Hirdetés
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
PROHARDVER!
Arduino hardverrel és szoftverrel foglakozó téma. Minden mikrovezérlő ami arduinoval programozható, és minden arduino program, board, és hardverrel kapcsolatos kérdések helye.
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
Janos250 #9492 üzenetére
Volt 1.19 GBP ~ 1.5 USD-ért is. Szintén ebayről berendeltem. Már késő, de azért belinkelem: [link]
(#9491) Tankblock
Tehát nem csinálsz külön ennek is helyet a nyákon. Persze fejlesztés alatt próbapanelen csinálom én is. Viszont utána nyákot tervezek hozzá. Az lett volna szép, ha mindent alkatrészenként rá tudok tenni a nyákra, helyette most úgy néz ki, hogy lesz rajta 2-3 rész, amit modul formájában teszek rá, tehát tüskesoros megoldással, ahogy írod. Így sokkal praktikusabb, habár esztétikailag kicsit zavar. Lesz egy másik nyák, szerencsére ott meg tudom oldani modul nélkül is, az alkatrészeket direktbe rátéve.
Új hozzászólás Aktív témák
- Insta360 X4 akciókamera Invisible Dive Case
- Samsung Galaxy Watch Ultra Titanium Gray Használt, karcmentes, garanciával 2027. január 29-ig
- iKing.Hu OnePlus 13 Brutális teljesítmény, elegáns külső 12/256 GB Black Eclipse 3
- iKing.Hu Motorola Edge 60 Pro Green Használt, karcmentes állapotban 512 GB tárhely
- iKing.Hu - Motorola G86 5G Dark Blue Használt, karcmentes állapotban 8 GB RAM / 256 GB tárhely
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! R5 1600X / GTX 1080 8GB / 32GB DDR4 / 256SSD + 2TB HDD
- Bomba ár! HP EliteBook 840 G5 - i5-8G I 8GB I 128GB SSD I 14" FHD Touch I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- Felsőkategóriás merev csöves Gamer PC! I7 12700KF / RTX 3090 24GB / 32GB DDR5 / 1TB SSD!
- HIBÁTLAN iPhone 15 Pro Max 256GB Black Titanium -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3004
- Satechi 200w USB-C 6-port PD GAN - UK / Számla / Garancia /
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest