-
PROHARDVER!
Arduino hardverrel és szoftverrel foglakozó téma. Minden mikrovezérlő ami arduinoval programozható, és minden arduino program, board, és hardverrel kapcsolatos kérdések helye.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Hát én tudom mi a feszültségosztó, de ezzel az ábrával engem is összezavarsz.
Ha jól tippelek, akkor a bal oldali ábrán a fet "alá" (fet és a föld közé) kell mondjuk két egyforma 10k ellenállás sorba kötve, az analóg lábat, ami a mérést végzi, pedig a két ellenállás közé kell kötni? Ebbe bele kell számolni a fet-en eső feszültséget is, nem lesz egyszerű számolni, bár igazság szerint én azt csinálnám, hogy az alsó határértékre merített akksira kötném az egészet, csinálnék egy mérést, és azt az értéket hardcode-olnám a programba, mint kikapcsolási/riasztási határértéket.
Vagy a [Load] helyére kell a feszültségosztó?
A Vdd pedig ez esetben nem a táp (3,3V), hanem az akkumulátor + ága.
Új hozzászólás Aktív témák
- BESZÁMÍTÁS! 1TB Western Digital SN850X NVMe SSD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
- Bomba ár! Fujitsu LifeBook U7310 - i5-10GEN I 16GB I 256SSD I 13,3" FHD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 9800X3D 32/64GB RAM RTX 5070Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- LG 55G3 - 55" OLED evo - 4K 120Hz 0.1ms - MLA - 2000 Nits - NVIDIA G-Sync - AMD FreeSync - HDMI 2.1
- Kingmax 1x2GB DDR2 800 RAM eladó
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest