Új hozzászólás Aktív témák

• AthlonXP

őstag

válasz haly #21542 üzenetére

Hát kinek hogy jön be... Írták páran anno, hogy az új driverektől kicsit lassabb lett a kártya ( néhány 100 ponttal ) 3DMarkban... Én nem tudom, nem mértem le, meg a kutyát sem érdekli a 3DMark eredménye, engem a játékok alatt nyújtott sebesség érdekel kizárólag. Nekem semelyik driver nem okozott problémát eddig, hogy sebességben lassabb lett-e a kártyám, azt nem tudom, nem szoktam mérni, bár a FRAPS mindig be van kapcsolva...
    Nyilván másoknál előfordulhat, hogy adott driverrel gondjai vannak, hisz a kártyák gyártótól függően eltérhetnek egymástól. Arra meg, hogy én kikísérletezzem, hogy melyik driver hozná a legnagyobb sebességet egy vagy több játékban, egyáltalán nincs idegzetem.. :)
    Ezt meg hagyom másnak. Egyébként vhol láttam egy tesztet, amiben ha jól emlékszem, a 10.1-10.4-ig hasonlították össze a drivereket egy adott kártyával ( sajna már nem emlékszem melyikkel, de talán vmelyik HD4000-es VGA-val ). Több féle játék volt amivel tesztelték őket és átlagban alig volt 3-4 FPS eltérés a mért értékek közt.

Szóval fogalmam sincs, hogy az új meghajtóval lassabb lesz-e a kártya, de én mindenesetre nem vettem észre ilyet játék közben. Tökéletesen megy minden szerencsére, persze ettől még másnak lehet gondja velük, ahogy fentebb írtam. De egy próbát megér. Mondjuk biztonsági okokból a 9.9-es drivertől kezdve ( ez volt a legfrissebb, amikor vettem a kártyát, majd' 2.5 éve ) mostanáig az összes fent van a gépemen, hisz sose lehet tudni ugye... :)

Új hozzászólás Aktív témák