- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Milyen egeret válasszak?
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- Azonnali notebookos kérdések órája
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- LG LCD és LED TV-k
- VR topik
- Projektor topic
-
PROHARDVER!
Arduino hardverrel és szoftverrel foglakozó téma. Minden mikrovezérlő ami arduinoval programozható, és minden arduino program, board, és hardverrel kapcsolatos kérdések helye.
Új hozzászólás Aktív témák
-
_q
addikt
válasz
Teasüti #8922 üzenetére
ESP32 WROOM32 adatlap 14. oldal 7-es fejezet, oldal közepe:
"Note:
Soldering Pad 39 to the Ground of the base board is not necessary for a satisfactory thermal performance. If users do want to solder it, they need to ensure that the correct quantity of soldering paste is applied"Solder pad alatt szerintem arra gondol, amiről mi is beszéltünk. Ha megnézed az adatlap 14. oldalán a schematic-ot, akkor látszik hogy jobb oldalon a GND3 fölött van a P_GND. Ha ezt összehasonlítod a PCB-vel, akkor látszik, hogy a P_GND nincs a GND3 fölött. Tehát ezek szerint a P_GND, ami a 39-es láb, illetve a megjegyzés az adatlapban engedményt ad arra, hogy nem muszáj beforrasztani, habár a schematic úgy mutatja még is. Tehát a felhasználótól függ be akarja-e forrasztani. Én szerintem hagyni fogom.
Új hozzászólás Aktív témák
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- E-roller topik
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Milyen légkondit a lakásba?
- Xbox Series X|S
- Kazy Computers - Fehérvár - Megbízható?
- Horgász topik
- Xbox tulajok OFF topicja
- PlayStation 5
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- További aktív témák...
- Telefon felváráslás!! Samsung Galaxy S22/Samsung Galaxy S22+/Samsung Galaxy S22 Ultra
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7800X3D 32/64GB RAM RTX 5070Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- LG 45GS95QE - 45" Ívelt OLED / 2K WQHD / 240Hz 0.03ms / NVIDIA G-Sync / FreeSync Premium / HDMI 2.1
- AKCIÓ! Dell Optiplex 5050 SFF asztali számítógép - i5 7500 8GB DDR4 256GB SSD HD630 Win10
- Eredeti DELL 240W töltők (LA240PM160)
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest