Hirdetés
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- AMD GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Projektor topic
- Tisztázta a Valve a Steam Machine HDMI-paráját
- Tudjuk, de nem tesszük: a magyarok többsége nem törődik adatai védelmével
- Milyen processzort vegyek?
- Nikon Z MILC fényképezőgépcsalád
- Soundbar, soundplate, hangprojektor
- Akciókamerák
- Milyen Android TV boxot vegyek?
-
PROHARDVER!
Arduino hardverrel és szoftverrel foglakozó téma. Minden mikrovezérlő ami arduinoval programozható, és minden arduino program, board, és hardverrel kapcsolatos kérdések helye.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Hát én tudom mi a feszültségosztó, de ezzel az ábrával engem is összezavarsz.

Ha jól tippelek, akkor a bal oldali ábrán a fet "alá" (fet és a föld közé) kell mondjuk két egyforma 10k ellenállás sorba kötve, az analóg lábat, ami a mérést végzi, pedig a két ellenállás közé kell kötni? Ebbe bele kell számolni a fet-en eső feszültséget is, nem lesz egyszerű számolni, bár igazság szerint én azt csinálnám, hogy az alsó határértékre merített akksira kötném az egészet, csinálnék egy mérést, és azt az értéket hardcode-olnám a programba, mint kikapcsolási/riasztási határértéket.
Vagy a [Load] helyére kell a feszültségosztó?
A Vdd pedig ez esetben nem a táp (3,3V), hanem az akkumulátor + ága.
Új hozzászólás Aktív témák
- HP EliteBook 640 G10 - 14" FullHD IPS - i5-1335U - 8GB - 512GB - Win11 - 1 év garancia - MAGYAR
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! R7 2700X / 16GB DDR4 / GTX 1080Ti 11GB / 256SSD + 2TB HDD
- GYÖNYÖRŰ iPhone 15 Plus 128GB Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3355, 100% Akkumulátor
- ASUS VivoBook S16 S3607QA-PL018W
- Apple iPhone 16 - Black - 128GB - Akku: 100% - ÚJ - BONTATLAN - 1 ÉV APPLE JÓTÁLLÁS - FÜGGETLEN
Állásajánlatok
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest

ekkold