- Alaposan felpumpálta AI gyorsítójának izmait a Google
- Kisebb "atomreaktort" avatott a Minisforum
- A Microsoft bedurvult, így a jövőben keményen odacsapnak a veszélyes drivereknek
- Scalperektől félti RAM moduljait a Framework
- Drasztikusan lassíthatja a játékokat egyes VGA-kon a Windows 11 új frissítése
Új hozzászólás Aktív témák
-
McSzaby
őstag
Hy!
Lehet kicsit amatőr a kérdésem, de nekem akkor is nagy problémát okoz! Kb. 1 éve vettem egy HD2600pro-t és akkor még nem gondoltam, hogy majd ki akarom rakni tv-re a képet. Na most begyűjtöttem hozzá minden kábelt, de van egy hatalmas bajom, mikor engedélyezni akarom a "2" képernyőt, akkor egyszerűen nem csinál semmit. Arra gondoltam, hogy 640x-s felbontás kéne a tv-nek, de a kari CSAK a 800x600-s felbontást engedi "2"-s képernyőn. Nem enged semmilyen más felbontást. (frissítés 60Hz) Amikor kilöktem "1"-s képernyőre a tv-t akkor igaz nem túl szépen, de ment a tv-n a kép, de a monitoron meg feketeség. Egyszerre a kettőt nem tudom működtetni.Tudtok segíteni esetleg? Vagy, hogy tudnám kisebbre venni a felbontást "2" képernyőn. (A tv-m kb. 6-7 éves nem tudom már)
Köszönöm
Új hozzászólás Aktív témák
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- BestBuy topik
- Vicces képek
- 14,2”-es táblagépet mutatott be a Huawei
- Haditechnika, harcászat
- Samsung Galaxy Watch8 - Classic - Ultra 2025
- Gyúrósok ide!
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- Fejhallgatós találkozó
- További aktív témák...
- Samsung Galaxy A36 5G / 6/128GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia / BONTATLAN
- iPhone 13 mini 128GB Green -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3897, 100% Akkumulátor
- Intel Core i5 4440 4mag 4szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! Asus ROG STRIX B360 i7 8700K 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2070 SUPER 8GB Zalman N5 ADATA 600W
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7800X3D 32/64GB RAM RTX 5090 32GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest