- Lefőtt a júliusi hardverpárlat
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Intel Core Ultra 3, Core Ultra 5, Ultra 7, Ultra 9 "Arrow Lake" LGA 1851
- Bluetooth hangszórók
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Milyen alaplapot vegyek?
- Milyen egeret válasszak?
- Megjött a Razer DeathAdder egerek legfrissebb nemzedéke
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Apple MacBook
-
PROHARDVER!
Arduino hardverrel és szoftverrel foglakozó téma. Minden mikrovezérlő ami arduinoval programozható, és minden arduino program, board, és hardverrel kapcsolatos kérdések helye.
Új hozzászólás Aktív témák
-
fpeter84
senior tag
válasz
Tankblock #9842 üzenetére
A 6+2 az az eredeti SD szabvány 4 párhuzamos I/O lábbal plussz kontrol, a mikrokontrollerekkel viszont általában SPI módot szoktunk használni ami a 4+2 a MISO meg MOSI-val (vagy SDI, SDO stb)...
Kicsit gány, de én még úgy is csatlakoztattam MicroSD-t egyszer jobb híján hogy egy SD>MicroSD foglalat lábaira forrasztottam rá a vezetékeket. Végülis működik ha nem melegíti túl az ember a lábait... A hosszabbtávú 3.3V prototípusoláshoz meg érdemes venni egy marék ilyet. Az 5V kontrollerekhez viszont szigorúan csak ilyen jelszintillesztőset szabad használni!
De érdemes lehet az SPIFFS-t is kipróbálni, mert a több mega belső flash-be rengeteg log elfér és akkor nincsen függelék az eszközön! A fájlrendszer feltöltésére van plugin, letöltésre még sajnos nem találtam így az embernek a programba be kell építenie egy dump opciót is, vagy egy külön programmal intézni ezt. Szerencsére az SPIFFS tartalmát nem érinti, ha más arduino programot töltesz fel ideiglenesen a fájlkezelés idejére...
szerk: ESP32 esetén pullup sem kell, ahol kell ott elintézi a proci belső pullup funkciójával a library!
Új hozzászólás Aktív témák
- Tőzsde és gazdaság
- Gumi és felni topik
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- VoLTE/VoWiFi
- Lefőtt a júliusi hardverpárlat
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Xbox Series X|S
- Intel Core Ultra 3, Core Ultra 5, Ultra 7, Ultra 9 "Arrow Lake" LGA 1851
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- További aktív témák...
- Eredeti Windows 10 / 11 Pro aktiválókulcs AZONNALI SZÁLLÍTÁSSAL!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5700X 16/32/64GB RAM RX 7600XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- HATALMAS AKCIÓK! GARANCIA, SZÁMLA - Windows 10 11, Office 2016 2019 2021,2024, vírusírtók, VPN
- Alkatrészt cserélnél vagy bővítenél? Nálunk van, ami kell! Enterprise alkatrészek ITT
- BESZÁMÍTÁS! 2TB Crucial T500 NVMe SSD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest