Új hozzászólás Aktív témák
-
c41r0^
őstag
7.5nek semmi értelme...nem a gyári drivert KELL használni (ha netről leszeded a 7.5öt és az egyéb kiegészítő drivereket és packeket, majd kiírod CD-re, megkapod a gyári driver CD-t
), nem tudom, ezt miért gondolják egyesek, főleg ilyen új kártyánál. Mindig a legújabb drivert célszerű feltenni, hacsaknem elavult a hardverünk és semmit sem profitálna a teljesítményoptimalizálásból. Lehetséges, hogy a 7.9 már igényli a 3.0-s .NET-et, de ha a CCC jól megy, akkor gond azzal nincs is. A display driverrel lesz akkor a probléma. Tényleg csak az segített nekem is sokszor, ha csökkentett módból uninstalláltam a régi drivert, mert összeakadásokat produkált még anno régen egy Radeon 9100assal. Szívtam vele 1 napot, teljes pucolás, stabil driver fel, és tökéletes volt.
Lehet, hogy a CoD2-höz kell vmi patch, hogy ismerje a VGA-d, próbáld meg más programokkal is tesztelni.
Új hozzászólás Aktív témák
- Xbox Series X|S
- Lakáshitel, lakásvásárlás
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Elektromos autók - motorok
- Filmvilág
- Nők, nőügyek (18+)
- Arch Linux
- Apple asztali gépek
- További aktív témák...
- Huawei Nova Y90 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Fujitsu LIFEBOOK E449 i5-8130U 8GB 256GB 14" FHD 1 év garancia
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! I5 12400F / RTX 3070 8GB / 32GB DDR4 / 1TB SSD
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 256GB Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3039, 94% Akkumulátor
- Samsung Galaxy A55 5G / 8RAM 256GB / Gyárifüggetlen / 12 Hó Garanciával
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest