- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Intel Core Ultra 3, Core Ultra 5, Ultra 7, Ultra 9 "Arrow Lake" LGA 1851
- Bluetooth hangszórók
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Milyen alaplapot vegyek?
- Milyen egeret válasszak?
- Megjött a Razer DeathAdder egerek legfrissebb nemzedéke
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Apple MacBook
- RAM topik
-
PROHARDVER!
Arduino hardverrel és szoftverrel foglakozó téma. Minden mikrovezérlő ami arduinoval programozható, és minden arduino program, board, és hardverrel kapcsolatos kérdések helye.
Új hozzászólás Aktív témák
-
_q
addikt
válasz
Teasüti #8922 üzenetére
ESP32 WROOM32 adatlap 14. oldal 7-es fejezet, oldal közepe:
"Note:
Soldering Pad 39 to the Ground of the base board is not necessary for a satisfactory thermal performance. If users do want to solder it, they need to ensure that the correct quantity of soldering paste is applied"Solder pad alatt szerintem arra gondol, amiről mi is beszéltünk. Ha megnézed az adatlap 14. oldalán a schematic-ot, akkor látszik hogy jobb oldalon a GND3 fölött van a P_GND. Ha ezt összehasonlítod a PCB-vel, akkor látszik, hogy a P_GND nincs a GND3 fölött. Tehát ezek szerint a P_GND, ami a 39-es láb, illetve a megjegyzés az adatlapban engedményt ad arra, hogy nem muszáj beforrasztani, habár a schematic úgy mutatja még is. Tehát a felhasználótól függ be akarja-e forrasztani. Én szerintem hagyni fogom.
Új hozzászólás Aktív témák
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Xbox Series X|S
- Intel Core Ultra 3, Core Ultra 5, Ultra 7, Ultra 9 "Arrow Lake" LGA 1851
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Magisk
- Star Wars: The Old Republic - MMORPG
- Lakáshitel, lakásvásárlás
- VoLTE/VoWiFi
- Háztartási gépek
- További aktív témák...
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 12400F 16/32/64GB RAM RTX 4060 Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Bomba ár! Dell Latitude E6420 - i5-2GEN I 4GB I 250GB I HDMI I 14" HD I W10 I Gari!
- Apple iPhone 13 128GB / Kártyafüggetlen 1ÉV GARANCIÁVAL
- Lenovo S10-2 Intel Atom retró csajszis netbook eladó
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7700X 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest