden tekintetben egy jó kártya és játszani is lehet vele, nem csak netezni.
Használd egészséggel. -
kriszbon
őstag
Jaj tényleg így ahogy mondod már rémlik hogy nem azt a kártyát kaptad mint amit rendeltél. Ha jól emlékszem még gondolkodtál a visszaküldésen is. Akkor azzal mást nem igen tudsz csinálni sajnos. A HIS oldalán esetleg nincs valami amivel megoldható?
Látod vettél volna inkább egy jó kis Sapphire kártyát.
Én meg nemrég tettem szert egy GDDR4-es 4670 Sapphire kártyára ami új(asszem neked is ilyen volt), és kemény 10k beruházást igényelt.Most az van a gépbe, halk csendes, és jól hűt (netezni ideális) amúgy ennyiért tartaléknak is jó lesz a fiókba.
-
BemAnyó
senior tag
Ahoj! van egy elégé furcsa problémám, mind az ati tray tools (már unistalláltam)mind a msi afterburner azt csinálja hogy beállítok egy értéket tök mindegy mit és vissza ugrik alap órajelre, mi a fenétől van ez ? nagyon idegesítő, plz help
-
zodo
nagyúr
Azt hisszem beiktatom a Zalman Fan Mate 2-et az ICooler hűtőm szabályzására, mert a táp cserém óta, már zavaró a hangja.
-
- = Zk = -
félisten
válasz
dangerzone #8452 üzenetére
szárnyal, szárnyal... de milyen settingsek mellett?
....
jóccakát
-
dangerzone
addikt
válasz
- = Zk = - #8451 üzenetére
Nekem a 4870-nel a stalker cs szárnyal. Bár, még a 4850-nel vittem ki, szóval sokat nem érek vele, mert már nem köt le nagyon, csak megnéztem, mi a helyzet.
Talán majd a CoP. Majd...Zh hetek után.
Jóéjt nektek!
-
- = Zk = -
félisten
válasz
dangerzone #8449 üzenetére
nekem mostis swappol aza fránya stalker
de a fura az még, hogy a stalker cs-t, vagy a CoP-ot nem sikerül belőni optimálisra.
pedig amd-ati konfom van...joccakát Májsztró.
-
Májsztró
addikt
válasz
hackeeeee #8448 üzenetére
15-20 FPS ? Pedig alacsony felbontáson biztos ,hogy a ddr3-ddr5 ram közti különbség nem hoz ennyi gyorsulást. Bár azt is nehezen képzelem el ,hogy a +50 mhz-es GPU csinálna annyival többet. No mind1 , anomáliák vannak , és lesznek is
További szép estét , léptem aludni
-
dangerzone
addikt
válasz
hackeeeee #8448 üzenetére
Én hatalmas javulást stalker-ben vettem észre 4850 512 mb -4870 1gb-ra való váltáskor.
Ha forgok nem akad be, sokkal folyamatosabb a játék.
Bár, aztán amennyit én mostanában játszottam...
Lehet ,hogy egy 4550-re kéne váltanom. Csak mindig bennem van, hátha lesz szabadidőm, és hátha kijön valami tök jó játék, amivel lazíthatok picit. -
hackeeeee
Jómunkásember
válasz
Májsztró #8446 üzenetére
Hát, nem tom, alap órajelekhez képest átlagosan +10-15% többlet volt, vmelyik játékban több. Játéktól függött. Én is szenvedtem ezzel sokat, próbáltam úgy is, h gpu 700, memó alapon, utána meg 2200on mellé a ramokat, és azért hozott még +4-5%-ot a ram rá.
Hát azért kétlem, hogy annyira fog menni, mer a memósáv akkor is közel 2szer akkora a 4870-nél, azért az csak számít...
Meghát, ha már itt tartunk, átlagosan 15-20FPS jött játékokban úgy, hogy kicseréltem a 700/2200-on ketegyő 512MB-s 4850-et az 1GB-s 4870-re.
-
- = Zk = -
félisten
válasz
dangerzone #8444 üzenetére
pff
....azigen.
nekem annó a 3870 X2-m melegítette a szobámat... mióta ez a jószág van(kb 6-7 hónapja), plusz oldalventivel támogatva, hideg a szobám...anyám panaszkodott is. egyem a szivét...
(#8445) hackeeeee: Sehr Gut!
asszem katt77-nek is ilyen "vanik"....
.
oszt koma, mennyin járatod? tuning mekkora volt a max amit mönté véle? -
Májsztró
addikt
válasz
hackeeeee #8442 üzenetére
Hiába megy annyit a ram mert jelentős teljesítménytöbbletet nem hoz. De ha a 625-s magot sikerül egy 100-assal feljebb tolni , akkor bizony megnő az fps-ek száma , illetve magasabb felbontáson jobban fog menni a kártya. Majdnem úgy mint egy 4870-es
Egyébként nagyon szép eredmény a 700/2200
-
hackeeeee
Jómunkásember
válasz
- = Zk = - #8440 üzenetére
Nekem ilyenem vanik.
-
dangerzone
addikt
válasz
Nekem meg vapor-x edisönöm van. Az is be volt anno harangozva, hogy húúú, micsoda techológiát alkalmaznak benne, mekkora jó...Aztán így is melegszik, mint a disznó. De, legalább világít a sapphire logó az oldalán. Már azért megérte.
-
Vasinger!
nagyúr
válasz
De anno egy darab 1300-as Noctuával is max csak 2 fokkal voltak rosszabb eredményeim. A másik azért van rajta, mert a feteken nincs hűtőborda, így őket hűti a levegő.
-
- = Zk = -
félisten
válasz
Májsztró #8435 üzenetére
őszinte és vulgáris leszek: fingom sincs
8438 Vasinger: köszöntem. számomra hasznos infó
(#8439) Májsztró: no no...van ilyen is.
majdnem mint a Toxic...
bár nemtudom, milyen hűtési eredményekkel szerepel egy Toxic, én azért cserélek egy Auras Fridge-re (vagy AC S1)....
mod: énis befértem
mod2: ilyenem van, és érdekes, hogy ez a jószág 2 néven fut: Silent Efficiency, és Sapphire Edition.. Hm.. -
Májsztró
addikt
válasz
t.kristof #8437 üzenetére
Legjobb gyári hűtője a Sapphire kártyának van , mégpedig a Sapphire Edition félének.
Ez a féle-fajta :Mod: De ügyi vagyok , pont befért
Mod 2: Nem érdemes húzni. Mert általában inkább a ramot lehet jobban húzni , de az meg nem ad annyi plusz teljesítményt hogy érdemes lenne harcolni vele. A magot nézd meg , ha megy 750-en vagy felette akkor azt érdemes lehet húzni. A ramokat semmiféleképp sem -
Vasinger!
nagyúr
válasz
- = Zk = - #8422 üzenetére
Az egyik egy Noctua NF-P12 ami 1300-as alapból és a másik egy noname cooler maste ami a házhoz volt.
-
t.kristof
senior tag
egy sapphire 4850esen(gyári hütövel) mennyire lehet huzni? vagy érdemes egyáltalán? és szerintetek melyik a "jobb" a sapphire/asus/gigabyte 4850es? sima alap változat mindegyikböl.
-
Májsztró
addikt
válasz
- = Zk = - #8434 üzenetére
És azt lehet tudni ,hogy mitől van ez ?
mod: Előtte 3850-esem volt. De azzal még úgy is lehetett 3dmark pontokat hajhászni ,hogy kék-zöld-lila-vörös pöttyöket szórt a képernyőre, mert végigment a 3dmark hiába volt sok az órajel.
(#8436) dangerzone: Volt már rá példa ,hogy a monitor nem bírt az autó után menniNagy volt a tempó
-
Májsztró
addikt
Apropó , tuningnál nektek is úgy megy ,hogy húzod a kártyát , húzod húzod ... egyszer csak amikor sok , akkor semmi hibát nem dob , nem villódzik , csak lefagy minden ? Illetve jobb esetben a VPU Recovery visszaállítja a vga-t.
-
hackeeeee
Jómunkásember
válasz
dangerzone #8429 üzenetére
Nekem a Gainward 125fokon még ment. Csodálkoztam is, ahogy ezt láttam, rendeltem hozzá az Accelero-t. Kicsit bánom, hogy eladtam a kártyával, de így is örültem neki, hogy elment, mondhatni tűrhető áron.
-
hackeeeee
Jómunkásember
válasz
dangerzone #8425 üzenetére
Sanszos.
Nekem az X800-amon is Zalmi sünik voltak, azok sem estek le egyszer sem.
-
hackeeeee
Jómunkásember
válasz
dangerzone #8415 üzenetére
Nekem is ilyen volt a 4850-emen. Csak el kellett adnom kártyástól, mert nem volt hozzá gyári hűtő.
Pedig lehet átpakoltam volna a 4870-re.
Nekem a memókról nem estek le a Zalman sünik több mint 1 év után, pedig 2200-on mentek a ramok. A feteken pedig valami vga hűtő szett memóriabordáit pakoltam fel, azokból 1 leesett 1szer, a 4ből, melegen visszaraktam, utána már az sem.
-
Májsztró
addikt
válasz
dangerzone #8419 üzenetére
Sima 1 slotos ref-hűtő kell ?
mod: (#8420) ABnormal : Nekem is annyi volt szabályzás nélkül. Most idle 60 , de terhelve a régi kenés miatt felmegy 100-ra.
-
ABnormal
őstag
referencia hűtős 4850-nél ne csodálkozzak,hogy 80fokos alapjáraton ? (625/993) ennyivel jobb lenne az ac s1?
-
dangerzone
addikt
válasz
Májsztró #8418 üzenetére
Ezt már kérdezték páran, hogy nem adom-e el külön. Eladnám...,ha meglenne a régi refhűtőm...De azt anno eladtam.
Kellett csokifagyira a pénz.
Amúgy az én esetemben az s1 bordához adott 8 memóriasüni tökéletesen feltapadt a ramokra.
Viszont a vrm-re kapott hűtőbora azt hiszem hogy a 3870-re vagy még valami még régebbi kártyához való, szóval azt nem lehet feltenni a 4xxx szériára.Külön vettem még zalman süniket a fetekre és a vrm-ekre. Nos, nagyjából 9 hónap alatt már csak a feteken maradtak meg a zalman sünik. Az összes vrm-ről lepotyogtak, mert annyira csapnivaló ragasztó van rajtuk.
Kétoldalú ragasztóval szerintem célszerűbb ezt megoldani. Anno ph apróban árult is egy srác ilyet.
-
Májsztró
addikt
válasz
közbe itt aprón találtam 4e -ért. De azt írják ,hogy a memória sünik nem tapadnak meg
Azt mivel lehet megoldani ? Illetve ezzel a hűtővel hogy oldották meg a VRM hűtést ? Oda is van borda a Kit-be ?
mod: Külön nem adod el az S1-ed ?
-
Vasinger!
nagyúr
válasz
Nos. Én úgy csináltam, hogy elindítottam minden monitorozó programot, természetesen ide csak a GPU hőmérsékleteit másoltam be. Ezek között volt a GPU-z is, ami ugye egy .txt kiterjesztésű log file-t hoz létre, ami tele van számmal. Nos, én azt átformáztam excelben, ráeresztettem a függvényeket és így jöttek ki ezek az értékek. A GPU végig 99%-on dolgozott, vagyis amit nem töltött, akkor igen.
Bemásolni szóval nem tudom, mivel az egy nagyon hosszú dokumentum.Amit még elfelejtettem írni, az az, hogy referencia órajelekkel ment a kari 22 fokos szobahőmérséklet mellett.
Mod.: Ahogy látom jól felment az ára. Én anno 4k környékén vettem. De ami mellette szól, hogy rámegy az 5850-re is.
Pár lamella hajlítás után.
-
dangerzone
addikt
válasz
Vasinger! #8413 üzenetére
Max 38...hmm...durva.
Nekem 1 ventivel az s1-en max 55 fokig emelkedett.
Dobjál már egy gpu-z senzor log-ot plíz!Majsztró: Itt is, és ennyiért
Amúgy jó cucc, az biztos ,csak baromi sok helyet foglal, pláne ha venti is van rajta. Nekem például 2 sata portomat letakarta az alaplapon.
-
Vasinger!
nagyúr
Csak, hogy egy kis ON legyen.
3 óra Borderlands-ozás után ilyen hőeredményeket kaptam maximum beállítások mellett 1680x1050-ben:
Min 25
Átlag 34
MAX 38Az eredmények fokban vannak, a kártyán egy Accelero S1 hűtő van 2 DB 1200-as ventivel, 10V-ra szabályozva.
-
hackeeeee
Jómunkásember
válasz
dangerzone #8405 üzenetére
Hát azé nem teljesen 1 kategória a tesco a médiával...
Na de sztem ezen ne itt vitatkozzunk.
Tecsó gazdaságos HD4850? Mennyi lenne? 100Ft?
-
- = Zk = -
félisten
-
-
dangerzone
addikt
-
hackeeeee
Jómunkásember
-
t.kristof
senior tag
de hallod, amit irtam az benne van ebben a listában!!!!!!!! Gigabyte Superb (modell: Superb GE-R460V1) ilyet akarok venni, csak azt mondták h 12V-os ágon min 18A-t kell tudni leadnia.de ez csak 14 és 15A-t tud leadni. ez a gigabyte fsp belsös és amit linkeltél, ott az ajánlott tápknál van(fsp tápoknál az utolsó). corsair vx450w-et meg nemtudom hogy hol láttál 13 ért mert én csak 16 és afölött láttam:S de most légyszives térjünk át erre a tápra. ez a gigabyte szar? mert ha már az fsp jó akkor elvileg ennek sem kéne rosznak lenni...
Új hozzászólás Aktív témák
- MSI RX 580 8GB GDDR5 256bit!!! Beszámítás megoldható!!!
- MSI GTX 1060 3GB GDDR5 192bit!!! Beszámítás megoldható!!!
- Gainward Panther RTX 4070 Ti Super 16GB GDDR6X 256bit!! Beszámítás megoldható!!!
- Eladó ! /Jótállással/ RTX 3060Ti 8GB videókártyák! (EVGA, Founders Edition, Palit)
- Videokártya pasztázás és padolás csúcsminőségben!
- LG 27UL550-W - 27" IPS / 3840x2160 4K / 60Hz 5ms / HDR10 / AMD FreeSync
- Samsung Galaxy A55 5G / 8RAM 256GB / Gyárifüggetlen / 12 Hó Garanciával
- LG 27GP95RP - 27" Nano IPS - UHD 4K - 160Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium PRO - HDR 600
- Bomba ár! Dell Latitude E7440 - i7-4GEN I 8GB I 256SSD I 14" FHD Touch I HDMI I Cam I W10 I Gari!
- Azonnali készpénzes Intel i3 i5 i7 i9 8xxx 9xxx processzor felvásárlás személyesen / csomagküldés
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest