- OLED TV topic
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Nagyon sok hardveren megoldható lenne a resizable BAR támogatása
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Monitor hiba topik
- Milyen alaplapot vegyek?
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- 3D nyomtatás
- Azonnali VGA-s kérdések órája
- Házimozi haladó szinten
Hirdetés
(használd a CYBSEC25PH kuponkódot további 20 ezer ft kedvezményért!)
-
PROHARDVER!
Arduino hardverrel és szoftverrel foglakozó téma. Minden mikrovezérlő ami arduinoval programozható, és minden arduino program, board, és hardverrel kapcsolatos kérdések helye.
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
Teasüti #9038 üzenetére
Nem ismerem az ESP8266-ot. Itt azt írták többen, hogy 5 V-ot tolerál, ebből indultam ki. De megjegyeztem, az ESP32-nél hogy ott 3.3 V a max. Én ESP32-t használok, oda írtam példának, hogy én 2 V-ra állítanám be az ellenállásosztót. Vagy én írtam kétértelműen vagy neked volt az, de a lényeg, hogy én csak viszonyszámokat írtam, hogy a max tolerálható feszültséghez képest hogyan válassza meg az ellenállásosztó értékét.
Máskor az ESP8266-ot inkább kihagyom példa esetén, nehogy hasonló félreértés legyen.I2C: alapból 10k felhúzó ellenállások voltak, a plusz random ellenállás csak egy próba volt, mert nem értettem miért nem jó a mérés és gondoltam felhúzó ellenállás pluszban segíthetne. A konklúzió szó helyett úgy mondanám, hogy leírtam egy tapasztalatot, ahogy azt már te is többször tetted. Mivel korábban szóba került az I2C és annak hatótávja ezért most egy friss tapasztalat alapján gondoltam megosztom, hogy akárhogy is van én hatótáv korlátba ütköztem. Nem mértem semmit, így igaz hogy a probléma okát nem tudom biztosra. Örülök, ha neked 10 méter se okozott gondot.
Új hozzászólás Aktív témák
- Lenovo ThinkPad P14s Gen 1 i7-10510U 32GB 1000GB Nvidia Quadro P520 14" FHD Gar.: 1 év
- HP 24" IPS LED FULL HD monitor 24fh 4HZ37AA
- Xiaomi Redmi 13 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Garmin Heart Rate Monitor HRM-Tri eladó (2db is van)
- BESZÁMÍTÁS! ASRock B650M R5 7500F 32GB DDR5 1TB SSD RTX 3080 10GB Kolink Observatory RGB A-Data 750W
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest